World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.104.194
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Sta znaci nacrtan lokot kod opreme, necu dat 500k zateleskop pa da ga onfa nemrem stavit
14 godina
neaktivan
BIPS kaže...
Sta znaci nacrtan lokot kod opreme, necu dat 500k zateleskop pa da ga onfa nemrem stavit

znaci da ga nemozez demontirat s tenka bez 10 golda,monmtirat mozes

17 godina
To znaci da je teleskop zakljucan na taj tenk i nemres ga skinut ako ne platis 10 golda.
Ako prodas tenk sa teleskopom na njemu onda dobijes pola vrijednosti teleskopa uračunato u vrijednost tenka kod prodaje.
14 godina
neaktivan
Hvala
16 godina
zrimo kaže...

Evo vam ikone za tenkove v6.6 probajte ovu ClearColor modifikaciju čista perfekcija

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/46236-pogs-contour-icon-3x-grepa/page__st__100

Koji god od ovih tipova stavim, uvijek mi je naopako, onaj FAQ na forumu je nejasan, po njemu bi trebalo zamjeniti što ja i radim ali ne ide.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
zrimo kaže...

Evo vam ikone za tenkove v6.6 probajte ovu ClearColor modifikaciju čista perfekcija

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/46236-pogs-contour-icon-3x-grepa/page__st__100

Koji god od ovih tipova stavim, uvijek mi je naopako, onaj FAQ na forumu je nejasan, po njemu bi trebalo zamjeniti što ja i radim ali ne ide.

To znači da nisi pravilno zamijenio datoteke, kad skineš raspakiraš i dobit ćeš res mapu koju onda samo prekopiraš u mapu igre i kad te pita da spojiš i zamijeniš datoteke samo potvrđuj 100% radi ja ih koristim i izgledaju ekstra (ove ClearColor zadnje s podacima HP, penetr. i debljinom oklopa).

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 16:51 (zrimo).
16 godina
zrimo kaže...
mind_challenge kaže...
zrimo kaže...

To znači da nisi pravilno zamijenio datoteke, kad skineš raspakiraš i dobit ćeš res mapu koju onda samo prekopiraš u mapu igre i kad te pita da spojiš i zamijeniš datoteke samo potvrđuj 100% radi ja ih koristim i izgledaju ekstra.

Napravio sam to 3 puta, probao sam staviti i druge osim ovih clearcolor, sa svima je isto. Čak sam i samo te file-ove iz mape flash ručno zamjenio pa je i dalje isto.

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
zrimo kaže...
mind_challenge kaže...
zrimo kaže...

To znači da nisi pravilno zamijenio datoteke, kad skineš raspakiraš i dobit ćeš res mapu koju onda samo prekopiraš u mapu igre i kad te pita da spojiš i zamijeniš datoteke samo potvrđuj 100% radi ja ih koristim i izgledaju ekstra.

Napravio sam to 3 puta, probao sam staviti i druge osim ovih clearcolor, sa svima je isto. Čak sam i samo te file-ove iz mape flash ručno zamjenio pa je i dalje isto.

Mora moći, možda koristiš još neki mod pa se međusobno brkaju, probaj vratit backup datoteke pa onda preko njih.

Meni je sve normalno.

učitavanje učitavanje
u igri u igri
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 17:07 (zrimo).
16 godina
World of Tanks

Uspio sam, hvala na pomoći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Uf, danas poceo igrati, zaraza teska od igrice.

Gazim sa lakim MS-1, cak mi niti ne ide tako lose, svaku turu skoro nekoga skinem.

Sabralo se i nesto kredita, u sta ih je na pocetku najbolje zatuci ili da skupljam odmah za neku jacu pilu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobar način za gubljenje živaca igranje sa američkim M6 i topom od 76mm strašno iritantno je kad tier 6 tenk ne može ništa napravit sa ovim prvim topom a do 90mm topa ima još jako puno,jedino što je pozetivno u cijeloj priči je to što je slijedeći tenk T29...

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
GeneralPag1997 kaže...

Ja sam tu.  Xfire generalpag1997

Hit ratio: 26%

Battles Survived: 20%

{#}

Ti si naš idiol i svako bi te poželio imat u svom platoonu ..... NOT {#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Novi rekord{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobra stara vremena{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks
U vezi jednodnevnog premiuma, jel on traje bas 24 sata ili samo do restarta servera? I kad je restart servera inace?
~
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Proz0r kaže...
U vezi jednodnevnog premiuma, jel on traje bas 24 sata ili samo do restarta servera? I kad je restart servera inace?

Traje 24 sata.

Restart servera je obično oko 7 -7:30. 

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Skuzio sam da možeš puno više zaradit u borbama višeg tiera ako se sa KV3 grbaviš iz IS4 neko kad si ti prvi na listi i razvališ pol mape... (slike u prilogu)

P.S. ima li kakvih novosti šta nas sutra očekuje, jedva čekam isprobati premium, možda me navuku...

Da li netko ima iskustva sa jeftinijim premium tenkovima i da li to ima smisla kupit?

Lowe mi je pre skup...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zrimo kaže...
BIPS kaže...

Da li sljedeće funkcionira???

Navućeš frenda na WoT kao što su i tebe, kroz relativno kratko vrijeme dođe do tierIII.

Tada igrate zajedno platoon ti s tier 5 ili 6...

Da li je to garancija da si svaki put prvi vrhu liste po snazi?

Cilj je recimo igrat s KV-om (107mm top) i zarađivat srebro.

Ne gleda se samo najjači tenk u platoonu, čak da uzme ms-1 igrao bi protiv Lowe-a.

Imaš na jubitou kako ms1 roka is7 :) pa se ti smij.... :)

17 godina
World of Tanks

Od svih gluposti koje postoje u ovoj igri jedna mi nikako ne ide u glavu.

Kojem je majmunu palo na pamet izjednaciti PzIII/IV sa KV-om?!?! Pa to je jednostavno za ne vjerovati... Nazalost morao sam se vratiti igri sa PzIII/IV da otvorim sebi put prema Pantheru i opet ista prica sa PzIII/IV i KV-om. Ma boze sacuvaj!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

al ja ne kuzim to sa rate of survival... boze pa i nek ima 20%,imam i ja 21% a u 1600 bitaka sam utuko 1050 neprijatelja i uz to dogurao sam do Pattona sto govori da igram uglavnom s mediumima..I da oces ostat ziv nemozes jer ne smijes campat s mediumom..a na nizim tierima pogotovo dok se ljudi uce jos je teze ostat ziv.. nema veze sto on ima 20% survive rate,mene brine  20% hit ratio.. al sve se to da popravit.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Overlord said...

Q: why overlord always skip the t34 - m103 questions?

A: There is a chance that M103 & T110 will be added by the end of this year. That's the most accurate timeline I can give.

{#}, još jedan bravo...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
TWade kaže...

al ja ne kuzim to sa rate of survival... boze pa i nek ima 20%,imam i ja 21% a u 1600 bitaka sam utuko 1050 neprijatelja i uz to dogurao sam do Pattona sto govori da igram uglavnom s mediumima..I da oces ostat ziv nemozes jer ne smijes campat s mediumom..a na nizim tierima pogotovo dok se ljudi uce jos je teze ostat ziv.. nema veze sto on ima 20% survive rate,mene brine  20% hit ratio.. al sve se to da popravit.

Prva 3 tenka su mu :

KV, PzKpfw IV i T1

CAR{#}

15 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...

Hit Ratio: 26%???

Aj ti uninstaliraj taj Wot ili počni pogadjat nesto, to je strasno lose.

A ni k/d rate ti nije za pohvaliti se. Razocarao si me, a puno si vikao po forumu

17 godina
protjeran
World of Tanks

A bogte ... već nas ima:

5 miljuna {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
memulica kaže...

A bogte ... već nas ima:

5 miljuna {#}

Ima nas ko Rusa {#}

15 godina
neaktivan
Duche kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Ja sam tu.    Xfire generalpag1997

Hit Ratio: 26%???

Aj ti uninstaliraj taj Wot ili počni pogadjat nesto, to je strasno lose.

A ni k/d rate ti nije za pohvaliti se. Razocarao si me, a puno si vikao po forumu

Aj vi pustite čovca da radi kaj hoće...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
memulica kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Hit ratio: 26%

Battles Survived: 20%

{#}

Ti si naš idiol i svako bi te poželio imat u svom platoonu ..... NOT {#}

Sta se svi okomili na mene ja voolim rushat a to sto ti igras skroz drugi nacin igre to ti ja nisam kriv.

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
14 godina
memulica kaže...
TWade kaže...

Prva 3 tenka su mu :

KV, PzKpfw IV i T1

CAR{#}

Trnutno u garazi je Kv-1s, M6, PzIV, M5 i StrungIII. Cuj meni su se ti tenkovi svidli i igro sam s njima dokle sam mogu. Falilo mi mjesta u garazi i proda sta sad ocete. Nek mi se javi onaj koji je poceo igrat ovu igru od bete eeeeeeeee. Zaboli mene sta vi mislite ja imam svoj naci igre, a vi svoj. Ja ne volim kampat, nema tolko strpljenja. {#} Ajde da vidim sta vi imate. Ajde face neka netko kaze sta je uopce hit ratio?!

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 22:50 (GeneralPag1997).
17 godina
moderator
GeneralPag1997 kaže...

Ajde face neka netko kaze sta je uopce hit ratio?!

Hit ratio ti je postotak preciznosti, odnosno pokazuje koliko ti granata pogodi cilj. U tvom slučaju od 100 granata samo 26 pogodi.

Ja isto ne kempam, već napadam ;)

Pitanje za sve, koliki vam je sharpshooter combo, moj je 39?

14 godina
znam ja kaj je to nego pitam ove ostale.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice