Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 860.312
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
17 godina
neaktivan
Star Citizen

http://www.dereksmart.org/2016/06/star-citizen-fidelity-of-failure/

Joooj kako jedva čekam da se sve uruši ko kula od karata. Ufufuf

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Re: Star Citizen
mislav_01 kaže...

koliko god on možda i bio u pravu, gadi mi se činjenica da je nečija životna zanimacija da napada rad nekog drugog, gadi mi se to

17 godina
neaktivan

Životna zanimacija mu je razotkrit prevaru tešku 115,000,000$. Jel u pravu ili ne, sve više mi se čini da je, ce vrijeme pokazati. A i ne napada rad, napada nerad. Mislim ono igra kasni 18 mjeseci, a mi nismo vidjeli niti gameplay i to bi trebalo kao izaci?

9 godina
Star Citizen

ne bih rekao da je u pitanju prevara ali sigurno jeste promasaj i sve zahvaljujuci megalomaniji Chrisa Robertsa , zagrabio je prevelik zalogaj koji ce ga ugusiti 

waaagh

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ne mogu reči da jedva čekam, ali sam totalno apatičan prema čitavoj stvari već mjesecima.

Derek Smart mi se istinski gadi jer toliko uživa u pljuvanju po drugima (i to radi svaki božji dan..) dok su mu vlastiti projekti totalno smeće.

Da čovjek uloži samo pola vremena koliko se trudi ocrniti Star Citizen u svoje projekte imao bi čisto ok igre.

Lijep pozdrav ;)
16 godina
warhammer kaže...

ne bih rekao da je u pitanju prevara ali sigurno jeste promasaj i sve zahvaljujuci megalomaniji Chrisa Robertsa , zagrabio je prevelik zalogaj koji ce ga ugusiti 

Koliko vidim gutanje velikih zalogaja mu sasvim dobro ide. Možda i predobro. :)

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
mislav_01 kaže...

Ne mogu reči da jedva čekam, ali sam totalno apatičan prema čitavoj stvari već mjesecima.

Derek Smart mi se istinski gadi jer toliko uživa u pljuvanju po drugima (i to radi svaki božji dan..) dok su mu vlastiti projekti totalno smeće.

Da čovjek uloži samo pola vremena koliko se trudi ocrniti Star Citizen u svoje projekte imao bi čisto ok igre.

Znaci ti si iza mene par mjeseci. I ja sam bio apatičan ono šta bude bude, briga me. Ali kako vrijeme prolazi sve manje podnosim onu alapaču Sandy, onog krmka Ben Lesnika i ovog CR lika koji nikako ali nikako da izbaci i pokaze nešto što valja. Pa laganini apatija prelazi u aktivno navijanje da svi propadnu 3 puta.

I da, nije prevara tj. nije počelo kao prevara to i Derek kaže ali u zadnjih par mjeseci su oni jako jako dobro svjesni di su, što imaju i što ce nam dati. Zato su i mjenjali ToS. Pa mi to malo smrdi na sad prevaru jer uzimaju pare, prodaju jpg brodova, a još nismo vidjeli brodove iz 2012. ingame. Kako ce se sve rasplinut i kad ljudi krenu pričat koji su tamo radili oh the dramah.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2016 8:10 (mislav_01).
16 godina
odjavljen
Krx kaže...
warhammer kaže...

Koliko vidim gutanje velikih zalogaja mu sasvim dobro ide. Možda i predobro. :)

Što to točno u Star Citizenu dobro ide? 

16 godina

C.R-ovo Žderanje :)

Fino se uprasio od početka kampanje.

11 godina

Šteta para. Šteta kickstartera. Šteta potencijala. Šteta što sam bio konjina i dao 30€ koje sam mogao potrošit pametnije-npr. na ćevape, janjetinu ili žicaroše u pothodniku.😀

A što će tek reć' ekipa koja ima par kiloeura investirano... Ajd' valjda će ljudi odradit chargebackove

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2016 14:08 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Trljaj sol na ranu ;) 

Nego, si krajem godine u ZGu da te otfuram na ćevape i pivu?  :)

Lijep pozdrav ;)
16 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...

Trljaj sol na ranu ;) 

Nego, si krajem godine u ZGu da te otfuram na ćevape i pivu?  :)

Ne mrdam s mora. :P Dođi na godišnji. P.S. Imaš još vremena, daleko je kraj 2016. :P

14 godina
Tonči kaže...
 Imaš još vremena, daleko je kraj 2016. :P

Al možda ne bi škodilo da već sad rezervira stol, tko zna koliko je takvih oklada bilo :P

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Star Citizen

Evo jedan uvid u budućnost; video kakav bi jednom mogli gledati vezano za Star Citizen: 

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 20:51 (Berko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Nakon toliko godina došli smo na polo majice :p https://robertsspaceindustries.com/pledge/New-Poloshirts/XL

16 godina
neaktivan
Nismo ni njih dobili,treba i za njih napravit preorder i cekat minimalno 2 mjeseca
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Ajde, da budemo skroz fer barem su dogtagove uredno slali - dobio sam svoje nekih mjesec i pol nakon narudžbe još tamo krajem 2014.   ;) 

(nadam se bez obzira kakva bude sama igra, da ću bar dobiti i collector edition box sa svim điđama unutra kako je rečeno.. čisto za policu sa memorabilijama - uspjeh ili neuspjeh i to je dio povijesti gaminga)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Star Citizen

lol koliki dork moras biti da kupis gaming polo majicu 

svidja mi se kako ima i 4XL verzija za najvjernije dorkove koji se ne mogu odvojiti od fast fooda

Moj PC  
8 2 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Jel im majice pravi netko drugi ili su kupili "studio" za izradu majica pa ih sad sami prave? Jer vjerujem da engine za izradu majica nije dovoljno flexibilan za njihove potrebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Svinja kaže...

Jel im majice pravi netko drugi ili su kupili "studio" za izradu majica pa ih sad sami prave? Jer vjerujem da engine za izradu majica nije dovoljno flexibilan za njihove potrebe.

Baš me zanima koliko treba čekati na patch, ako si podrapaš majicu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
protjeran
Fanu kaže...

svidja mi se kako ima i 4XL verzija za najvjernije dorkove koji se ne mogu odvojiti od fast fooda

Evo jedan prijedlog za ubrat još koji dolar - gaming stolica od čelika 

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
Star Citizen

Al znate kaj? Ovo izgleda zakon!
https://robertsspaceindustries.com/pledge/Constellation-Model/10
Tolko me već boli ona stvar za Star Citizen, da bi čak i kupio ovo, samo zato kaj izgleda zakon ko maketa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fanu kaže...

Ne glumi frajera promašio si forum. Dnevno.hr za tebe 

12 godina
mislav_01 kaže...
Fanu kaže...

Ne glumi frajera promašio si forum. Dnevno.hr za tebe 

najozbiljnije sam pitao

uz polo majice se nikako ne bi trebao vezati gaming, jer se vise manje zna za sta se takav tip majica nosi (u formalnijim prilikama ili kad se trebas skockati pred izlazak) 

slobodno ti odi u star citizen polo majici u svatove/neki klub i onda se objasnjavaj koja je to marka LoL - razgovor ce zavrsiti nakon 10sec, pogotovo ako nekoj zenskoj (nedajboze) pokusas objasniti sta je star citizen i koliko si novaca vec utukao u igru koja jos nije ni izasla 

gaming brendovi se trebaju iskljucivo orijentirati prema kezualnoj odjeci.. sve ostalo je idiotizam koji moze proci samo kod neukih amera ili azijaca koji isfuravaju neke svoje stilove koji nemaju veze s vezom

16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže..

Ponavljam se po tko zna koji put, ali ja sam bas uzivao u Universal Combatu. Totalna je istina da je igra maksimalno neispolirana, i da mnogi dijelovi sadrzaja postoje ali nisu povezani u kohezivnu cjelinu (ie. igru) - no svejedno, ako joj das vrijeme od minimalno 4-5 sati da *naucis* osnove, bude super zabavna.

Battlecruiser - ista stvar.

Takodjer, pritom, stavi igre u kontekst - ako me sjecanje ne vara, Battlecruiser je izasao u kasnim 90ima, a Universal Combat oko 2003-2004.

Slazem se kompletno s dijelom da je Derek kreten jer toliko vremena trosi pljujuci po tudjem proizvodu (kao da ce mu tih 100tinjak milijuna $$$ zavrsiti u dzepu ako uspije), ali istovremeno - Dereka Smarta cjenim zato jer covjek zna put your money where your mouth is.

Skoro 20 godina covjek radi igre za vrlo usku nisu igraca, i ta nisa igraca (u koju donekle ubrajam i sebe) u tim naslovima uziva. Nije se prodao, ne smeta mu sto mu igre vecina gamera popljuje, jer on zna svoju publiku, radi ono u cemu je dobar i u cemu uziva i vjerovao ili ne:

od igara koje je napravio i prodao, platio je sebi kucu, auto, hranu, i skolovanje djeci.

Moze se covjeka napadati zbog rdjavog karaktera, ali ja mislim da svatko s trunkom integriteta treba barem ovaj dio postivati.

Sto se tice Star Citizena - ne vjerujem da je CR smisljao scam od starta.

Mislim da je on stara garda bas kao i Molyneux - zanese se idejama i zaboravi da ne zive vise u 90ima kad je produkcija bila ogranicena hardwareom, i konsekventno budzet je bio limitiran. Covjek je planirao razvoj na iskustvu, a iskustvo mu je kao, primjerice, Quake 1, 2 i 3 - svi su napravljeni u periodu od 18 mjeseci s timom od 10-15 ljudi.

Danas takvo sto ne prolazi, ako zelis igru koja izgleda AAA, treba ti tim od 200tinjak ljudi i maltene nepresusno vrelo novaca. I to je samo izgled, ne trebamo niti ulaziti u kolicinu sadrzaja, zvuk, igrivost...

P.S. Kapu skidam Dadi sto u 3-4 godine napadanja, provociranja, i low-kickova nije izgubio postojnost, te i dalje komunicira bez spustanja na osobnu razinu.

Are you looking at me? Why do you keep looking at me? Am I not merciful? Am I not - merciful...
16 godina
odjavljen

Sad kad već Dado_ZG78 spominješ, sjetio sam se onih ćevapa... 

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Sad kad već Dado_ZG78 spominješ, sjetio sam se onih ćevapa... 

Mljac ;) 

Lijep pozdrav ;)
17 godina
Star Citizen

Prije 8 godina nije islo; dakle uspjelo mu je napokon, igrom macke i misa ili tako nekako, ushicen kao Rubens chiaroscurom.. ^^

○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!

0 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Haha; ovo je valjda najbolji Star Citizen video nakon dugo, dugo vremena :D 

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice