Neznam ak vam kaj zbači da mogu ugovoriti susrete protiv DT clana, Phoenix clana i iDrive clana..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam ak vam kaj zbači da mogu ugovoriti susrete protiv DT clana, Phoenix clana i iDrive clana..
U pravu s ARMOR...al isto tako klanovi imaju pravila...koja treba poštovat....pa mak i svi članovi stalno igrali zajedno...
ja sam eto otišao baš radi toga....
i da ne bude ovo baš spam...što se tiče MP...igra je kod mene uninstall...
više nije zanimljivo da ja umjesto da vozim...ja pišem psovke i sl. na noobove jer se samo krše...to više gubi smisao...
a i primjetio sam da je dosta dobrih vozača otišlo...tj nema ih...
ili su na private ili se čak vratili na stari patch...ko zna...
pozz
Bas su super ova zadnja par posta...
Kaj velite da ja jos maknem stranice sa sajta i da svi viknemo FAJRUNT! :)
I ja se slazem da nema sloge u klanu, ali svi smo razlicitog karaktera s razlicitim real-life obavezama. Ja predlazem da se par dana prije trke SVI dogovorimo za tocno određeno vrijeme, i kad ono dođe, nema niko van ak nije proslo sat vremena. Tak bi mogli dogovoriti recimo 2x tjedno. Meni osobno pase pet-ned, jer sam kroz tjedan prezauzet.
Sto se tice komunikacije preko MSN-a, tamo me vise necete vidjeti. Smijao sam se bekamu kad je rekao da nema sanse da instalira MSN jer je zadnji put pokupio gadne viruse, a sad se to i meni dogodilo. Cijeli komp mi je totalno u komi. Nemrem ni na net, pa radim s drugog kompa. Probat cu naci neki MSN-klon koji funkcionira na slican nacin, al BEZ Internet Explorer podrske, jer je on glavni krivac (review bi mogao napisati na sto stranica).
Tako... ak cemo igrati danas ili sutra, nek netko posta vrijeme kad i gdje pa se svi skupa nađemo.
Pozz svima...
U pravu s ARMOR...al isto tako klanovi imaju pravila...koja treba poštovat....pa mak i svi članovi stalno igrali zajedno...
ja sam eto otišao baš radi toga....
i da ne bude ovo baš spam...što se tiče MP...igra je kod mene uninstall...
više nije zanimljivo da ja umjesto da vozim...ja pišem psovke i sl. na noobove jer se samo krše...to više gubi smisao...
a i primjetio sam da je dosta dobrih vozača otišlo...tj nema ih...
ili su na private ili se čak vratili na stari patch...ko zna...
pozz
@Burs, "fajrunt" je jedno rješenje jer ako nema discipline bolje da ne postoji klan.
I članovi koji su "tek tako" unutra van molim.
Samo zagovaraju gtr...
@Mbbest, nema ni mene više svaki dan jer mi se počinje sve skupa gaditi prosto rečeno.
A coll off za mene nije trkanje.
Niti nemam vremena a niti pravog razloga za igrati...
Nažalost je tako.
Ak se ekipa skulira i bude vjerna-znači; ak idemo na private, idemo na private! Trening je ključ uspjeha.
U tom slučaju ok, inače klan je 0=zero
EDIT: Ja sam pokrenul cijeli klan, našel web hosting, mogućnost našeg vlastitog foruma...
Ali... kao prvo, nećete se prijaviti svi na HCL i poslati mi svoje nickove.
Kao 2., niste redovni i svi se na neke fore izvlačite!
To nije OK! :(
Na kraju bum otišel u BEER klan gdje imam neke mogućnosti...
Ovdje jednostavno nema sloge, žalosno!
izgleda nis od toga...
burs@ za tebe je rijesenje miranda....
a za vas ostale koji ste tek tolko u klanu,van..
najbolje bi bilo da smo u klanu nas par koji vozimo stalno skupa,a glavni da budu oni koji su najdulje za gridom..
a za vas ostale koji ste tek tolko u klanu,van..
najbolje bi bilo da smo u klanu nas par koji vozimo stalno skupa,a glavni da budu oni koji su najdulje za gridom..
Rekao sam već armor da nisam ja za klan jer igram samo GT1 i nisam na raspolaganju stalno, razmišljao sam da istreniram i druge discipline al jednostavno nemam vremena za to, kad uhvatim vremena ja uživam u GT1 i to je to :)
Nemojte gasiti naš klan, neshvačam kako možeš povlačiti usporedbe sa beer klanom, pa njih ima mali miljon, mi smo Hrvatska, mala zemlja :)
Evo ja sam svoj cilj igre ispunio, SPA je na 01:42:17 , to je top 5 otprilike i sad ako prestanem igrati igru onda
znate zašto :) poz
Evo ja sam svoj cilj igre ispunio, SPA je na 01:42:17 , to je top 5 otprilike i sad ako prestanem igrati igru onda
znate zašto :) poz
Imao sam antonia i nadisha ispred sebe, dakle zec rješen :D bio sam 90% koncentriran, prvih 3/4 staze odvozio odlično al onda tu zadnju četvrtinu loše,
pogotovo zadnja šikana je loša bila, siguran sam da vrjeme moze ici dolje jos barem sekundu (kad bi sve perfektno odvozio i imao nekoga ispred sebe)
PS. u toj trci sam pobjedio i antonia i nadisha :D
Imao sam antonia i nadisha ispred sebe, dakle zec rješen :D bio sam 90% koncentriran, prvih 3/4 staze odvozio odlično al onda tu zadnju četvrtinu loše,
pogotovo zadnja šikana je loša bila, siguran sam da vrjeme moze ici dolje jos barem sekundu (kad bi sve perfektno odvozio i imao nekoga ispred sebe)
PS. u toj trci sam pobjedio i antonia i nadisha :D

Ja sam danas napravil svoj PB na relaciji Švaljkovec (kružni tok) - Donja Šemnica (Pepsi) za 2:41.20!
Istina ne u GRID-u, al grafika i fizika su ful realistične sa velikom dozom adrenalina :)
Pozz...
Nešto nam je zamrla tema.......il me samo oči varaju
jel vozite kaj?
Evo ja idem sad
Nešto nam je zamrla tema.......il me samo oči varaju
jel vozite kaj?
vidim da vas dosta igra grid, a rijetko kojeg hrvata vidim na sessionima vidio sam samo dvojicu. Ja s prijateljima napravim private session i tu igramo, probali smo napravit ko neki team na Xfire i da tu dogovaramo utrke al slabo nam ide, vidio sam neki hrvatski grid klan i ima ih oko 10-tak u tom klanu. Inače igra je super.
Ja sam cak 1 hrvata vidio dosad...
Stvarno bi trebali neki private napravit...
Dečki, trk na crogrid.hcl.hr.
Trenutno nas ima 11, al bit će još čistke, jer neki su unutra tek tolko da se vidi.
Obično vozimo Europe/GT1 staze, i u najvećem broju nas možete naći pred/na-večer kroz vikend.
Pozz!
Pošto je loše vrijeme, danas igram od jutra.
Solo je nemoguće jer me stalno baca van, a na multiu ima prilično crashera ujutro.
I da, misilil sam si staviti novi profil i jesam, ALI nemrem preći ni prvu trku da dobim lamba-svaki put me izbaci van.
Skinul sam sa neta savese cijele igre i sad se pitam; DAL JE TO SIGURNO staviti, prvenstveno zbog multia?
ja sam sebi skinio s neta save game i radi sve kako treba...
ja sam sebi skinio s neta save game i radi sve kako treba...

onda svoj save game snimi i stavi na stranu i probaj s ovim koji si skinio s neta, a što se tiče multia jednostavno upišeš nick i pass s starog profila i radit će ti i na ovome a ime tima i profila možeš mijenjat u igri ak ti se ne sviđa. U biti sve ti je isto.
Složil sam maloprije ali baš na način koji mi paše.
Sad imam oba profila neovisna jedan o drugom.
Evo kako:
1. Za svaki slučaj napraviti backup cijelog Codemasters foldera koji se nalazi u My Documents
2. Ukoliko već imate stari profil, ne brinite, on ostaje netaknut.
3. Kad skinete sa neta savesove kompletne igre učinite sljedeće: file iz tog foldera (ovog skinutog) imenom Autosave0 PREIMENUJTE u Autosave1
4. Pokrenite igru i loadajte taj novi profil-ukoliko već imate stari
5. Sve je dalje na vama
Nego, bumo igrali?
Mogli bi uskoro.
Moj novi nick ćete sasvim sigurno prepoznati pa nek ostane iznenađenje.
Sad sam Jr.Rookie sa 0 tekmi
Javite za igranje...
EDIT: Bilo bi u redu da svi iz klan naprave novi acc sa prefiksom CroGrid.
Nije teško, gore vam je sve objašnjeno.
Savese skinite sa Actiontrip ili neke druge stranice i napravite ovak kak je opisano.
I da, da ne zaboravite promijeniti zastavu u našu jer bude sigurno njemača.
Tak sam se sad ja preveslal....
Komu ne stane u nick njegov stari nick, nek ga skrati ili napravi novi. Uglavnom mora biti CroGrid-nick
Recimo CroatianFighter, ak ne stane, može biti i CroGrid-CroFighter itd...
od sad tučem kao CroGrid-Core2Duo..........držte se xD
E decki jel bi mogo ja nekako u vas klan?
Dobar sam, igram svaki dan bez iznimke, najdraza disciplina mi je openwheel i gt1, a lijepo je i nekad zaigrat demo derby...
Obozavam se izmicat ludim crasherima...
E decki jel bi mogo ja nekako u vas klan?
Dobar sam, igram svaki dan bez iznimke, najdraza disciplina mi je openwheel i gt1, a lijepo je i nekad zaigrat demo derby...
Obozavam se izmicat ludim crasherima...