- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bio na test serveru odigrao 3 bitke i onda me počelo izbacivat na desktop.
Uglavnom, T110 nerfani RoF (6.45 ->6), Hellcatu nerfani traverse speed za 2 deg/sec, T30 nerfani RoF(3->2.96) i traverse speed za 2 deg/sec.
KV-4 buffani, E-50 i E-75 nerfani, transmisija prebačena u prednji dio tenka -> burn baby, burn. :)
Jagdtiger povećani, Object 261 smanjeni na veličinu IS-7.
To su uglavnom promjene uz nove TDove i SPGove. Sviđa mi se francuska linija SPGova.
Uglavnom, T110 nerfani RoF (6.45 ->6), Hellcatu nerfani traverse speed za 2 deg/sec, T30 nerfani RoF(3->2.96) i traverse speed za 2 deg/sec.
KV-4 buffani, E-50 i E-75 nerfani, transmisija prebačena u prednji dio tenka -> burn baby, burn. :)
To su uglavnom promjene uz nove TDove i SPGove. Sviđa mi se francuska linija SPGova.
Sto je tocno buffano na KV-4?
IS-6 uff bounca preopako, definitivno će biti zaje.... za srediti. mislim da su pretjerali i to više nego sa typ.59.
eh to im je prilika da zarade još para...
zašto nerfaju E50 pa on je i tak u velkim problemima sve dok se ne istraži sve živo na njemu...
zašto mi se čini da malo po malo stavljaju ruse kao najjače..?
IS-6 uff bounca preopako, definitivno će biti zaje.... za srediti. mislim da su pretjerali i to više nego sa typ.59.
eh to im je prilika da zarade još para...
zašto nerfaju E50 pa on je i tak u velkim problemima sve dok se ne istraži sve živo na njemu...
zašto mi se čini da malo po malo stavljaju ruse kao najjače..?
Zato jer su oni poremeceni rusi! Sad u igri zele napravit ruse najjacima a znamo da su u povjesti nacisti u svemu bili najjaci, od puska i strojnica do aviona i tenkova.

Nek se malo i oni vesele, svakim smo danom kroz filmove i ostalo napadnuti od sugavih amerikanaca i njihove superiornosti.
Otključao i fully upgrade-ao novi arty na test serveru, Lorraine 155 50.
Ja i deputy commander iz klana izmislili preyebeni način igranja tog čuda, i zove se "Full retard assault mode". Ukratko pičite po mapi jedno 45-60 km/h i rokate sve što možete sa jedno 900 max damage.
Pogledajte replay, garantiram
Ljudi uspio sam amoreckat Tumora sa type 59
Pogodio sam mu bok kupole, njegova lijeva strana skroz prema zadnjem dijelu... probajte i vi pa javite ovdje...
Sto je tocno buffano na KV-4?
Side armor sa 130 na 150.
nema nikakvih poboljšanja na tenkovima u novoj verziji koliko vidim
kv4 je dobio 150mm oklopa sa strane ali mu ionako ne treba, kupola je ista, znaci tenk nije nista bolji, ali čini mi se da je zis24 nešto precizniji
is6 nije dobar tenk, isti mm kao lowe samo 175mm pen , neznam kako su to smislili
jadgtigra 88 nisam provozao ali to je 88 L71 sa ludim rof, izletio sam na njega sa kv4 20 sec poslije me nije bilo
st1 nisam probao jer mi se neda odigrat 10 runda sa kv4
francuski td su stvarno dobri ( nisu op, imaju impresivne brojke na prednjem oklopu ali busim ih bez problema) , arty im je stvarno loš
t110 i nije nesto nerfan, nisam baš susretao e75 i e50 pa neznam
novi game mod ? huh ? nema poboljšanja ni tu, nista posebno zanimljivo, samo kampfest
JagdPanther prodan, Ferdi istražen, još samo lovu izgrindat.
Francuska arty neloša, sviđa mi se brzina. :D
TDovi, tek sam uzeo tier 6 i gadan je do bola.
WTF ... ovaj arty je fking životinja.. kupola, revolver, juri ko lud.. već vidim da ću ih mrziti jako
WTF ... ovaj arty je fking životinja.. kupola, revolver, juri ko lud.. već vidim da ću ih mrziti jako
Revolver na artyju je pretjerivanje, on će lako i scoute čistiti, zašto bi ljudi uopće igrali druge artyje kad je ovaj bolji skoro po svemu...
Ako netko hoće vod nek me doda: bull_7
ili napišite nick pa ču ja dodat!!
Francuski arty <3
Hehe, upravo dobio pozivnicu za closed betu od World of Warplanes... :D
jel mi može ko reć kako igrat sa KV-1S dok je još stock,znači onaj top koji je na njemu (76mm zis-5) je nešta najlošije što sam vidio u igrici,nemogu pen-at hetzere sa njim a kamoli tekove kao:E-75,IS-3,KV-4,T34-85,a što je još lošije sa njim se nemože zarađivat nikako,može ko pomoć?
jel mi može ko reć kako igrat sa KV-1S dok je još stock,znači onaj top koji je na njemu (76mm zis-5) je nešta najlošije što sam vidio u igrici,nemogu pen-at hetzere sa njim a kamoli tekove kao:E-75,IS-3,KV-4,T34-85,a što je još lošije sa njim se nemože zarađivat nikako,može ko pomoć?
ja sam se namučio sa stock topom, ali kada staviš 122mm preporod
ja imam otključan onaj miniderp gun (122mm T5 sa preko 450dmg) al ga nemogu kupit zato što nemogu skupit 20k credita,u garaži imam samo njega i sluggera.
ljudi jel mi možete dat link za novi HUD?
ja imam otključan onaj miniderp gun (122mm T5 sa preko 450dmg) al ga nemogu kupit zato što nemogu skupit 20k credita,u garaži imam samo njega i sluggera.
prodaj iz depota stvari ako nisi već
prodaj iz depota stvari ako nisi već
sve što je bilo u depotu sam prodo da kupim tu muku :S