Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Star Wars: The Old Republic MMO

ne znam... kad igra sluzbeno izađe bacit cu oko na pokoji review, ali sve mi se cini da sanse za kupovanje igre padaju...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan

Nakon toliko novaca i sa tolkim pedigreom ovo je zabrinjavajuće..

Ne znam jeste li primjetili, ali ovo je zadnji veliki IP (nakon što su propali LOTRO i Star Trek) koji nije potrošen..

Ako swtor ne uspije, lagano se vraćamo nazad u anonimnost.

Svi ostali veliki dugogodišnji naslovi su ili kod Blizzarda ili kod Bethesde (koja ne razmišlja o tom tržištu zasad)..

Možda je tako i bolje, manji su očito spremni preuzeti više rizika..

17 godina

ispada da je guild wars 2 jedina nada

13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Erm.. neznam bas...

Puno loseg:

http://teamquitter.com/viewtopic.php?f=55&t=27150

I malkoc dobrog:

http://www.teamquitter.com/viewtopic.php?f=55&t=27259

To dolazi od covjeka koji i sam radi u gejming industriji, koji je sudjelovo na desecima GW1 turnira (neke pobjedio), takodjer sudjelovo u razvoju GW1, i ima reference (sto se tice GW igara) vece neg deset gejm review sajtova skupa.

Cjela moja ex-Rift gilda ceka GW2 da izadje.. al kad su procitali to i pogledali zadnje gamescon videe gdje taj tip igra potpuno funkcionalnu verziju GW2.. takvu muklu tisinu na ventu jos nikad nisam cuo {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 19:46 (Grimlocke).
13 godina
neaktivan

Osobno ne vidim odkud dolazi ta sva nabrijanost na guild wars 2... pogledao sam toliko videa i nisam nista vijdel osim klasicnih mmo misjija i grinda koji je predstavljen pod nazivom "dinamicni eventi". PvP-e ni nema, samo su rekli da ce se boriti serveri protiv servera?! koji onda cilj ove igre?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 20:00 (cortman).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

10 i dalje ne vidim zašto je problem.. ako netko želi primati hrpu dmg kao elementalist, samo naprijed, ali onda neće imati utility skillove

9 nisam igrao gw1 pa mi je apsolutno svejedno

8 elite skill treba promatrati kao execute, dovučeš lika na 20% i pa-pa, osim toga cijela beta je pred njima da to balansiraju

7 je prisutan u svim igrama ovog tipa, min maxing ovoga ili onoga

6 lol, pa sve mmo pvp igre jesu conquest osim kojekakvih ctf/ball izmišljotina

5 19 gumba je previše?? joj konzolitis.. Da ne govorim da stvari poput promjene oružja ili raznih stanja (stance) nisu tako česte

4 nisam baš skužio, opet beta

3 lik je debil

2 može se popraviti u beti

1 mogu recimo shvatiti, ali pogledaj swtor skillove, 90% ih je uzeto iz wowa

13 godina
protjeran

whineri i PvE ekipa razje. svaki community do sada..tako ce izgleda biti i ovdje...

ekipica trazi online partnere da mogu tamburat po bossovima..

e pa kad je tako onda radje igram sah, barem sam u PvP :D

btw..konzole su imale velik udio u svemu kaj se tice propadanja..a na kraju..radi se iskljuciov i samo o lovi koja se vrti..

briga me za pinku koju sam im dao...ak vidim da su voda nakon nekog vremena, shrackat cu ih i idem dalje...ne mislim bit rob nekih mega kompanija koje funkcioniraju po principu; lako cemo...

ne kuzim u cem je problem..MMO ima dvije rute...PvE i PvP pa nek se onda i orijentiraju na ta dva kolosijeka...

radi ono kaj hoce i pve i ono kaj hoce pvp...covjece..prestrasno...

il ono uzmi pare i zbrisi..

fuj

p.s. vec drugi put dana igram fleet heroic s frendovima..prije 5 sati nas u sred instance maznu sa porukom da server ide dole zobg updatea...sad opet ista prica..ajd bok :D nije da me briga nego koji bad luck...ahahha

show

<---I kicked his ass
17 godina
Grimlocke kaže...
Obi Wan kaže...

Erm.. neznam bas...

Puno loseg:

http://teamquitter.com/viewtopic.php?f=55&t=27150

I malkoc dobrog:

http://www.teamquitter.com/viewtopic.php?f=55&t=27259

To dolazi od covjeka koji i sam radi u gejming industriji, koji je sudjelovo na desecima GW1 turnira (neke pobjedio), takodjer sudjelovo u razvoju GW1, i ima reference (sto se tice GW igara) vece neg deset gejm review sajtova skupa.

Cjela moja ex-Rift gilda ceka GW2 da izadje.. al kad su procitali to i pogledali zadnje gamescon videe gdje taj tip igra potpuno funkcionalnu verziju GW2.. takvu muklu tisinu na ventu jos nikad nisam cuo {#}

ima jos vrimena dok gw2 ne izađe. zelim se sam osobno uvjerit kakva je igra, kao sto sam napravio i sa sw: tor. dok sam ne dozivis igru sve je to rekla-kazala. moze taj tip i bit u pravu, ne kazem ja da on nije, ali volim vise sam probat.

14 godina
neaktivan

Ma igrajte vi LOTRO i gotova stvar. Igra je fenomenalna :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Garamel kaže...

to se mislim probat

13 godina
protjeran
Garamel kaže...

igral sam njihov dnd online i nije to to..opet "single" pve sa mogucnoscu grupiranja s drugim ljudima online kako bi ubili zmaja XD

pvp nula bodova

<---I kicked his ass
14 godina
neaktivan

Igra i nije napravljenja kao pvp nego kao pve :D. Ali probao sam dosta MMO igara ali lotro ima jedinstven pve. Odes na mapu i boris se protiv monstera koje igraju drugi igraci i borite se za teritoriju :D extra napravljeno. Ali eto svako ima svoj ukus ali ja bi je svima preporucio.

Govorio sam za LOTRO :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 19:48 (Garamel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hoćemo napraviti nekakav Guild kada igra izađe?

Steta bi bila da svako igra na drugom serveru ^^

Doduse za sada je jos tesko ista dogovoriti budući da neznamo imena realmova,odnosno servera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kad dobijem key ići ću na PVE server sigurno i da je na engleskom.Neću počet igrat odma,nego ću postat na koji bi htio ić,pa alternativno ako se dogovorimo za neki drugi PVE engleski  da skupa dižemo {#}

Prvog ću dignut jedi guardiana,pa onda ide sage {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima već jedan gild sa 65 članova, ali je na tamnoj strani...

http://balkanforce.guildlaunch.com/

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 0:16 (Jesse).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Te fore s balkanom uvijek ispadnu pušiona. Osobno se nadam da će nas biti dovoljno u starom wow guildu Netekipa.

:)

http://www.swtor.com/guilds/252265/netekipa

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 10:48 (Igor_Kreč).
13 godina
protjeran

Frend i ja nastavljamo sa SWG guildom.

Bio je internacionalni guild.

naravno na PvP serveru..u nadi da ce bit fajtanja...

<---I kicked his ass
13 godina
protjeran

btw, ispunjavam beta tester survey i stavili su Hrvatsku na listu zemalja iz koje se spajam...uz sve europske zemlje...naravno :D

<---I kicked his ass
16 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...

btw, ispunjavam beta tester survey i stavili su Hrvatsku na listu zemalja iz koje se spajam...uz sve europske zemlje...naravno :D

Pazi se jer je bilo lažnih surveya..

14 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...

Al` nije bilo Slovenije koliko se sjecam :)

13 godina
neaktivan

Šta ste svi dobrice ovdje xD?

Jel ima neki guild u kojem je netko od vas ovdje a da ce bit smjesten na EU PVP serveru ali da se nece bavit samo PVP nego i PVE? Sith side :P

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
NightShadow kaže...

Pazi se jer je bilo lažnih surveya..

ma ovo je official survey njihov.

<---I kicked his ass
13 godina
protjeran
speedhack kaže...

Jel ima neki guild u kojem je netko od vas ovdje a da ce bit smjesten na EU PVP serveru ali da se nece bavit samo PVP nego i PVE? Sith side :P

gle, nemoguce se bavit samo PvP om..pogotovo u ovoj fazi igre...s obzirom da je uopce pitanje sto ce od tog pvp-a biti.. ja rolam obje strane...

<---I kicked his ass
13 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...
speedhack kaže...

gle, nemoguce se bavit samo PvP om..pogotovo u ovoj fazi igre...s obzirom da je uopce pitanje sto ce od tog pvp-a biti.. ja rolam obje strane...

Slazem se, na kojem ces serveru bit?

13 godina
protjeran
speedhack kaže...

Slazem se, na kojem ces serveru bit?

a bit cemo sigurno na nekom EU PvP. onih 5 dana pre-ordera cemo koristit da kreiramo sve zeljene likove na svim serverima pa cemo intenzivno testirat i vidjet koji je od tih najbolji, kaj se tice prvenstveno tehnicki(ping, lag/ a onda ekipe...

<---I kicked his ass
16 godina
neaktivan

Ja također planiram igrati na strani Sith Empirea.

Ovo je najvjerojatnije prvi mmo u kojemu zelim igrati pve,ponajvise zbog atmosfere,no najvjerojatnije cu igrati i PVE i PVP podjednako na prvom characteru,tako da mi je sasvim svejedno dali je server pve ili pvp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Samo pripazi kad biras PvP server, da odaberes onaj na kojem ce stvarno bit rulje.

Pri izlasku, dok se ne skupi ekipe prvih mjesec, dva, tri (najvjerovatnije) engleska PvP servera bit ce vise manje prazna, ekipa ce se pokusat skupit na jednom. Igra nije uspjela privuc hardcore PvP rulju niti zainteresirat vecinu za PvP u generali, najbolji primjer tokom zadnjih sest mjeseci bete, cak i kad su PvE serveri bili prepuni a bilo hrpa mjesta na PvP, rulja nije kreirala likove tamo vec cekala u redu.

Kada pocnu prvi dani "early accessa", sva PvP ekipa ce se pokusat konsolidirat preko foruma i odlucit na kojem serveru igrat. Eto, ako ste zagrizli za tak nes, obratit paznju.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Samo neka netko objavi ovdje kad nadje neki dobar, cim prije to bolje tako da iskoristimo early start kad vjerovatno nece bit grace perioda.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovo je topic koji je pametno pratiti ako zelis pogodit dobar PvP server od prve.

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=594940

Neke od tih gilda znam osobno, jer sam PvP-o s njima u prijasnjim MMO-ima (Best Friends, Svea Ulvar, Black Company, Cyrus) i svi odreda solidni igraci.

13 godina
neaktivan

sta je to ustvari grace period? Trial?! nekuzim... early start je samo za preordere preko origina!? 

Pokusavao sam uzet medjutim baca mi neki error, moram li prvo addat kreditnu pa tek onda kupit iliiiiiiiiiiii!??!?!

jos sam u velikoj nedoumici uzet ili ne...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice