The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.460.488
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Ako kupim 2.konja, sta se dogodi? Jel me companion (Lydia) moze pratit s njim? :D btw otvorio sam ogromno questova, neznam odakle da pocnem. Sad sam izgasio Solitude Lighthouse, i usput rjesio jos jedan dio drugog questa (u nekom ruinu), a sad moram nastaviti ovaj sa Lighthouseom (dao mi ga je neki thief, valjda ce biti dobar plijen ^^)
13 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

radi po volji/kako ti se svidi/koji ti je najbliži ... nitko te ne tjera da uradiš itijedan quest xD ja se obično baziram u jednom gradu i otamo rješavam većinu questova koji su u blizini. ili ako su dva questa dovoljno blizu onda obavim oba u jednom šutu. za sad se još držim Whiterun holda iako sam zagazio i u Winterhelm Hold.  sad planiram kombinirano rješavat Companionse do kraja i Stormcloakse, pa nastavljam sa Main Questom, ili možda još koju misiju Maina pa ćemo vidjet dalje xD

No lollygagging!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

stvarno vas molim pomoc vec se par dana zivciram s igricom prvo ju na xp-u instaliram i onda mi steka vani u okolišu,pa radi tog stavim si win7 i skinem black box verziju skyrima i razorovu sam skinuo i normalno udem u igricu stisnem new game i nema zvuka uopce a a lik samnom u kociji kaze par recenica i prestane govorit i tak bez zvuka dodu do kraja i sam ostanu sjediti u kociji i tak cijelo vrijeme bez zvuka molim pomoc neznam sta da vise radim hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

a komp mi je win7,ati radeon 4800 HD 1gb,intel core 2 duo CPU E6550,2.33 ghz,3gb rama,

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 17:00 (sale21).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sale jel ti stekavalo bas zbog fps ili bi bilo normalno pa samo zastane, i nakon par sekundi nastavi? Meni je fix od traktoriste pomogao na XP, znaci TESV.exe pokrenes u compatibility mode win98, kad je upalis, u task manageru promjenis u Processes Set Affinity na sve jezgre (jer koristi jednu). Affinity moras mjenjat svaki put kad udjes u igru, ali nije big deal...
16 godina
neaktivan
pitagorin poucak kaže...

radi po volji/kako ti se svidi/koji ti je najbliži ... nitko te ne tjera da uradiš itijedan quest xD ja se obično baziram u jednom gradu i otamo rješavam većinu questova koji su u blizini. ili ako su dva questa dovoljno blizu onda obavim oba u jednom šutu. za sad se još držim Whiterun holda iako sam zagazio i u Winterhelm Hold.  sad planiram kombinirano rješavat Companionse do kraja i Stormcloakse, pa nastavljam sa Main Questom, ili možda još koju misiju Maina pa ćemo vidjet dalje xD

Ja sam krenuo na neobavezno tumaranje po tamnicama, tvrđavama i pećinama dok si ne dignem nešto levela, opreme i ne otkrijem što više područja, zatim ću krenuti na main quest. Nadam se da neću koji quest-related dungeon svojim čiščenjem s*ebati.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
neaktivan

evo par mojih slika,

Još nikada nisam toliko uživao u igri, toliko questova neznam kamo da krenem xD

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja razvijam destruction magea, ali imam problema s armorom... zar se od magea moze naci samo Hood i Robe, nista drugo??? Moram nositi glupi Light ili Heavy armor, a to mi se ne svidja... nemogu naci gauntlets, boots koje imaju Magic bonus, a Enchantanje neznam bas :(.
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
pitagorin poucak kaže...

Ja sam krenuo na neobavezno tumaranje po tamnicama, tvrđavama i pećinama dok si ne dignem nešto levela, opreme i ne otkrijem što više područja, zatim ću krenuti na main quest. Nadam se da neću koji quest-related dungeon svojim čiščenjem s*ebati.

neče ti puno pomoći leveli jer ti se protivnici scale-aju kako i ti leveliraš.

13 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Sale jel ti stekavalo bas zbog fps ili bi bilo normalno pa samo zastane, i nakon par sekundi nastavi? Meni je fix od traktoriste pomogao na XP, znaci TESV.exe pokrenes u compatibility mode win98, kad je upalis, u task manageru promjenis u Processes Set Affinity na sve jezgre (jer koristi jednu). Affinity moras mjenjat svaki put kad udjes u igru, ali nije big deal...

ma normalno pa sam zastane par sec pa krene,a tu na sedmici nema zvuka i sam stanu u kociji i nis se ne dog,a di nadem taj TESV.eve i folderu imam samo tesv ikonicu i nju pokrenem i ude u igricu

17 godina

Mislim da se ne moze zezniti. Ja isto tako tumaram, rjesavam questove i cistim dungeone na koje naletim usput. I znam da sam u sklopu jednog questa pricao sa nekim likom i regisitriralo mi je da sam mu dao neku knjigu za savim deseti quest (koji nisam ni imao aktiviran) a koju sam vjerojatno negdje usput pokupio a moguce usput i prodao. 

15 godina
neaktivan

Ova igra se mora kupit original, zbog patcheva, koji se skidaju samo preko steama, a sve ovo na netu što se nađe, uvijek im fale neki fajlovi.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 17:17 (Praetorian1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alscaul kaže...
Blizek kaže...
pitagorin poucak kaže...

Ma ne levelam se da mi main quest bude lakši ( znam da se on skalira sa tvojim levelom, za razliku od drugih stvari ), nego da mi bude zabavnije xD i da mogu ući u što više tamnica bez da budem one-shotan od protivnika.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina

Mislim da 11.11 driveri malo sređuje fps. Sad sam update.a 11.10 i primjetio sam manji fps drop ,ali još uvijek laga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sale mozes napraviti to i na shortcutu, ali moras biti na Win XP. Desni klik, properties, compatibility postavis na Win98, apply i ok. Onda udjes u igru preko tog shortcuta, ctrl+alt+delete, processes - desni klik na Skyrim.exe - set affinity - oznacis CPU 0 i CPU 1. Ovo u task manageru moras napraviti svaki put kad udjes u igru. Ponavljam, samo na XP. Ako ti se ne da vracati, malo surfaj i naci ces fix za problem sa zvukom. Ne budi lijen i koristi tipku "uredi" ;).
13 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Sale mozes napraviti to i na shortcutu, ali moras biti na Win XP. Desni klik, properties, compatibility postavis na Win98, apply i ok. Onda udjes u igru preko tog shortcuta, ctrl+alt+delete, processes - desni klik na Skyrim.exe - set affinity - oznacis CPU 0 i CPU 1. Ovo u task manageru moras napraviti svaki put kad udjes u igru. Ponavljam, samo na XP. Ako ti se ne da vracati, malo surfaj i naci ces fix za problem sa zvukom. Ne budi lijen i koristi tipku "uredi" ;).

gle nema di nisam trazio taj fix brijem da ga ni nema

15 godina
neaktivan
A nista, vrati se na XP :P jesi dobro drivere instalirao na Win7? Pogledaj u Device Manageru (desni klik my comp, properties) ako ima neinstaliranih drivera.
17 godina
alscaul kaže...
Blizek kaže...
pitagorin poucak kaže...

Ne!!

Sada sam lvl 17 i išao sam riješit misiju koju asm prije gubitka save išao odradit na kakvom 7 lvl. Tada je bilo gusto, a sada sam ih samo svakog sa Power attackom razljepio.

Lvl 10, banditi su me šamarali samo tako kada bi ih sreo oko Whiterunea, a sada, Power Attack i leti bandit preko rijeke!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 17:37 (doktor1).
15 godina
neaktivan
Kak preć ovaj dio:
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Točno po koracima sam napravio  po ovom tutorialu: http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=11 i mogu reći da je nakon 2 h skidanja modova i mučenja ovo grafički druga igra. Prije je grafika bila ok ali sada je svaka sitnica ultra detaljna i grafika je toliko bolja da ja ne vjerujem svojim oćima, kasnije ću staviti 1080p dokaze.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Praetorian1 kaže...
Kak preć ovaj dio:

Iznad ulaza u vrata su ti ti znakovi, a srednji je razbijen! Postavi dva bočna kako su gore, a sa srednjim eksperimentiraj!!

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Kak preć ovaj dio:

MINOR spoiler everyone...

Tu ti desno postoje vrata, poviše vrata su 2 ta elementa ( zmija i još nešto ), a jedan ( prvi od redosljedu ) je negdje na podu, razbijen ispred vrata, tako da ti ide zmija, zmija, nešto.

Ako je to taj dio naravno.

I savjet, nemoj se uvrijediti ili nešto... Ovo su sve laki "puzzlovi", ako ih se tako uopć može nazvati, radije se malo potrudi sam nego odmah na net, kasnije će ti biti draže vjeruj mi.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 17:42 (thuglife).
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Kak preć ovaj dio:

Na katu iznad imaš točan redoslijed, s tim da se srednji kamen odvalio na platformu na kojoj ti stojiš.

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 17:41 (EraserHead).
15 godina
Praetorian1 kaže...
Kak preć ovaj dio:

Zmija, zmija, riba{#}

15 godina
neaktivan
Hvala prešo sam :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

sale pod 1: razor1911 je bog i batina

2: to za xp fix, odeš u folder gdje je igra instalirana i tamo pokušaj staviti na 95/98 i apply kad odrediš

a za zvuk: ili odi potraži sound fix za black box verziju na internetu ili napravi sljedeće- 6# Skyrim – No Sound Fix

If you can’t hear any sound, update your audio drivers and restart your PC. If it doesn’t resolve after that, try running the game in Stereo sound settings. You can set this sound setting in your sound control panel.

If you still can’t resolve it, set the audio quality to 41K – you can do that by going into Playback Devices > Speakers (Or Any Sound Device) > Properties > Advanced and choose Studio Quality 41K 16bit.

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
17 godina

Ma netreba se zezat sa 10 kila tih modova. Ovo je već prava stvar!! Tko želi naravno

prije prije
posle posle
ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...

Ma netreba se zezat sa 10 kila tih modova. Ovo je već prava stvar!! Tko želi naravno

jesi probao to na GTX 460?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina

Ne. I ovako mi igra izgleda dobro, a sada da su mi djelovi ovakvi, drugi onakvi...ne hvala. Ovako vrtim na 40/50 FPS i ekstra je igrivo!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako to da Skyrim zauzima oko 6 gb,a bf3,mw3,nfs the run itd. oko 15?
Po tome bi onda skyrim trebao zauzeti duplo više od ovih navedenih igara jer je igra ogromna?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice