The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.484
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: The Witcher 3
Rocinante2112 kaže...

Nema šsanse da ps4 verzija bude veca od kompa (zbog ocitih razloga,texturi...)

Hm hm

Pa valjda vidim šta imam na računalu

16 godina
doktor1 kaže...
Rocinante2112 kaže...

Hm hm

Na PC-u  postoji mogučnost svakojakih kompresija koje baš i nisu moguče na konzolama pa je zato valjda manje GB!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
17 godina
The Witcher 3

Sve verzije (negdje) krenule u prodaju...

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Igra godine ce biti definitivno

igra je ja mislim bas prava next gen igra,uglavnom igra je strava

jedino mi ide na zivce sto ce biti zahtjevna ako budem mogao ju pokrenuti na high, very high sa ugasenim antialiasingom

mogu biti sretan.

a PS4 verzija igre je isto graficki odlicna.

trebalo bi kupit PS4 verziju i miran si sto se tice zahtjevnosti hardvera.

Ljudi igra ce imat 40 ili 50GB,vidio sam na torrentima yogurt verzije od 17_29gb gog verzije

a day one patch ce imati 20GB.

diablo 3 r.o.s na PS4 ima oko 40,50GB zbog zvucnih fajlova

a na pc ima oko 25gb mozda malo vise sada.

btw diablo na PS4 je odlican bolji cak nego na PC

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 12:05 (igor1311).
Moj PC  
0 12 hvala 0
17 godina
igor1311 kaže...

jedino mi ide na zivce sto ce biti zahtjevna ako budem mogao ju pokrenuti na high, very high sa ugasenim antialiasingom

Neznam baš da će ti GTX 550 TI pokrenut Witchera na low, a ti pričaš o nekim very high postavkama...

14 godina
neaktivan

ima i ostatak mi konfe rami cpu

witcher 2 sam igrao na full postavkama

sve na max

ali zalosno ljudi sto moramo imat pc od 2000eura da mozemo

witcher 3 igrat bar ispod ultra postavki ili na ultra

to me uvijek zivciralo

kako je skyrim lijepo optimiziran za pc

mozes ga takorec igrat na ful slabim pc

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 12:08 (igor1311).
17 godina
igor1311 kaže...

Nisi.

Neki dan sam pokrenuo Witcher 2 i GTX 750 TI koja pojede GTX 550 TI nemože to tjerat na maksimalnim postavkama fluidno...

Osim ako nemaš neku 1024x768 rezoluciju!

Šta će ti ostatak konfiguracije ako je grafička kartica preslaba?

Skyrim ne izgleda približno ljepo kao Witcher 3, (nemoj mi ljepit slike sa modovima); a da ne govorimo o veličini svijeta

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 12:12 (doktor1).
12 godina
igor1311 kaže...

sve na max

ali zalosno ljudi sto moramo imat pc od 2000eura da mozemo

witcher 3 igrat bar ispod ultra postavki ili na ultra

to me uvijek zivciralo

kako je skyrim lijepo optimiziran za pc

mozes ga takorec igrat na ful slabim pc

pa ne treba ti dva soma eura, može to i dosta jeftinije - ultra je kako i ime kaže za ultra konfe

kod tebe je sve više manje ok osim grafe (ista koja i mene muči), pa imaš na bug oglasniku super grafu hd 7870, poprilično jeftino - za 600 krznenih, koja je jača od 550ti više nego dvostruko

s tom 7870 i ostatkom tvoje konfe w3 i vjerojatno sve druge igre ćeš igrati još nekoliko godina sa vrlo dobrim postavkama

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 12:21 (picajzla0707).
16 godina
doktor1 kaže...
igor1311 kaže...

Nisi.

Neki dan sam pokrenuo Witcher 2 i GTX 750 TI koja pojede GTX 550 TI nemože to tjerat na maksimalnim postavkama fluidno...

Osim ako nemaš neku 1024x768 rezoluciju!

Šta će ti ostatak konfiguracije ako je grafička kartica preslaba?

Skyrim ne izgleda približno ljepo kao Witcher 3, (nemoj mi ljepit slike sa modovima); a da ne govorimo o veličini svijeta

Ajd nemoj baš tako, kaj ne vidiš da je ječi od tebe po decibelima i potrošnji!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
16 godina
kenan.M kaže...

Razočaravajuće, da je 2010ta godina možda bi i izazivalo željeni "wow" efekat. Da nisu hypali grafu sa "gameplay trailerima" onda ne bih ni komentariso.

Igra i dalje izgleda jako lijepo, ali meni je problem u tome što su mi lagali ljudi od kojih bi to najmanje očekivao 

17 godina
The Witcher 3

Kako se je CDPR koncentriro na jednakost među svim platfromama niti jedan gameplay video ili screenshot nisu imali HBAO+ opciju uključenu, (kao šta sam reko, niti najnoviji video od neki dan nije imao to uključeno).

Tu vjerovatni leži razlog zašto na slikama trava nema sjenu i izgleda kako izgleda.

Andy iz nividije je pitan zašto CDPR u promo materijalima nije koristio HBAO+, te je rekao da nezna i ne želi komentirat...

Far Cry 4 "trava" SSAO

Far Cry 4 "trava" HBAO+

Nebi se uopće začudio da se u nekoj ini datoteci vrlo lako otključa i geometrija iz onog 35 minutnog gampelay videa iz 2014 godine, (dobar pokazatelj je Watch_Dogs u kojem su se tako jednostavno otključale dinamičke sjene koje su namjerno bile zaključane u pC verziji iako su prisutne u config datotekama)

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 12:43 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Alex Mercer kaže...
kenan.M kaže...

Razočaravajuće, da je 2010ta godina možda bi i izazivalo željeni "wow" efekat. Da nisu hypali grafu sa "gameplay trailerima" onda ne bih ni komentariso.

Igra i dalje izgleda jako lijepo, ali meni je problem u tome što su mi lagali ljudi od kojih bi to najmanje očekivao 

Slažem se u potpunosti...

Bilo je za očekivati jer igra je izlgedala predobro.

Što će nam bijesne konfiguracije, bacanje silnih para na najnovije grafičke kartice kad dobijemo prosječnu grafiku zato jer se igre paralaleno razvijaju za PC i konzole. Previše je takvih primjera u zadnjih godinu/dvije.

Nadajmo se samo da po pitanju priče i igrivosti neće razočarati, to je ipak najbitniji element 

17 godina
neaktivan

Ja sam preorderao na temelju trailera i ss-ova koji su sada dio prošlosti. Tako da još jedan studio kojeg sam prekrizio s preorder liste koja više nema niti jedno ime. Al dobro tko mi kriv što uopce preorderam. Uopce me ne interesira tko kakav hardware ima zasto su radili tako kako su radili. Ja sam htio svoj hardware oznojit malo ali eto ništa od toga. Konzole vec desetljece konstantno nazaduju gaming kako po grafickim tako i po gameplay elementima. Ako je Rockstar mogao pricekat za PC verziju pa izbaciti nešto bolje onda bi drage volje čekao i ovo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 12:54 (mislav_01).
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Sto kaze doktor, mnogo taj HBAO+ kako se vec zove, pravi razlike u doticnim igrama a nismo ga ovde uopste videli. Igra u nekim trenucima izgleda sjajno. Sta mislite, jel po vama bolja grafika ovde ili u pucacinama Metro Last Light, Crysis 3? Ovo je ipak next gen.

0 0 hvala 0
16 godina
Comi123 kaže...

Sto kaze doktor, mnogo taj HBAO+ kako se vec zove, pravi razlike u doticnim igrama a nismo ga ovde uopste videli. Igra u nekim trenucima izgleda sjajno. Sta mislite, jel po vama bolja grafika ovde ili u pucacinama Metro Last Light, Crysis 3? Ovo je ipak next gen.

Bolja je u Metrou naravno, ali mislim da nije u redu uspoređivati linearni FPS po mračnim hodnicima i open world od 100+ km2.

13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Evo PC Ultra gameplay, bez HBAO+ 

1 0 hvala 0
12 godina
Comi123 kaže...

Evo PC Ultra gameplay, bez HBAO+ 

Baš se vidi downgrade , jer je teselacija na čavlima od škafa dosta loša.

Do kad će nas te konzole kočiti da uživamo u prekrasnoj grafici??

On-topic, ako netko nije igrao prijašnje igre ili želi ponoviti gradivo.

Kotaku vodič za početnike

Slikica

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 14:28 (DeniZg).
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Cisto steta sto su napravili igru i za konzole.Witcher 1 je bio na PC-u,2 je bio na pocetku i onda je samo jos izaso za 360.Trebalo je na tome i ostati.

2 0 hvala 0
14 godina
IvanDado kaže...

Cisto steta sto su napravili igru i za konzole.Witcher 1 je bio na PC-u,2 je bio na pocetku i onda je samo jos izaso za 360.Trebalo je na tome i ostati.

Naravno da nije i da svi developeri rade igre za sve dostupne (bitne) platforme svima bi nam bilo bolje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina

konzole će uvijek kočit PC. A ako ikad odluce povisit cijenu konzoli da budu onpar sa PC-om u tom slucaju je bolje samo kupiti PC...

Tak da,sucks for us :(

13 godina
doktor1 kaže...
Rocinante2112 kaže...

Hm hm

lel,windows na arvackom

16 godina
IvanDado kaže...

smješni su mi ovakvi komentari.... tvoj GPU je slabiji od onog u PS4... da su napravili igru za čisti PC MASTER RACE... samo 5% ljudi s najnovijim GPU-ima bi mogli uživati u igri kako spada

witcher 2 kada je izašao, gotovo ga nitko nije mogao igrati na visokim postavkama s 60 fpsa, da uopce ne govorim o ubersamplingu koji još danas ubija high end GPU-e

Još 4 dana pa čemo vidjeti kako ce igra raditi i izgledati

14 godina
The Witcher 3

bome poveca kutija 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Spike1983 kaže...

bome poveca kutija 

To je zato jer PS4 verzija zauzima više mjesta. 

PSN - DeniZg80
14 godina
The Witcher 3

Gameplay iz 2014.

Uopće nisu "downgradeali".... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DeniZg kaže...
Spike1983 kaže...

bome poveca kutija 

To je zato jer PS4 verzija zauzima više mjesta. 

haha, dobra 

11 godina
odjavljen
acca kaže...

smješni su mi ovakvi komentari.... tvoj GPU je slabiji od onog u PS4... da su napravili igru za čisti PC MASTER RACE... samo 5% ljudi s najnovijim GPU-ima bi mogli uživati u igri kako spada

witcher 2 kada je izašao, gotovo ga nitko nije mogao igrati na visokim postavkama s 60 fpsa, da uopce ne govorim o ubersamplingu koji još danas ubija high end GPU-e

Još 4 dana pa čemo vidjeti kako ce igra raditi i izgledati

Lol.To mi je stari PC.Vjeruj mi na mom ce radit izvrsno.

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Bilo je za očekivati da će "downgradeati", ali meni i u trenutnom stanju igra izgleda veoma lijepo. Jedino zamjerka koju primjetim su mračne sjene u pojedinim trenutcima, nezavisno od vremenskog perioda.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Odbrojavanje dok i ova tema postane kao GTA5 :)

"hoće li raditi na mom pc-u?" "jel mogu ja na low/high/medium?"

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- Steam: Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- BattleNet: Gaap#2615
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mrsmith kaže...

Odbrojavanje dok i ova tema postane kao GTA5 :)

"hoće li raditi na mom pc-u?" "jel mogu ja na low/high/medium?"

Čeka se, čeka, hehe. 

Pa onda barem petorica koji ne mogu nigdje naći crack...

A vezano uz izradu igre samo za PC, a ne konzole, ja bih najradije da su igru radili samo za moj PC, jer ja to zaslužujem. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 15:37 (DeniZg).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice