World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.104.194
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Aktivirali su mi premium negdje u po noći dok sam bio debelo u snu, tako da je sad pola pojedeno. Valjda stignem izgrindati 20k do is8. Kupio s51 na popustu i stavio opremu na njega, sad znam zašto nikad nisam igrao arty, dosadno do bola.

Od novih tenkova isprodavano sve osim kv1 valjda bude donosio nešto love.

Nove mape su onako, ona ravnija sa gradom u sredini još je ok, ali ono penjanje po onim brdima, mislim da je azija je božja kazna.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
dasoo988 kaže...

Ziga primjetio sam da u zadnje vrijeme potičeš ljude da odu van da se skinu s kompa i da osjete život... to je sigurno došlo s ovim lijepim vremenom... dosta si mi emotivan u zadnje vrijeme {#}

Upravo to, ali usporedilo smo koliko 200kn je pametnije ulupat u igru, nego u ženske {#}

15 godina
dida11 kaže...

Ovde ima puno toga i neda mi se sad ćitati jeli mi može reći ko kako da se prebacim na europski server ja sam na američkom a svi moji prijatelji su na europskom molim vas to bi mi puno znaćilo

pa ako imas puno tenkova i ne isplati ti se iz pocetka, napravi 1:1 i zamoli ih da te prebace, kazi ima da ti igra laggira, da ti ping skace, da ne mozes normalno igrat na NA serveru. takodjer im kazi da bi drage volje uplacivao  premium povremeno al s obzirom na neigrivost ne zelis, a ne da ti se ni iz pocetka jer ti je igranje na nizim tirovima "smisli nesto". ako  fino napises sve i iskombiniras moglo bi proc :).

16 godina
World of Tanks

Malo mi je žao što nikad nisam uplaćivao premium, jer ovoliko para nikad nisam dobio.

Is3 je bolestan tenk   kad se nadogradi do kraja i opremi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 13:42 (Crisis888).

1 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nebi vas ubilo da malo cropate slike, da i ostali vide o čemu se radi..

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Crisis888 kaže...

Malo mi je žao što nikad nisam uplaćivao premium, jer ovoliko para nikad nisam dobio.

sad ti meni reci koliko si realno takvih dobrih partija uspio odigrati?

17 godina
neaktivan
World of Tanks

tražim neki CRO klan ,aktivan,ovaj u kojemu jesam rijetko tko dođe online,a i kada netko je online,ne odgovara,, nitko za vod,ništa,,prijedlozi shot it

Live to win!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BuhaBT kaže...

tražim neki CRO klan ,aktivan,ovaj u kojemu jesam rijetko tko dođe online,a i kada netko je online,ne odgovara,, nitko za vod,ništa,,prijedlozi shot it

probaj -BOT- čine se ok dečki...

15 godina
neaktivan
Crisis888 kaže...

Najbolje su mi ove medalje sa slike .. svaka čast

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 13:29 (nine).
16 godina

Realno ovu jednu zato je mi je posebna.

15 godina
Delta kaže...

Oduclio sam uzeti premium tenk, najvise radi srebra jer ga treba masu za vece tirove, zelim ustediti sebi vrijeme koje cu iskoristiti na korisnije stvari, produktivnije a da se neodricem igre ...

Kontao sam uzeti kv5, tenk je jeftin, rus je i mogu trenirati posadu za is4 i is7, dosta otporan ako izuzmemo malu kupolu, navikao sam igrati sa teskasima i ima brzo pucanje, problem je mala penetracija.
Uzeo bih njega sigurno da mi jucer prijatelj nije rekao da ima specijal da se kupi type kinez i da mi ga nije nahvalio kao super zabavan i koristan tenk, dobro zaraduje, vise dinga, brz je a i bolje zaraduje .... problem je sto nemogu trenirati posadu i to je ono zbog cega se najvise lomim al ipak primarna je zarada .

Sta vi predlazete, jeste imali iskustva igranja sa navedenim tenkovima...

kad sam grajndal is4,sa is3 sam bjezal od kv5 hebote stalno me pogadja i pen,ja njega dingam,stvarno sam se bojal...

frend ima kv5 i nije mi sjeo-stok naravno,al brijem da kad je posada na 100%,ramer vent i npr vertikal,a uz to speed governor i bolji benzin da tenk rastura,stok je spor do bola-25 na sat

{#}e sori ekipa jucer u ludoj jurnjavi na ridge-u od zmaja t34 je jurio nezamislivih ...34kmh(kad vidim da is8 pojuri 50 i vise idu mi suze radosnice na oci,bice s njim igre ko s amerom{#}

type je tenk za zabavu i tak ces najvise zaradit jer mu manevarske sposobnosti daju mogucnost da igras ofanzivno ili defanzivno,snajpas ili flankas

cijena granata je tu negdi( 100 i 107) al posto je medium MISLIM da manje kosta popravak i da vise mozes zaradit

ne brini za trening posada,ak imas neku na 100% prebaci ju,i sa 90% ce doci do 100% kroz nekih 50k expa-znaci tjedan dana igre,narocito s ovakvim specijalima

i puno ti je veca razlika koju donosi TVOJ skill nego postotak na kojem je posada,jedino uz bolju posadu sve ide fluidnije

tu uzimaj prvi skill ak mozes brothers in arms,daje dodatnih 5%,al posto je to perk mora biti 100% na svima da bude aktivan

meni je na t34 BiA,i mogu ti reci da mi se nisan smanji u snajp modu ko na stug-u ili jgpanzeru4 sa 75/L70 topom-znaci jako je mali

ili ak igras ofanzivno,kak bi na tajpu,prvo ti mora bit repair,i to s osjetno vidi u brzini kojom se tenk popravi,duze zivis,vise stete,vise expa i creditsa

al trebas pazit s tajpom,jucer sam ga sa 100mm  topom rokal po vrhu kupole i 2 sam skroz smeksal a td-i su ih dokrajcili-znaci nema navirivanja ili napucavanja na blizu

uostalom sam ces dobit osjecaj za tenka kroz vrijeme( kao i za zenu,al bolje investirat u tenk,kak ZIGA savjetuje)

ja se isto slazem,zene prolaze,garaza ostaje

ja sam jednu napucal za usa patch a drugu za ruski,jer je grajnd vazniji a dobitak veci...o ftw pa sad opet mogu trazit curu{#}

i pohvale da kuzis da ti je prem tenk mudro ulaganje,meni je t34 spasio zivce,jer bi nekaj moral kupit,lowe je uber skup i busim ga iz t-34,kv5 je spor (za moj stil igre) a tajpa vise nije bilo...

da si pratio forum vidio bi da je pred par dana bilo moguce kroz gift shop za 20€ uzet 7900 golda-hebeni popust-pa nekaj ubost

al su nasi dragi pohlepni gejmdeveloperi u zelji da skupe lovu {#} za prekovremene koje su natukli dovrsavajuci patch(cijelu godinu dana kolko se vec najavljuje...) da im treba vasa lova da si imaju za isplatit place..zato kupite kupite kupite

u nadi da ce bit za kupit i prem light frogeater, trljam ruke i jedva cekam

keep em grindin tankees

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Koja greška, prodao KV13 da bi kupio IS... KV13 je prezabavan:D

http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=2094
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Splasnulo je moje početno oduševljenje s IS8. Tenk je stvarno dobar ali nikako za prvog u napadu nego više medium tenka. U biti dobar nastavak IS3

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Splasnulo je moje početno oduševljenje s IS8. Tenk je stvarno dobar ali nikako za prvog u napadu nego više medium tenka. U biti dobar nastavak IS3

Vjerujes mi da ga nisam ni probao, kako je patch dosao sve sam prodao i kupio obj. 212 i module. Kako imam t8 amere arty sad se na ruse ide :D

17 godina
World of Tanks

Evo, da se i ja pohvalim. Najčudnija bitka u kojoj sam bio. Protivnici su bili doslovno ko ninje. Samo skidaju jednog po jednog, a ne vidiš ih.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo momci ko nezna od danas radi onaj premium code koji je netko već spominjo ENDWAREU

kaj mislite trenutno idem prema E-50 kod njemaca. ne pašu mi ovi teškaši, više volim med-tenkove pa me zanima vaše mišljenje gdje bi se više isplatilo ić prema pershingu ili t44, dalje od njih nebi išo jer ne koristim premium a čuo sam da je nemoguće održavat tier 9 bez premiuma :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam bacio 2-3 borbe sa is8 i prodao ga ... dobar top, armor šupalj da ne može gori biti.

sve u svemu, ne treba mi pokraj IS7 I IS4.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
renofan kaže...

čuo sam da je nemoguće održavat tier 9 bez premiuma :D

Moguće je ali moraš imati vrhunske partije bez poraza u timu, dakle moraš napadati, oštećivati, jurišati, davati podršku, ubijati, s što manje promašaja (da ne rasipavaš skupe granate).

Kad obiješ popravke i municiju možeš biti cca 20.000 u plusu :)

bar je tako kod mene na Ausf B, inače vuče u opaki minus s osrednjim i lošim partijama ko od šale.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 15:31 (Ziga).
15 godina

"čuo sam da je nemoguće održavat tier 9 bez premiuma"

neznam kaj mi je draže... kad neko širi takve gluparije ili kad neko slijepo vjeruje u njih..

na kaj misliš kad veliš održavanje? misliš na pokrivanje onih para koje izgubiš zbog loše partije... pa to ti je dovoljno da grindaš neku drugu granu usput s manjim tierovima ili ak imaš para kupiš premium tenk.. kaj je to tak teško? a kamoli nemoguće.. eventualno kupiš arty pa s njom zarađuješ...

ak ja bez premiuma mogu u garaži imat IS-4, IS-8, KV-3, T-150, KV-1, KV-2, T-50-2, Tiger i ARL 44 i istovremeno imat 3 milje creditsa onda kak moze bit nemoguce imat tier 9 medium... imam istražene T-44 i ISU-152 i kad rasprodam ove trenutne sigurno ću ih kupit, a kasnije cu i bome kupit T-54 i objecta 704

jeste smiješni.. zato jer ste negdje tak čuli, odmah odustanete od najjačih tenkova... pa s njima su najzabavnije borbe...

uostalom s takvim razmišljanjem i bolje da ne igrate tier 9,10 tenkove...

★★★★★☆
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

"čuo sam da je nemoguće održavat tier 9 bez premiuma"

neznam kaj mi je draže... kad neko širi takve gluparije ili kad neko slijepo vjeruje u njih..

na kaj misliš kad veliš održavanje? misliš na pokrivanje onih para koje izgubiš zbog loše partije... pa to ti je dovoljno da grindaš neku drugu granu usput s manjim tierovima ili ak imaš para kupiš premium tenk.. kaj je to tak teško? a kamoli nemoguće.. eventualno kupiš arty pa s njom zarađuješ...

ak ja bez premiuma mogu u garaži imat IS-4, IS-8, KV-3, T-150, KV-1, KV-2, T-50-2, Tiger i ARL 44 i istovremeno imat 3 milje creditsa onda kak moze bit nemoguce imat tier 9 medium... imam istražene T-44 i ISU-152 i kad rasprodam ove trenutne sigurno ću ih kupit, a kasnije cu i bome kupit T-54 i objecta 704

jeste smiješni.. zato jer ste negdje tak čuli, odmah odustanete od najjačih tenkova... pa s njima su najzabavnije borbe...

uostalom s takvim razmišljanjem i bolje da ne igrate tier 9,10 tenkove...

Obično na to održavanje misle na SAMOODRŽAVANJE! To jest teško, ali ne i neizvedivo, slobodno si kupite t 9 ili t10 i tucite sa nekom t 5 ili t6 arty iliti neki heavy t5, uglavnom nesto nižeg tiera i sve se može, samo laganini {#}

15 godina
World of Tanks

samoodržavanje vecih tierova je i s premiumom teško.. to u wotu mozete odmah zaboravit

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nani_cropes kaže...

samoodržavanje vecih tierova je i s premiumom teško.. to u wotu mozete odmah zaboravit

Sa Tier IX i premiumom se da i zarađivat, bar sam ja mogao sa IS-4, a sad kad mu je popravak 30k već je problem...

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
14 godina
neaktivan
World of Tanks

sa is3 sam odlicno zaradivao, sa is4 bio sam u plusu kad sve saberes al ne tako velik, favorit mi je za zaradu bila arty s51:)

Evo maloprije sam kupio kineza, zao mi je malo sto necu moci grindati posadu za is4 i is7 al bit ce zlata:)
To mi je prvi medium, sad moram uciti igrati na drugaciji nacin, nije dosta uhvatiti poziciju sigurnu od artz i nakositi se:)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Delta kaže...

nema jeftinije, i kv5 je tu negdje, al ipak svoje vrijeme vise cijenim od 25 ojra

Gle lega, 26 orja...200kn i nije neka lova

izadji s curom u kino, kupite kokice, sok...100kn ko iz pi.ke... za sat i pol sjedenja

odi s deckima na cugu + pojedite nesto....150kn ko iz pi.ke...

Odes u trgovinu,kupis pive od 2l i malo mesine baciš na tavu i ostatak uplatiš premium.{#}

Hajdučko Srce
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Što se tice IS4 bio sam u krivu i tenk me odusevio.Gust za igrat dok sam IS8 prodao.Ostavio kv2 sa 152mm i sva ostala sranja prodao i kupio ponovo GWE{#}

Hajdučko Srce
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Čuvaj se countera zaja, oderase nas neki dan (Radagast) :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

AHAHAHA, sad sam dozivio da je arty(GE T E) dobio steel wall, To 50-2 ga kljukala stalno , kruzio oko nje dok ga ovaj nije dočekao omg!

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Jednostavno obozavam francuze

AMX12T dobio ace tankera i 53% win rate

AMX 13 75 isto ace tanker 60% win rate

Victory!
Battle: Mines 9. svibnja 2012. 17:30:31
Vehicle: AMX 13 75
Experience received: 2.044
Credits received: 39.868
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker

Replay

Jedna sa IS-8

Victory! Battle: Komarin 9. svibnja 2012. 16:26:16

Vehicle: IS-8 Experience received: 8.375 (x5 for the first victory each day)

Credits received: 64.683

Battle Achievements: Mastery Badge: I Class, Master Gunner, Sharpshooter, Sniper

Replay

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 17:50 (Intel&ATI).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Ovaj T-50-2 mi je sve zabavniji i zabavniji.

Nema slađe nego kad uletim između 4 artijlerije, i niko nema muda na mene pucati da ne razhebe svoje :D :D 

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je s njim najbolje kad dodjem Tier 8 s guza i rokam ih {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice