The Walking Dead (Igra)

poruka: 285
|
čitano: 61.069
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
The Walking Dead

Epizoda je vrh! Bolja od treće, ali lošija od druge. Svejedno, sve skupa bolje od 90% igara trenutačno aktualnih... Kenny pasmater, cijelu igru sam na njegovoj strani, jedino nisam bio kada se svađao s carley u motor innu i sad mi sere kad je trebao ići samnom, lijepo sam sa zadovoljstvom kliknuo go f*ck yourself. Osim toga, zanima me strašno što će biti s Leejem sada, jednostavno mora biti opet neki preokret ako planiraju sljedeću sezonu. I jel još netko mislio na kraju da su svi otišli bez vas, kad nije nikog bilo? Bio sam uvjeren da su se okrenuli protiv svi :D Fantastično! 

2 0 hvala 0
15 godina
Re: The Walking Dead
NIgdje ne piše da će "2. sezona" biti o Leeju, bar ja nigdje nisam pročitao.
Pričam i serem bezveze
16 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Epizoda je vrh! Bolja od treće, ali lošija od druge. Svejedno, sve skupa bolje od 90% igara trenutačno aktualnih... Kenny pasmater, cijelu igru sam na njegovoj strani, jedino nisam bio kada se svađao s carley u motor innu i sad mi sere kad je trebao ići samnom, lijepo sam sa zadovoljstvom kliknuo go f*ck yourself. Osim toga, zanima me strašno što će biti s Leejem sada, jednostavno mora biti opet neki preokret ako planiraju sljedeću sezonu. I jel još netko mislio na kraju da su svi otišli bez vas, kad nije nikog bilo? Bio sam uvjeren da su se okrenuli protiv svi :D Fantastično! 

Ja sam mislio da sanja.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
neaktivan
The Walking Dead

@ thug - nešto slično je i meni palo na pamet prvo... 

@ unforgiven - stavi u spoil, za svaki slučaj :D. Ako ne bude o Leeju, bit će razočaranje. Nadam se da će se izvući nekako. Uz današnji prelazak sam pogledao i s03e01 walking deada i još izlazi WarZ, dovoljno zombija do sljedeće porcije! :D 

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 19:57 (SebaOS).

0 0 hvala 0
17 godina
The Walking Dead

Prešao sve epizode u komadu. Htjeo sam čekati cijeli paket, ali nisam izdržao jer sam  baš pogledao i seriju....

Igra je vrh vrhova. Fantastično, pojede te taj svijet, odluke i posljedice...

Šta se tiče scumbag Kennya - ja sam se svađao često sa Kennyem, ali kada sam mu rekao šta da je njegova obitelj u pitanju bla bla, pristao je ići samnom i rekao mi je da sam ja njemu pomogao okončati muke sa sinom, (ja sam mu prosviro tintaru)...

A šta se tiče druge sezone - pa po seriji i stripu nema šamse da Lee preživi nakon šta je ogreban; bio je i Duck samo ogreban ako se ne varam pa je završio mumificiran. Uopće ne sumnjam da će kraj prve sezone biti odličan, ali mi sve baca da ću suzu bacit radi Leeja i Clem tj, njegovog mumificiranja;

Tko zna šta nas čeka u drugoj sezoni; Možda budemo vodili Glenna ili nekog trećeg i susretnemo mnoge likove iz ove sezone

Kako bilo uopće ne sumnjam da će također bii vrhunski proizvod...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 2:13 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Walking Dead

meni iskreno nebi smetalo da ubace posve novog lika ali ono što su napravili s lee-jem kad na njemu vidiš posljedice svojih odluka i općenito svaka im čast 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

A šta se tiče druge sezone - pa po seriji i stripu nema šamse da Lee preživi nakon šta je ogreban; bio je i Duck samo ogreban ako se ne varam pa je završio mumificiran. Uopće ne sumnjam da će kraj prve sezone biti odličan, ali mi sve baca da ću suzu bacit radi Leeja i Clem tj, njegovog mumificiranja;

Tko zna šta nas čeka u drugoj sezoni; Možda budemo vodili Glenna ili nekog trećeg i susretnemo mnoge likove iz ove sezone

Ima ako si krkne ruku i spriječi infekciju rane.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan
The Walking Dead

ali dali oni to znaju 

0 0 hvala 0
13 godina
The Walking Dead

Moguće je da igrom slučaja izgubi ruku, kao što je i onaj profesor izgubio nogu početkom 2. sezone...

Aut vincere, aut mori!

0 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...
doktor1 kaže...

Ima ako si krkne ruku i spriječi infekciju rane.

Ah, nisam o tome mislio, jer nekako mi ne leži da u igri vodimo osakaćenog lika.... Iako tada bi preživljavanje bilo još veći izazov... Ali ja mislim da će biti drugi lik... Vidjet ćemo...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 10:37 (doktor1).
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

A čuj, Rick je osakaćen u stripu, pa mu to nije pretjerano smetalo. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
The Walking Dead

O jbt koja dobra tema. Cijeli topic je u cenzuri :)

Rvat katolik!

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Walking Dead

Moja prognoza je da će Clementine ubiti Leeja. Mislim da bi količina drame i emotivnog naboja koje bi ta scena izazvala bila prikladan završetak sezone.

Isto tako, nadam se da ćemo u sljedećoj sezoni pratiti stariju Clementine.

http://wp.me/2Nmv3 - Portable Gaming Region

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
doktor1 kaže...

A čuj, Rick je osakaćen u stripu, pa mu to nije pretjerano smetalo. :)

Ako se dobro sjećam, osakaćan je gotovo odmah nakon što je ugrižen, mislim da je za Leeja prekasno.

16 godina
The Walking Dead

ja sam dao prijedlog da se pokraj naziva teme na pise rijec spoiler, i onda da pisemo normalno, jer ionako je sad svaki post pod spoilerom, malo glupo. vidio sam da na drugim forumima ima to spoiler u nazivu teme za neki film, seriju i onda ljudi normalno pisu o zadnjim epizodama i svemu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
yesse kaže...

Ako se dobro sjećam, osakaćan je gotovo odmah nakon što je ugrižen, mislim da je za Leeja prekasno.

Točnije Rick nije ugrižen, odrezao mu je ruku gradonačelnik. Njega sam samo spomenuo zato da povežem protagoniste bez ruku.

Ugrižen je primjerice Hershel koji je živio kasnije sasvim normalno.

Ima vremena zato što je Lee ugrižen na samom kraju epizode. Dakle na početku iduće je prošlo par minuta. Vidit ćemo šta će bit.

17 godina
neaktivan
The Walking Dead (spoilers inside)

Slažem se s forumašem iznad. Budući da drugih rasprava, osim radnje, ni nema - pišite normalno.

Izbjegavajte temu ako niste završili epizodu. Eventualno pod spoiler stil stavite spoilere od stripa.

6 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
yesse kaže...

Točnije Rick nije ugrižen, odrezao mu je ruku gradonačelnik. Njega sam samo spomenuo zato da povežem protagoniste bez ruku.

Ugrižen je primjerice Hershel koji je živio kasnije sasvim normalno.

Ima vremena zato što je Lee ugrižen na samom kraju epizode. Dakle na početku iduće je prošlo par minuta. Vidit ćemo šta će bit.

Imaš pravo, davno sam te stripove čitao.

17 godina
The Walking Dead *SPOILERI*
ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja ću sad svih 5 epizoda odigrat :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Očekujem epski kraj *_*

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

R.I.P. Lee care... Tako mi je žao Clementine, svi su joj umli..{#} Nego što mislite tko je ono na kraju na onom brdu bio?

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a da Lee-ju odrežu ruku bili bi tada preživio?

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: The Walking Dead *SPOILERI*
Bernard Huky Hux kaže...

a da Lee-ju odrežu ruku bili bi tada preživio?

Ne..

14 godina

je*emu mater i rezanje luka dok igram walking dead... ona zadnja scena.... those were manly tears {#}

odličan kraj.... za sljedeću sezonu predviđam: 

lagani skok u budućnost nekih 6-7 godina. clem je badass tinejđerka sa dva uzija, katanom i sačmom čisti ameriku. one zombie at the time {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

R.I.P. Lee care... Tako mi je žao Clementine, svi su joj umli..{#} Nego što mislite tko je ono na kraju na onom brdu bio?

Vidiš, ja sam pak imao drugačiji kraj.

Bez te scene sa brdom. (kasnije sam pogledao na youtubeu video i vidio to)

Uglavnom nisam ni dobio onaj zadnji achievement. završi chapter 8.

I šta se dogodi sa Omidom i Christom? Jednostavno nestanu, baš kao i ona Lilly koja je pobjegla sa Rv-om i više je nismo vidli.

Znači i sezona 2 izlazi sljedeće godine?

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
15 godina
Bernard Huky Hux kaže...
luxxxfromhell kaže...

Vidiš, ja sam pak imao drugačiji kraj.

Bez te scene sa brdom. (kasnije sam pogledao na youtubeu video i vidio to)

Uglavnom nisam ni dobio onaj zadnji achievement. završi chapter 8.

I šta se dogodi sa Omidom i Christom? Jednostavno nestanu, baš kao i ona Lilly koja je pobjegla sa Rv-om i više je nismo vidli.

Znači i sezona 2 izlazi sljedeće godine?

Ja još nisam pokrenio, samo sam to vidio.... Jel postoji mogućnost da Lee preživi? Kakav si to ending imao? :D

15 godina

tko će sad dočekat sljedeću sezonu...jedva sam dočekao 5 epizodu...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ovo mi nije nikako jasno znaci rijec je o igri a svi ovdje pricaju o epizodama?

Jel mi moze neko objasnit malo to?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Čak sam pustio i suzu nakraju uz onu pjesmu. Jedva čekam 2 sezonu, sutra pogledat 6 epizodu sezone 3. Jedva čekam :)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice