World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.572
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

Ma nije da mi nešto puno smeta nego mi je samo zvuk oni srednjih topova (~75mm) slab, oni veći topovi su još ok.
Ugl, nebitno, to dosta ovisi o ukusu :)

Nije do zvučnika bez brige ;)

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

WoT je s ovim patcham stvarno oživio igru! 

Sve izgleda odlično i zabavno je više nego prije!

...

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

ovaj patch nije uklonio problem poljskih kretena u igri

2 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Ziga kaže...

ovaj patch nije uklonio problem poljskih kretena u igri

Ne igram već 2 mjeseca. I baš se ponadam, ali ipak je ostalo kretena. 

Šalalallalalalalallalaa.
16 godina
neaktivan
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Trening zahebancija. Umirem od smijeha svaki put. Od guranja,skakanja jedna na drugoga,utapanja,guranja na planinu,letenja.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 1:06 (Pranja).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je ovaj patch sranje teško, grafika mi je loša, imam frame drop samo takav, dok sam prije ladno vozio na stabilnih 60 fps u svim situacijama sada imam padova na 30 fps sto me ubi u pojam, prebacivanje na standard grafiku ne popravlja mnogo stvari. Zvukovi su katastrofa, imam osjecaj da vozim motokultivator a kad rotiram tenk, kao da mu neki saraf se negdje odvalio i upao u gusjenice... a pucanje, pa ko da gadjam petardama protivnike a  ne granatama... 

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Što se tiče mene, novi patch...... sve pohvale na statistike nakon bitke, tehnološko stablo je koma... igra radi nešto brže (makar imam spori komp).

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Meni je ovaj patch sranje teško, grafika mi je loša, imam frame drop samo takav, dok sam prije ladno vozio na stabilnih 60 fps u svim situacijama sada imam padova na 30 fps sto me ubi u pojam, prebacivanje na standard grafiku ne popravlja mnogo stvari. Zvukovi su katastrofa, imam osjecaj da vozim motokultivator a kad rotiram tenk, kao da mu neki saraf se negdje odvalio i upao u gusjenice... a pucanje, pa ko da gadjam petardama protivnike a  ne granatama... 

Mozda je stvarno fora bass. Koristim 2.1 zvucnike logitech s200, stvarno nista posebno (cca. 150kn prije 5 godina), ali imaj bas, i topovi grme, pogotovo veci kalibri (BL10 i 150mm od E100), cak sam ga  smanjivao. A za motore kod nekih tenkova se moram sloziti, zvuce kao lošiji motokultivatori ili one samohodne pile za drvo...

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 14:52 (Ajgor).
13 godina
malina22 kaže...

To su zvukovi pravih tenkova iz tog razdoblja, pogledaj koji video na jubitu... možda ti zvuči kao motokultivator al to je zvuk tenka.

Meni je grafika puno bolja, ne samo da nemam frame dropova, nego imam i 20% više FPSa...

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni nakon 2-3 bitke dropa fps za nekih 30-40 %. Gledao sam zauzece vrama i gotovo uvijek je na maks pa pretpostavljam zbog toga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
dedaa kaže...

Meni nakon 2-3 bitke dropa fps za nekih 30-40 %. Gledao sam zauzece vrama i gotovo uvijek je na maks pa pretpostavljam zbog toga.

Ja imam 1 gb grafu, uvijek ti je vram zauzet... Vjerojatnije ti je da je do Windows 8.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam možda previše očekivao pa nisam pretjerano zadovoljan viđenim, mada moram priznati da mi se fizika sviđa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Leryan kaže...
dedaa kaže...

Ja imam 1 gb grafu, uvijek ti je vram zauzet... Vjerojatnije ti je da je do Windows 8.

Moguce, desavalo mi se i na testnom serveru i sad na pravom. Vjerojatno je neka kombinacija windowsa 8 i novog rendanja jer na 7.5 je bilo sve fluidno.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sa ovom verzijom imam 50% slabije performanse. Možda novi driveri riješe problem...

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 11:10 (krayz1e).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ja na ovoj konfi imam sve na high sa novom grafikom i AA na medium u full HD rezoluciji i igra mi ide veoma fluidno sa fps rasponom od 35 do 60 jer je lockano s Vsyncom. Dakle puno bolje nego prije na onoj grafici gdje mi je na low-medium padao fps sa normalnih 30-40 na bijednih 12-15 na nekim mapama.

LoL username: UnimatriX (EU West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Za 8.0 patch mogu reć samo najbolje:

1. FPS mi se digo za 50% (igram na laptopu)

2. Grafika mi bolje izgleda

3. Fizika je odlična (drifto sam sa t50-2, batchata sam sa e50m izguro ko u lunaparku, jedino se teže guraju uništeni tenkovi)

Idioti u WoTu su uvijek prisutni, naravno idealno je kad se naslaže 10 takvih u protivničkom timu i partija završi 15:0 za nas :)

17 godina
BIPS kaže...

Idioti u WoTu su uvijek prisutni, naravno idealno je kad se naslaže 10 takvih u protivničkom timu i partija završi 15:0 za nas :)

S Vama bi Dinamo došao u finale lige prvaka samo tako {#}

16 godina
World of Tanks

Boze sta su napravili mom pzkpfw IV, uzeli t6 top, uzeli kupolu, spustili oklop svuda za 50. prodao sam ga danas nakon jedne partije, a bio mi je najdrazi tenkic u garazi{#}

Dirty dosen
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Pislje kaže...

Boze sta su napravili mom pzkpfw IV, uzeli t6 top, uzeli kupolu, spustili oklop svuda za 50. prodao sam ga danas nakon jedne partije, a bio mi je najdrazi tenkic u garazi{#}

Slažem se da su napravili veliku glupost s ovime..

npr nakon nekoliko partija s Ausf B i Ferdinandom, pravi mi je gušt sjesti u pzkpwf III/IV i jurcati po mapi

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni samo da nema frame dropova nista mi ne bi vise kvarilo ugođaj, jedino ova nova ruska TD linija je za izgrindati patnja...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Meni samo da nema frame dropova nista mi ne bi vise kvarilo ugođaj, jedino ova nova ruska TD linija je za izgrindati patnja...

Ovaj tier7 novi je ocaj,8 i 9 tier solidno izgledaju za grindat,iako su karina prema ostalima.

PanterA
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Utopio se.

PanterA
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Dođem doma, kiša vani pada..skuham si kavu, sjednem za komp.... server login error... WTF...

pa yebo maycu taman kad se meni igra ne mogu se ulogirati

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Stvarno su unijeli živosti sa zakonima fizike,samo se treba malo naviknuti.Danas igram i na jednoj mapi vidim t-50-2 kako nas scouta sa brda i mislim u sebi wtf jer ja još uvijek idem standardnim stazama i često zaboravim da mogu preko brda i kamenja :D

Stvari koje mi se ne sviđaju je grafika(probat ću isključit triple buff kao što je netko prethodno predložio),tehnološko stablo i statistike nakon bitke(po mom mišljenju predetaljno i mislim da većina igrača ni ne gleda "detailed report").Također mi se danas mi se dogodilo da sam pogodio tenk iako mi nije bio na ciljniku(sekundu prije me pogodio i trznuo mi top),a drugi put sam promašio(dobrih 0,5m) unatoč postavljenom ciljniku na tenk.

Također mi se ne sviđa poboljšavanje rusa(ionako su bili superiorni prije ovog patcha,sad je još gore),ali wargaming je ruski pa se ne treba previše uzbuđivati :|

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li se nekome događaju ovakvi bugovi da nestane tlo pod nogama? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ovo je faking smiješno. Pa kog vraga oni rade od ove igre. Stvarno žele otjerati sve igrače.

Tech tree. Koji mu je k falio onakvom? Bio je pregledan, jednostavan. Nije bilo potrebe mijenjati. Al neee, moraju oni dirati u ono što valja.

Ove nove opcije sa krugom chat poruka, wtf? Attacking je bio sasvim dobar način obilježavanja, ovo mi nema smisla koristiti. Da se barem može isprogramirati kao makro, al ne, stisni neku tipku pa onda klikći mišem. Retardirano do bola.

Bloom koji je u novoj grafici je katastrofa, srećom postoji mod za to. 

Obećavali puno bolji FPS. Ništa od toga. Srećom pa kod mene nema kontraefekta. Grafička mi je na cca 50% iskorištenosti, 1 jezgra na CPU na 100%, ostalih 5 stoji i gleda. 

Kažu, možete isključiti assault i encouter. Isključim oboje, prva bitka encounter. Vidim da nema smisla pa upalio opet. 

Fizika. Pitanje je, koja fizika? Gusjenice tenka dođu na lokvu od 20cm vode i posada se utapa. Yeah, right. 

Detaljni report? Ok, al kad imaš 14 kretena u timu onda se to ne isplati gledat. Ako imaš 5 tier9 tenkova na svakoj strani, 6 tier8 i još neke bicikle, a 704 iz tvog tima uspije napraviti 119 dmg. Ono, WTF?

Jel ono treba nešto nerfat? Naravno, američke tenkove. T110E4 - smeće, T110E5 - smeće bio, sad još veće, M48 - smeće, T92 - smeće. Nego, ajmo još smanjiti normalizaciju, rusi ne bouncaju dovoljno od zadnjeg patcha.

Srećom, faks je počel, invite za MWO je dobiven prije 2 tjedna. Ima boljih stvari na koje sada mogu trošiti ono malo slobodnog vremena. Naravno, za pljuvanje po siemka-hackerima i WGu će se nać. 

Moj PC  
2 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Zdravo tenkisti,

buduci da igram WoT vec nekih godinu dana povremeno, zanima me da li postoji koji tank companies kanal a da nije onaj retardirani "Siemka" PL?

Malo mi je dosadio MM jer u zadnje vrijeme vise ispusim kredita nego sto dobije zbog panjeva u igri. :)

Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz Asus P5K-V Kingston HyperX 2GB DDR2-800 WD 500GB 7200 16MB WD 320GB 7200 16MB WD 250GB 5400 8MB Ext. WD640 7200 16MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

IS otključana kupola i top s kv1s-a da idem na sljedeći top ili na motor ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo probao i ja danas malo...

prvo čim sam upalio igru ugledah IS4 i rekoh WTF??? šta mu napraviše.. povećao se, udebljao, ne liči na sebe {#} već sam mislio da mi je neki haker provalio i izgrindao ono malo što mi fali za ST-I {#}.. nisam ga probao pa ne znam kako se ponaša

onda tech tree WTF ... ne kužim zašto moram scrollati kad sve stane na jedan fking screen i to još horizontala u kojoj ima više mjesta {#}.. koi je njima

dalje grafika je poboljšana definitivno.. meni je malo previše shiny pa sam si potamnio.. hebate skoro da sam sunčane cvikere morao stavit {#}

radi isti k.. nikada nisam imao problema sa perfomansama, nemam ni sad.. sve max samo nemam AA radi stabilno na 45+ frameova.. fizika je fora, osjećaj upravljanja je malo čudan ispočetka ali definitivno se vidi napredak u gameplayu. isto faktor iznenađenja kada sam zadriftao sa t50-2 LOL {#}

zvuk topova je odličan, zvuk motora je jad i bijeda sa svim tenkovima koje sam probao..

nadao sam se da će zvučati barem približno kao ovaj mod 

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice