- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lorraine je uvjerljivo najjadniji tenk s kojim sam igrao. Fale mi još samo zadnja dva motora ostalo sve imam tak oda ne mislite da je stock. Ali koji užas od tenka.55 sekundi reload.:)
Koliki je reload na bat chatu? Jel se isplati uopće mučit s ovim do njega
Hehe, evo komandir je bio ljubazan da mi pošalje sliku heheh! Evo ovde ga molim da ne puca na mene jer ćemo se slikat :D
Kladim se u 100 kuna da je bouncao sve
Lorraine je uvjerljivo najjadniji tenk s kojim sam igrao. Fale mi još samo zadnja dva motora ostalo sve imam tak oda ne mislite da je stock. Ali koji užas od tenka.55 sekundi reload.:)
Koliki je reload na bat chatu? Jel se isplati uopće mučit s ovim do njega
ne znam meni je lorraine bio super, samo sam se mlo morao priviknuti na reload, a bat chat je veliki 13 90, meni savrsen
ljudi evo odjednom mi neće da uđe u igricu...piše netočan e mail ili lozinka.a stavio sam da mi se zapamti lozinka i e mail.jeli moguće da mi je netko provalio u acc?kako da vratim šifru?
ljudi evo odjednom mi neće da uđe u igricu...piše netočan e mail ili lozinka.a stavio sam da mi se zapamti lozinka i e mail.jeli moguće da mi je netko provalio u acc?kako da vratim šifru?
Yup i meni isto neće, sad ima neki red ulaska. Valjda neki server restart ili šta više.
Yup i meni isto neće, sad ima neki red ulaska. Valjda neki server restart ili šta više.
to sam i ja primjetio.meni nakon što se 5 puta probam logirat onda izbaci taj red čekanja.i tebi je tako?
to sam i ja primjetio.meni nakon što se 5 puta probam logirat onda izbaci taj red čekanja.i tebi je tako?
da isto tako.....evo sad uopće neće ući, kaže da je netočan mail i password
what the fuck is going on -.-
Evo ga, već je počelo...
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/119678-logging-in/
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/119671-login-temporarily-unavailable/
da isto tako.....evo sad uopće neće ući, kaže da je netočan mail i password
what the fuck is going on -.-
ajde sad bar znam da mi nitko nije acc ukra ;-)
ljudi ima li netko neki tutorial u kojem se pokazuje kako novi hud instalirat?ja sam probao sam pa sam is*izdio sa živcima
During the whole of this month, from June 1st at 7:30 h CEST (5.30am GMT) until June 29th at 7:00 h CEST (5.00am GMT) you will receive an extra 10% on all credits earned in battle with your PzKpfw IV.
Ma zajebi ovaj specijal,rusi su dobili prosli cjeli mjesec duplu zaradu na t-34 i t-34-85
In order to reduce the amount of issues with "questionable" non-penetration/penetration hits, reworked the system of damaging with HE and armor-piercing shells. In some cases the chance of damage and critical hits from HE shells increases.
ajde da i to vidimo
ljudi ima li netko neki tutorial u kojem se pokazuje kako novi hud instalirat?ja sam probao sam pa sam is*izdio sa živcima
bump
bump
nemam custom HUD ali sve ide u mod folder
res_mods\0.7.3*\gui\flash
(pretpostavljam da su sve .swf fajlovi)
fine for me
Ne nisu dosta nerfali T30. Mrš đubrad WGovska.
Bezveze mi taj nerf, baš su se fino uklopili ameri. (ne vozim T110 da se zna).
7000-ita borba je zavrsila sa pobjedom :D
IS-6 uff bounca preopako, definitivno će biti zaje.... za srediti. mislim da su pretjerali i to više nego sa typ.59.
IS-6 uff bounca preopako, definitivno će biti zaje.... za srediti. mislim da su pretjerali i to više nego sa typ.59.
Pa mora bouncat, kad je ruski tenk.