cini mi se da pricekaj par dana nakon izlaska prije nego sto vidim sta i kako se odvija po pitanju ovih sistemskih zahtjeva...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
igra je ogromna i ima pun k sadržaja, za očekivati je bar neke probleme sa optimizacijom u startu
uzmi u obzir da igru nude bez ikakvog DRMa i bit će 16 DLCa bespla
expanzije ako hoćeš kupi, ako nećeš nitko te ne tjera
niti su potrebne da bi uživao u igri
daleko je to od jednog EA koji 99% sadržaja naplaćuje i implementira užasne DRMove
Koliko sadrzaja igra ima nema apsolutno veze sa sistemskim zahtjevima (osim prostora na disku).
Koliko sadrzaja igra ima nema apsolutno veze sa sistemskim zahtjevima (osim prostora na disku).
da, jer renderirati jedan cijeli grad i hrpetinu AIa je pickin dim..
i draw distance i svi silni asseti koji se prikazuju nisu nikakav faktor jel
Velik grad≠ vise sadrzaja je moja poanta.
Malo da se podsjetimo :D
The Witcher 2 Enhanced Edition OST - Launch Trailer - True Hero
I nikada necu zaboraviti kako je ovaj trailer odusevio
The Witcher 2: Official Environments Trailer
http://www.gamespot.com/videos/the-witcher-3-wild-hunt-everything-you-need-to-kno/2300-6424482/
Ne znam jel ovo bilo...
Ta snimka je digla prašinu jer su pustili PC verziju i stavili Xbox logo.
Lažno oglašavanje, reklo bi se. Kasnije su stavili napomenu da je to PC snimka.
Imam neki osjecaj da ce ovo biti najpodcjenjenija igra svih vremena, samo zato sto nije studio u Kaliforniji.
Imam neki osjecaj da ce ovo biti najpodcjenjenija igra svih vremena, samo zato sto nije studio u Kaliforniji.
Kako igra koja je nahajpana do ovakvih razmjera može biti podcijenjena?
To si ti nahajpan, ne znaci tamo da je neki amer nahajpan koji ne zna dalje od assassins creed, cod, gta i bf4. Ubijedjen sam da ce igra biti podcjenjena, volio bih da grijesim.
To si ti nahajpan, ne znaci tamo da je neki amer nahajpan koji ne zna dalje od assassins creed, cod, gta i bf4. Ubijedjen sam da ce igra biti podcjenjena, volio bih da grijesim.
Ja nisam uopće nahajpan. Štoviše, vjerojatno ju neću kupiti odmah po izlasku, ako uopće.
Ali nisi mi odgovorio. Kako nahajpana igra, dakle ona koja je konstantno na prvim stranicama svih gaming portala već dugo vremena, može biti podcijenjena?
Može biti samo precijenjena.
A ne znam. Glavni engine programer je rekao da DX12 neće tako skoro na Witcher 3.
Možda u nekoj od ekspanzija, ali sumnjam. Mislim da su developer kitovi za DX12 podijeljeni tek početkom ove godine.
Witcher serijal se dosad prodao u preko 6m primjeraka. Ti ko da pričaš o prvoj igri nekog nepoznatog developera.
First Look at The Witcher 3's Card Game Gwent - 1080p/60fps Gameplay
Murdering Humans in Witcher 3: Wild Hunt - New 1080p/60fps Gameplay
The Map of Witcher 3: Wild Hunt Revealed - New 1080p/60fps Gameplay
___
Introducing The Witcher 3: Wild Hunt (Part 1 of 3)
Exploring The Vast World of The Witcher 3: Wild Hunt (Part 2 of 3)
Unveiling the Gameplay of The Witcher 3 Wild Hunt (Part 3 of 3)
___
Intervjui:
How the Side Quests in the Witcher 3 Can Change the Whole Story -- interview with lead quest designer Mateusz Tomaszkiewicz
The Witcher 3 is an Open World With No Loading Times According to Developer -- interview with senior environment artist Jonas Mattsson
Witcher 3 Dev Explains How to Turn a Nation of Pirates into Purchasers -- interview with CD Projekt co-founder Marcin Iwinski
How the Witcher 3 Made Characters Look Unique Without Using Motion Capture -- interview with lead character artist Pawel Mielniczuk
NOVE SLIKE:
valjda ću moći pokrenuti, čudno da nema još službenih zahtjeva, a još je samo 1 mjesec do izlaska. Neloša grafika
Pa ti nemas pojma prijatelju :D
valjda ću moći pokrenuti, čudno da nema još službenih zahtjeva, a još je samo 1 mjesec do izlaska. Neloša grafika
Ako nema ka je onda OVO?
Čudno da to nisim vidio, ali po tome jedva minimum. Opet moram kupovat novi komp
Ako nema ka je onda OVO?
Čudno da to nisim vidio, ali po tome jedva minimum. Opet moram kupovat novi komp
Inače postavljeni su službeni zahtjevi još početkom, 1. mjeseca! say no to drugs!
EDIT:
I kaj se tiče konfe, kaj fali tvojoj? Ja na svojoj namjeravam komotno igrati, još budu s vremenom drivere spolirali itd. Nemoj se dati uplašiti!
The Witcher 3: Wild Hunt (for PC) - PC Magazine preview
Vesemir render - 4310x6000 slika
Witcher 3: Wild Hunt - New Gameplay Trailer Analysis! | April 2015 | StrangeLuv
THE WITCHER 3: WILD HUNT - My Trip to CDProjektRed (DEBRIEF)
Nove slike:
Moran priznat da mi sve ovo pocinje ic na zivce.
Toliko novih slika, videa, questova i svega toga da ce napravit kontra efekt i zasitit ekipu, te ce se ekipa ohladit.
Ista stvar ka i Aveneđeri 2, svugdi su, svi sve znaju o filmu, a marketing frca nove videe s 3 sekunde ovog lika, 5 sek ovoga, sta je ovaj reka o ovome, o onome. Ic cu pogledat film, ali daj stanite vise s reklamama. Isto i s witcherom. Igrat cu, ali cu i dobit proljev of pustog marketinga. Igru najavljuju od VGX 2013.
ne kontam, tko te tocno tjera da pratis sve vezano uz ovu igru? za proljev si sam kriv lol
ja sam pogledao par trailera, uvjerio se da ce igra biti dostojan nasljednik witchera 2
preorderao igru i to je to
tu i tamo pogledam par novih screenshota da vidim u kojem smjeru ide igra
sigurno necu gledati sad sve vezano uz igru i filmice u kojima rjesavaju same questove
radije bih to sam iskusio
ali oke mi je da izbacuju toliko contenta i stvaraju ogroman hype - zelim da prodaju sto vise primjeraka ove igre kako bi imali sto vise novaca za nadolazeci cyberpunk 2077
Moran priznat da mi sve ovo pocinje ic na zivce.
Toliko novih slika, videa, questova i svega toga da ce napravit kontra efekt i zasitit ekipu, te ce se ekipa ohladit.
Ista stvar ka i Aveneđeri 2, svugdi su, svi sve znaju o filmu, a marketing frca nove videe s 3 sekunde ovog lika, 5 sek ovoga, sta je ovaj reka o ovome, o onome. Ic cu pogledat film, ali daj stanite vise s reklamama. Isto i s witcherom. Igrat cu, ali cu i dobit proljev of pustog marketinga. Igru najavljuju od VGX 2013.
Skontali su da nisu uspjeli napraviti sve sto su i kako su zeljeli pa da igra i nece biti bas tako dobra kako su se nadali pa sada ulazu u marketnig da ljudi kupuju macka u vreci...
ljudi jel vi gledate sve ove klipove? ja bih vrlo rado gledao, ali ne zelim spoilat story mode :(
ljudi jel vi gledate sve ove klipove? ja bih vrlo rado gledao, ali ne zelim spoilat story mode :(
I ja isto nisam ništa gledao. Čekam da zaigram pa ću onda vidit jel zaista tako dobra.
I ja isto nisam ništa gledao. Čekam da zaigram pa ću onda vidit jel zaista tako dobra.
Ja sam pogledao sve kaj su pustili i izgleda mi super, a to kaj mi bude spoilalo 1 sat od 200+ me ne brine ni mrvicu! Samo je strpiti se do 19.05. jer ipak su 2 puta igru odgodili pa se agonija čekanja jako odužila! Pogotovo meni i sličnima kojima je ovo najbolji RPG serijal.