Ne znam kak da se osjećam prema tome svemu. Kad sam uletio u projekt (skroz na početku, na jesen 2012. još prije neg je startal Kickstarter), samo sam htio modernog Wing Commander klona koji je ispalo da bude malo proširen sa feature-ima da je više kao crossover između Elite-a i WC-a što se činilo super. Neki se sječaju još tu na forumu koliki sam bio fan ideje i projekta i zbilja sam svaki dan pratio novosti i sudjelovao na službenim forumima i sl.
S vremenom dodavalo se sve više stvari i projekt je posao nešto što u mnogočemu nadilazi originalni koncept i samim time zahtjeva sve više vremena i developmenta. Meni je nakon cca 5 godina svakodnevnog pračenja, a bez konkretne igre za zaigrat nastupio zamor materijala i jednostavno sam prestao pratiti i odlučio da kad bude vani Squadron 42 onda se vratim u tu priču.
Danas, 9 godina kasnije, još uvjek nemam igru koju sam htio igrati, nemam više ni toliko slobodnog vremena, a projekt još nije blizu završetku koliko vidim.
Čak ne znam kaj se u međuvremenu dogodilo sa mojim Collector's Boxom metalnim u kojem su trebale biti razne điđe i uz kojeg je dolazio Constellation Taurus. Jel to još u planu ili nikad nebu niš od toga.. tko to zna?
Jel itko tu s foruma kupio Collector's Edition i taj famozni metal box set?