eto konačno i ja prešo stvarno dirljiv i odličan završetak onaj luđak mi je bio stvarno dobar
Sad mi ja palo na pamet, lik isti Steve Buscemi.
zadnja epizoda prekratka, ali sveukupno jako dobra priča/igra...
dakle, bez obzira na odluke koje donosimo tokom igre, kraj je uvijek isti... mogli su staviti da bi bilo više verzija završetaka, naravno ovisno o odlukama koje donosimo. npr. odmah mi je palo na pamet (neko je već pisao) vezano uz onu hranu u autu u šumi te kasnije otmica Clementine koja se veže na to...
pa mi nije baš Kenny jasan na kraju četvrte epizode kad ekipa kreće u potragu za Clementine, veli nešto kao "da Lee nije bio uz njega kad je najviše trebalo, da ako bi bila obrnuta situacija da Lee nebi išao s njim bla bla bla..."... a čovječe cijelu igru sam odigrao baš po tome da sam u svim odlukama podržavao Kennyja i bio uz njega, a lik onda ovako napravi.
tamo kad su na onoj farmi (treća epizoda čini mi se) i kad onaj Larry ili kako se već zove, dobije infarkt, da li se pretvori u zombača kasnije ako mu Kenny ne smrska glavu? da li Larryjeva kćer u svakoj situaciji ukrade minivan, tj. i onda ako Kenny ne ubije njenog oca?
definitivno igra ima prostora za napredak i jedva čekam iduću sezonu.
Ili je ostaviš ili ukrade rv.
čim je Craley ubila odma sam ju ostavio
sto mislite od sezoni 2
koja se nastavlja na ovu pricu?
ima na ovom videu od 18:10 malo sto nas ceka, ali bas malo
nekako nevidim da clem bude glavni lik...
mozda netko od preostalih
predobra igra, evo upravo je presao, jedva cekam nastavak :D dugo nisam igrao tako dobru igru
Samo da ne ubace prequel.
kako ga mogu ubacit kad igra počinje na početku zombi najezde
evo i ja zavrsih the walking dead svih pet epizoda.
igra je fantasticna, samo sam naletio na par stvari koje mi smetaju.
situacija u onoj hladnjaci. ja sam isa za tim da je Larry dobio srcani i kazem gotovo je, sad cemo ga rijesit, a nisam ga nikad volio pa rekoh dvi muve jednim udarcem. i onda saznam da je on kako god okrenem ''bivsi'' buduci da ce ga kenny manit. iz toga proizlazi situacija da ce kenny imati losiji odnos prema meni, medutim kako god okrenem lilly nece biti sa mnom u savannah. doduse moram priznat da je lilly onako dosta cudna u smislu promjene raspolozenja tako da me vise manje briga za nju.
zatim situacija ispred RV-a. bez obzira na sve carley ce dobit metak u celo. to me jako zasmetalo.
imam i problem u nekim situacijama ne mogu procitat izbore koje mi se nude jer onaj loading bar ide prebrzo.
evo i ja zavrsih the walking dead svih pet epizoda.
igra je fantasticna, samo sam naletio na par stvari koje mi smetaju.
situacija u onoj hladnjaci. ja sam isa za tim da je Larry dobio srcani i kazem gotovo je, sad cemo ga rijesit, a nisam ga nikad volio pa rekoh dvi muve jednim udarcem. i onda saznam da je on kako god okrenem ''bivsi'' buduci da ce ga kenny manit. iz toga proizlazi situacija da ce kenny imati losiji odnos prema meni, medutim kako god okrenem lilly nece biti sa mnom u savannah. doduse moram priznat da je lilly onako dosta cudna u smislu promjene raspolozenja tako da me vise manje briga za nju.
zatim situacija ispred RV-a. bez obzira na sve carley ce dobit metak u celo. to me jako zasmetalo.
imam i problem u nekim situacijama ne mogu procitat izbore koje mi se nude jer onaj loading bar ide prebrzo.
meni se sviđa to da moraš brzo odlučiti daje neku dozu realnosti u igru
Da, samo što su mi imale možda 1 ili max 2 situacije gdje uopće nisam stigao pročitat ostale opcije. Ali to je više do mene nego do igre vjerojatno :D
kako ga mogu ubacit kad igra počinje na početku zombi najezde
Morala je počet nekako.
Igra i radnja su mi stvarno odlicni, uziva san dok san igra i cak mi je bilo za nekih likova. Ali zadnja epizoda mi se cinila previse ubrzana i kratka a kraj same igre su isto mogli malo proradit i objasnit sta se sve npr kasnije odvilo ali sve u svemu very good!
Kraj je morao biti cliffhanger, znalo se čim su najavili drugu sezonu.
Zavrsio sa zadnjom epizodom i mogu reci da je to, za mene, definitivno igra godine. The Walking Dead ima sve: atmosferu, pricu, emocije i ovo je prava smjernica kuda avanture trebaju ici u buducnosti!
Neznam baš, komično je lagana, ali na nju se ni ne gleda kao nekakvu avanturu, više interaktivnu seriju. Da su zagonetke komplicirane bilo bi zanimljivije, ali bi ubilo tempo.
dobra je i serija, ja sam prvo presao igru jer i frend reko da je dobra pa sada gledam seriju :D
Napokon instalirao igru, ali nemogu igrati sa gamepadom. U pitanju je thurstmaster T-mini wireless koji radi u svim ostalim igrama, ali ovdje odbija poslušnost. A/b/x/y tipke su zamjenjene, desni analog ne radi, a neda mi se igrat na tipkovnici. Jeli itko ovdje imao sličnih problema?
Očekiva san drukčiju igru jer kako god odlučiš kraj je uvik isti...
Prešao "400 Dana" DLC i mogu reći da je jako kratko. Iznenađujuće čak, ali dobro... Stari dobri TWD. Ponovno su tu moralne odluke šta napravit...
Jedva čekam drugu sezonu, a ako će se događaji iz prve sezone i 400 dana ispreplitat u nastavku čeka nas sve i svašta... A vjerovatno i hoće kada se sjetimo da Clementine vidi one ljude na brdu šta bi mogao biti i netko iz ove grupe jer su i rekli da nas ovaj DLC priprema za drugu sezonu i povezuje neke stvari...
Sada čekat.....Koliko vremenski treba za preć sve epizode?
Imam ih na steamu, sjede jadne a trebalo bi ih preć.
Ako krenem sad, oću stić do jutra?
Treba ubiti kišnu subotu.
Koliko vremenski treba za preć sve epizode?
cca. 15-20 minuta svaka epizoda traje...
EDIT: Mislio sam da spominje one epizode (priče) od DLC-a, moja greska.
cca. 15-20 minuta svaka epizoda traje...
Ček, jel me zezaši ili?
Pa to je brutalnio kratko.
Ne traje toliko. Pizzdarije su to
Meni je trebalo 40-60 minuta po epizodi, vjerovatno ćeš moć preći do ujutro
Ozbiljno? Pratio sam youtubera PewDiePie koji nije uopće žurio što se toga tiče, i trebalo mu je 15-ak minuta po epizodi, značih taj cijeli DLC ima 5 epizoda, što je malo više od jedan sat igranja sa svim epizodama... Kakve piydarije čovječe?
Ozbiljno? Pratio sam youtubera PewDiePie koji nije uopće žurio što se toga tiče, i trebalo mu je 15-ak minuta po epizodi, značih taj cijeli DLC ima 5 epizoda, što je malo više od jedan sat igranja sa svim epizodama... Kakve piydarije čovječe?
On ti misli na čitavu igricu.. Ne na 400 dana.. Btw, *brofist* ;D!
super