Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Star Wars: The Old Republic MMO

Meni ne steka nista,osim Ilum i malo Imperial/Republic fleet kad ima po 300 ljudi.

Ugl ako imas neke fps dropove u wz, iskljuci shadows i bloom.Navodno je to najveci uzrocnik fps dropova(los kod i engine)

A sta se PvP-a samog tice,PvP-am od kad je igra izasla preko 3-4 klase(i imp i rep) i dobro se zabavljam.

Samo treba znat igrat.

A wz-one stvarno nije tesko prokuzit.

Ako udes u lv 50 wz kao fresh dingani lv50 i valor rank 1,ekipa ce te silovat da neces znat di ti je glava a di noge.

Moja preporuka ti je da npr. Quesh(bzvz mini planet)  preskocis i  te levele samo pvpas tad ces vec bit cca lv 34-5. i onda 2-3 lv samo pvpaj.

Vise je razloga za ovo,najvaznije da naucis kako se koja klasa ponasa u PvP-u,kao lv 35 imat ces pristup vecini skillova vaznih za kvalitetno pvp-anje.

Isto tako da si isfarmas warzone commendationa te valor rankova.

Imas shemu di mozes 6 champion bagova isfarmat prije nego dingas 50,nije bog zna sta ali sigurno ce ti dobro doc ka friskoj 50ici,to  ti je 42 champion commendationa i 90 centurion commendationa cim dingas 50( s tim comm kupujes champion i centurion gear),i imas jos sansu(jako malu) da ti random champion epic droppa iz baga.

Uglavnom champion bag ti je unique(znaci mozes imat samo jedan u inventory-u) kosta 200 wz comm i 200 merc comm...Isfarmas 800 warzone commendationa,i onda 600 tih wz commendationa pretvoris u 200 mercenary commendationa kod PvP vendora odmah pokraj PvP bounty boarda na imperial/republic fleetu(10 mercenary commendationa kosta 30 warzone commendationa). Kupis 1 champion bag i spremis ga u banku,

nakon toga

nastavis farmat wz commendatione,limit koliko ih mozes imat je 1000(i wz i merc) znaci isfarmas 900 i pretvoris ih u 300 mercenary i tako nastavis pretvarat dok ne dodes do 1000 wz i 1000 mercenary.

Kad dodes na 50 otvoris onaj jedan bag s banke,a za ove nafarmane commendatione pokupujes ostale bagove.

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
17 godina

meni je sve na max u postavkama,jedino AA na low,ali nigdje mi ne šteka osim u republic fleetu i kada sam ušao u warzone,no pozabavim se postavkama kada dođe vrijeme za pvp {#}

a ne vjeurjem da ću ići prije 50og pvpat iz razloga jer igram kao guardian sa defense talentima,a to nije baš za pvp,tako da mislim da ću prvo odraditi i na 50-om neke raidove da vidim kak izgleda to i tek se kasnije respecati i onda u pvp :D

14 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

meni je sve na max u postavkama,jedino AA na low,ali nigdje mi ne šteka osim u republic fleetu i kada sam ušao u warzone,no pozabavim se postavkama kada dođe vrijeme za pvp {#}

a ne vjeurjem da ću ići prije 50og pvpat iz razloga jer igram kao guardian sa defense talentima,a to nije baš za pvp,tako da mislim da ću prvo odraditi i na 50-om neke raidove da vidim kak izgleda to i tek se kasnije respecati i onda u pvp :D

Haha kad dodes na 50 imas ti farmat daily-e za daily commendatione,i hc daily questove za epic armoring/mod/enhancemente prije ikakvih raidova.

Narocito ako mislis tankat.Inace imas PvP tanking set takoder,

I da FYI champion pvp set ti je next best thing poslije Columi-a za(bolji od tionese x2)

Ranking geara za PvE ide otpr. Rakata>Battlemaster(najjaci PvP gear)>Columi>Champion(PvP)>hc daily moddan orange gear>Tionese>Centurion(PvP)

A PvP-at kao tank itekako mozes,npr hutball skupis ball i peglaj do druge strane, push-charge-push itd choke

evo primjer tank juggera u pvpu

17 godina

hehe znam da se ne može odmah u raidove,barem dok se ne skupi neka pristojna oprema,zato i kažem kako neću skoro u Pvp jer želim se prvo sa Pve-om malo pozabaviti :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

hehe znam da se ne može odmah u raidove,barem dok se ne skupi neka pristojna oprema,zato i kažem kako neću skoro u Pvp jer želim se prvo sa Pve-om malo pozabaviti :D

Missas point ponovo xD PvP champion gear ti je bolji od svog geara koji mozes dobit van raidova i hard mode flashpointova.

Jer su statistike skoro potpuno iste columiu

Dakle ako Columi(PvE) chest piece ima 50 alactrity-a i 50 powera onda ce i Champion(PvP) chest piece imati 50 alacrity i 50 powera,

Jedina razlika izmedu Columi i Champion geara su base statsi i Expertise(PvP stat) znaci columi chest ima 100 endurance i willpowera champion ce imat 80 ali ce imat i 40 expertisea.

Neovisno o manjku base stata Champ gear je bolji od icega prije columia.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 16:21 (Ashelor).
17 godina

znači poanta je kako god bilo da bi prvo trebao u pvp pa u raidove? uglavnom vidjet ću,ima vremena do onda,dug je put od 21lvla do 50-og {#}

jedino me malo bedira što je dosta teško naći grupu za heroice,barem sad na manjim levelima,pogotovo healere,server bloodworthy,znao sam da sam trebo sithove uzet odma {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam na nightmare lands i na imperial fleetu u peak satima bude i do 300 ljudi,na republic strani najvise sta sam vidia u peaku je oko 220 tako da je relativno balansiran server.

Uglavnom zaobilaze nas problemi manje balansiranih servera :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lobotomac90 kaže...

znači poanta je kako god bilo da bi prvo trebao u pvp pa u raidove? uglavnom vidjet ću,ima vremena do onda,dug je put od 21lvla do 50-og {#}

jedino me malo bedira što je dosta teško naći grupu za heroice,barem sad na manjim levelima,pogotovo healere,server bloodworthy,znao sam da sam trebo sithove uzet odma {#}

Trebao si doc na The Ravager,ja bas dizem sagea(hiler)i mogao si igrat samnom i jos bi u guild uso...

17 godina

a i mislio sam tamo počet igrat,ali je populacija manja nego na bloodworthyju pa sam se odlučio ipak tamo krenuti...

15 godina
lobotomac90 kaže...

a i mislio sam tamo počet igrat,ali je populacija manja nego na bloodworthyju pa sam se odlučio ipak tamo krenuti...

lol i tebi je tesko nac grupu,a de zamisli vam {#} a inace heroic 2 i 4+ je vecinom gubljenje vremena.Bolje ti samo odradit bonus misije.

15 godina
neaktivan

kronični sindrom svih MMOa u hrvata. ekipa se drži guild, server i engleskih siteova, chatova i foruma... makar tisuće ljudi igra, sve hrvatsko utihne {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nije li tako najbolje?

14 godina
neaktivan

Evo igram u "domacem"  guildu( imamo 2 slovenca) i funkcionira skroz dobro,sta me iznenadilo.

Jer sam 7 godina kroz WoW,AoC,WAR,Aion,Rift i jos gro free mmo-a bia u international guildovima,kad god bi proba domaci guild to bi otislo na kvasinu jako brzo.

Pa mozda i nije najbolje :) Znam iz WoW-a da ima dosta skilled balkanaca svuda samo sta ih je tesko spojit u jedan guild upravo radi skepsa povezanih s domacim guildovima(i sam sam bia skeptican oko funkcionalnosti balkan only guildova)

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 16:09 (Ashelor).
13 godina
neaktivan

za mene vrijedi - što dalje od balkana, to bolje...

igram na TOFN serveru i puno puta sam naišao na ljude iz guilda balkan force, čak išao kroz FP s njima, pvpao se s njima, ali nikada nisam niti riječ rekao hrvatskog... moj paravan i dalje stoji :P

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ti si moj idol {#}

13 godina
protjeran
Laxx kaže...

kronični sindrom svih MMOa u hrvata. ekipa se drži guild, server i engleskih siteova, chatova i foruma... makar tisuće ljudi igra, sve hrvatsko utihne {#}

Imam običaj družiti se i igrati s ljudima koji mi odgovaraju. Nacionalnost ne podrazumijeva i kompatibilnost. Ako je netko debil, kreten, scammer, mučko đubre ili zatucan - potpuno mi je nebitno koje je narodnosti.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
14 godina
neaktivan
mmspace kaže...

za mene vrijedi - što dalje od balkana, to bolje...

igram na TOFN serveru i puno puta sam naišao na ljude iz guilda balkan force, čak išao kroz FP s njima, pvpao se s njima, ali nikada nisam niti riječ rekao hrvatskog... moj paravan i dalje stoji :P

To san i ja prije radia,bjeza san od balkanaca kao od kuge :D

Iskreno i sad bi mi bilo draze da je ovaj nas guild international.
Ali manje vise svi su ljudi ok,Ops-i idu bez problema.Ljudi si pomazu,nema nekih drama.Dakle skroz ugodna atmosfera za igru.

17 godina

nema ti to veze jel covik domaci ili nije kad radis ops

em treba imat mozga, a jos su ops lagani da ih mos zatvorenih ociju pric

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Aha... pa dobro,ja sam mozda nub onda,ali nazalost Sou na Nightmare modu nemogu zatvorenih ociju "pric".

Moze li me vasa ultrauberhaxxorpro visost poducit kako vi to radite?

17 godina
Ashelor kaže...
Obi Wan kaže...

Aha... pa dobro,ja sam mozda nub onda,ali nazalost Sou na Nightmare modu nemogu zatvorenih ociju "pric".

Moze li me vasa ultrauberhaxxorpro visost poducit kako vi to radite?

razmislit cu

13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

možda su lagani ako cijela grupa ima rakata gear, ali s nekim običnnim gearom nije baš tak lako :D

a ja baš namam tak puno vremena za farmanje rakata equipmenta ;)

17 godina

ma poanta cijele je price je ta da nema veze ko je odakle bitno je da ljudi razumiju sta tko radi. mozes imat ne znam kakav gear kad nemas blage veze.

cim sebi stavis u glavu da je nesto tesko neces nikad uspit nista napraviti, u ovom slucaju ubit bossa.

kad smo u wowu ganjali server 1st na LK 25 hc vecina je ljudi kukala kako ga je nemoguce ubit. a kad rastavis boss fight na proste faktore onda u biti vidis da je toliko jednostavno da ne mozes povirovat. a vecina wipe-ova koje smo imali je upravo bila zbog gluposti.

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ma poanta cijele je price je ta da nema veze ko je odakle bitno je da ljudi razumiju sta tko radi. mozes imat ne znam kakav gear kad nemas blage veze.

cim sebi stavis u glavu da je nesto tesko neces nikad uspit nista napraviti, u ovom slucaju ubit bossa.

kad smo u wowu ganjali server 1st na LK 25 hc vecina je ljudi kukala kako ga je nemoguce ubit. a kad rastavis boss fight na proste faktore onda u biti vidis da je toliko jednostavno da ne mozes povirovat. a vecina wipe-ova koje smo imali je upravo bila zbog gluposti.

Nightmare opovi u TOR-u nisu laki,normal op je faceroll isto kao LFR u WoW-u.

Vec kad se prede s normala na hard vidis da nije to bas takav faceroll.

Jedna stvar koja mene smeta je jednostavnost pojedinih mehanika(WoW me razmazia),i cheaterski enrage timeri,svaki boss je zapravo gear/dps check.

Cast na par bossova koji su imaju malo zanimljivije mehanike (Soa,Karagga,Fabricator npr.)

Inace to sta si ti ganja server first LK hc nije nikakav specijalan achievement....Ganjam server firstove od vanilla WoW-a(dakle MC-a) pa do kraja WotLK-a.

Samo kad se sitin farmanja flaskova,potova i love u dane kad nije bilo daily questova,nego logaj hunter alta i ravno u Winterspring kod onih yetia,pa farmaj 2-3 sata(minimalno) dnevno skinove za pokrit troskove raidova.Onda svaki dan do 18:15 pokupi hranu i pice(irl) ,te se parkiraj ispred instance i cekaj invite u 18:30 kad raid pocne.

I nakon toga deri bossove do ponoc.A ako smo blizu killa oko ponoc onda i duze,dok god se boss ne kokne.

Sve skupa u igri bi mora min provest 10 sati dnevno samo da bi normalno moga raidat.

I raidovi su bili sve samo ne lagani,ti filozofiraj o rastavljanju fighta u male  djelove,samo ocito nisi nikad vanilla Kel'Thuzada pokusa srusit,taktika je manje vise ista kao i u WotLK-u samo u pitanju je 40 ljudi,i puno veci dmg ratio na svim ability-ma ,nema oprosta  1 krivi pokret i mrtav si,1 krivi potez i riskiras wipe raida.

Frost blast s 6 tankova i hrpetinom meleea( mi smo imali sve skupa 9 melee dps-ova bez tenkova. Znaci 15 ljudi u melee rangeu.Konstantni shadow fissure-i.Brutalan dmg na tankovima.Ugl. Pakao.I to ako prezivis add phase.

Mozes ti rastavljat i analizirat koliko oces,ali cinjenica je ekipa u mom guildu imala skilla,znala je taktike, bila spremna i trebalo je opet vremena i jako jako puno wipeova da sve poklika na misto.

I Heigan dance s 40 ljudi lol....samo neka dvoje lagaju i slikat se mozes,pa kasnije "analiziraj" ti koliko oces zasto je netko bas lagga u tom momentu.

Ja ne kazen da je TOR raid content iti blizu te razine,ali nije lagan iz nekih drugih razloga.Za uvodni raid content bas je na mistu.(nesto na MC razini)

Ti ocito nisi nogom krocia u Hard/Nightmare mode op,i sad ides solit pamet o tome kako su opovi laki jer si ti facerolla LFR level raid tezine,a sicas se kako je nekad davno LK 25hc ekipi bia "nemoguc" dok si ga ti jedini kuzia jer si ga rastavia na proste faktore u glavi,a svi su ostali bili preglupi za to pa ste wipeali...lol gg.

Zasto si vrime gubia s tim nubovima treba si odma apply u Paragon ili Method,pa ganjat World Firstove 

17 godina

A tek Golestandt raidovi u DAOC-u...150+ ljudi, i wipamo 3 od 4 puta...a tek podjela loota,

dropa samo 4 komada epic opreme, a svi bi nešto htjeli

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina
neaktivan

da, ekipa ima osječaj da je smiješan swtor raid trenutno jer se cijelo vrijeme gleda Normal mode. A pretpostavljam da je normal raid zamišljen za guildove koji su dingali 50 pa da ne moraju ic po grupama od četvero nego da se gearuju po raidovima. Sigurno se može normal počistit u narančastom. A pošto se ekipa razdvojila u levelima, normalno da će ovi koji su dingali prije 50 ic HM FPe i kad se ekipa spojila, normal je postao trivialan i nezanimljiv. Jer je dio ekipe je već polu ako ne i full gearan.

Meni iskreno kod raidova najviše smeta što se sve svodi na dps race. Ja ko' healer sam u stanju pol fighta dpsat i u poluzelenom armoru (što može i Ash potvrdit) ^^

Ludo me zanima ovaj novi 1.2. patch raid. Nema više flashpoint gearanja, ako sam dobro shvatio dolazi samo nastavak na KuS. Nadam se da će fightovi bit sličniji SoAi tj. kompliciraniji.

Jel se zna što o tome ili samo da je na novom planetu?

0 0 hvala 0
17 godina
Ashelor kaže...

ajde decko oladi malo

15 godina
neaktivan

Ja sam bio prilično entuzijastičan dok sam levelirao, ali kad sam došao na L50 malo sam se ohladio nakon što sam vidio da na Ilumu imam 5 fps-a bez obzira na postavke ako je u kadru 30ak likova pa na gore. Svuda osim tamo igram savršeno ugodno na high. Mislim, nemam i7 i 6900 grafu, ali to je po meni nedopustivo. Isto tako sam na rep strani koja je brojčano slabija skoro 10 puta, doslovno, na mom serveru. Da bi obavili daily ekipa se skuplja po sat vremena i dulje. Isto tako mi warzones nisu nešto baš legli. Ok su, ali nisu ništa spektakularno. Pošto sam pvp orjentiran malo sam se razočarao. Ilum bi pregrmio samo da mogu normalno igrati.

Inače, igram sage healera i klasa mi se sviđa.

PvE ne mogu nešto ozbiljno komenirati pošto sam vidio flashpoint-ove samo na normal i čine mi se sasvim ok.

Moje osobno mišljenje je da igra ima potencijala ako se uspiju riješiti problemi na Ilumu i ako se doda još koji warzone i pvp "progression" učini malo zanimljivijim. Tko voli questanje i te stvari uživat će.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Badaboom kaže...

Ja sam bio prilično entuzijastičan dok sam levelirao, ali kad sam došao na L50 malo sam se ohladio nakon što sam vidio da na Ilumu imam 5 fps-a bez obzira na postavke ako je u kadru 30ak likova pa na gore. Svuda osim tamo igram savršeno ugodno na high. Mislim, nemam i7 i 6900 grafu, ali to je po meni nedopustivo. Isto tako sam na rep strani koja je brojčano slabija skoro 10 puta, doslovno, na mom serveru. Da bi obavili daily ekipa se skuplja po sat vremena i dulje. Isto tako mi warzones nisu nešto baš legli. Ok su, ali nisu ništa spektakularno. Pošto sam pvp orjentiran malo sam se razočarao. Ilum bi pregrmio samo da mogu normalno igrati.

Inače, igram sage healera i klasa mi se sviđa.

PvE ne mogu nešto ozbiljno komenirati pošto sam vidio flashpoint-ove samo na normal i čine mi se sasvim ok.

Moje osobno mišljenje je da igra ima potencijala ako se uspiju riješiti problemi na Ilumu i ako se doda još koji warzone i pvp "progression" učini malo zanimljivijim. Tko voli questanje i te stvari uživat će.

i meni uzasno smeta neoptimiziranost igre. na ilumu i u pvp-u fps mi je kriminalan. jednostavno neigrivo. 

L50 content je farmanje hc za gear, operations, dailies i pvp. pvp mi nikad nije bio nesto, eto kad levelam lika malo uletim da boostam xp. a sto se tice ostalog odradio sam sve raidove i hc i uopce me ne iteresira to. nakon 4-5 godina wowa i farmanja tih gluposti nemam volje za to. isto vrijedi za dailies. to se nekako natjeram da odradim na main characteru za one rakata gluposti, vise ne radim nego sto radim pa sam se okrenuo storyline. i zbilja to mi je cak i najbitniji dio ove igre. kasnije kad zavrsim storyine likova koje sam zacrtao mislim da cu otkazat pretplatu.

eventualno da naprave lfg sistem da se za hc moze naci lakse ekipa, ali ne samo za hc nego i za normalne flashpoinst dok levelam onda postoji neka sansa. kako stvari stoje sumnjam da ce lfg doc tako brzo

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 19:08 (Obi Wan).
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Narudžba ti stigne iduci dan,sto se toga tice vrlo su pouzdani,ali NIKAD nemoj preorderat nesto kod njih,Skyrim sam cekao dva mjeseca,a SWTOR su mi dva tjedna prije dolaska prvo javili da ih nece dobivat,dva dana kasnije da ih hoce dobiti i ponovo cca tjedan dana kasnije da ce dobivati,ali ne englesku verziju i tek u pocetku Siječnja :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 23:35 (Frki2).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice