Igrao sam Ski Challenge '09, nisam bio ni blizu najboljima ( rusili su me i po 20 sekundi - nemam pojma kako, savrseno sam vozio ), pa sam odustao.
Sutra opet krecem, koju zastavu da odaberem na pocetku? Hrvatske nema, jel?
Igrao sam Ski Challenge '09, nisam bio ni blizu najboljima ( rusili su me i po 20 sekundi - nemam pojma kako, savrseno sam vozio ), pa sam odustao.
Bas me interesuje na sta ce to liciti, vidim sistemski zahtevi su dosta mali, i jasno da grafika nece biti na nekom zavidnom nivou, ali eto citajuci vase komentare mislim da ce biti zanimljiva.
ak nea hrvatske....majka rusija!
uzmi svicarsku, tamo ce svi hrvati ici, a imaju isporuke nagrada u hrvatskoj :D
Bas me interesuje na sta ce to liciti, vidim sistemski zahtevi su dosta mali, i jasno da grafika nece biti na nekom zavidnom nivou, ali eto citajuci vase komentare mislim da ce biti zanimljiva.
grafika je dosta dobra, vjerujm bi da ce biti :D
ak nea hrvatske....majka rusija!
svicarska :P
RUSIJAAAAA :P
dajte neke setupe ...
ili stranicu di ima
Prvo vrijeme nakon Ski Challenge '09, Suncano vrijeme, Beaver Creek - 1:37:697
evo mene na 1:27:7
postavke 35-48-17
EDIT: 1:25:6 , 17. na svijetu trenutno
Najbolje vrijeme dosad 1:32:525, 35-45-20.
Ispao sam iz forme totalno.
ja sam skinuo svicarsku i dobro radi
novo vrijeme 1:24:8
pa esi ih pročito?
izašao je 2012...upiši skii challeng u google i traži preko koga hočeš ući u igru
pa i govorimo o 2012 cijelo vrijeme..
sta znaci onaj mini mode i zasto je je*eni super G, zasto nije obican spust, rezltat mi je 1:28 al u prvih 20 minuta vjezbe, bit ce to puno bolje, ovogh prvog sam cak vodio na prvom vremenskom prolazu, al sam pao 20 sekundi poslije :(
sta znaci onaj mini mode i zasto je je*eni super G, zasto nije obican spust, rezltat mi je 1:28 al u prvih 20 minuta vjezbe, bit ce to puno bolje, ovogh prvog sam cak vodio na prvom vremenskom prolazu, al sam pao 20 sekundi poslije :(
ja isto imao sam -0.150 na prvom i onda sam se uspanicio i ode u sljedeca vrata XD
http://www.skichallenge.ch/en/ranking eo na snijegu sam 5
nick win4crazzy
postavke skija za snijeg 26 26 48
moze to jos bolje :D
1:30,5xx
nick win4crazzy
1:30,4
CROdman77
:PP
1:36,550
nick win4crazzy
CROdman77
spustio sam se 2 put na suncu poslije snijega i oba put srusio rekord, trenutno imam rekord 1:25:1xx, staza nije teska, lako se uvjezba :D koliko je tebi na suncu
1:36,550
hehhe jel valja igra :D
predobra je :P
na kolko su vama postavke gripa i brzine i to
aj mi navedite brojeve
x:
y:
z:
sry za DP
napravio sam grupu pod imenom
BUG-SC12
ostavite svoje nickove da vas mogu pozvat unutra,
u grupi imamo natjecanja(kad se dogovorimo)
i onda mozemo pratit rezultate da vidimo ko je najbolji itd. nisam ni ja bas najbolje upucen u to :D
Pa Super-G je zato sto se ove godine u skijaskom kupu u Beaver Creek-u vozi Super-G, a ne spust.
predobra je :P
na kolko su vama postavke gripa i brzine i to
aj mi navedite brojeve
x:36,26
y:48,26
z:16,48
prve su ti za sunce, a druge za snijeg
Pa Super-G je zato sto se ove godine u skijaskom kupu u Beaver Creek-u vozi Super-G, a ne spust.
da ali nikad prije nije tako bilo, aj daj nick da organiziramo natjecanje veceras :D
vajkrem_
vajkrem_
pozvan si, i od nekud mi je poznat taj nick a nezz od kud
mw2, black ops, minecraft i slično :D
mw2, black ops, minecraft i slično :D
e minecraft :D
Koji je tvoj nick u mc?
nick win4crazzy
CROdman77
spustio sam se 2 put na suncu poslije snijega i oba put srusio rekord, trenutno imam rekord 1:25:1xx, staza nije teska, lako se uvjezba :D koliko je tebi na suncu
1:25:6 ja mislim, ne sjecam se
EDIT. 1:24:7 je, krivo sam reko