Star Trek Online (STO)

poruka: 1.523
|
čitano: 314.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)
evo baš sam završio jednu stf misiju i nisam dobio nikakv code za redemat kod onihu ds9, piše da se za svaku završenu misiju dobije jeda ili dva koje onda možeš redemat za oružja i i druge igračke. može li mi tko objasnit kako ovo funkcionira?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Star Trek Online (STO)
5 je ja mislim minimum za redemat,a nalaze ti se u inventoriju ti edc-encrypted data chip
Xc
16 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)
Vec sam gledao u inventory ali nema niceg. Nerazumijem zasto se ne pojavljuje u invnetory.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
hrci24 kaže...
Vec sam gledao u inventory ali nema niceg. Nerazumijem zasto se ne pojavljuje u invnetory.

Mora biti. Možda je u overflow bag..........ili si jednostavno nisi pokupio na kraju STF-a već si ekspresno stisnio za izaći iz STF-a bez da si pokupio nagradu

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

ja sam taktikal i mogu reći da sam se pogubia u pustim onim skilovima,već sam lvl 35 a frend 25 i ubije me ko mačku heheh,moram malo više vrimena dati sebi za pručavanje skilova,ali isto tako mogu reći da se nisam nadao da će leveliranje biti tako lako

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
hrci24 kaže...

Mora biti. Možda je u overflow bag..........ili si jednostavno nisi pokupio na kraju STF-a već si ekspresno stisnio za izaći iz STF-a bez da si pokupio nagradu

velike su šanse da je ovo, i meni se dogodilo kada sam prvi puta igrao STF, odmah izašao makar mi bilo čudno što su itemi lijepo poslagani u skupini i jedan se žuti {#}

Please state the nature of the tehnical – oh... it's you.
16 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Da li se mogu razmjenivati itemi između igrača ?

Ako se može onda ja recimo imam 61 cardasian lock box i jedan cardasian gold lock box , htio bih to mjenjati za dhilitium, jel ima zainteresiranih ? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

mogu se mjenjati itemi!

ako netko ima za mjenjanje dajem maco deflector dish mkxi i omega resilient shield mkxi za maco resilient shield mkxi ili mkxii. možete mi se javit ovdje ili na sto @hrci2907

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 21:49 (hrci24).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

a jel ima netko galora ili kljuceva?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Star Trek Online (STO)

Ovisi. Itemi se mogu davati, prodavati na exchangeu ako im ne piše ispod imena BOUND, ako piše BIND ON EQUIP to znači da se može davati iili prodavati, ali sve dok ga samo jednom staviš na sebe ili brod, onda postaje i taj BOUND.

Zelene Cardassian boxove se mogu davati i prodavati dok ljubičaste se ne može, oni su bound. Master ključeve se može kupiti u C-Storeu ili na exchangeu.

Galore je iz kutije ekstremno teško dobiti, jako je mala šansa, ja sam nakon 30-ak otključavanja kutija napokon dobio, zaista sam ga želio. Sve dok ga se ne raspakira iz kutije može ga se prodati li dati. Inače na exchangeu je najniža cijena Galora oko 100-injak milijuna

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 22:21 (Kora).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrci24 kaže...

mogu se mjenjati itemi!

ako netko ima za mjenjanje dajem maco deflector dish mkxi i omega resilient shield mkxi za maco resilient shield mkxi ili mkxii. možete mi se javit ovdje ili na sto @hrci2907

Sto nije STF gear bound on pickup?

15 godina
protjeran
d0nX kaže...
hrci24 kaže...

mogu se mjenjati itemi!

Sto nije STF gear bound on pickup?

Naravno da je

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Ovisi. Itemi se mogu davati, prodavati na exchangeu ako im ne piše ispod imena BOUND, ako piše BIND ON EQUIP to znači da se može davati iili prodavati, ali sve dok ga samo jednom staviš na sebe ili brod, onda postaje i taj BOUND.

Zelene Cardassian boxove se mogu davati i prodavati dok ljubičaste se ne može, oni su bound. Master ključeve se može kupiti u C-Storeu ili na exchangeu.

Galore je iz kutije ekstremno teško dobiti, jako je mala šansa, ja sam nakon 30-ak otključavanja kutija napokon dobio, zaista sam ga želio. Sve dok ga se ne raspakira iz kutije može ga se prodati li dati. Inače na exchangeu je najniža cijena Galora oko 100-injak milijuna

Pitanje 1:

Ne kužim u čem je fora s tim Galor klasama ?

Pitanje 2:

te ključeve moram kupiti s credistima koje kupujem za prave novce ??? , koliko vidim dosta koštaju , mislim da je jedan kljuć oko 1000 creditsa , i što s jednim ključem mogu otključati jednu kutiju, ja ih imam 61 + 1 gold , pa da to otključam moram uzeti kredit u banci.

14 godina
neaktivan
Kora kaže...

ako neces galor ovdje sam :)),ili ako imas jos kljuceva :S

Xc
15 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Pitanje 2:

te ključeve moram kupiti s credistima koje kupujem za prave novce ??? , koliko vidim dosta koštaju , mislim da je jedan kljuć oko 1000 creditsa , i što s jednim ključem mogu otključati jednu kutiju, ja ih imam 61 + 1 gold , pa da to otključam moram uzeti kredit u banci.

100 Cryptica, oko 1 000 000 ECa na exchange, za Cryptic možeš grindat, ako imaš 3 lika sa sva 3 nagrindaš 8000 dilitija dnevno, zamjeniš za Cryptic (cca 36 po liku, dakle malo više od 100 po danu), i još ako se strpiš pa prvo skupiš 900 Cryptic dobiješ 10 ključeva odjednom {#}

no meni se to ne da jer mi se ne sviđa galor, imam Odysseya, sad skupljam za reset skillova...

14 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

imam i ja odyssey aliu zelim probat galor jer me jednom cak isprasio {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
xhopeon kaže...
woodgamesfx kaže...

Pitanje 2:

100 Cryptica, oko 1 000 000 ECa na exchange, za Cryptic možeš grindat, ako imaš 3 lika sa sva 3 nagrindaš 8000 dilitija dnevno, zamjeniš za Cryptic (cca 36 po liku, dakle malo više od 100 po danu), i još ako se strpiš pa prvo skupiš 900 Cryptic dobiješ 10 ključeva odjednom {#}

no meni se to ne da jer mi se ne sviđa galor, imam Odysseya, sad skupljam za reset skillova...

I ja također koristim Odissey jer sam teški healer lol, ali sad sam se kao eng malo promjenio u napadačkog enga, jer mi inače nema smisla biiti u Galoru, pošto on nije healerski brod, kvragu ima i manji base hull od svih cruisera, i izgleda ko spermić lol, ali ipak sam ga htio jako ppa ga sad koristim, ako hoću se ponovno vratiti u Odisseyu, samo prebacim druge časnike na Odissey i ponovno sam healer. Što se tiče retrain tokena za reskilovanje, imam ih 6 otprije, kad sam levelao likove i skupio, nisam previše retrainao jer mi ovaj character skoro pa savršeno funkcionira (nitko nije savršen lol)

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 12:03 (Kora).
16 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)
I ja imam odyija. I isto skupljam c points za kupnju retraining tokena. Sada imam 6 bridge casnika, zanima me na koji nacin mogu dodati jos bridge casnika?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrci24 kaže...
I ja imam odyija. I isto skupljam c points za kupnju retraining tokena. Sada imam 6 bridge casnika, zanima me na koji nacin mogu dodati jos bridge casnika?

plati {#}

C-Store, pod Services, 200 Crypta

16 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)
Hvala na obavijesti. Onda najprije kupujem token pa onda to.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jel meni netko moze key ili galor nabaviti?naravno vratim cim uzmognem
Xc
17 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Jeli triba kome boxeva imam i jedan zlatni :P.............e jeli itko kupovao CP preko mobitela

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)
a kako ide to kupovanje cp preko mobitela?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Nešto sam letimično pročitao jutros jer nisam ima vrimena sad neznam jeli se može preko naših mreža...........pa eto pitam ako netko već je :) koliko košta i to

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)
a gdje si to pročitao? može link?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrci24 kaže...
a gdje si to pročitao? može link?

Imaš na njihovoj stranici u CP storu sad trenutno ti nemogu poslati link jer radim

So say We All
17 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

počel sam i ja to malo igrat. Ima kakva stranica sa nekim dobrim guidom za igranje il kak skillove buildat?

lol [eu]east: Xz0mbieX

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
MrXleader kaže...
jel meni netko moze key ili galor nabaviti?naravno vratim cim uzmognem

To ti je kao da sad ideš ulicomi neznanca pitaš daj mi posudi 500 kn vratim čim uzmognem..............wtf, pa nije galor nešto što se dropa svaka dva metra. Uz Jem Hadarski brod, definitvno najrjeđi item u STOu. Kad je meni ispao Galor, dobio sam bezbroj čestitki od nepoznatih igrača jer znaju koliko je teško dobiti

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

znam zato velim otplatim sa EC do 200 000 000 vrijednosti ako treba ali zelim galor {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
MrXleader kaže...

znam zato velim otplatim sa EC do 200 000 000 vrijednosti ako treba ali zelim galor {#}

Nećeš naći nikoga tko će ti takvo nešto vrijedno, čak ni na otplatu, nitko ti neće samo tako vjerovati na riječ

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 21:57 (Kora).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice