- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
radi po volji/kako ti se svidi/koji ti je najbliži ... nitko te ne tjera da uradiš itijedan quest xD ja se obično baziram u jednom gradu i otamo rješavam većinu questova koji su u blizini. ili ako su dva questa dovoljno blizu onda obavim oba u jednom šutu. za sad se još držim Whiterun holda iako sam zagazio i u Winterhelm Hold. sad planiram kombinirano rješavat Companionse do kraja i Stormcloakse, pa nastavljam sa Main Questom, ili možda još koju misiju Maina pa ćemo vidjet dalje xD
stvarno vas molim pomoc vec se par dana zivciram s igricom prvo ju na xp-u instaliram i onda mi steka vani u okolišu,pa radi tog stavim si win7 i skinem black box verziju skyrima i razorovu sam skinuo i normalno udem u igricu stisnem new game i nema zvuka uopce a a lik samnom u kociji kaze par recenica i prestane govorit i tak bez zvuka dodu do kraja i sam ostanu sjediti u kociji i tak cijelo vrijeme bez zvuka molim pomoc neznam sta da vise radim hvala
a komp mi je win7,ati radeon 4800 HD 1gb,intel core 2 duo CPU E6550,2.33 ghz,3gb rama,
radi po volji/kako ti se svidi/koji ti je najbliži ... nitko te ne tjera da uradiš itijedan quest xD ja se obično baziram u jednom gradu i otamo rješavam većinu questova koji su u blizini. ili ako su dva questa dovoljno blizu onda obavim oba u jednom šutu. za sad se još držim Whiterun holda iako sam zagazio i u Winterhelm Hold. sad planiram kombinirano rješavat Companionse do kraja i Stormcloakse, pa nastavljam sa Main Questom, ili možda još koju misiju Maina pa ćemo vidjet dalje xD
Ja sam krenuo na neobavezno tumaranje po tamnicama, tvrđavama i pećinama dok si ne dignem nešto levela, opreme i ne otkrijem što više područja, zatim ću krenuti na main quest. Nadam se da neću koji quest-related dungeon svojim čiščenjem s*ebati.
Ja sam krenuo na neobavezno tumaranje po tamnicama, tvrđavama i pećinama dok si ne dignem nešto levela, opreme i ne otkrijem što više područja, zatim ću krenuti na main quest. Nadam se da neću koji quest-related dungeon svojim čiščenjem s*ebati.
neče ti puno pomoći leveli jer ti se protivnici scale-aju kako i ti leveliraš.
ma normalno pa sam zastane par sec pa krene,a tu na sedmici nema zvuka i sam stanu u kociji i nis se ne dog,a di nadem taj TESV.eve i folderu imam samo tesv ikonicu i nju pokrenem i ude u igricu
Mislim da se ne moze zezniti. Ja isto tako tumaram, rjesavam questove i cistim dungeone na koje naletim usput. I znam da sam u sklopu jednog questa pricao sa nekim likom i regisitriralo mi je da sam mu dao neku knjigu za savim deseti quest (koji nisam ni imao aktiviran) a koju sam vjerojatno negdje usput pokupio a moguce usput i prodao.
Ova igra se mora kupit original, zbog patcheva, koji se skidaju samo preko steama, a sve ovo na netu što se nađe, uvijek im fale neki fajlovi.
Ma ne levelam se da mi main quest bude lakši ( znam da se on skalira sa tvojim levelom, za razliku od drugih stvari ), nego da mi bude zabavnije xD i da mogu ući u što više tamnica bez da budem one-shotan od protivnika.
Mislim da 11.11 driveri malo sređuje fps. Sad sam update.a 11.10 i primjetio sam manji fps drop ,ali još uvijek laga.
gle nema di nisam trazio taj fix brijem da ga ni nema
Ne!!
Sada sam lvl 17 i išao sam riješit misiju koju asm prije gubitka save išao odradit na kakvom 7 lvl. Tada je bilo gusto, a sada sam ih samo svakog sa Power attackom razljepio.
Lvl 10, banditi su me šamarali samo tako kada bi ih sreo oko Whiterunea, a sada, Power Attack i leti bandit preko rijeke!!
Točno po koracima sam napravio po ovom tutorialu: http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=11 i mogu reći da je nakon 2 h skidanja modova i mučenja ovo grafički druga igra. Prije je grafika bila ok ali sada je svaka sitnica ultra detaljna i grafika je toliko bolja da ja ne vjerujem svojim oćima, kasnije ću staviti 1080p dokaze.
Iznad ulaza u vrata su ti ti znakovi, a srednji je razbijen! Postavi dva bočna kako su gore, a sa srednjim eksperimentiraj!!
MINOR spoiler everyone...
Tu ti desno postoje vrata, poviše vrata su 2 ta elementa ( zmija i još nešto ), a jedan ( prvi od redosljedu ) je negdje na podu, razbijen ispred vrata, tako da ti ide zmija, zmija, nešto.
Ako je to taj dio naravno.
I savjet, nemoj se uvrijediti ili nešto... Ovo su sve laki "puzzlovi", ako ih se tako uopć može nazvati, radije se malo potrudi sam nego odmah na net, kasnije će ti biti draže vjeruj mi.
Na katu iznad imaš točan redoslijed, s tim da se srednji kamen odvalio na platformu na kojoj ti stojiš.
Zmija, zmija, riba
sale pod 1: razor1911 je bog i batina
2: to za xp fix, odeš u folder gdje je igra instalirana i tamo pokušaj staviti na 95/98 i apply kad odrediš
a za zvuk: ili odi potraži sound fix za black box verziju na internetu ili napravi sljedeće- 6# Skyrim – No Sound Fix
If you can’t hear any sound, update your audio drivers and restart your PC. If it doesn’t resolve after that, try running the game in Stereo sound settings. You can set this sound setting in your sound control panel.
If you still can’t resolve it, set the audio quality to 41K – you can do that by going into Playback Devices > Speakers (Or Any Sound Device) > Properties > Advanced and choose Studio Quality 41K 16bit.
Ma netreba se zezat sa 10 kila tih modova. Ovo je već prava stvar!! Tko želi naravno
Ma netreba se zezat sa 10 kila tih modova. Ovo je već prava stvar!! Tko želi naravno
jesi probao to na GTX 460?
Ne. I ovako mi igra izgleda dobro, a sada da su mi djelovi ovakvi, drugi onakvi...ne hvala. Ovako vrtim na 40/50 FPS i ekstra je igrivo!
Kako to da Skyrim zauzima oko 6 gb,a bf3,mw3,nfs the run itd. oko 15?
Po tome bi onda skyrim trebao zauzeti duplo više od ovih navedenih igara jer je igra ogromna?