World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.107.855
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Hehe, evo komandir je bio ljubazan da mi pošalje sliku heheh! Evo ovde ga molim da ne puca na mene jer ćemo se slikat :D

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Lorraine je uvjerljivo najjadniji tenk s kojim sam igrao. Fale mi još samo zadnja dva motora ostalo sve imam tak oda ne mislite da je stock. Ali koji užas od tenka.55 sekundi reload.:)

Koliki je reload na bat chatu? Jel se isplati uopće mučit s ovim do njega

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
Gozz kaže...

Hehe, evo komandir je bio ljubazan da mi pošalje sliku heheh! Evo ovde ga molim da ne puca na mene jer ćemo se slikat :D

Kladim se u 100 kuna da je bouncao sve {#}

15 godina
Kill Frenzy kaže...

Lorraine je uvjerljivo najjadniji tenk s kojim sam igrao. Fale mi još samo zadnja dva motora ostalo sve imam tak oda ne mislite da je stock. Ali koji užas od tenka.55 sekundi reload.:)

Koliki je reload na bat chatu? Jel se isplati uopće mučit s ovim do njega

ne znam meni je lorraine bio super, samo sam se mlo morao priviknuti na reload, a bat chat  je veliki 13 90, meni savrsen

15 godina
World of Tanks

Kalendar za Lipanj  je izašao.

Ima dobrih ponuda početkom mjeseca :)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi evo odjednom mi neće da uđe u igricu...piše netočan e mail ili lozinka.a stavio sam da mi se zapamti lozinka i e mail.jeli moguće da mi je netko provalio u acc?kako da vratim šifru?

Avenged Sevenfold foREVer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cod4gamer kaže...

ljudi evo odjednom mi neće da uđe u igricu...piše netočan e mail ili lozinka.a stavio sam da mi se zapamti lozinka i e mail.jeli moguće da mi je netko provalio u acc?kako da vratim šifru?

Yup i meni isto neće, sad ima neki red ulaska. Valjda neki server restart ili šta više.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
cod4gamer kaže...

Yup i meni isto neće, sad ima neki red ulaska. Valjda neki server restart ili šta više.

to sam i ja primjetio.meni nakon što se 5 puta probam logirat onda izbaci taj red čekanja.i tebi je tako?

15 godina
cod4gamer kaže...
Krešo91 kaže...
cod4gamer kaže...

to sam i ja primjetio.meni nakon što se 5 puta probam logirat onda izbaci taj red čekanja.i tebi je tako?

da isto tako.....evo sad uopće neće ući, kaže da je netočan mail i password

what the fuck is going on -.-

15 godina
World of Tanks
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 13:47 (Krešo91).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
cod4gamer kaže...
Krešo91 kaže...
cod4gamer kaže...

da isto tako.....evo sad uopće neće ući, kaže da je netočan mail i password

what the fuck is going on -.-

ajde sad bar znam da mi nitko nije acc ukra ;-)

15 godina
World of Tanks

Working as intended.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 13:55 (mystik).
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
mystik kaže...

Working as intended.

KLIK please! {#}

EDIT: proradilo, za one koji ne prate {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 14:06 (Krešo91).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi ima li netko neki tutorial u kojem se pokazuje kako novi hud instalirat?ja sam probao sam pa sam is*izdio sa živcima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

During the whole of this month, from June 1st at 7:30 h CEST (5.30am GMT) until June 29th at 7:00 h CEST (5.00am GMT) you will receive an extra 10% on all credits earned in battle with your PzKpfw IV.{#}

Bat can eat peanuts coming our of my shit
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma zajebi ovaj specijal,rusi su dobili  prosli cjeli mjesec duplu zaradu na t-34 i t-34-85{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
World of Tanks

In order to reduce the amount of issues with "questionable" non-penetration/penetration hits, reworked the system of damaging with HE and armor-piercing shells. In some cases the chance of damage and critical hits from HE shells increases.

ajde da i to vidimo {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
DedicatedGamer kaže...

yup, čini se da su sredili torrente, ide finom konstantnom brzinom 700-900kbs. baš me zanimaju novi prem. tenkići posebice gdje ih bušiti:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

ljudi ima li netko neki tutorial u kojem se pokazuje kako novi hud instalirat?ja sam probao sam pa sam is*izdio sa živcima

bump

13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
cod4gamer kaže...

bump

nemam custom HUD ali sve ide u mod folder

res_mods\0.7.3*\gui\flash

(pretpostavljam da su sve .swf fajlovi)

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Nerfaju amerikance i njemacku E seriju i JT postaje veci{#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

fine for me {#}

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ne nisu dosta nerfali T30. Mrš đubrad WGovska.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Bezveze mi taj nerf, baš su se fino uklopili ameri. (ne vozim T110 da se zna).

Šalalallalalalalallalaa.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 20:26 (leobugi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

7000-ita borba je zavrsila sa pobjedom :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Lorraine 40t (sa premijumom) .

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Evo kako ce to sad izgledat

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
2 0 hvala 4
17 godina
World of Tanks

IS-6 uff bounca preopako, definitivno će biti zaje.... za srediti. mislim da su pretjerali i to više nego sa typ.59.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sokre kaže...

IS-6 uff bounca preopako, definitivno će biti zaje.... za srediti. mislim da su pretjerali i to više nego sa typ.59.

Pa mora bouncat, kad je ruski tenk.

jebes skill kad ga mozes kupit http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice