- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znaci da ga nemozez demontirat s tenka bez 10 golda,monmtirat mozes
Ako prodas tenk sa teleskopom na njemu onda dobijes pola vrijednosti teleskopa uračunato u vrijednost tenka kod prodaje.
Evo vam ikone za tenkove v6.6 probajte ovu ClearColor modifikaciju čista perfekcija
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/46236-pogs-contour-icon-3x-grepa/page__st__100
Koji god od ovih tipova stavim, uvijek mi je naopako, onaj FAQ na forumu je nejasan, po njemu bi trebalo zamjeniti što ja i radim ali ne ide.
Evo vam ikone za tenkove v6.6 probajte ovu ClearColor modifikaciju čista perfekcija
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/46236-pogs-contour-icon-3x-grepa/page__st__100
Koji god od ovih tipova stavim, uvijek mi je naopako, onaj FAQ na forumu je nejasan, po njemu bi trebalo zamjeniti što ja i radim ali ne ide.
To znači da nisi pravilno zamijenio datoteke, kad skineš raspakiraš i dobit ćeš res mapu koju onda samo prekopiraš u mapu igre i kad te pita da spojiš i zamijeniš datoteke samo potvrđuj 100% radi ja ih koristim i izgledaju ekstra (ove ClearColor zadnje s podacima HP, penetr. i debljinom oklopa).
To znači da nisi pravilno zamijenio datoteke, kad skineš raspakiraš i dobit ćeš res mapu koju onda samo prekopiraš u mapu igre i kad te pita da spojiš i zamijeniš datoteke samo potvrđuj 100% radi ja ih koristim i izgledaju ekstra.
Napravio sam to 3 puta, probao sam staviti i druge osim ovih clearcolor, sa svima je isto. Čak sam i samo te file-ove iz mape flash ručno zamjenio pa je i dalje isto.
To znači da nisi pravilno zamijenio datoteke, kad skineš raspakiraš i dobit ćeš res mapu koju onda samo prekopiraš u mapu igre i kad te pita da spojiš i zamijeniš datoteke samo potvrđuj 100% radi ja ih koristim i izgledaju ekstra.
Napravio sam to 3 puta, probao sam staviti i druge osim ovih clearcolor, sa svima je isto. Čak sam i samo te file-ove iz mape flash ručno zamjenio pa je i dalje isto.
Mora moći, možda koristiš još neki mod pa se međusobno brkaju, probaj vratit backup datoteke pa onda preko njih.
Meni je sve normalno.
Uspio sam, hvala na pomoći.
Uf, danas poceo igrati, zaraza teska od igrice.
Gazim sa lakim MS-1, cak mi niti ne ide tako lose, svaku turu skoro nekoga skinem.
Sabralo se i nesto kredita, u sta ih je na pocetku najbolje zatuci ili da skupljam odmah za neku jacu pilu?
Dobar način za gubljenje živaca igranje sa američkim M6 i topom od 76mm strašno iritantno je kad tier 6 tenk ne može ništa napravit sa ovim prvim topom a do 90mm topa ima još jako puno,jedino što je pozetivno u cijeloj priči je to što je slijedeći tenk T29...

Traje 24 sata.
Restart servera je obično oko 7 -7:30.
Skuzio sam da možeš puno više zaradit u borbama višeg tiera ako se sa KV3 grbaviš iz IS4 neko kad si ti prvi na listi i razvališ pol mape... (slike u prilogu)
P.S. ima li kakvih novosti šta nas sutra očekuje, jedva čekam isprobati premium, možda me navuku...
Da li netko ima iskustva sa jeftinijim premium tenkovima i da li to ima smisla kupit?
Lowe mi je pre skup...
Da li sljedeće funkcionira???
Navućeš frenda na WoT kao što su i tebe, kroz relativno kratko vrijeme dođe do tierIII.
Tada igrate zajedno platoon ti s tier 5 ili 6...
Da li je to garancija da si svaki put prvi vrhu liste po snazi?
Cilj je recimo igrat s KV-om (107mm top) i zarađivat srebro.
Ne gleda se samo najjači tenk u platoonu, čak da uzme ms-1 igrao bi protiv Lowe-a.
Imaš na jubitou kako ms1 roka is7 :) pa se ti smij.... :)
Od svih gluposti koje postoje u ovoj igri jedna mi nikako ne ide u glavu.
Kojem je majmunu palo na pamet izjednaciti PzIII/IV sa KV-om?!?! Pa to je jednostavno za ne vjerovati... Nazalost morao sam se vratiti igri sa PzIII/IV da otvorim sebi put prema Pantheru i opet ista prica sa PzIII/IV i KV-om. Ma boze sacuvaj!
al ja ne kuzim to sa rate of survival... boze pa i nek ima 20%,imam i ja 21% a u 1600 bitaka sam utuko 1050 neprijatelja i uz to dogurao sam do Pattona sto govori da igram uglavnom s mediumima..I da oces ostat ziv nemozes jer ne smijes campat s mediumom..a na nizim tierima pogotovo dok se ljudi uce jos je teze ostat ziv.. nema veze sto on ima 20% survive rate,mene brine 20% hit ratio.. al sve se to da popravit.
Overlord said...
Q: why overlord always skip the t34 - m103 questions?
A: There is a chance that M103 & T110 will be added by the end of this year. That's the most accurate timeline I can give.
, još jedan bravo...
al ja ne kuzim to sa rate of survival... boze pa i nek ima 20%,imam i ja 21% a u 1600 bitaka sam utuko 1050 neprijatelja i uz to dogurao sam do Pattona sto govori da igram uglavnom s mediumima..I da oces ostat ziv nemozes jer ne smijes campat s mediumom..a na nizim tierima pogotovo dok se ljudi uce jos je teze ostat ziv.. nema veze sto on ima 20% survive rate,mene brine 20% hit ratio.. al sve se to da popravit.
Prva 3 tenka su mu :
KV, PzKpfw IV i T1
CAR
Ja sam tu. Xfire generalpag1997
Hit Ratio: 26%???
Aj ti uninstaliraj taj Wot ili počni pogadjat nesto, to je strasno lose.
A ni k/d rate ti nije za pohvaliti se. Razocarao si me, a puno si vikao po forumu
Aj vi pustite čovca da radi kaj hoće...
Ja sam tu. Xfire generalpag1997
Hit ratio: 26%
Battles Survived: 20%
Ti si naš idiol i svako bi te poželio imat u svom platoonu ..... NOT
Sta se svi okomili na mene ja voolim rushat a to sto ti igras skroz drugi nacin igre to ti ja nisam kriv.
Prva 3 tenka su mu :
KV, PzKpfw IV i T1
CAR
Trnutno u garazi je Kv-1s, M6, PzIV, M5 i StrungIII. Cuj meni su se ti tenkovi svidli i igro sam s njima dokle sam mogu. Falilo mi mjesta u garazi i proda sta sad ocete. Nek mi se javi onaj koji je poceo igrat ovu igru od bete eeeeeeeee. Zaboli mene sta vi mislite ja imam svoj naci igre, a vi svoj. Ja ne volim kampat, nema tolko strpljenja. Ajde da vidim sta vi imate. Ajde face neka netko kaze sta je uopce hit ratio?!