World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.554
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ziga kaže...
dasoo988 kaže...

Ziga primjetio sam da u zadnje vrijeme potičeš ljude da odu van da se skinu s kompa i da osjete život... to je sigurno došlo s ovim lijepim vremenom... dosta si mi emotivan u zadnje vrijeme {#}

Upravo to, ali usporedilo smo koliko 200kn je pametnije ulupat u igru, nego u ženske {#}

Imaš pravo... ulupat 200kn u igru i nije baš novac za kojim treba žalit... ev npr. ja {#} bilo di da odem s curom svaki put kad se vratim doma sjedam za komp i palim tenk {#}

17 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Čuvaj se countera zaja, oderase nas neki dan (Radagast) :D

Ma iduci put izbit cu mu donji inkarat od bubrega{#}

Hajdučko Srce
17 godina
World of Tanks

Neki su me popljuvali da ne znam igrat i da je Ausf B smeće od tenka, slijedio je oštar protuodgovor..

Victory!
Battle: Mines 9. svibnja 2012. 20:19:34
Vehicle: VK 4502 (P) Ausf. B
Experience received: 2.017
Credits received: 73.951
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Steel Wall, Top Gun

i za kraj, nikakvi klaun skinovi, snajper modovi i slične bezvezarije... samo ja i šalica kave {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 20:48 (Ziga).

8 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Neke slije iz random horor partija. Na drugoj pricaju o breviku,liku sto je ubio 63 ljudi u norveskoj.

Hajdučko Srce
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 20:41 (Zaja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Neki su me popljuvali da ne znam igrat i da je Ausf B smeće od tenka, slijedio je oštar protuodgovor..

Victory!
Battle: Mines 9. svibnja 2012. 20:19:34
Vehicle: VK 4502 (P) Ausf. B
Experience received: 2.017
Credits received: 73.951
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Steel Wall, Top Gun

i za kraj, nikakvi klaun skinovi, snajper modovi i slične bezvezarije... samo ja i šalica kave {#}

Nije bas smece ali nije ni daleko, uvjerljivo najgori tier 9 heavy.

17 godina
dedaa kaže...

Ok Dedaa ajde molim te ako nije teško navesti glavne nedostatke tog tenka s obzirom da je tebi uvjerljivo najgori tier 9 tenk.

i PS navedi bar neku prednost :)

16 godina
World of Tanks

Evo napokon sam se rješio jagpziv (drugi komandanti izlazili iz tenkova i smijali mi se). Uzeo Jagdpanthera. Neloš je, sviđa mi se više od predhodnika mu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
dedaa kaže...

Ok Dedaa ajde molim te ako nije teško navesti glavne nedostatke tog tenka s obzirom da je tebi uvjerljivo najgori tier 9 tenk.

i PS navedi bar neku prednost :)

Pa krenimo:

-Papirnati oklop sa strana, prednji je ok ali i njega lako buse 240+ pen topovi.

-Straznja kupola, ogroman nedostatak u gradskim mapama

-Trom, losa akceleracija te mala brzina

-Velik

-Poprilicno jadan top, u usporedbi s drugim nacijama

Prednosti:

-Dobar je tenk za defanzivu, ali peek a boo ga unistava

Zakljucak: E75 bolji tenk u ama bas svakom pogledu, u toj propaloj porscheovoj liniji tenkova su jedino tiger p i maus frajeri, ostalo i ne bas

17 godina
dedaa kaže...

Pa krenimo:

-Papirnati oklop sa strana, prednji je ok ali i njega lako buse 240+ pen topovi.

-Straznja kupola, ogroman nedostatak u gradskim mapama

-Trom, losa akceleracija te mala brzina

-Velik

-Poprilicno jadan top, u usporedbi s drugim nacijama

Prednosti:

-Dobar je tenk za defanzivu, ali peek a boo ga unistava

Zakljucak: E75 bolji tenk u ama bas svakom pogledu, u toj propaloj porscheovoj liniji tenkova su jedino tiger p i maus frajeri, ostalo i ne bas

1. Tenk je slab s boka ali ni u jednom ratu ni jedan tenk ne stoji bočno i čeka da ga pogodiš, prednji oklop je super no opet nije vrhunski, kad se nakosiš bounca hrpu toga.

2. Dobro izuzev Himmelsdorfa koji je 100% gradska mapa, na ostalim mapama nisam uočio problem npr ruševine Siegfried linea, treba znati igrati, kad jednom skontaš nema problema uopće

3. Spor je zbog slabog motora, no opet pogle 80 tona tenk, kakve performanse očekuješ? to je heavy tenk a ne medium

4. Velik? jesi siguran da pričamo o istom tenku..pa tenk je mali, manji je od Ausf A i većine tenkova u igri

5. Jadan top? Isti top koristi i Maus. No koje to nacije? one koje su napravile tenkove poslije drugog svjetskog rata?

druge tier 9 tenkove nisam ni igrao no svaki tenk ima prednosti i mane, meni je ovaj tenk čisto ok.

no kada bi na njemu stavio jači oklop sa strane, još bolji prednji, pa jak motor, jači top..što bi dobio ? dobio bi tenk koji ne bi mogao parirati ni jednom drugom...

No reci mi, po čemu je Maus frajer koji ima 2800 naspram 1950HPa... samo zato jer može više udaraca popit ali slabije bouncat zbog divovske kockaste strukture? osim toga kako je Maus frajer s istim topom kao i VK?

15 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Meni je s njim najbolje kad dodjem Tier 8 s guza i rokam ih {#}

kad već pričate o bolesnoj zujalici evo dva ss-a od prije par dana. {#}

u ovoj od 2k xp-a bi ubio i tigera 2 da nisu debosi capali {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Jel mi može netko objasniti što rade fantomska vozila u igri?

Mislim na ona koja ne postoje u tech tree-ju? Danas sam vidio francusku arty.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pranja kaže...

To je francuska premium arty.

Jebes skill kad ga mozes kupit.
16 godina

Frende imas halove {#}

15 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Ovo će te vjerojatno šokirati,ali...

...postoji i francuski tank destroyer.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
Doxy_CRO kaže...

Ovaj T-50-2 mi je sve zabavniji i zabavniji.

Nema slađe nego kad uletim između 4 artijlerije, i niko nema muda na mene pucati da ne razhebe svoje :D :D 

A nisi se danas proslavio na Sigfriedu kad si me sreo u SU-100, da sam imao sekundu za naciljat bio bi mrtav zbog mene {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
World of Tanks

pih popio chat-ban zbog tko će ga znati čega!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
sokre kaže...

pih popio chat-ban zbog tko će ga znati čega!

ja se stvarno čudim kako ja nisam dobio chat ban.nikad nisam toliko vrijeđao timske kolege.nekad mi se čini kao da svi debili svijeta  na jednom mjestu.pred kompom igraju wot.

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 3:52 (Kill Frenzy).
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
....

druge tier 9 tenkove nisam ni igrao no svaki tenk ima prednosti i mane, meni je ovaj tenk čisto ok.

no kada bi na njemu stavio jači oklop sa strane, još bolji prednji, pa jak motor, jači top..što bi dobio ? dobio bi tenk koji ne bi mogao parirati ni jednom drugom...

Dobio bi E75 :)

15 godina
World of Tanks

U t54 sam više puta poginuo od svoje artiljerije nego tuđe zajedno sa tuđim tenkovima. Tenk je kao terijer i s njim se ide u napad.Jedan na jedan. Moraš bit blizu protivničkog tenka ,kružit i kretat se oko njega,gurat ga,blokirat.To i radim uvijek i super je taktika samo što eto retardi od artiljerija obično gađaju tog tenka s kojim se hrvam i onda i mene naravno pokose.Šteta što nema neki brojač koliko sam puta poginuo od svoje artiljerije :D. koliko samo debila ima pa to je za pop....

dovedem protivničkog tenka do kraja skoro,ostane mu par hp-a i onda BAM. frajer sa t92 je gađao tenka kojem je ostalo par hp-a i odma je uništio i mene. idem mraknut jedan diazepam

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Sto se isplati kupit KV-5 il T34? Dal je T34 vredniji tih par tisuca golda il nije? Isto zaraduju? hvala

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nisam igro ni s jednim ni s drugim, al po mom mišljenju t34 ima puno veći fear factor kod ostalih igrača, bolji gun, za armor nissam siguran koji je bolji....

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Prije par dana je pisalo: "The Victory Day Promo code will remain active from May 8, 2012 through May 15th at 16:59 PDT (23:59 UTC).", a danas piše: "The Victory Day Promo code will remain active from May 8, 2012 through May 9th at 16:59 PDT (23:59 UTC)." Kakva je to glupost? Prvo napišu da traje tjedan dana, a onda napišu da traje 1 dan. Mislio sam ga danas ukucat pošto danas i sutra imam vremena igrat, a sad ništa od toga! {#} Sramota!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 16:32 (Balvan8).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Balvan8 kaže...

Prije par dana je pisalo: "The Victory Day Promo code will remain active from May 8, 2012 through May 15th at 16:59 PDT (23:59 UTC).", a danas piše: "The Victory Day Promo code will remain active from May 8, 2012 through May 9th at 16:59 PDT (23:59 UTC)." Kakva je to glupost? Prvo napišu da traje tjedan dana, a onda napišu da traje 1 dan. Mislio sam ga danas ukucat pošto danas i sutra imam vremena igrat, a sad ništa od toga! {#} Sramota!!!

Sry my mastake, nisam skužio da su mjenjali

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 16:42 (Gajotres).
13 godina
neaktivan
You’ll now be able to use your code until May 16th at 01:59 CEST (May 15th 23:59 GMT).
16 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Kod možeš samo jednom aktivirati u tom periodu i daje ti jedan dan premiumna. Nema tu ništa nelogično. Od početka piše da daje samo jedan dan premiuma.

nisi shvatio šta sam htio reć. Pisalo je da se kod može koristiti od 8.5. - 15.5. te se dobije 1 dan premiuma. E ali su oni bez ikakvih naznaka promijenili da kod traje do 9.5.. Ja kao i barem 50% igrača sam čekao vikend ili petak kada ću imat više vremena da što više iskoristim taj dan premiuma, a oni to maknu. 

vidim da nisam jedini koji se žali na to: http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/122633-updated-premium-code-is-not-working-may-15-change-to-may-9-this-thread-needs-everyone-attention-and-should-be-pinned/

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 16:43 (Balvan8).
15 godina
World of Tanks

jel našao ko kakve skinove za IS-8, T-150,..?

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Balvan8 kaže...
Gajotres kaže...

Kod možeš samo jednom aktivirati u tom periodu i daje ti jedan dan premiumna. Nema tu ništa nelogično. Od početka piše da daje samo jedan dan premiuma.

nisi shvatio šta sam htio reć. Pisalo je da se kod može koristiti od 8.5. - 15.5. te se dobije 1 dan premiuma. E ali su oni bez ikakvih naznaka promijenili da kod traje do 9.5.. Ja kao i barem 50% igrača sam čekao vikend ili petak kada ću imat više vremena da što više iskoristim taj dan premiuma, a oni to maknu. 

vidim da nisam jedini koji se žali na to: http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/122633-updated-premium-code-is-not-working-may-15-change-to-may-9-this-thread-needs-everyone-attention-and-should-be-pinned/

Da sry, nisam vidio da su šarali s tim datumima :)

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma zajeheabali su korisnike u ovih para dana zza cil život, lol. Pijani bjelorusi!! Gubim lagano interes za davanjem love idiotima, nećeš više razbojnice!!!!

Ev jedan prigodan klipić

{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Type 59 je premium tenk? I do kad se moze kupit?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 17:12 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Type 59 je premium tenk?

Da.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice