- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mene sve ovo zbunjuje...
ajde neke savjete, od kud je najbolje naručiti?
prvo sam razmišljao za gamestation.com, onda je uletio zavvi.com kojeg svi dosta hvale, al kod njih sam orderao ali ne poduzimaju već skoro tjedan dana ništa po tom pitanju te ne odgovaraju ni na moje upite, i sad čitam o amazon.it koji su dosta precizirali vrijeme kad će biti raspoloživa igra (13.12.) i kolko treba da stigne (8-10 dana)... meni nije bitan early access jer ionako neću moći igrati prije badnjaka, samo bi htio da na badnje veče sjedim za kompom i instaliravam si igru pa od kud bi bilo najbolje za naručiti? ajde pls, savjeti neki što prije... :)
A što bi ti da zavvi poduzme?!
Naručio si, nisu ti naplatili..
Kad dobiju kutiju, naplate ti i obavijeste te da su ti poslali..
Meni je BF3 došao točno 14 dana nakon slanja..
Ne znam dal su Svi Sveti usporili to išta, ali ne vjerujem..
Sve ti je to rizik, jer ti nitko nemre jamčit datum dostave..
Ako ćeš se sigurnije osječat sa Amazon.it naruči od tam.
Ja sam uzeo sa eplati.com
Sve rjeseno za pola sata.
Planirao sam uzeti sa infomarka,no box art me potpuno razocarao ^^
zanima me samo kolko ranije zavvi pošalje ako je preorder i pošalju li uopće ranije? pitao sam ih to, ali ništa ne odgovaraju dok su mi druge stranice sve već odgovorile... a nisu mi niti poslali onaj early acces code niti ništa ne poduzimaju radi toga već tjedan dana, iako mi to ne treba i ne živciram se, ali ne želim sad igru čekat do 2. mjeseca sljedeće godine :(
Kao što rekoše kolega. Ovo u vezi early accessa sam malo istražio, navodno se Zavvi baš ne snalazi najbolje s tim kodovima. Ljudi kako bi ih dobili, bili su prisiljeni zvati njihov centar kako bi ekipa izrecitirala kod. Slao sam mail ovaj tjedan, ako ne dobijem odgovor kroz naredne dane, možda budem i ja telefonirao.
Inače, u vezi isporuke igre, sve najbolje o Zavviu :)
Inače, u vezi isporuke igre, sve najbolje o Zavviu :)
vidim da imaš iskustva sa zvviem :)
meni nije tolko bitno dobiti early access jer ionako ne mogu prije 20.12. počet igrat, ali bi htio prije božića te me zanima hoće li igra stići na vrijeme, a još više me muči to kaj na njihovoj starnici u desnom kutu slike swtor-a piše PREORDER, GAME NOT INCLUDED, zanima me što to točno znači i hoću li ja uopće dobiti čitavu igru kod njih?
posalo sam im mail već odavno, ali ništa ne odgovaraju :(
I ja sam slao upit Zavviu i evo malo prije dobio odgovor - poslali su mi early access kod i rekli kako će igra biti poslana poštom na dan izlaska, dakle 20.12.
Problem riješen :)
Ja sam naručio na http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCST32-Star%20Wars%20The%20Old%20Republic%20Inc%20Early%20Game%20Access%20Pre%20Order%20Bonus.html još u 8 mjesecu a oni su objavili da će igru počet slat 14.12 na svojoj facebook stranici i da bi svima trebala stići do 20.12
We've got some exciting news for those of you who have pre-ordered Star Wars: The Old Republic. Although not released until 20th December we'll be shipping our pre-orders from the 14th, and if you've registered your early access code by the 13th December you'll be able to start playing as soon as you receive your game!
We're still accepting pre-orders so reserve your copy and get your early access code now! >
E sad igra može negdje zapeti na pošti ili carini kod nas ovdje i onda doći kasnije a za to onda oni nisu krivi.
evo ga, cancellao sam na zavviu i naručio na shopto.net, ovi iz zavvia mi se čine jako neprofesionalni i nezainteresirani jer već sam čitao o dosta slučajeva koji su ih morali moljakati za early acces codove, puno njih koji su im postavili pitanja nisu uopće na njih odgovorili, a i podaci o swtoru su im na stranici jako zbunjujući i kontradiktorni.
na shopto.net sam odmah dobio early access code kojeg sam uspio radeemati bez problema, a čak su mi dali da platim zabinom visa electron karticom tekućeg računa, autorizacijum preko tokena. sve je prošlo u redu, sad samo čekam igru koja bi sudeći po trenutnim podacima trebala stići do 20.12. :D
Na shopto odmah dobijes key? I taj key ukljucuje start za tjedan dana?!!?!?
key normalno addaš na svoj origin account?
Valjda ce bit early acces keyeva po ovoj cijeni za tjedan dana jer cu tek tad moc osposobit pay pal?! Jeli moguce direktno uplatit na racun kao osoba, tipa preko poste or smth!??! Da nemoram cekat tjedan dana.....
Valjda ce bit early acces keyeva po ovoj cijeni za tjedan dana jer cu tek tad moc osposobit pay pal?! Jeli moguce direktno uplatit na racun kao osoba, tipa preko poste or smth!??! Da nemoram cekat tjedan dana.....
Da dobiješ normalno early access key kada naručiš igru i možeš ga odmah skinuti sa njihove stranice .
Nemoj čekat tjedan dana odi u Erste banku i napravi devizni račun sa kojim dobivaš Visa electron karticu koji te ništa ne koštaju a preko koje možeš kupovati na internetu i na stranicama poput Shopto sa novcima sa tvog računa.
da, dobiješ early access code odmah, a swtor će ti poslat kolko ranije možeš počet igrat.
igra će ti doć do 20.12., oni se štite da ako ti ne stigne će ti uplatit 3 funte na njihov račun na tcom accountu.
a što se tiče plaćanja, nisam siguran možeš uplatit direktno, al ti postoji jedna fora - zagrebačka banka nudi ti avenue mall poklon karticu koja je visa electron kreditna kartica i na nju uplatiš iznos te s njom možeš plaćat na svim internet stranicama...
evo link za sve one koje zanima, stvarno je super stvar ka nemaš drugi način za plaćat na netu :)
http://www.zaba.hr/home/wps/wcm/connect/zaba_hr/zabapublic/kartice/debitne/visa+avenue+mall+poklon+kartica
koristio sam ju već za puno transakcija, pogotovo je dobra za ebay :) al od kad sam dobio visu electron od zabe za žiro, ova mi više nije potrebna... sad sve ide preko nje :)
Najnovija informacija sa Twittera od Stephen Raida je da će early access započeti 13.12 a vrijeme poziva za igrače ovisi o tome kada su naručili igru i ukucali code za early access.
Neće vam doči 20.
Te vam ponude vrijede samo za domaće dućane, a kad kažem domaće mislim na UK..
Još imate i klauzulu da ne vrijedi ako bude krivnja Royal maila ili nekaj takvo, na što se uvijek mogu pozvati..
Što se tiče same igre, što možete očekivati na lvl 50:
http://www.mmo-champion.com/threads/1036603-Level-50-Beta-End-Game-Review-Final-Build
Neće vam doči 20.
Još imate i klauzulu da ne vrijedi ako bude krivnja Royal maila ili nekaj takvo, na što se uvijek mogu pozvati..
Što se tiče same igre, što možete očekivati na lvl 50:
http://www.mmo-champion.com/threads/1036603-Level-50-Beta-End-Game-Review-Final-Build
ma ne treba doć 20., samo da oni pošalju to prije 20, jer ostali šalju tek nakon službenog izlaska :)
Neće vam doči 20.
Odličan review nisam ga vidio prije uključuje zapravo sve što ova igra ima, moje iskustvo iz 2 bete za ovu igru je samo pozitivno , igra ima odličnu priču i tokom levelanja se ne osjeća nikakav grind nego igrači osjećaju kao da igraju single player RPG, heroic questovi koji se nalaze u svakoj zoni i instance koje sam igrao su također vrlo zabavni tako da imam osjećaj da će ova igra imati dobar group player content također.
Klase u igri se zasada čine dobro balansirane a combat je standardan kao i u svakom MMO-u a Bioware nikada nije niti najavljivao da će izmišljati toplu vodu sa combatom u ovoj igri što je možda i bolje nego da su riskirali sa izradom nekakvog novog combata koji bi možda nakraju ispao loš i doveo do toga da igra faila.
Inače na ovoj igri rade devovi koji imaju full iskustva kao što je jedan James Ohlen koji radi u Biowaru od Baldurs Gate serijala i koji je bio direktor za DAO zatim jedan Drew Karpyshyn autor Kotora i ME , zatim Gabe Amantagelo i cijela ekipa bivših Mythic devova koji imaju iskustva sa igrama kao što su DAOC i Warhammer a koji su odgovorni za izradu PVP-a u ovoj igri i još par devova SWG-a a kada se ta ekipa spoji onda se dobiva tim pun potencijala koji će znat napraviti najbolje iz oba svijeta RPG-a i MMO-a za ovu igru.
A što se tiče Shopto na njihovom forumu sam pronašao da će oni poslati svima iz UK igru da im stigne prije 20.12 što je njihova uobičajna praksa za sve igre sa UK naručiteljima, a sve primjerke će poslati 14.12 a kod nas igrači imaju iskustvo sa njima takvo da su im igre dolazile u roku od tjedan do dva od dana slanja igre ovisno o tome da li je igra zapela na pošti ili carini.
Mail koji sam jutros dobio:
Early Game Access* will begin on December 13th at 7:00AM EST, 2011 and ends on December 19th, 2011 at 10:01PM EST. During this time, we will be emailing invitations to join Early Game Access based on the order in which you redeemed your Pre-Order Code. Pre-load the game client now, so you're ready to play when your Early Game Access invitation arrives. Note that download time can vary and may take awhile.
to sam i ja dobio , to samo da obavjeste da su juder prebacili sa 15. na 13
Najjednostavnije je već sad skinuti igru (ima oko 25 gb) i onda samo kupiti early access key, pa zaigrati već od slijedećeg utorka (13.12)
Neće svi početi igrati 13.12. Ovisi kada si registrirao svoj early access kod
Nema ključeva za raniji pristup nigdje već barem 2 tjedna . Sada kupiš cd key i igraš 20 tog.
Pa ja sam kupio igru prije 10 dana te dobio kod za early access :)
Ima li ko zainteresiran za formiranje casual light side guilda?
za sad imamo 5 ljudi.
Mozda,daj malo vise informacija o guildu.
Pve ili Pvp?
18+?
Ima li ko zainteresiran za formiranje casual light side guilda?
za sad imamo 5 ljudi.
Ja sam zainteresiran. Vidim da se skupila solidna ekipa na Balkan Force-u, ali ja nekako preferiram Republiku, light side.
s gustom cu tamburat te balkance :D
Tko zna hoćeš li biti na istom serveru kao i mračni balkanci... ;)
Tko zna hoćeš li biti na istom serveru kao i mračni balkanci... ;)
platit cu char. transfer samo da ih ownam
Usluge mog budućeg jedi guardian i jedi sagea su uvijek na usluzi