Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 860.757
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
14 godina
Star Citizen

Evo, ogromne podloga za miševe i tipkovcnie s uključenom poštarinom 

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13422-More-Mousepads-Available

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Aurora nadoradnje i sustav organizacija - novosti! 

{#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen
Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
odjavljen
Re: Star Citizen
Dado_ZG78 kaže...

Super. Dakle, Crysis 3 s 10x više sadržaja i akcije vrtim u 60 FPS minimalno, ali mi zato kuća s jednim brodom i ničim drugim jedva ide na 4,2GHz procesoru, 32 GB 2400 RAM-a i dvije Radeonke 7970GE? :D

I da, sad mi je kokpit skroz zbugan. Izlazim glavom kroz staklo i oplatu, noge mi vire van koljenima, a ekrani su mi valjda u prsima završili. {#}

Što su ono obećali? Dogfight u prosincu? Davno sam ja rekao... {#}

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Super. Dakle, Crysis 3 s 10x više sadržaja i akcije vrtim u 60 FPS minimalno, ali mi zato kuća s jednim brodom i ničim drugim jedva ide na 4,2GHz procesoru, 32 GB 2400 RAM-a i dvije Radeonke 7970GE? :D

I da, sad mi je kokpit skroz zbugan. Izlazim glavom kroz staklo i oplatu, noge mi vire van koljenima, a ekrani su mi valjda u prsima završili. {#}

Slike ili ti necemo vjerovat{#}

11 godina
neaktivan
Abomb kaže...
Tonči kaže...

Slike ili ti necemo vjerovat{#}

to ti on komentira youtube snimke... pusti ga {#}

MPLAB C18
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Tonči koji brod, koji hangar (a mogao i bi i screenshot koji opalit..)?

Ja recimo imam odlične performanse (max detalji u full HD rezi) u business hangaru sa 2 broda - AuroromLN i Hornetom 7C.

Rijetki bugovi koje sam prije ovog patcha imao sada su otklonjeni ;)

A tek ćemo večeras čuti kakvi su planovi za DFM...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Star Citizen

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13432-Letter-From-The-Chairman-On-Dogfighting

Ništa od DF do danjeg... CR ne želi da previše rade tijekom božićnih praznika.. brižan...

MPLAB C18
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Star Citizen

Neočekivano {#}  Samo, kako mu se više da pisat jedne te iste postove u kojima osamdeseti put govori kako je na teškom putu kreiranja igre koju plaćaju ljudi, bla bla, srać srać, mislim, recimo Dado kao valjda najveći fan na svijetu, jel stvarno pročitaš svaki letter from chairman? 

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Šteta..  nadao sam se malo zaigrat dok sam još na godišnjem..

Ali ipak, čovjek je potpuno objasnio zašto su odlučili odgoditi DFm..  ako na kraju zaista ispadne odličan rezultat, nemam ništa protiv.

"Originally when I first started this journey I didn’t dream that we would be entirely community funded so early so I thought that if I released an early dogfighting build it would help drum up interest in the project and get some good community feedback on the player versus player fun and balance. I knew this had some drawbacks, the biggest being that we would have to use the built in CryEngine netcode and not our intended persistent and massively multiplayer capable system that we are architecting to handle the large amount of players we hope to have with Star Citizen.

As time has progressed I’ve become more nervous taking the down and dirty route with the initial dogfighting build, especially as our numbers grow. With so many people in the Alpha we need a whole other level of backend support, which would require serious work on CryEngine’s existing multiplayer structure – a lobby system, spinning up servers to handle each session –all things that we are building the new Star Citizen backend to handle. Unfortunately the server backend technology will not be ready for prime time for a couple more months. But this is really what I would like to run the dogfighting on, as it will link into your hangar, friend’s lists, chat and so on."

Jedino mi se tih 'još nekoliko mjeseci' čini dugo za dočekat nešto čemu sam se veselio zadnjih nekoliko mjeseci, hehehe...

Evo i malo slika modela štete za svaki dio broda...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Dado kao valjda najveći fan na svijetu, jel stvarno pročitaš svaki letter from chairman? 

Prvo i prvo nisam najveći fan, ima ljudi koji su daleko više sudjelovali u tome (i novčano i raznim poklonima i sl.).

Drugo, da..  čitam sve novosti vezane uz igru jer pratim razvoj od najranijih početaka i mogu ti reči da je već sam taj put vrijedan uloženih novaca jer sam upravo ovakav projekt čekao već godinama {#}

Lijep pozdrav ;)
17 godina
Vakaka kaže...

U zadnjem govoru već kao da nas priprema na odgodu dogfighting modula, odnosno da neće ove godine izać...ili sam ja to samo umislio?

Evo da citiram samog sebe, njegov govor i pogled u pod je rekao sve tokom live streama.

Sad znam da čovjek "kaki" ne priča o odgodi pre alphe zbog toga što želi sve posložit nego izgleda da su tek nedavno počeli radit na njoj.

Da on ima ono što ELITE u alphi već bi mi igrali to, nego nema pa sad se izvlači.

Jeb... morali se priselit u drugi prostor pa zato kasne, do sad su na ulici radili, kakve gluposti piše.

Da je imao išta dovršeno nebi mu trebalo duže od mjesec dana da to novo ukomponira jer pričamo o pre alphi, a ne gotovom proizvodu pa da mora sve bit ispolirano.

Kasnije će nam pokazat kao se napucava malo u "MPu", ako se to može tako nazvat, sa ostalim u timu (kao da to napucavanje već nismo vidjeli u jednom od trailera za kickstarter kampanju).

Igra će vjerovatno izać samo mislim da ovo nije zadnja odgoda odnosno da je nećemo dočekat krajem 2014 ili ti ga početkom 2015.

Znao sam da će bit odgoda, kao i što sam citirao gore samog sebe, ali ne da će bit dva mjeseca odnosno duže, kao što se opet da isčitat između redaka.

Fu.. it ima ELITE kad izađe pa me više i ne briga za ovu igru, ako bude... bude (mislim da će bit...samo kad) ako ne propade 30 dolara i to je sve a "cijenjeni" CR nek kaki nekom drugom.

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Ni sam nisam sretan sa odgodama, ali kud mi se žuri..  za nekoliko mjeseci izlazi Elite Dangerous (koju sam isto podržao) i baš mi je drago da neće izači preblizu SC-u nego stignem dobro izigrati Elite prije nego se bacim na SC.

Osim toga, čisto praktičnog razloga, veselim se i jer vjerujem da će SC biti sasvim drugačiji od bilo koje druge space sim igre i koliko god dobro izgledao novi Elite, ovo će biti još rang, dva ispred.. 

Sada će biti hatera koji će pljuvat po CIG-u i kašnjenju i ne znam što, ali kad veliki izdavači guraju poluproizvode to isto ne valja.

Također nije bilo jednom da i veliki izdavač uz svo svoje guranje mora odgađati željno iščekivane naslove - sjetimo se samo što se događalo s Diablom III - lol - koliko je igra bila u razvoju mislio sam da će kampanja trajati 10x duže a grafika biti 3x bolja...

Želim reči da SC nije nekakav 'ekstra' slučaj i kao kod svih velikih projekata naravno da se treba očekivati poneka odgoda ili zastoj (koliko god bi mi koji se veselimo željeli da ih na bude), ALI ono što je drugačije kod SC-a je otvoreni development proces, komunikacija sa zajednicom i težnja za krajnjim rezultatom, a ne samo čim bržim izbacivanjem proizvoda.

Sve u svemu - haters gonna hate, a nadolazeći tjedni će pokazati što večina zajednice misli... 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Mrzim kad imam pravo. Jednostavno mrzim.

15 godina
Star Citizen

Moram priznati da sam razočaran, u godinu dana nisu mogli završiti jedan brod i dati nam bar singleplayer. Da ne govorim of hangar modulu koji je  sve gori kad izdaju novi patch, više stvari pokvare nego poprave.

1 2 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

1. Ni sam nisam sretan sa odgodama, ali kud mi se žuri..  za nekoliko mjeseci izlazi Elite Dangerous (koju sam isto podržao) i baš mi je drago da neće izači preblizu SC-u nego stignem dobro izigrati Elite prije nego se bacim na SC.

2. Osim toga, čisto praktičnog razloga, veselim se i jer vjerujem da će SC biti sasvim drugačiji od bilo koje druge space sim igre i koliko god dobro izgledao novi Elite, ovo će biti još rang, dva ispred.. 

3. Sada će biti hatera koji će pljuvat po CIG-u i kašnjenju i ne znam što, ali kad veliki izdavači guraju poluproizvode to isto ne valja.

Također nije bilo jednom da i veliki izdavač uz svo svoje guranje mora odgađati željno iščekivane naslove -

4. sjetimo se samo što se događalo s Diablom III - lol - koliko je igra bila u razvoju mislio sam da će kampanja trajati 10x duže a grafika biti 3x bolja...

Želim reči da SC nije nekakav 'ekstra' slučaj i kao kod svih velikih projekata naravno da se treba očekivati poneka odgoda ili zastoj (koliko god bi mi koji se veselimo željeli da ih na bude), ALI ono što je drugačije kod SC-a je otvoreni development proces, komunikacija sa zajednicom i težnja za krajnjim rezultatom,  

5. a ne samo čim bržim izbacivanjem proizvoda.

Sve u svemu - 6. haters gonna hate, a nadolazeći tjedni će pokazati što večina zajednice misli... 

1. Nije važno kud se meni žuri nego šta je obećano a šta ispunjeno, radim s ljudima pa znam kad mi neko kaki u facu i  CR upravo to radi.

2. Slažem se, ako igra izađe i ako bude i pola onog što je obećao.

3. Ovo nije ni u stadiju da se nazove poluproizvod, poluproizvodi se nazivaju oni proizvodi koji su rushani i nazvani gotovi proizvod a mi ovdje pričamo o pre alphi.

4. Blizzardova politika "igra je gotova kad mi kažemo da je gotova" mogu tako jer rade svojim novcem, nije im nitko ništa poklonio, da je CR napravio isto a ne odredio datume nebi vidio mog posta nikako.

5. Ne tražim da izbaci nešto prije roka, ne tražim da izbaci nešto i kad je obećao, nego nemoj odgodit nešto dva mjeseca (a vrlo vjerovatno i duže) od roka kojeg si obećao.

Zar je danas stvarno normalno prekršit obećanje, dosta mi je toga s ljudima kojim radim odnosno s kojim sam prisiljen radit zbog situacije na tržištu a najrađe bi ih izbacio kroz zatvoren prozor.

6. De pročitaj moje ostale postove pa mi reci da sam mrzitelj, jednostavno sam realist.

16 godina
neaktivan
Star Citizen

Nista neocekivano.... dosta nelogicnih stvari ima u objavi i sve se svodi na to da se projekt zakomplicirao, da su obecana neba i zemlje za izvlacenje sve veceg novca. I sad je dosao neki rok, i naravno da nisu ispunili jer im je oslo preko glave. Ne kazem da nece ispuniti obecano ali to ce trajati "malo" dulje.

Meni ce osobno biti interesantan ovaj 20.12 gdje ce objaviti nekakvu DF borbu. Za mene ce to biti nekakav break point, jer ako pokazu opet nekakav usminkani video tj. polu trailer, kako se oni "navodno" bore onda znaci da DF modul nece uskoro. Ako pokazu pravi gameplay, sa pravom borbom i nekakvim zivim ostecenjima onda ima nade.

Isto tako mi smeta velika prica oko detalja. Izgled ovoga, izgled onoga,ovo se mice ovako ovo se mice onako. U vecini slucajeva ispadne slucaj da igra izgleda dobro al je bug-ovita.

Oni zele alphu dovesti do nekakvog grafickog savrsenstva i to dati ljudima misleci da ce ljudi gradit misljenje po tome kako nesto igleda. To je po meni krivo.

Al oni valjda znaju sta rade, pa je najbolje cekat, pozurivanje nece pomoc...

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Kao što sam ja govorio, a prvo Deus, ne znaju baš. Ja, dok mi nije rekao, nisam ni znao da grade mocap studio i trolaju ljude. To je već pokazatelj suludosti. Oni u koliko već godina vremena samo trljaju po modelima, koji su promo za prodaju brodova i starter paketa. Hangar koji je kutija s modelom i kojeg svaka budala može u FreeSDK-u složiti, nisu u stanju napraviti, a kamoli dogfight igru. Da su izdali barem verziju gdje mogu imati dvoboj i spajati se s nekim P2P ukucavanjem IP-a u konzolu, ma da samo mogu poletjeti s brodom iz hangara u crni prostor, vidio bih da nešto zaista postoji i cijenio bih ih više, a ne ove idiotarije (goru riječ ne mogu smisliti) o "multiplay sustavu" i neka megalomanska preseravanja o masivnosti, hubovima i sl. bajke koje ne samo da ne trebaju nikome sada, nego su stvar koja se slaže najranije u drugoj polovici razvoja. Sve što rade je marketing i modeliranje brodova za marketing. Nisam imao živaca niti čitati cijeli tekst, ali sam ljut, iako sam 99% bio siguran da će se ovo dogoditi i na to upozorio odmah. Možda zaista previše želim ovu igru da budem realan i priznam da će projekt nestati, a ne samo kasniti par godina.

Da su nam dali barem kontrolu broda u 3D prostoru i pucanje u prazno, bilo bi bolje od očekivanog ničega.

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Ovdje se radi o specifičnom slučaju - po prvi puta imamo visoko budžetni AAA naslov u potpunosti financiran od zajednice i očekivanja su ogromna. Sa velikim očekivanjima raste i broj kritičara. 

Upravo zato ne mogu izbaciti Alpha dogfighting koji ne izgleda savršeno - sve oči su na tom modulu i o njemu ovisi nastavak rasta zajednice i budućnost uspješnosti SC-a.

Zamislite DFM koji izgleda tek prosječno - pa YouTube bi unutar nekoliko sati bio pun raznih filmića i usporedbi sa drugim naslovima, ljudi bi dobili krivu predodžbu..  CR zna što radi kad želi ispolirani DFM pa makar i sa svega nekoliko osnovnih brodova. Ako kritike i reviewi tog modula budu pozitivni, igra će bez problema dobiti zajednicu od preko milju ljudi i prije izlaska.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Fu.. it ima ELITE kad izađe pa me više i ne briga za ovu igru, ako bude... bude (mislim da će bit...samo kad) ako ne propade 30 dolara i to je sve a "cijenjeni" CR nek kaki nekom drugom.

pa ELITE nema MP?! jelda

ps. mislim da ćemo na kraju svi otić na X Rebirth {#}

MPLAB C18
15 godina
Star Citizen

Sumnjam da će DFM izgledati puno bolje ako za usporedbu uzmemo HM. U par mjeseci su uspjeli više pokvariti nego popraviti. Što je najgore odgoda DFM će odgoditi Planet module, jer zašto izbaciti obadva modula odjednom kad možeš više zaraditi ako ih izbaciš odvojeno u razmaku od par mjeseci.

Ova njihova kampanje se pretvara sada samo u uzimanje novaca.

1 1 hvala 0
17 godina
zhUPer_C18 kaže...

pa ELITE nema MP?! jelda

ps. mislim da ćemo na kraju svi otić na X Rebirth {#}

Nema Alfa ali imat će finalna verzija igre.

"Elite: Dangerous is an MMOG, but with the important addition, that you can choose if you want to meet other players or not and there is even a mode to play fully offline. The game features a shared persistent galaxy server, where macro effects and major events such as economy, society and war status etc are recorded. The are no mulitplayer lobbies. The server transparently creates sessions when meeting other players and NPCswithin that galaxy and the effects of that are stored on the server and shared by everybody. Because the game features very high speed twitch combat and very detailed damage models, this is the most reliable way to do it, also keep in mind there can be many sessions within a star system and those sessions can dynamically move around, also because this game uses a 1:1 scale Milky Way galaxy, sessions will typically be spread out much farther away (although most of the action will be within the core systems) and it wouldn't be immersion breaking as opposed to a space game in a smaller area"
17 godina
Abomb kaže...
Oni zele alphu dovesti do nekakvog grafickog savrsenstva i to dati ljudima misleci da ce ljudi gradit misljenje po tome kako nesto igleda. To je po meni krivo.

Al oni valjda znaju sta rade, pa je najbolje cekat, pozurivanje nece pomoc...

Slažem se s tvojim čitavim postom osim ovog zadnjeg boldanog.

Nitko ne priča o požurivanju niti je itko očekivao da će izbacit DFG modul prije nego što je obećao.

Dapače, nisam ni očekivao da će bit na vrijeme ali 2+ mjeseca kasnit e tom se nisam ni u najgorim snovima nadao.

Dado_ZG78 kaže...

Ovdje se radi o specifičnom slučaju - po prvi puta imamo visoko budžetni AAA naslov u potpunosti financiran od zajednice i očekivanja su ogromna. Sa velikim očekivanjima raste i broj kritičara. 

Upravo zato ne mogu izbaciti Alpha dogfighting koji ne izgleda savršeno - sve oči su na tom modulu i o njemu ovisi nastavak rasta zajednice i budućnost uspješnosti SC-a.

Zamislite DFM koji izgleda tek prosječno - pa YouTube bi unutar nekoliko sati bio pun raznih filmića i usporedbi sa drugim naslovima, ljudi bi dobili krivu predodžbu..  CR zna što radi kad želi ispolirani DFM pa makar i sa svega nekoliko osnovnih brodova. Ako kritike i reviewi tog modula budu pozitivni, igra će bez problema dobiti zajednicu od preko milju ljudi i prije izlaska.

Jedan pogled na boldano i zašto se s tim ne slažem ti je naveo kolega Abomb a drugi je njegov kredibilitet.

Zar misliš da sad neće bit sh.. storm jer nije ispunio obećanje, i to mu nije prvi put btw, za mene je više "opasno" ovo što sad radi nego daje pre alfa modul pun bugova...što je i u neku ruku za očekivat.

16 godina
odjavljen

Ja se bojim da dogfight modul nećemo vidjeti niti 17. veljače iduće godine?

17 godina
neaktivan
Star Citizen

U biti ovo je dvostruki mač..  nije dobro izbacit, nije dobro ne izbacit.. 

Po meni ne trebaju uopće davat datume kad što izlazi, samo nekakav redoslijed što slijedi nakon čega. 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

A tko zna..  možda i bude prva verzija do tada..  

U svakom slučaju dolaze organizacije, nove nadogradnje hangara, nove prostorije u hangaru itd. 

Samo se nadam da Elite Dangerous dođe na vrijeme pa da nju stignem izigrati prije SC-a..  {#}

Lijep pozdrav ;)
11 godina
neaktivan
Star Citizen

Jel mogu zatražit refound?!?!?!?!? {#}

mene strah ovog!!! mene strah ovog!!!
MPLAB C18
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Djelomicno se slazem sa tebom.

Mislim da se uglavnom radi o masi igraca kod kojih je zavladao ogroman hype i nisu navikli cekati.Navikli su na igru tad i tad pa bila ona gotova ili ne bila.

Nema izdavacke kuce koja ce dati rok i izbaciti igru bez obzira koliko je gotova. CR ima pare i ima slobodu da radi sa njima kako umije.to je realnost.

al prijatelju, dvije godine su prosle od pocetka a to je u gaming svijetu vec dosta vremena. A igra koja je se igra u svemiru nije jos dobila ni prostor(koji se uglavnom ne sastoji od nicega).

Mene zanima sta ce bit ako to savrsenstvo ne bude savrseno?

Kako ce zajednica reagirat kad CR kaze: "evo ga,to je to!" a to ne bude nista posebno?

Zar nije bolje dati nekakv pre-alpha pristup odredjenoj kolicini ljudi(vecim donorima) da daju feedback i gradit igru na tome?

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 12:27 (Abomb).
17 godina
Tonči kaže...

A gledaj ne znam jesili pročitao njegovo pismo na web stranici ali iz njeg se da isčitat, opet između redaka, da će bit duže od dva mjeseca.

Čim spominje "nekoliko" u tekstu na dva ili više mjesta (neda mi se sad opet čitat) odma pada sumnja...opet se nadam da sam u krivu kao i što sam se nadao kod prvog posta. :(

Dado_ZG78 kaže...

U biti ovo je dvostruki mač..  nije dobro izbacit, nije dobro ne izbacit.. 

Po meni ne trebaju uopće davat datume kad što izlazi, samo nekakav redoslijed što slijedi nakon čega. 

Da je to napravio nebi bilo nikakvog problema, potpuno se slažem.

16 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...
Tonči kaže...

A tko zna..  možda i bude prva verzija do tada..  

U svakom slučaju dolaze organizacije, nove nadogradnje hangara, nove prostorije u hangaru itd. 

Samo se nadam da Elite Dangerous dođe na vrijeme pa da nju stignem izigrati prije SC-a..  {#}

Dolazi? Što dolazi i gdje? Niti je do sada što došlo, niti dolazi, a sve se bojim da ni neće. Jedino što za sada dolazi su modeli brodova i promo animacije koje uzrokuju dolazak novca na njihove račune.

"Nove prostorije u hangaru i nadogranje hangara..." - ti mora da zayebavaš... {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice