The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.033.935
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: The Witcher 3

cini mi se da pricekaj par dana nakon izlaska prije nego sto vidim sta i kako se odvija po pitanju ovih sistemskih zahtjeva...

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
The Witcher 3

igra je ogromna i ima pun k sadržaja, za očekivati je bar neke probleme sa optimizacijom u startu

uzmi u obzir da igru nude bez ikakvog DRMa i bit će 16 DLCa bespla

expanzije ako hoćeš kupi, ako nećeš nitko te ne tjera

niti su potrebne da bi uživao u igri

daleko je to od jednog EA koji 99% sadržaja naplaćuje i implementira užasne DRMove 

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Koliko sadrzaja igra ima nema apsolutno veze sa sistemskim zahtjevima (osim prostora na disku).

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 14 hvala 0
12 godina
Jonja kaže...

Koliko sadrzaja igra ima nema apsolutno veze sa sistemskim zahtjevima (osim prostora na disku).

da, jer renderirati jedan cijeli grad i hrpetinu AIa je pickin dim..

i draw distance i svi silni asseti koji se prikazuju nisu nikakav faktor jel

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 23:53 (Fanu).
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Velik grad≠ vise sadrzaja je moja poanta.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Malo da se podsjetimo :D

The Witcher 2 Enhanced Edition OST - Launch Trailer - True Hero

I nikada necu zaboraviti kako je ovaj trailer odusevio

The Witcher 2: Official Environments Trailer

http://www.gamespot.com/videos/the-witcher-3-wild-hunt-everything-you-need-to-kno/2300-6424482/

Ne znam jel ovo bilo...

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 12:28 (doky01akablava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Evo nekaj friškoga! 

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 20:24 (Butcher).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
The Witcher 3

Evo jedan od jučer sa xbox-a. The Witcher 3: Wild Hunt - “Precious Cargo” quest   

Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina

Ta snimka je digla prašinu jer su pustili PC verziju i stavili Xbox logo.

Lažno oglašavanje, reklo bi se. Kasnije su stavili napomenu da je to PC snimka.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 10:03 (DeniZg).
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Imam neki osjecaj da ce ovo biti najpodcjenjenija igra svih vremena, samo zato sto nije studio u Kaliforniji.

Darko

0 3 hvala 0
12 godina
DarkoKwon kaže...

Imam neki osjecaj da ce ovo biti najpodcjenjenija igra svih vremena, samo zato sto nije studio u Kaliforniji.

Kako igra koja je nahajpana do ovakvih razmjera može biti podcijenjena?

PSN - DeniZg80
13 godina
odjavljen

To si ti nahajpan, ne znaci tamo da je neki amer nahajpan koji ne zna dalje od assassins creed, cod, gta i bf4. Ubijedjen sam da ce igra biti podcjenjena, volio bih da grijesim.

Darko
12 godina
DarkoKwon kaže...

To si ti nahajpan, ne znaci tamo da je neki amer nahajpan koji ne zna dalje od assassins creed, cod, gta i bf4. Ubijedjen sam da ce igra biti podcjenjena, volio bih da grijesim.

Ja nisam uopće nahajpan. Štoviše, vjerojatno ju neću kupiti odmah po izlasku, ako uopće.

Ali nisi mi odgovorio. Kako nahajpana igra, dakle ona koja je konstantno na prvim stranicama svih gaming portala već dugo vremena, može biti podcijenjena? 

Može biti samo precijenjena.

PSN - DeniZg80
12 godina

A ne znam. Glavni engine programer je rekao da DX12 neće tako skoro na Witcher 3

Možda u nekoj od ekspanzija, ali sumnjam. Mislim da su developer kitovi za DX12 podijeljeni tek početkom ove godine. 

PSN - DeniZg80
14 godina
DarkoKwon kaže...

Witcher serijal se dosad prodao u preko 6m primjeraka. Ti ko da pričaš o prvoj igri nekog nepoznatog developera. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
The Witcher 3

First Look at The Witcher 3's Card Game Gwent - 1080p/60fps Gameplay

Murdering Humans in Witcher 3: Wild Hunt - New 1080p/60fps Gameplay

The Map of Witcher 3: Wild Hunt Revealed - New 1080p/60fps Gameplay

___

Introducing The Witcher 3: Wild Hunt (Part 1 of 3)

Exploring The Vast World of The Witcher 3: Wild Hunt (Part 2 of 3)

Unveiling the Gameplay of The Witcher 3 Wild Hunt (Part 3 of 3)

___

Intervjui:

How the Side Quests in the Witcher 3 Can Change the Whole Story -- interview with lead quest designer Mateusz Tomaszkiewicz

The Witcher 3 is an Open World With No Loading Times According to Developer -- interview with senior environment artist Jonas Mattsson

Witcher 3 Dev Explains How to Turn a Nation of Pirates into Purchasers -- interview with CD Projekt co-founder Marcin Iwinski

How the Witcher 3 Made Characters Look Unique Without Using Motion Capture -- interview with lead character artist Pawel Mielniczuk

NOVE SLIKE:

SLIKA1  SLIKA2  SLIKA3  SLIKA4  SLIKA5  SLIKA6

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 10:33 (doktor1).
Moj PC  
6 0 hvala 1
10 godina
The Witcher 3

valjda ću moći pokrenuti, čudno da nema još službenih zahtjeva, a još je samo 1 mjesec do izlaska. Neloša grafika

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
pqweasdyxc kaže...

valjda ću moći pokrenuti, čudno da nema još službenih zahtjeva, a još je samo 1 mjesec do izlaska. Neloša grafika

Ako nema ka je onda OVO?

11 godina
Jonja kaže...

Pa ti nemas pojma prijatelju :D 

10 godina
Butcher kaže...
pqweasdyxc kaže...

Ako nema ka je onda OVO?

Čudno da to nisim vidio, ali po tome jedva minimum. Opet moram kupovat novi komp

16 godina
pqweasdyxc kaže...
Butcher kaže...
pqweasdyxc kaže...

Ako nema ka je onda OVO?

Čudno da to nisim vidio, ali po tome jedva minimum. Opet moram kupovat novi komp

Inače postavljeni su službeni zahtjevi još početkom, 1. mjeseca! say no to drugs! 

EDIT:  

I kaj se tiče konfe, kaj fali tvojoj?  Ja na svojoj namjeravam komotno igrati, još budu s vremenom drivere spolirali itd.  Nemoj se dati uplašiti!

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 11:11 (Butcher).
17 godina
The Witcher 3

The Witcher 3: Wild Hunt (for PC) - PC Magazine preview

Vesemir render - 4310x6000 slika

Witcher 3: Wild Hunt - New Gameplay Trailer Analysis! | April 2015 | StrangeLuv

THE WITCHER 3: WILD HUNT - My Trip to CDProjektRed (DEBRIEF)

Nove slike:

SLIKA1  SLIKA2  SLIKA3

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 19:55 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Moran priznat da mi sve ovo pocinje ic na zivce.

Toliko novih slika, videa, questova i svega toga da ce napravit kontra efekt i zasitit ekipu, te ce se ekipa ohladit.

Ista stvar ka i Aveneđeri 2, svugdi su, svi sve znaju o filmu, a marketing frca nove videe s 3 sekunde ovog lika, 5 sek ovoga, sta je ovaj reka o ovome, o onome. Ic cu pogledat film, ali daj stanite vise s reklamama. Isto i s witcherom. Igrat cu, ali cu i dobit proljev of pustog marketinga. Igru najavljuju od VGX 2013.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
The Witcher 3

ne kontam, tko te tocno tjera da pratis sve vezano uz ovu igru? za proljev si sam kriv lol

ja sam pogledao par trailera, uvjerio se da ce igra biti dostojan nasljednik witchera 2

preorderao igru i to je to

tu i tamo pogledam par novih screenshota da vidim u kojem smjeru ide igra

sigurno necu gledati sad sve vezano uz igru i filmice u kojima rjesavaju same questove

radije bih to sam iskusio

ali oke mi je da izbacuju toliko contenta i stvaraju ogroman hype - zelim da prodaju sto vise primjeraka ove igre kako bi imali sto vise novaca za nadolazeci cyberpunk 2077

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Moran priznat da mi sve ovo pocinje ic na zivce.

Toliko novih slika, videa, questova i svega toga da ce napravit kontra efekt i zasitit ekipu, te ce se ekipa ohladit.

Ista stvar ka i Aveneđeri 2, svugdi su, svi sve znaju o filmu, a marketing frca nove videe s 3 sekunde ovog lika, 5 sek ovoga, sta je ovaj reka o ovome, o onome. Ic cu pogledat film, ali daj stanite vise s reklamama. Isto i s witcherom. Igrat cu, ali cu i dobit proljev of pustog marketinga. Igru najavljuju od VGX 2013.

Skontali su da nisu uspjeli napraviti sve sto su i kako su zeljeli pa da igra i nece biti bas tako dobra kako su se nadali pa sada ulazu u marketnig da ljudi kupuju macka u vreci...

12 godina
neaktivan
The Witcher 3

ljudi jel vi gledate sve ove klipove? ja bih vrlo rado gledao, ali ne zelim spoilat story mode :(

0 0 hvala 0
14 godina
MegaTheJohny kaže...

ljudi jel vi gledate sve ove klipove? ja bih vrlo rado gledao, ali ne zelim spoilat story mode :(

I ja isto nisam ništa gledao. Čekam da zaigram pa ću onda vidit jel zaista tako dobra.

Zmaj od Bosne
16 godina
Puls3 kaže...
MegaTheJohny kaže...

I ja isto nisam ništa gledao. Čekam da zaigram pa ću onda vidit jel zaista tako dobra.

Ja sam pogledao sve kaj su pustili i izgleda mi super, a to kaj mi bude spoilalo 1 sat od 200+ me ne brine ni mrvicu! Samo je  strpiti se do 19.05. jer ipak su 2 puta igru odgodili pa se agonija čekanja jako odužila! Pogotovo meni i sličnima kojima je ovo najbolji RPG serijal.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice