World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.662
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
g12356 kaže...

Igrao sam danas u t29.Lijepo se postavio u hull down i počeo piti udarce,počela artiljerija kišit,gađali me is8,super pershing,is3 i tiger.I lijepo ja popim dovoljno potential damagea da ubiješ cca 3 mausa,ali pogodite šta,moj tim je izgubio...

šteta, dobio bi dosta iskustva da ste pobjedili i da si preživio...

15 godina
OriginalEXE kaže...

Da li je po vama bolji KV-5 od Super Pere za zaradu? Gledam upiknuti jedan premium za vrijeme akcije, pa mi treba preporuka.

definitivno je kv-5 bolji, sa boljim topom i hebenim turretom (onim najvecim, ima i h jedno 4-5 po sebi), granate su skoro gratis

@ ziga

nemoj ni slucajno davat golde za posadu na 100% to je cisto bacanje golda, 600 golda je sad skoro 7 dana premiuma, a za to vrijeme ih nabijes ohoho-ili prebaci bilo koju hevi posadu koju vec imas(mislim da kv-2,3,4 su kompatibilne, 6 clanova, 2 loadera)

ili samo komandera uzmi na 100% i stavi mu mentor, za jedno 50 partija ce bit svi prek 100% i sustizat ga lagano,ali ti se u biti ne isplati uzimat posadu za prem tenk ili ju pretreniravat jer nema penala ak  ubacis bilo kakvu hevi posadu unutra

p.s. posada na 100% i benzin consumable cine cuda za mobilnost

chaselol kaže...

Pazi kineza sto kopiraju World of tanks :DDDD

ide tuzba

da ovo je u rangu kineskih cuda kao i-pfone, nokla, itd

nine kaže...

ovo mi se full često događa.. zapale me na malo hp-a, stisnem extinguisher, potrošim ga ali zbog pinga uspijem opet izgoriti {#}

ima da sad na akciji nakupujem hrpetinu automatskih, definitivno se isplati..

primijetio sam da imas raspored consumablesa kak sam ja koristio u pocetku dok nisam gorio ko baklja i stiscem gumbe i nikak s ljevom rukom pogodit 6-icu

onda sam promjenio raspored:

4 fire - ili removed speed governor ili large repair

5 repair kit

6 med kit

sto je i logicno, jer fire ti najbrze treba za stisnut, a repair na 5 jer ak te detrackaju u hmmm.. nezgodnom trenutku, logicno je da ces stisnut 5 brzo dvaput i to ti spasi tenk

evo i ja sam kupil par tih automatic pastor aparata i super su sami se aktiviraju (da ne velim da ima prem nub0va u tiru 8 kaj ni neznaju da treba to imat pa gore ko baklje)

large repair je ok jer daje +10% na repair, ali samo kod brzih tenkova sa malo hp di sam zamjenil fire sa gold repair-om koji u biti ne koristim, samo bonus koji daje

large med je isto ok daje -10% chance na crew critical, al ak ih aktiviras sva 3 u 1 partiji, -60k samo za to izaziva kiseli osmjeh

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 23:22 (ED63).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi kakav je T-25 premium t5 , vidim nema njemackih premium heavya.. ili ipak ima?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
someguy kaže...

Ljudi kakav je T-25 premium t5 , vidim nema njemackih premium heavya.. ili ipak ima?

A sto je Lowe?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

@ED63

ima logike tvoj raspored pogotovo ovo za repair, ali sada kada već 100 godina igram sa ovime promjena bi mi samo radila probleme {#}

a inače sam vičan mmo-ima i tipkam na slijepo također, pa gađam tipke jako dobro.. zapravo je više stvar reakcije/refleksa + ping, nemreš da ti ne skuri barem 150-200 jer hp-a hp jako brzo leti dok goriš.. po slici vidiš da sam zapravo jako brzo stisnuo, uzelo 2x50hp-a, tu je došao moj keypress, ali zbog pinga mi je izgorilo i zadnjih 16 hp-a {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran

A sta vam space tu ne igra veliku ulogu?? Ja sam taj aparat na space stavio tako da mi je prst uvijek tu i uvijek reagiram odmah ,ne stigne pozar odnijet skoro pa nista ,rijetko kad do 50 hpa...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 11:15 (Tomo53nja).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ma ništa to, ne gorim često pa ću si uzeti hrpetinu automatskih sada na popustu i gotovo {#}

a zapravo i sa automatskim uzme 50 hp-a ako se ne varam?

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam si stavil za fire kotačić na mišu jer mi je to odmah pri ruci ako me zapale,samo stisnem kotačić i pičim dalje,znalo mi se dogoditi da tražim brojku 6 malo duže i onda sam se odlučil da premjestim to na miš.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

za pozar je najbolji space, barem meni... a za ono cudo od repair kita, ne nikako 5 jer ako imas mrtav motor ili top (npr t29 heavy) i stisnes slucajno 2 puta 5 si dosta kvalitetno bacio repair kit u vjetar... :P 

se spremate za easy 8 kup? 

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

IS-7 rastura, predobar tenk.

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 3:36 (OriginalEXE).

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Igra li tko na linuxu? Čitam da se može i da nema neke razlike u FPS ali ako netko može reći iz prve ruke.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
Intel&ATI kaže...

Zadnjih 148 borbi 

66% WR

Eff 2821

WN7 3020  {#}

Ne zamjerajte moral sam podijelit {#}

How do you do it Sir, how do you do it? {#} Btw gdje si pratio ovo pa znaš da je baš za 148 borbi?

Eto, bitna je koncentracija i pametna igra :D 

A pratim ovdje - http://wotlabs.net/?server=eu&clanName=&name=RavenHR

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
World of Tanks

Kupio sam Red Star bundle PBZ Inspire karticom.

Ista je provjerena 1.5. preko PayPala i terećena i potvrđena (radila se konverzija valute)

Na tom računu imam i devizni i kunski.

Platio bundle...nema tenka... a novce nisu uzeli... i onda kad sam skužio da se radila

konverzija prebacio sam 50 eura na kunski tekući kako bi bilo dovoljno novca za kupnju.

sad pitanje..jel' uopće realizirana kupnja ili što?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 9:30 (Ziga).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sheeva kaže...
someguy kaže...

A sto je Lowe?

A mislio sam nizi t , ko ce dat para za lowea, skupio cca 1500 golda pa cu uzet na akciji t-25.  Ima li iko T-25, dojmovi???

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 9:33 (someguy).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

koji od ovih nizis tiera premium najbolje upiknut dok je na akciji?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

I ja bih da kupim T25, navodno je on dobra kupnja za ovo malo golda sto imam :)

Kakav je E-75 na tier-u 9?

Džedaj

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

poceo je siema vikend sa igrama 15:0 ili u najboljem slucaju 12:3

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
marsovac kaže...

I ja bih da kupim T25, navodno je on dobra kupnja za ovo malo golda sto imam :)

Kakav je E-75 na tier-u 9?

E 75 je odličan tenk

17 godina
moderator
World of Tanks

Purchased: 'Skoda Octavia 1.9 TDI Elegance' successfully purchased. You have spent credits:  50.000, gold:  750.

Jbt ga,kupio sam T-25 pa cu probati, javim dojmove. Džabe je, Alienware je častio :D

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

By the way meni je i Fabia dobra a mogu mislit Octavie :)

Javi za T25 hocu i ja da kupim...

Džedaj

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja uzeo T-25. Dojmovi...

Igrao sam tek 3-4 bitke, ako se ne varam sve su bile t5, toliko o mm. Tenk je brz, ali sporo se okrece, kupola jos gore, top je 7,5 sa pz4 probija pristojno , dmg cca oko 100, armor, nisam primjetio da ga ima , ali nisam se bas ni trudio nakositi ga , primjetio sam da posada gine lako tj gunner od 4 baze u 2 mi je poginuo , tenk ima dosta hp 610 tako nesto sto je kao kod i nekih t6.zarad u te 4 bitke imao sam od 5k do 20k ,ispravite me ako sam pogrijesio, ovo su samo prvi dojmovi nakon 4 bitke sto je nedovoljno za ocjenu tenka, ali svida mi se.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 11:28 (someguy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Valjda Tier 5...

Džedaj

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

brze grindam dok je obican dan a ne ovako sa svim specijalima i specijalcima(siema)

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
marsovac kaže...

Valjda Tier 5...

Pa pz4 koji je t5 ima 420 hp a t6 vk3001p ima 610 kao i t-25 :)

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Za sve ove koji popravke i prvu pomoć nabadaju po tipkama pa stisnu pogrešno:

Ja sam tako puno puta gubio vrijeme i popravljao krive module s tim dvostrukim klikom, a onda sam skužio da samo stisneš lijevi CTRL i mišem na damage panelu popraviš/oživiš točno što ti treba brzo i precizno.

Za požar koristim tipku na mišu (page down), požar je ugašen prije nego zapovjednik izgovori rečenicu do kraja.

Ovdje imate odličan damage panel (može se urediti što će biti prikazano na ekranu) koji po sredini ekrana napiše tekst po želji kada tenk gori i oglasi se alarm:

http://drongo-lab.ru/damagepanel-s-uglami-navodki/ (najdonji link)

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 12:52 (Barquero).

0 1 hvala 2
14 godina
World of Tanks

Brutala od tenka {#}

Victory!
Map:  Redshire
Date: 11. svibnja 2013. 16:59:30
Vehicle: T-43
Exp: 1.860 + Credits: 76.473
Achievements: : Patrol Duty, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Potrefilo me

pero
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Drugi put danas me ammo rackuju u is 3 od naprjed sa full hp. ne znam da izbacim ventse i stavim wet  ammo rack stvarno me nervira kad me tako razvale. ima ko kakav savjet?

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
marsovac kaže...

Javi za T25 hocu i ja da kupim...

Dobar je, zabavan, već ima 1st class badge a imam tek 8 bitki, posada mi nije ni do 80% došla.

Ja ga igram slično ko i američke mediume, koristim teren i depresiju, a pazim da me ne pogode.

15 godina
Pislje kaže...

Drugi put danas me ammo rackuju u is 3 od naprjed sa full hp. ne znam da izbacim ventse i stavim wet  ammo rack stvarno me nervira kad me tako razvale. ima ko kakav savjet?

stavi safe storage na loadera,dođe ti na isto ko i wet ammo rack...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice