The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.034.037
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
igor1311 kaže...

valjda nece trebat pc

od 1500eura da ovaj witcher 3 gura na ultra ali...

antialiasing ugasen, i blur effects,zivciraju me te blur fore.

najbolje kupit PS4 verziju igre i odlicno

kak je diablo 3 ultimate evil edition odlican na PS4,super je

xbox one nisam nikad vidio a ni probao

neki su toliko eura dali samo za custom vodeno hladenje i jedve cekaju W3 !! yeahhha

17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Di je onaj kojemu je ovo prosjecno?

Heh.. Slažem se.. No, ruku na srce, siječanjski privew je zaista grafički bio loš (iako mi to nije smetalo), pa svi negativni komentari o downgradeu su bili opravdani, no CDPR je obećavao da će finalni (milsim da je ovo finalni sada) biti zaista kao i VGX/SoD traileri, pa moram priznat da nisu lagali! Igra zaista izgleda savršeno, i čini mi se da se pazilo na milijun sitnica! Svijet zaista izgleda živ, bogat svim i svačim, pa jednostavno ne mogu dočekati izlazak igre.. 

Nažalost još mi samo triba neki neloš stroj za to da pokrenem ;)

Drago mi je šta su najavili i ekspanzije, iako ne volim da se to već najavi prije nego li je izašla glavna igra i prije feedbacka i osvrta igre, no siguram sam da ću i to uzest, zasad W3 već čeka na GOG-u ;)

16 godina
The Witcher 3

Nisam sad siguran za izvor niti tocan citat, ali ranije su vec najavili ekspanzije uz obecanje da ce biti besplatne, a naknadno su poceli nesto muljarit da ce prve dvije biti besplatne za sve preordere, bez nekih detalja za ostale kupce/ostale ekspanzije. Da li se to oni premisljaju il im fali love ili o cemu je tocno rijec?!

Ja sam igru uplatio u 12. mjesecu 2013. ili prvom 2014. (ne sjecam se vise tocno) jer je trebala izic pocetkom 2014. Sad je vec debelo 2015. jos uvijek nije 100% sigurno kad dolazi igra, svasta nesto se mijenjalo u medjuvremenu, a iskreno se nadam da nece pogazit rijec i nakraju ekspanzije/DLCove prodavat.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Rhodin kaže...

Nisam sad siguran za izvor niti tocan citat, ali ranije su vec najavili ekspanzije uz obecanje da ce biti besplatne, a naknadno su poceli nesto muljarit da ce prve dvije biti besplatne za sve preordere, bez nekih detalja za ostale kupce/ostale ekspanzije. Da li se to oni premisljaju il im fali love ili o cemu je tocno rijec?!

Ja sam igru uplatio u 12. mjesecu 2013. ili prvom 2014. (ne sjecam se vise tocno) jer je trebala izic pocetkom 2014. Sad je vec debelo 2015. jos uvijek nije 100% sigurno kad dolazi igra, svasta nesto se mijenjalo u medjuvremenu, a iskreno se nadam da nece pogazit rijec i nakraju ekspanzije/DLCove prodavat.

Ovo bi te moglo zanimati.

Zmaj od Bosne
10 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Jednom su rekli da ce svi dlcovi biti besplatni, ali da ako budu radili neku ekspanziju koja ce biti velika kao neke današnje igre (10+h) onda ce se vjerovatno to naplacivat. Tada nisu još imali ekspanzije u planu (ne sjecam se kada sam cito taj intervju).

Sada imaš 16 dlcova besplatno + ove dvije ekspanzije koje se naplacuju. Zajedno će ove dvije ekspanzije trajat 30 sati što je dosta u današnje vrijeme igara od desetak sati.

Prva dolazi u listopadu, a druga početkom 2016.

Malo se zajebo CD project sa ovom najavom jer su samo zbunili ljude. Trebali su to najavit par tjedna poslje izlaska...

Završili su rad na Witcheru 3  negdje u siječnju ili veljači i sada optimiziraju i popravljaju bugove. Pa je tako dio ekipe koji radi questove i priču valjda bez posla pa su oni krenuli radit ove ekspanzije...

16 godina
The Witcher 3

Ma sve je to divno i krasno, ali ne mozes godinu dana pricat kak ce sve biti besplatno nakon releasea i da je to poklon igracima za godine vjernosti i strpljenje s obzirom na sve odgode i onda rec "ma to je samo za DLCove, ipak smo se predomislili, EXPANZIJE cemo vam ipak prodavat".

U startu je to krivo i losa izjava koja sada izaziva cudenje, da ne velim gorak okus.

OK, da se ne zavaravamo, kupit cu ih gotovo sigurno, i cak vjerujem da imaju pravo naplatit svoj rad usprkos svemu, ali ispada glupo.

Moj PC  
0 10 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Govorili su da će DLCi biti besplatnim, a ne ekspanzije!

Di si ti zaluto?

Moj PC  
7 0 hvala 1
12 godina
The Witcher 3

Prvo u shop po novi PC i onda rokanje 

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
The Witcher 3

I u tom trenu su govorili da ce biti ekspanzija koje nisu DLCovi koji ce se placat? Pa svi svjetski mediji, ukljucujuci i Bug u barem jednom navratu su pisali o tom fenomenu kao "vidite da se moze, revolucionarni potez, bla bla bla..."

Ne znam sto nije jasno u tome bilo?! Po cemu je to revolucionarno ako ti daju male DLCove sa dodatnim itemom ili skinom koji ionako nisu interesantni vecini ljudi do mjere da bi ih kupili - besplatno, a sa druge strane pametan dodatan content naplate ko i svi ostali, sto je tu onda revolucionarno kod njihove ideje!?

Moj PC  
0 7 hvala 0
14 godina
The Witcher 3

Revolucionarno je baš promašena riječ u ovom kontekstu. Činjenica je da u vremenima kad je svaka glupost DLC, a da ne pričamo o izrezivanju sadržaja van igre kako bi ga kasnije prodao kao DLC i sličnim pi*darijama, baš osvježavajuće da jedan developer kaže da će sve takve sitnice biti besplatne. A da baš nikoga nije briga za to i da nitko ne bi kupio je baš smiješno za reći. Sigurno bi jedan Borderlans 2 imao 45000 DLC-ova, da od toga nema profita. Ajd molim te.

Što se ekspanzija tiče, ljudi su stekli dojam da će i trojka imati besplatne ekspanzije pošto je bilo tako za prvi i drugi nastavak. Ali tehnički, ono što su dobile jedinica i dvojka su prije bili oveći patchevi nego prave ekspanzije pa ne vidim ništa loše u naplaćivanju istog. Doduše, dao bih se i ja kladiti da sam negdje pročitao izjavu da će baš sav dodatan sadržaj biti besplatan, ali neću tvrditi da je to istina.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Pa o tome se i radi da se godinu dana priča da će sav dodatan content biti besplatan, a sad su se odjednom pojavile priče o ekspanzijama koje se plačaju, a nisu DLCovi, a da se samo za DLCove pričalo da će biti besplatni.

To mi je ko naši političari kad daju obečanja, a onda se ta ista mijenjaju po potrebi iz dana u dan. Igra će vjerojatno biti genijalna, da sam sumnjao u to ne bih ju uplatio prije skoro godinu i pol dana. Vjerojatno će i te ekspanzije biti dobre i siguran sam da ću i njih uzet kad će biti dostupne, ipak, nije mi jasna potreba pričat i naglašavat kako će dodatansadržaj biti besplatan jer se na taj način žele zahvaliti igračima, da bi sada radili razliku između DLC-a i mali zakrpi, patcheva koji bi bili besplatni, te ekspanzija koje su nešto veći patchevi, a koje će se plačat.

Čime se to razlikuje od izrezivanja sadržaja iz igre, te kasnijeg dodavanja u obliku patcha/DLCa što ostali proizvođači rade za ekstra zaradu, od ovog? Dapače cijene koje nude nisu za 2 ekspanzije po 40-50 sati svaka, već jedna ima (do) 10 sati, druga 15do 20 sati, navodno, možda, vjerojatno i slično...

Men se čini da su se oni zaigrali sa prethodnim izjavama i da u biti ništa ovdje neće biti ni novo ni revolucionarno, ni "toliko bolje od ostalih developera", već sve isto, a dio će dat besplatno da ne pogaze riječ, a dio će naplatit da budu ko i svi ostali jer mogu.

Moj PC  
0 12 hvala 0
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Razlika između DLC-ova i ekspanzija je ogromna.Oni nikad nisu nit najavili prije ekspanzije nego su samo rekli da će svi DLC-ovi biti besplatni,njih 16.Za ekspanziju nigdje nisu rekli da će biti besplatne kad su ovaj tjedan ih tek najavili.Legendarni oklop za konja u Oblivionu je prvi započeo smeće sa DLC-ovima,pa izrezani djelovi iz igre tkz.muda pod bubregima to su najgore vrste DLC-ova,preorder DLC-ovi,EVOLVE ima miljun DLC-ova od različite boje oružja do različite boje čudovišta.Ovo šta su oni dodali u prijašnjim Witcher igrama,EA/UBISOFT/ACTIVISION bi naplatili po 10-20€ svaki DLC.

Moj PC  
7 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Jeste picajzle.Jel su rekli da će svi DLC-ovi biti besplatni?Jesu i bit će.O ekspanzijama do ovog tjedna nije se nit znalo nit su rekli ikada da će biti ekspanzija niti ako će bit da će biti besplatne.Ja sam kupio osnovnu verziju igre na GOG a za ekspanzije ću pričekat kad vidim jel se ih isplati kupit.
Moj PC  
5 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

DLC/Expansion, isto sranje drugo pakovanje.

Mislili smo jedno, rekli drugo,ovo ono. 

Probat cu pirata, ako mi se svidi igra, kupit cu goty verziju za cijenu koja meni bude ogovarala.

Planirao sam kupit day one, da podrzim to sto oni podržavaju gamere, sto izdaju drm free igru, i daju dlc free.

Aliiiiii eto promijenih misljene, sad necu. Mislim dobit ce moje pare, mooozda nekad lol 

1 8 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

A mislim 7 ili 77 TDa, meni svejedno, razlika između DLC-a koje su najavili besplatno i "ekspanzija" koje to nisu pa se plačaju, su isključivo semanticke prirode. Nije rajčica nego paradajz i tako to, bitno da se ima kvazi suvislo objašnjenje i 300 forumaša koji se kunu da je upravo to ono što je developer mislio pod "dodatni sadržaj bit će besplatan".

Moj PC  
0 8 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

DLC 4 precjenjene mape u CODu,Expanzija nesto poput onih u GTA 4 fantasticne expanzije za relativno male novce.
Eto kako nema razlike.

1 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

A mislim 7 ili 77 TDa, meni svejedno, razlika između DLC-a koje su najavili besplatno i "ekspanzija" koje to nisu pa se plačaju, su isključivo semanticke prirode. Nije rajčica nego paradajz i tako to,

Ti fantaziraš i ništa drugo!

Ovo je ekspanzija

Ovo je DLC

Btw, pohvala za brzo uklanjanje trola..

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2015 20:13 (doktor1).
14 godina
The Witcher 3
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
10 0 hvala 1
16 godina

Slažem se, ako se nekome to ne sviđa ne mora kupiti! Znam da ima nekih kaj bi cijelu igru htjeli badava makar je puno truda uloženo u igru! A ako nekom nije jasno CD projekt RED je poduzeće koje radi proizvod za novac! Ja vjerujem da budem užival u igri!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Mislim da jedini (preostali) developeri koji imaju neovisnost su ovi sa KickStartera.

Ogromna lova se vrti u cijeloj priči, i nisam siguran koliko se tu baš pita CDPR, odnosno šta sve uvjetuju publisheri, a koji su:

Warner Bros. Interactive Entertainment

Bandai Namco Entertainment

1C Company

itd

No to je tako, nema potreba za fantaziranjem, ko je mislio kupiti igru kupiti će je, a ko nije, naći će uvijek neki razlog što nije/neće

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2015 20:37 (EraserHead).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Nove slike; 4k:

SLIKA1

SLIKA2

SLIKA3

SLIKA4

Moj PC  
4 0 hvala 3
14 godina
EraserHead kaže...

Mislim da jedini (preostali) developeri koji imaju neovisnost su ovi sa KickStartera.

Ogromna lova se vrti u cijeloj priči, i nisam siguran koliko se tu baš pita CDPR, odnosno šta sve uvjetuju publisheri, a koji su:

Da, ali brat bratu ni ta neovisnost nije uvijek dobro rješenje. Kad te baš nitko ne nadgleda, onda rokove doživljavaš samo kao nekakvu preporuku, a ne nešto ćega bi se trabao držati.

17 godina

mislim da se zna sta je ekspanzija... nekakvih 20-30 sati novog contenta, sad kakvog to je vec pitanje

opcenito ekspanzija je znacila nekakav novi tier oruzja ili armora, novi area ili vise njih i pokoju novu gameplay mehaniku. upravo ovo zadnje je sto me najvise interesira. ako oni uvedu neke nove stvari sta jos nismo vidjeli onda ok... ako ne to je vec malo upitno. jer to onda ekspanzija nije nego samo filler content. sigurno je da oni mogu to razvuc na dugo i na siroko sa nekom pricom, to nije problem, ali bojim se da se to ne bi pretvorilo u main story koji traje 6-7 sati a sve ostalo je side quests.

nemojte me krivo shvatit, nisam protiv toga, ali treba podvuci crtu i naglasiti sta smatramo ekspanzijom a sta ne. sto se mene tice neka nakrcaju sta god zele, witcher 2 sam presao jedno 5-6 puta i radujem se novom witcheru. s druge strane ne bi trebalo ocekivati da sve bude mukte, pogotovo neki visesatni content. presudni faktor je na kraju cijena, tj da li je ono sto cemo dobiti u tim ekspanzijama vrijedno te cijene u smislu da ne platim 40€ za nesto sto sam vec prije radio u witcher 3 na jedno te isti kalup.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
The Witcher 3

Ljuti, bijesni Geralt sa bradicom

Plus par odgovora na neka pitanja...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
The Witcher 3

Hmm...Sta nije bilo receno tocno od Devova,da ce biti samo za PC???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

To mi zvuči nerealno pošto su rekli da je preporučena konfiguracija za High postavke @1080p/30 FPSa na PCu!!

• Intel CPU Core i7 3770 3,4 GHz
  • AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
  • Nvidia GPU GeForce GTX 770
  • AMD GPU Radeon R9 290
  • RAM 8GB
  • OS 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1)
  • DirectX 11
  • HDD Space 40 GB

Ili su onda napravili sranje od igre!

A bilo je pitanj i u vezi X1 verzije istom tom tipu koji je rekao da je razlika između X1 i PS4 verzije samo rezolucija - 900p naspram 1080p

Te je tada pitan šta bi on rađe X1 ili PC minimualni detalji, rekao je PC!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nezz, ovaj lik je dev iz CDPR. Možda samo "pali" konzolaše.

Iako sve je moguče, možda su se "prilagodili" konzolama, odnosno napravili tako da se igra grafički ne razlikuje (baš previše) na svim platformama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Sve multiplatformske igre koje su do sada izašle na PS4 i XB1 odgovaraju otprilike High postavkama na PC-u i tako će biti i ubuduće. To je neki vizualni standard ispod kojeg developeri neće ići.

U odnosu na PC High razlika je u frameratu (na konzolama uglavnom 30 FPS) ili eventualno u smanjenoj rezoluciji ako framerate mora biti 60FPS (npr. Battlefield u 900p na PS4 ili 720p na XB1).

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 12:28 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Naravno da ce to rec, da je rekao ovo drugo rastavio bi ga PC komjuniti, al po sistemskim zahtjevima (ako su tocni), tvorci igre se pretvaraju u EA. Prvo one ekspanzije, dlcovi, neka muljanja a sistemski zahtjevi kao da igra nije prosla nikakvu optimizaciju.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice