Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.115
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Star Wars: The Old Republic MMO
shatro kaže...
lobotomac90 kaže...

... odgovore da mi support može jedino telefonski pomoći (tu mi je već tlak skočio žešče)...i ajde nazovem ja support...

Daj mi molim te reci koji si ti to broj zvao. Ja sam probao par puta nazvat ih, ali kaze mi ("phone") "nemoguce uspostavit poziv".

evo ovaj broj je za nas +442035642555

13 godina
protjeran
segregator kaže...

Znači levelanje je smeće, a prava uživancija je tek na levelu 50, sa vrhunskim end-gameom?

Ako je tako, onda je to prva igra u kojoj je tako nakon Dark Age of Camelot

Guild Wars ima level cap na 20.

Max level ostvariš, ovisno o chapteru u kojemu kreiraš lika, u rasponu od nekoliko sati do nekoliko dana. No, poanta nije u max levelu i koliko brzo ćeš ti doći do njega jer igra nudi hrpetinu sadržaja, duboku priču, stotine skillova i 10 različitih klasa. Jednostavno ti nemre bit dosadno. Zapravo, može - ako igraš preko 6 godina i napravio si sve kaj se ima za napravit jedno pet puta već.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
15 godina

GW je bozanstvo {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Sideswipe kaže...

GW je bozanstvo {#}

Ali nije pravi MMO (govorim što sam čuo, al od ekipe kojoj vjerujem) :)

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina
neaktivan
segregator kaže...
Sideswipe kaže...

GW je bozanstvo {#}

Pa nije, ali ako ga igras kao single player RPG sa odlicnom pricom, multiplayer opcijom i odlicnim PvPom, uzivat ces.Nemoj sad ocekivat mail box, auction hall i sl. od jedne SP igre sa..erm..MP opcijom ;)

13 godina
neaktivan
Malo sam citao o ovoj igri i koliko vidim svi ju hvale,pa sam se zainteresirao.Nisam upoznat s samim konceptom,pa me zanima koliko se i dal se igra placa mjesecno za igranje,nakon sto se kupi dvd??Dal se mogu kodovi ili sto vec kupiti kod nas u ducanima ili?Jel igra opce raspoloziva u algoritmu?
13 godina
protjeran

uskoro ce ti bit na abandonware..{#}

SWTOR=Fail of The Year
13 godina
protjeran
segregator kaže...
Sideswipe kaže...

GW je bozanstvo {#}

Mene zanima po kojim kriterijima nije MMO. Može i privatnom porukom, da ne odlazimo u offtopic previše.

14 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...
segregator kaže...
Sideswipe kaže...

GW je bozanstvo {#}

Mene zanima po kojim kriterijima nije MMO. Može i privatnom porukom, da ne odlazimo u offtopic previše.

Igra(GW) je instancirana skroz,sve misije i prica se odvija u instancama koje mozes manje vise soloat uz pomoc henchmana i heroja.

Dakle imas mapu i sva podrucja na njoj su instancirana.

A izmedu tih instanciranih podrucja imas gradove i outposte u kojima mozes imat interakciju s drugim igracima ,slagat grupe za teze misije(gdje su henchmani preslabi),spammat trade ako prodajes ili kupujes nesto(igra nema AH) itd.

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 10:48 (Ashelor).
17 godina
Ashelor kaže...

Igra(GW) je instancirana skroz,sve misije i prica se odvija u instancama koje mozes manje vise soloat uz pomoc henchmana i heroja.

A izmedu tih instanciranih podrucja imas gradove i outposte u kojima mozes imat interakciju s drugim igracima ,slagat grupe za teze misije(gdje su henchmani preslabi),spammat trade ako prodajes ili kupujes nesto(igra nema AH) itd.

to je sve sto je kolega rekao, osim dijela za slaganje grupe gdje su henchmeni i heroji preslabi. ja sam cili nightfall i prophecies prosao sam sa herojima i sve te misije sam napravio sa masters reward i svim bonusima (zaboravih kako se tocno zove). isto to vrijedi i za facions, osim predzanje misije koju smo moj prijatelj i ja prosli skupa.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Nickname1 kaže...
Malo sam citao o ovoj igri i koliko vidim svi ju hvale,pa sam se zainteresirao.Nisam upoznat s samim konceptom,pa me zanima koliko se i dal se igra placa mjesecno za igranje,nakon sto se kupi dvd??Dal se mogu kodovi ili sto vec kupiti kod nas u ducanima ili?Jel igra opce raspoloziva u algoritmu?

Ako imas kreditnu mos kupit na G2Play za 300kn.A za sve ostalo izguglaj i procitaj od sredine ovu temu.

13 godina
neaktivan

Sad sam pogledao podatke oko kojih sam se interesirao. 400 KN za dvd s igrom + 200 kn za 60 dana igranja? Pa to ne bi plaćao da sam pijani milijarder. Znači onaj koji želi igrati godinu dana igru plati 400 + 6x200 =1600 Kuna za hebenu igru? Porez na budale, bez uvrede.

15 godina
Nickname1 kaže...

Sad sam pogledao podatke oko kojih sam se interesirao. 400 KN za dvd s igrom + 200 kn za 60 dana igranja? Pa to ne bi plaćao da sam pijani milijarder. Znači onaj koji želi igrati godinu dana igru plati 400 + 6x200 =1600 Kuna za hebenu igru? Porez na budale, bez uvrede.

U pravu si,ode odma u grad s frendom gajbu okrenit i kupit najskuplje cigare i bit serif {#}

17 godina
Nickname1 kaže...

ko ima love njemu ne smeta, a ko nema uvik ce kukat.

ti ko da si otkrio toplu vodu.

13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Nickname1 kaže...

ko ima love njemu ne smeta, a ko nema uvik ce kukat.

ti ko da si otkrio toplu vodu.

Ništa ja ne kukam, samo kažem svoje mišljenje, tako da ne bi netko krivo shvatio da podcjenjujem ljude koji to kupuju.

Jednostavno, kao čovjek koji zarađuje plaću iznad hrvatskog prosjeka mislim da je apsurdno i na granici ludosti platiti 1600 kn godišnje da bi igrao igru. A najgora su mi djeca koja nikada nisu zaradila  200 kn, pa traže roditelje da im kupuju taj shit. Mislim da je cijena za jednu igru apsurdna u usporedbi sa primanjima u većini zemalja svijeta. Iz principa ne bi kupio toliko skupu igru. Da sam na vlasti dao bi lopatu u ruke svim onima koji kupuju tu igru i kodove te ih poslao u Plaški da čiste snijeg u sklopu javnih radova. Nakon što bi snijeg okopnio, poslao bi ih da sade pšenicu u Slavoniji.

17 godina
Nickname1 kaže...

Ništa ja ne kukam, samo kažem svoje mišljenje, tako da ne bi netko krivo shvatio da podcjenjujem ljude koji to kupuju.

Jednostavno, kao čovjek koji zarađuje plaću iznad hrvatskog prosjeka mislim da je apsurdno i na granici ludosti platiti 1600 kn godišnje da bi igrao igru. A najgora su mi djeca koja nikada nisu zaradila  200 kn, pa traže roditelje da im kupuju taj shit. Mislim da je cijena za jednu igru apsurdna u usporedbi sa primanjima u većini zemalja svijeta. Iz principa ne bi kupio toliko skupu igru. Da sam na vlasti dao bi lopatu u ruke svim onima koji kupuju tu igru i kodove te ih poslao u Plaški da čiste snijeg u sklopu javnih radova. Nakon što bi snijeg okopnio, poslao bi ih da sade pšenicu u Slavoniji.

I ja bi sve vas pušače što trošite iste te novce MJESEČNO na taj otrov poslao na Goli Otok,

al onda opet pomislim...njihovi novci, neka rade što hoće sve dok mene ne ugrožava {#}

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
13 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Ashelor kaže...

to je sve sto je kolega rekao, osim dijela za slaganje grupe gdje su henchmeni i heroji preslabi. ja sam cili nightfall i prophecies prosao sam sa herojima i sve te misije sam napravio sa masters reward i svim bonusima (zaboravih kako se tocno zove). isto to vrijedi i za facions, osim predzanje misije koju smo moj prijatelj i ja prosli skupa.

Meni su GW instance daleko draže od perzistentnih svjetova. Omogućavaju mi da se počnem igrati i nastavim igrati bez imalo problema. Znam da kada krenem na quest da će ciljani boss bit na svom mjestu i da neću morati čekati da se spawna jer ga je maloprije netko prije mene natukao. Znam da će chestovi, loot i xp od mobova biti dostupni meni i mom timu, a ne nekom random mulcu koji ih je pobio par minuta prije. Isto tako znam da će područje koje sam očistio od mobova ostati čisto i da ih neću ponovno sresti na povratku nazad. Za MMO komponentu imam opciju slaganja tima od 8 ili 12 ljudi, a ostatak populacije ću sresti u gradovima gdje se obavlja trade.

Kaj se heroja tiče, njihova implementacija je dokrajčila formiranje timova s pugovcima i to nije loša stvar. Pugovci su nerijetko skroz ludi i nose kretenske skillbarove. Auction House ne doživljavam prijeko potrebnom komponentom. Došao sam igrati Guild, a ne Trade Wars.

SWTOR ima nekakav AH implementiran, ali ja na njemu nisam našao ništa korisno. Trebam light armor i dual lightsaber. Nikad ništa nema na prodaju. Kaj će mi AH ako se ništa ne prodaje? U GW znam da ću u Spamadanu nać kaj tražim u roku par minuta, a ako tražim nešto egzotično - potražit ću aukcije na GWG. Ovdje je trade, prema dosadašnjim iskustvima, nepostojeći. Okej, može bit da je razlog relativna mladost igre i da se nije stvorila kritična masa igrača s viškom opreme i creditsa. Iako... Moj dojam je da je loot u težoj banani jer vrlo rijetko dobijem nešto korisno i većinom se opremam mission rewardima. O suludim cijenama za skillove nebum ni počinjal.

13 godina
protjeran
Nickname1 kaže...
Ništa ja ne kukam, samo kažem svoje mišljenje, tako da ne bi netko krivo shvatio da podcjenjujem ljude koji to kupuju. Jednostavno, kao čovjek koji zarađuje plaću iznad hrvatskog prosjeka mislim da je apsurdno i na granici ludosti platiti 1600 kn godišnje da bi igrao igru. A najgora su mi djeca koja nikada nisu zaradila  200 kn, pa traže roditelje da im kupuju taj shit. Mislim da je cijena za jednu igru apsurdna u usporedbi sa primanjima u većini zemalja svijeta. Iz principa ne bi kupio toliko skupu igru. Da sam na vlasti dao bi lopatu u ruke svim onima koji kupuju tu igru i kodove te ih poslao u Plaški da čiste snijeg u sklopu javnih radova. Nakon što bi snijeg okopnio, poslao bi ih da sade pšenicu u Slavoniji.

Bitno da si ti naglasio ono "bez uvrede" nakon što si nas nazvao idiotima i rekao da nas ne podcjenjuješ prije nego si nas poslao da sadimo pšenicu. Pšenicu koja i nije baš najprofitabilnija biljka za uzgoj.

14 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...
Nickname1 kaže...

Bitno da si ti naglasio ono "bez uvrede" nakon što si nas nazvao idiotima i rekao da nas ne podcjenjuješ prije nego si nas poslao da sadimo pšenicu. Pšenicu koja i nije baš najprofitabilnija biljka za uzgoj.

Ma pusti taj njegov preserans,nije se uopce informira i baljezga gluposti.

Igra se plati oko 300 kn ako je kupi preko nekog webshopa i s njom dobijes 30 dana igre.

Nakon toga kad radis account ,da bi ga aktivira povezes karticu s accountom (ne naplati se nista s nje),odma nakon aktivacije accounta se moze maknut ta pretplata i kartica.

Kada istekne prvih 30 dana, ako je kartica jos uvijek povezana s accountom naplati se 13 Eura s nje i moze se igrat jos 30 dana.

To nije nikakvo bogatstvo ,i ako on sebi mjesecno ne mozes odvojit nesto manje od 100 kn za hobi/zabavu to je njegov problem.

I da mi sad nebi slucajno pocea o tome kako sam balavi mulac koji nije kune zaradia u zivotu.

Radim(hvala bogu) imam placu iznad hrvatskog prosjeka,te zenu i sina koje uzdrzavam(samo svojom placom),i nije mi problem dat 100 kn mjesecno za svoj hobi.

Ali isto tako ne pusim i ne visim po kaficima citave dane,za mene je placanje otrovanog zraka i lokanje kofeina porez za budale.

Ugl. 100kn mjesecno je poprilicno jeftinije od kutije duhana i 1 kave dnevno (25-30kn)

16 godina
neaktivan

Prodajem Star Wars: The Old Republic cd keys:

standard: 300kn

deluxe: 350kn

msn: orien83@hotmail.com

mob: 095 828 8472

0 0 hvala 0
15 godina

A sto je najljepse nek usporedi cjene SP igre i njenu trajnost koja je u prosjeku 5h. pa nek opet usporedi cjenu online igre i njenu trajnost i kolicinu sadrzaja.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

koja je svrha PvP-a (tj Warzonea) u ovoj igri? upao sada prvi put da riješim quest i ne kontam ko pije ko plaća,nikakav tutorial sto treba raditi ni ništa,i ja ko 19 lvl sam u warzoneu sa likovima koji su 40+ lvl...i moram spomenuti abnormalno štekanje koje nisam nigdje primjetio dok nisam došao u warzone i republic fleet.

inače igra je super i sve,iako ima još bugova za koje se nadam da će ih ispraviti uskoro,ali ova šema sa pvpom mi se čini užasna iz ovih 15 min što sam odigrao.

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
lobotomac90 kaže...

koja je svrha PvP-a (tj Warzonea) u ovoj igri? upao sada prvi put da riješim quest i ne kontam ko pije ko plaća,nikakav tutorial sto treba raditi ni ništa,i ja ko 19 lvl sam u warzoneu sa likovima koji su 40+ lvl...i moram spomenuti abnormalno štekanje koje nisam nigdje primjetio dok nisam došao u warzone i republic fleet.

inače igra je super i sve,iako ima još bugova za koje se nadam da će ih ispraviti uskoro,ali ova šema sa pvpom mi se čini užasna iz ovih 15 min što sam odigrao.

Nema svrhe ko nista na ovom svitu...

14 godina
neaktivan

odigraj 2 sata i ako mozes razmisljat treba bi skuzit sve :P u huttballu cilj ti je uzet ball sa sredine i odnit ga do protivnicke strane

u alderaan civil waru cilj ti je srusit protivnicki brod drzeci bar 2 (od 3) turreta sta dulje

a u Voidstaru cilj ti je postavit bombe na vrata i doc do datacore-a koji je iza 3. vrata u sto kracem roku kada napadas,a onesposobit neprijatelja u istoj radnji kad si u obrani.

na levelima nizim od 50 , statsi ti budu boostani na lv 49 statse,tako da si kompetetivan ,samo svejedno prije lv 20-25 nije bas najpametnije pvpat posto nemas dosta potrebnih skillova(poput interruptova i slowa) za PvP

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
lobotomac90 kaže...

kao prvo ima turtorijala prije svakog pvp meca... uvijek... to znaci da nemas blage veze o engleskom

druga stvar lag je ocajan u pvp-u, to se slazem, jednostavno je neigrivo. mislim da atijeve kartice imaju problema sa fps-om u swtor, sta ce reci da je igra dosta neoptimizirana.

17 godina
Ashelor kaže...

odigraj 2 sata i ako mozes razmisljat treba bi skuzit sve :P u huttballu cilj ti je uzet ball sa sredine i odnit ga do protivnicke strane

u alderaan civil waru cilj ti je srusit protivnicki brod drzeci bar 2 (od 3) turreta sta dulje

a u Voidstaru cilj ti je postavit bombe na vrata i doc do datacore-a koji je iza 3. vrata u sto kracem roku kada napadas,a onesposobit neprijatelja u istoj radnji kad si u obrani.

na levelima nizim od 50 , statsi ti budu boostani na lv 49 statse,tako da si kompetetivan ,samo svejedno prije lv 20-25 nije bas najpametnije pvpat posto nemas dosta potrebnih skillova(poput interruptova i slowa) za PvP

ma kontam da necu ici u pvp uopce do 50-og lvla,jer sam se u ovih 15 min samo naživciro...prejadno su to napravili,ne znam zašto nisu kao u ostalim mmo-im napravili da budu igrači svrstani ovisno o levelu.

Obi Wan kaže...
lobotomac90 kaže...

kao prvo ima turtorijala prije svakog pvp meca... uvijek... to znaci da nemas blage veze o engleskom

druga stvar lag je ocajan u pvp-u, to se slazem, jednostavno je neigrivo. mislim da atijeve kartice imaju problema sa fps-om u swtor, sta ce reci da je igra dosta neoptimizirana.

kao prvo služim se engleskim bez ikakovih poteškoća,kao drugo nisam vidio da mi je nešto iskočilo sa strane...a lagg je strava i žasu,nadam se da će popravit to što prije.

17 godina

pa ni nije tribali nista ni iskakat sa strane.... uvik prije svakog wz imas na loading screenu upute sta trebas radit, a posli toga ti narator objasni sta ces radit. kao npr u huttballu onaj lik baron deathmark ako se ne varam laprda o tome kako sta treba napravit.

17 godina

ma ne znam izgleda da sam prozujio malo onda,očekivao sam da će mi bubnit neki tutorial sa strane tamo gdje inače iskače,a ako je laprdo nešto nije ni čudo što nisam skonto jer mi je winamp u pozadini radio {#}

kako god bilo neće mi skoro ni trebati tutorial,jer neću do 50-og sigurno više ući u warzone,a ako ne poprave lagg ni onda čak,sada kada sam odigrao malo više vidim da ima igra dosta bugova,no ništa čudno s obzirom kada je izašla,nadam se samo da nas neće Bioware iznevjertii sa patchevima i popravljanjem bugova,jer bi u protivnom mogli dosta igrača izgubiti i završiti kao i dosta potencijalnih MMO-a koji su propali na kraju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 22:20 (lobotomac90).
13 godina
neaktivan

meni su warzone odlično napravljene, ništa mi ne šteka (a nije da imam neku mrcinu od kompa, prosječno), al čuo sam da imaju ljudi problema...

ak ti šteka već u wazonama onda se na Ilumu nemoj ni pojavljivat jer kad ti se pojavi 50v50 će ti se crashat launcher... meni jedino malo šteka tam, al ne bunim se previše, ionak je to samo za daily/weekly :D

mislim da je huttball odlično napravljen te da nisu to mogli bolje iskombinirati pogotovo kad se uzme u obzir skillovi poput grapple i force pull, znam da se ljudi žale kak je to glupo koristit na takvom mjestu, ali to daje huttballu još jedan poseban gušt....

naravno da ću popi*dit kad me neki bh povuče a taman sam loptu trebao prenijeti preko protivničke strane, ali moram uzeti u obzir da ću guštati kad frenda povučem s force pull s niže razine i on scorea.... :D

sve u svemu - huttball rulz :P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako ima neki uber pro playa ili dva na Nightmare Landsu, aktivan, empire min 40+ lvl dobro bi nam došao. Malo mučimo muku s aktivnosću dps likova. Održava se svaki raid (3× tjedno od 22:00) ali ponekad je problem.

Manji ali aktivan i pro SWTOR Guild. http://blackoutguild.enjin.com/

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice