The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.779
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3

bi da imam posao

radio sam donedavno al tu paru cu ulozit u kucni budzet

zena djete 4,5god

meni fali jedna r9280 ili 270x sa 3gb rama

inace imam acer 24inch full hd i igre vrtim na fullHD 1920x1080

prije acera sam imao 22" samsung syncmaster i vjeruj mi taj mi je drazi nekako bio

nije led govno nego lcd onaj stari 16:10 omjer stranica i 1680x1050 reza

izgledao mi je kao da imam 23 ili 24inch monitor

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 15:36 (igor1311).
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Prestani tako pisat.

7 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

a kako bi trebao pisat

sta sam te uvrijedio sa necim

ne razumijem pojasni mi molim te

~^iGoR~
16 godina
The Witcher 3

Pretpostavljam da je mislio na način pisanja. Ovaj enter za novi redak nakon svake 2-3 riječi.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- Steam: Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- BattleNet: Gaap#2615
Moj PC  
8 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Upravo to,ali sorry na mojoj glupoj reakciji.

1 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Za nas sa žnj procesorima:

Otvorio bi Witcher 3 Tehnikalije temu kao za GTA V, ali sumnajm da ima razloga otvarat pošto bi se opet ovdje pitalo sve vezano uz peroformanse i pitanja "kako će meni radit"...

I evo za orjentaciju; GTX 960 vrti igru na High / 1080p sa minimalnim FPSom od 40 kod najzahtjevnije scene, (stari build igre)

Samo treba uzet u obzir da grafička kartica mora imati 2GB!

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 16:32 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
The Witcher 3

Conan review,poznati talk show voditelj i komičar.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Već je star taj video...

I zar netko to može nazvati recenzijom??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...

Već je star taj video...

I zar netko to može nazvati recenzijom??

naravno da ne,nema pojma o igrama.više je zezancija,nisam znao da je bilo u temi već.

13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Bude li ovo gurao moj c2q castim sve u ovoj temi, ako ne bude uzimam novu maticnu i processor.

Darko

0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

PC Ultra gameplay sa HBAO+ opcijom

Još da nema ogavne youtube kompresije....

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 17:16 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

.............

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 17:29 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DarkoKwon kaže...

Bude li ovo gurao moj c2q castim sve u ovoj temi, ako ne bude uzimam novu maticnu i processor.

najvjerojatnije ne, sve nove igre masovno koče ti core2quad procesori, npr. Evil Within, Dying Light, Mortal Kombat X, Far Cry 4....

Ziher sam da na bilo kojim postavkama FPS ce padati daleko ispod 30, pogotovo jer je igra Open World

13 godina
odjavljen
acca kaže...
DarkoKwon kaže...

najvjerojatnije ne, sve nove igre masovno koče ti core2quad procesori, npr. Evil Within, Dying Light, Mortal Kombat X, Far Cry 4....

Ziher sam da na bilo kojim postavkama FPS ce padati daleko ispod 30, pogotovo jer je igra Open World

Zanimljivo je da sam ja igrao sve te igre 30+ na trenutnoj konfiguraciji. Mada nije samo processor taj koji koci igre, vec i pci 2.0 na starim maticnim plocama, on je najveci uzrok slabih performansi u igrama. Medjutim ja sigurno prelazim na i5 i novu maticnu i miran sam do sljedeceg izlaska novih konzola, a to je za 4-5 godine. Samo da mi padne neki novi freelance projekat. Nego, je li neko pokusao da instalira witchera ? Meni preko 1500 sati treba da se instalira, sta je to ?

Darko
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 17:49 (DarkoKwon).
17 godina
DarkoKwon kaže...

Nego, je li neko pokusao da instalira witchera ? Meni preko 1500 sati treba da se instalira, sta je to ? 

GOG prelaod, instalacija cca 6 minuta

16 godina
DarkoKwon kaže...

Neznam kak bu guralo, već da imaš q9550 bi išlo bez greške! 

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
14 godina
neaktivan

ma nije bed nego mi space steka,pa mi lakse enter dr redak

~^iGoR~
17 godina
The Witcher 3

@igor1311

Samo da staviš kvalitetniju karticu mogo biš uživat u igri..

Smatram da bi već GTX 760 2GB radila odličan posao sa ovom igrom!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da to i ja mislim ili gtx 750ti ak ima,ne patim za ultra high very high na 1920x1080 sa ugasenim antialiasing.

a i blur effects bi ugasio jer me zivcira kad mices sa misem ljevo desno ono kad se slika zamuti

~^iGoR~
13 godina
odjavljen
igor1311 kaže...

da to i ja mislim ili gtx 750ti ak ima,ne patim za ultra high very high na 1920x1080 sa ugasenim antialiasing.

a i blur effects bi ugasio jer me zivcira kad mices sa misem ljevo desno ono kad se slika zamuti

I ja isto uvijek iskljucim blur u svim igrama, kada mi je to ukljuceno imam osjecaj kao da mi je igra ispod 20 fps-a.

Darko
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jeli itko misli da sistemski zahtjevi igre nisu proporcionalni s njenom grafikom? Lijepo izgleda, al nije sad nesto pre posebno...

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ja ako treba kupujem i novi komp ako će biti moguće nabaciti trojac sa Yennefer i Triss. To bi bilo zločin vrtiti na ičemu drugome osim na najjačim postavkama na UHD-u. I u tom slučaju sve je proporcionalno i opravdano.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
Jonja kaže...

Jeli itko misli da sistemski zahtjevi igre nisu proporcionalni s njenom grafikom? Lijepo izgleda, al nije sad nesto pre posebno...

Sve takve rasprave su besmislene dok igru ne bude isprobana na raznim konfiguracijama. Sistemski zahtjevi su više nekakav orijentir nego nešto zacrtano u kamen.

A i brat bratu ljudi su postali previše razmaženi. U GTA V temi ih je hrpa sa 4 GB RAM-a, dual core procesorima ili hardverom od prije 6 godina i čudom se čude zašto im igra ne leti. Gaming je oduvijek bio skup sport. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

A slusaj ja imam 270x sto je relativno nova grafa, a navedena je pod minium. Znam, graficka kartica nije najjaca ali to je graficka koja 90% drugih igara ugodno vrti na ultra (1080p), a ovdje je minimum.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

ak mi bude na high postavkama 60 fps-a ja zadovoljan 

fejzer_hr BF4
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
logi7 kaže...

ak mi bude na high postavkama 60 fps-a ja zadovoljan 

Tebi najvjerojatnije bude po performansama letjelo, jedino kaj imaš malo vram-a(ako su 2gb verzije). Ali utorak je blizu.  Mene brine kaj nisu ništ za AMD rekli, jer dobar dio foruma ih ima!

16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Sto kaze doktor, mnogo taj HBAO+ kako se vec zove, pravi razlike u doticnim igrama a nismo ga ovde uopste videli. Igra u nekim trenucima izgleda sjajno. Sta mislite, jel po vama bolja grafika ovde ili u pucacinama Metro Last Light, Crysis 3? Ovo je ipak next gen.

Next gen?

Grafika je bolja na PC-u u svakom pogledu. 

EUW: Dorans Dildo
13 godina
Butcher kaže...

Mene brine kaj nisu ništ za AMD rekli, jer dobar dio foruma ih ima!

Za AMD-ovce igra izlazi nakon dva-tri tjedna, kad izađe još jedan patch i novi driveri.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
13 godina
The Witcher 3

Poprilično je očito zašto HBAO+, hairworks i sl nisu palili.

1. ili nisu spremni još

2. imaju ogroman uticaj na fps, vjerovatno jako dropaju fps i na najjacim karticama

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kenan.M kaže...

Poprilično je očito zašto HBAO+, hairworks i sl nisu palili.

1. ili nisu spremni još

2. imaju ogroman uticaj na fps, vjerovatno jako dropaju fps i na najjacim karticama

Ili da prodaju još par komada prije nego ovi sa konzolama počnu cmizdriti zakaj to i oni nemaju!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice