Zato što developeri Skyrima znaju znanje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po**zdit cu sa ovom igrom, toliko sitnih bugova da je za nevirovati... Sad sam zapeo na quest-u di trebam smaknuti jelenka ali on oso nebu pod oblake, ni sa "no clipping modom" nemogu doci do njega, sa koje god strane mu prisao pise "You cannot go that way"...
Ima li netko kakvo rijesenje? Postoji li neki nacin/komanda za resetirati quest?
Jedino sto mi se malo smeta je nepostojanje tooltip-a za Shout cooldown. I nepostojanje tooltip-a sta mi je trenutnoo dabrano, zna mi se omaknut da klikem pogresan shout u mraku 4/5/6 hehehe
Jedino sto mi se malo smeta je nepostojanje tooltip-a za Shout cooldown. I nepostojanje tooltip-a sta mi je trenutnoo dabrano, zna mi se omaknut da klikem pogresan shout u mraku 4/5/6 hehehe
Nakon Shouta, bar sa kompasom na vrhu ekrana poplavi. Polako se vraća u normalu i kada opet postane normalan (ne plavkast) sShout je napunjen.
Ja sam zapeo na onome partyu... dole sam dosao u tamnicu, ali nema nigdje kljuca za vrata u podu
Po**zdit cu sa ovom igrom, toliko sitnih bugova da je za nevirovati... Sad sam zapeo na quest-u di trebam smaknuti jelenka ali on oso nebu pod oblake, ni sa "no clipping modom" nemogu doci do njega, sa koje god strane mu prisao pise "You cannot go that way"...
Ima li netko kakvo rijesenje? Postoji li neki nacin/komanda za resetirati quest?
Tu sam i ja stao. Jelen je prebrz i što je najogre odjednom se stvori negdje drugdje. Danas ga stjerao u kut kod jednom grada da mu se prišuljam i ubijem ga, kad se on odjednom stvori u blizini drugog grada.
U jednoj tamnici izbilo mi štit i macu iz ruku....trči miki okolo dok sam skužio šta me snašlo
Jeli se dragon armor mora craftati od strane igraca ili se moze nekome platit da to napravi?
Jeli se dragon armor mora craftati od strane igraca ili se moze nekome platit da to napravi?
Nemre se dati nikome za napraviti.
Može se craftati.
Može se čak i naći (vidio u streamu od ign-a prije izlaska)
Može se craftati.
Fak ko ce dizati smithing od sad....
Trebam malu pomoć, naime, skinuo sam par modova za grafiku, nekakav FXAA injector i sve je 5 međutim nisam siguran da mi
se u potpunosti sviđa a i ubije mi FPS na mjestima do 22 tako da sam odlučio obrisati navedeni programčić
ali sad mi se pojavljuju nekakvi problemi (zatamnjenje slike itd..) pa se razmišljam nabrzinu reinstallirati igru.
Zanima me jedino da li bi save trebao raditi ok nakon toga?
Ako neko ima slično iskustvo, doktor možda..?
Ty.
Može se craftati.
Fak ko ce dizati smithing od sad....
Ja sam dobar dio levela dobio smithingom(sad je na 100), pravljenje iron daggera je najbrži put, bar kaj se mene ticalo, plus ring +amulet fortify smithing!
Sreo po putu Mzulft. Treba ključ za ući u unutra, a tako bi ušao........ Ne želim čitat po netu di je...u potragu
A pokraj njega Dwarven storehouse koji sam otključo nakon lomljena 15 lockpickova, ali isplatilo se...
Trebam malu pomoć, naime, skinuo sam par modova za grafiku, nekakav FXAA injector i sve je 5 međutim nisam siguran da mi
se u potpunosti sviđa a i ubije mi FPS na mjestima do 22 tako da sam odlučio obrisati navedeni programčić
ali sad mi se pojavljuju nekakvi problemi (zatamnjenje slike itd..) pa se razmišljam nabrzinu reinstallirati igru.
Zanima me jedino da li bi save trebao raditi ok nakon toga?
Ako neko ima slično iskustvo, doktor možda..?
Ty.
Meni su se nakon tih testeranja load times produžili poprilično i čak mi save nije radio.... Ali napravio sam backup savea i lagana tipka "del". Ponovno instaliranje, ubacivanje Save fileova i udri miki
Živcira me šta mi na Fireglideru ne registrira bočne tipke miša. Ni kada promjenim profil!! Rade li vama.
Jedino sam na srednju tipku stavio Shout!
Meni su se nakon tih testeranja load times produžili poprilično i čak mi save nije radio.... Ali napravio sam backup savea i lagana tipka "del". Ponovno instaliranje, ubacivanje Save fileova i udri miki
Živcira me šta mi na Fireglideru ne registrira bočne tipke miša. Ni kada promjenim profil!! Rade li vama.
Jedino sam na srednju tipku stavio Shout!
Meni inače na svim igrama na genius ergo mišu one stražnje tipke služe za stišavanje i pojačavanje zvuka,ali ovdje ne želi stišati niti pojačati zvuk.Zna netko zašto?
Imam fireglider i nije mi ni palo na pamet bindati!
Glup li sam...Hvala doktore
BTW u procesu re-installa, sejvovi su bekapani posebno sa strane, vidit ću kroz 10ak minuta kako stvari stoje.
Inače, jedva čekam jedan pošteno kompletno zaokruženi community mod koji će obuhvatiti sve od textura do misc bugova.
Nešto što je user-friendly za instalirati i all-in-1.
Svaka čast ekipi na trudu do sad ali mada sam sposoban sve te ludosti instalirati i srediti pojedinačno, naprosto volim simplicitet.
Da, nesto nije u redu s dodatnim tipkama na misu ni meni na G500. Ako stavim favorite na bocnu, otvori ih, ali ih s istom tipkom nemogu zatvoriti, i takve neke gluposti... E sad, jel do moje verzije ili je bug ne znam.
Sreo po putu Mzulft. Treba ključ za ući u unutra, a tako bi ušao........ Ne želim čitat po netu di je...u potragu
A pokraj njega Dwarven storehouse koji sam otključo nakon lomljena 15 lockpickova, ali isplatilo se...
Ima veze s mage guilde questom -> Nije lokacija, nego samo da se ne muci...
Stvarno velika detaljnost igre,čitam knjige kod Jarla of whiteruna i iskoči mi quest
Dwemer ruševine su ubacili u igru! ne mogu vjerovati! još da ubace Daedric ruševine nalik na one iz Morrowinda i ja sretan ko prase
Evo slike JAKO modane grafike!!
Čovjek je sve objasnio kako i zašto. Ali nemam baš volje da napravim fileove. jer kada se određeni modovi instaliraju treba ručno to usavršit, (da nebude plavkasto, preoštro...).
Iako ovo je na 3820x2160 rezolucij sa GTX580 grafičkom i 16GB memorije.....pa ono
Ali tako ljepo izgleda da dolazim u napast da izgubim pet sati slažući to za svoju konfiguraciju....
Pad frejmova i proporcionalno povećanje kvalitete decailsa, textura, supersamplinga i ostalih đinđa-min
a mi govori da Skyrim ima mnogo više potencijala (sam engine) nego što su developeri zacrtali.
Super je što community može moddati stvari.
Neće jedan EA dozvoliti tek tako izmjene recimo u Battlefieldu 3 (karikiram, SP-MP razlika ali s korporativne strane gledajući).
Sad pošto sam počeo puno pametovati, znak mi je da idem igrati
imam problem. dosao sam u winterhold pricati sa Savosom Arenom, ali na vratima je bio neki magicni stit kojeg je drzao ancan (mislim da se tako nekako zove) pa mi je rekao da udaram sa destruction po njemu, i eto ja udarao, razbio stit i dosli smo do onog eye of the magnus, ancan je radio nesto s njim, i kad mu se ovaj Savos priblizio kratko je bljesnulo. ancan je opet stvorio taj magicni stit, ali ovaj put oko eye of the magnusa, a Savos je mrtav. e sad, ja ne mogu zavrsit quest bez da pricam s njim. nemam ranijih saveova. ima li tko kakvu ideju sto da radim? probao sam i sa komandom resurrect koju sam negdje nasao, ali ne ide...