- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav!
Ekipa imam jedan problem netko mi je promijenio password za wot account i sad kad ga idem retrivat neće da mi pošalje kod na mob, probao 5-6 puta i neće.
Ima li koji način da kontaktiram WG?
Inače mail mi radi sve uredno, i na bonbon sam mreži.
revert na mail?
Zahvaljujem na odgovoru, ali možeš li mi malo pojasniti?
Još jedna stvar htio sam im poslati ticket ali da bi im se poslao tiket treba se ulogirati, ali problem je u tome da se ja nemogu ulogirati jer mi je pass promijenjen.
Još jednom zahvaljujem svima na pomoći.
Pa pošalju ti link za promijenit password na mail - evo ti i link ako se ne snalazis
Pa pošalju ti link za promijenit password na mail - evo ti i link ako se ne snalazis
Zahvaljujem na brzom odgovoru, ali stalno se vraćam na isto sami mi šalju sms na mob ali taj sms nikako da mi stigne.
f you have added a phone number to your account, you will receive an SMS code and then will be able to reset the password.
If you have not added a phone number to your account, you will receive a link via email to reset the password.
Nisam siguran kako se ovo dogodilo...Btw., ispucao sam 5 granata.
obozavam taj tenk, toliki damage na tieru 6 je nevjerojatan, dvoumio sam se izmedju njega i d. maxa ali sam ipak uzeo ovog i nisam pozalio
I just love M103 :D Hahah researchan do kraja sad je samo T110E5 granica :D
maksimalan vidokrug i ona duga 88 i panther postane prava zvijer
Pa panther 2 ima dugu 88icu kolko ja znam.
Kolega mnogo lepo :D hahaha
Nisam siguran kako se ovo dogodilo...Btw., ispucao sam 5 granata.
obozavam taj tenk, toliki damage na tieru 6 je nevjerojatan, dvoumio sam se izmedju njega i d. maxa ali sam ipak uzeo ovog i nisam pozalio
Je, super je...:)
Pogotovo s posadom na 100%, toolboxom, rammerom i gun drive-om što imam na njemu. Svakih 13 sekundi nekom okinem 500 HP-a, a KV-1S i sl. redovito i zapalim, pa tu ide one-shoot...:D
I tier VIII heavyje bez problema probijaš od naprijed. Strašan tenk, ali treba ga znat igrat jer je ogroman i oklop je drek.
nije mi jasno cemu toliki delay izmedju capturanja baze i proglasavanja kraja runde?
igram sada i ostanemo nas troje protiv jednog i on nam pokusava capturat bazu ali mi capturamo prije (on na 80% baze)
i sad 15 sekundi stoji "neprijateljska baza zauzeta" i u tom vremenu on captura pa bude draw
Može li mi itko reći koliko im treba da odgovore na ticket?
Napravio sam novi account pa sam im poslao ticket, čini mi se da je to jedini način.
btw izvinite što spamam forum ali ovo mi je veoma bitno.
Nema ni panther ni panther 2 dugu 88. (88 L100) nego već E-50,to je najprecizniji top u igri,duži je nego cili tenk.
Nema ni panther ni panther 2 dugu 88. (88 L100) nego već E-50,to je najprecizniji top u igri,duži je nego cili tenk.
vjerovatno misli na onu 76mm čačkalicu
U subotu, 18.05. u 15:00h igra se prvi Hrvatski 3na3 "Dobar, loš, zao" kup po uzoru na nova EU 3on3 pravila.
Dopušteni su laki, srednji i teški tenkovi, maksimalno tier 8 na urbanim encounter mapama bez ikakvih granica kao što je prije bilo.
Otvoreno je za 16 timova s time da će se broj povećati ukoliko dođe do velikog broja prijava, igra se single elimination.
Nagrade:
1. 5,000 WoT gold x3
2. 3,500 WoT gold x3
3. 2,500 WoT gold x3
4. 1,500 WoT gold x3
Puna objava: http://www.esl.eu/hr/wot/news/221437/
Prijava: http://www.esl.eu/hr/wot/3on3/dobar_los_zao_kup01/signup/
Pravila: http://www.esl.eu/hr/wot/3on3/dobar_los_zao_kup01/leagueinfo/
ma da čačkalicu 76, zabrijo sam da je to 88, zabavna je kada pucamiz nje imam osjecaj da sam u stugu, slicni topovi po svemu osim peneraciji.
ticket ti odgovori za nekih 24 sata.. meni obicno na drukanje gdje im mapa ne valja i te pi445arije odgovore u roku 24 sata, na potrebe 36 sati a na drukanje drugih igraca npr IHATECROATIA ciji mi se nick nije svidio 2 dana..
Na m103 jel moze druga kupola na stock gusjenice ili moram istraziti gusjenice prvo pa kupolu....posto imam free expa taman dovoljno za drugi top i kupolu ili drugi top i gusjenice...
Na m103 jel moze druga kupola na stock gusjenice ili moram istraziti gusjenice prvo pa kupolu....posto imam free expa taman dovoljno za drugi top i kupolu ili drugi top i gusjenice...
izracunaj nosivost pas vidit,cisto sumljam ,kupola ce bit preteska bes gusjenica,ali mozes stavit torzijske opruge daju 10% nosivosti.
Može sve na stock ovjes kod M103.
http://worldoftanks.com/news/2326-rapid-fire-weekend/
NA server wikend specijal... Ne znam da li ce i kod nas biti nes ovako
http://worldoftanks.com/news/2326-rapid-fire-weekend/
NA server wikend specijal... Ne znam da li ce i kod nas biti nes ovako
Kod nas je dosa mixed party pa mislim da nece
Znaci posao za t29...skoro svaka druga partija steel wall sa njim...:D
Ako ti je blizu, IS-3 ga bez problema buši kroz zapovjednikovu kupolu na vrhu.
is3 ga niti nemoze pogodit ako su si blizu (trljaju) jer je t29 visoko đubre a is3 mali prcvoljak. uglavnom nema niti potrebe za time kad ga ionako rokas u hull koji je papir.
eh kakav je tek is 3 bio prije ove kupole koju su mu nakačili u 7.0 patchu :)
is3 ga niti nemoze pogodit ako su si blizu (trljaju) jer je t29 visoko đubre a is3 mali prcvoljak. uglavnom nema niti potrebe za time kad ga ionako rokas u hull koji je papir.
Ma ne mislim kad je toliko blizu, nego kad je hulldown na 50-100m, bez problema prolazi kroz kupolu. A kad se zaljepiš za njega, normalno da ide u hull.
Pozdrav,
grindam t32 i iako sam isprve imao loša iskustva, stavljanjem zadnje kupole postao sam zvjer, 55% pobjeda u cca 100 borbi, ide mi dobro pa bih pitao tko zna kakva su iskustva s m103, je li razlika u vrsti igre drastična i kakva je njegova kupola, uz njen mali armor mogu se pouzdat u nju da nije neki veliki weakspot, jer sad mi se igra svodi od toga da sam hull down kad god mogu.