Race Driver Grid multiplayer

poruka: 1.198
|
čitano: 184.486
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
17 godina
neaktivan

Neznam ak vam kaj zbači da mogu ugovoriti susrete protiv DT clana, Phoenix clana i iDrive clana..Namigiva

E 6600->Gigabyte P31-DS3L->X-FI AUDIO-> Seagate barracuda 320Gb,16mb ->HD 4850 ->Z-5400-> MX-518-> Samsung 2232BW...> Fortron 650W...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Race Driver Grid multiplayer
Juventus 4ever kaže...

Neznam ak vam kaj zbači da mogu ugovoriti susrete protiv DT clana, Phoenix clana i iDrive clana..Namigiva

Misliš TD klana.
Neću imati posla s Poljacima nit s bilo kim drugim.

Prvenstveno zato-jer mi NEMAMO klan.
To kaj on postoji samo je iluzija i zavaravanje.
Svi pravi klanovi igraju skupa na bilo kojim sessionima.
Kod nas to nije slučaj, najvažnije je da se ne možemo ni svi okupiti.
I ak nas se okupi recimo max 7, to traje trku-dvije i svaki svojim putem.
E pa to nisu odlike klana.
Žalosno ali naš klan je gotovo mrtav.
Ko na poslu, tako i klanu treba imati neke obaveze...
I mi se sve možemo prije dogovoriti kaj je najvažnije ali ne ide ni tako.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

U pravu s ARMOR...al isto tako klanovi imaju pravila...koja treba poštovat....pa mak i svi članovi stalno igrali zajedno...

ja sam eto otišao baš radi toga....

i da ne bude ovo baš spam...što se tiče MP...igra je kod mene uninstall...

više nije zanimljivo da ja umjesto da vozim...ja pišem psovke i sl. na noobove jer se samo krše...to više gubi smisao...

a i primjetio sam da je dosta dobrih vozača otišlo...tj nema ih...

ili su na private ili se čak vratili na stari patch...ko zna...

pozz

If ignorance is bliss, then knock the smile off my face!
17 godina

Bas su super ova zadnja par posta...
Kaj velite da ja jos maknem stranice sa sajta i da svi viknemo FAJRUNT! :)

I ja se slazem da nema sloge u klanu, ali svi smo razlicitog karaktera s razlicitim real-life obavezama. Ja predlazem da se par dana prije trke SVI dogovorimo za tocno određeno vrijeme, i kad ono dođe, nema niko van ak nije proslo sat vremena. Tak bi mogli dogovoriti recimo 2x tjedno. Meni osobno pase pet-ned, jer sam kroz tjedan prezauzet.

Sto se tice komunikacije preko MSN-a, tamo me vise necete vidjeti. Smijao sam se bekamu kad je rekao da nema sanse da instalira MSN jer je zadnji put pokupio gadne viruse, a sad se to i meni dogodilo. Cijeli komp mi je totalno u komi. Nemrem ni na net, pa radim s drugog kompa. Probat cu naci neki MSN-klon koji funkcionira na slican nacin, al BEZ Internet Explorer podrske, jer je on glavni krivac (review bi mogao napisati na sto stranica).

Tako... ak cemo igrati danas ili sutra, nek netko posta vrijeme kad i gdje pa se svi skupa nađemo.
Pozz svima...
16 godina
neaktivan
beziljy kaže...

U pravu s ARMOR...al isto tako klanovi imaju pravila...koja treba poštovat....pa mak i svi članovi stalno igrali zajedno...

ja sam eto otišao baš radi toga....

i da ne bude ovo baš spam...što se tiče MP...igra je kod mene uninstall...

više nije zanimljivo da ja umjesto da vozim...ja pišem psovke i sl. na noobove jer se samo krše...to više gubi smisao...

a i primjetio sam da je dosta dobrih vozača otišlo...tj nema ih...

ili su na private ili se čak vratili na stari patch...ko zna...

pozz

Pa igraj collision off mode i sve uredu..

I odakle ti to da je dosta dobrih vozača otišlo?? istina ljudi se mjenjaju al svaki dan možeš naći nadisha, antonia, Numb84, uncledriftking, werstonst (nešto tako) CroHR1 i ekipu :) mene :D i još hrpu zahebanih njemaca, itd   
17 godina

@Burs, "fajrunt" je jedno rješenje jer ako nema discipline bolje da ne postoji klan.

I članovi koji su "tek tako" unutra van molim.

Samo zagovaraju gtr...

@Mbbest, nema ni mene više svaki dan jer mi se počinje sve skupa gaditi prosto rečeno.

A coll off za mene nije trkanje.

Niti nemam vremena a niti pravog razloga za igrati...

Nažalost je tako.

Ak se ekipa skulira i bude vjerna-znači; ak idemo na private, idemo na private! Trening je ključ uspjeha.

U tom slučaju ok, inače klan je 0=zero

EDIT: Ja sam pokrenul cijeli klan, našel web hosting, mogućnost našeg vlastitog foruma...

Ali... kao prvo, nećete se prijaviti svi na HCL i poslati mi svoje nickove.

Kao 2., niste redovni i svi se na neke fore izvlačite!

To nije OK! :(

Na kraju bum otišel u BEER klan gdje imam neke mogućnosti...

Ovdje jednostavno nema sloge, žalosno!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2008 17:42 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

izgleda nis od toga...Neodlučan

bobo desmra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

burs@ za tebe je rijesenje miranda....

http://www.miranda-im.org/

a za vas ostale koji ste tek tolko u klanu,van..

najbolje bi bilo da smo u klanu nas par koji vozimo stalno skupa,a glavni da budu oni koji su najdulje za gridom..

ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid :D

0 0 hvala 0
17 godina
iwek kaže...

a za vas ostale koji ste tek tolko u klanu,van..

najbolje bi bilo da smo u klanu nas par koji vozimo stalno skupa,a glavni da budu oni koji su najdulje za gridom..

Tak bi trebalo napraviti!!!
Nek se izjasne oni koji misle igrati, koji ne misle, nek se tako izjasne i stvar riješena!
Čini mi se da bi prije za nas igrali nadish i antonio nego većina "naših"!
Pametnjakoviće koji su u klanu samo pismeno-VAN!

I Mbbest, daj se prijavi ti za klan.
16 godina
neaktivan

Rekao sam već armor da nisam ja za klan jer igram samo GT1 i nisam na raspolaganju stalno, razmišljao sam da istreniram i druge discipline al jednostavno nemam vremena za to, kad uhvatim vremena ja uživam u GT1 i to je to :)

Nemojte gasiti naš klan, neshvačam kako možeš povlačiti usporedbe sa beer klanom, pa njih ima mali miljon, mi smo Hrvatska, mala zemlja :)

17 godina
neaktivan
eh decki pa ja bi vozio sa vama skupa sam vi bi stalno gt1, kad bi tui tam otisli na druge discipilen cesto bi me vidli da sam na griidu
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
16 godina
neaktivan

Evo ja sam svoj cilj igre ispunio, SPA je na 01:42:17 , to je top 5 otprilike i sad ako prestanem igrati igru onda

znate zašto :) poz

0 0 hvala 0
17 godina
Mbbest kaže...

Evo ja sam svoj cilj igre ispunio, SPA je na 01:42:17 , to je top 5 otprilike i sad ako prestanem igrati igru onda

znate zašto :) poz

Svaka čast!
Da, imal sam i ja puno šansi ali u krivo vrijeme :(

Ipak, znam da mogu i ja na to vrijeme ali se neke stvari trebaju poklopiti.
Kao prvo, ne alkohol, kao 2., super "zec" ispred mene, kao treće-koncentracija.
16 godina
neaktivan

Imao sam antonia i nadisha ispred sebe, dakle zec rješen :D bio sam 90% koncentriran, prvih 3/4 staze odvozio odlično al onda tu zadnju četvrtinu loše,

pogotovo zadnja šikana je loša bila, siguran sam da vrjeme moze ici dolje jos barem sekundu (kad bi sve perfektno odvozio i imao nekoga ispred sebe)

PS. u toj trci sam pobjedio i antonia i nadisha :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mbbest kaže...

Imao sam antonia i nadisha ispred sebe, dakle zec rješen :D bio sam 90% koncentriran, prvih 3/4 staze odvozio odlično al onda tu zadnju četvrtinu loše,

pogotovo zadnja šikana je loša bila, siguran sam da vrjeme moze ici dolje jos barem sekundu (kad bi sve perfektno odvozio i imao nekoga ispred sebe)

PS. u toj trci sam pobjedio i antonia i nadisha :D

ooo...odlično!! svaka čast!
ja osobno neznam vozit spa, i nikako mi ne leži ta staza...stvarno neznam zašto Neodlučan
bobo desmra
17 godina

Ja sam danas napravil svoj PB na relaciji Švaljkovec (kružni tok) - Donja Šemnica (Pepsi) za 2:41.20!
Istina ne u GRID-u, al grafika i fizika su ful realistične sa velikom dozom adrenalina :)
Pozz...

17 godina
neaktivan

Nešto nam je zamrla tema....Neodlučan...il me samo oči varaju Osmijeh

jel vozite kaj?

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ja idem sad

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Core2Duo2 kaže...

Nešto nam je zamrla tema....Neodlučan...il me samo oči varaju Osmijeh

jel vozite kaj?

Je, očito je zamrla... Ja ju pokušavam malo probuditi, al očito sam preduhovit, pa je došlo do kontra-efekta :)
Sutra i u nedjelju sam na gridu, pa bi se mogli svi skupa naći. Nisam gridal cijeli tjedan...
Pozz!

17 godina
neaktivan

vidim da vas dosta igra grid, a rijetko kojeg hrvata vidim na sessionima vidio sam samo dvojicu. Ja s prijateljima napravim private session i tu igramo, probali smo napravit ko neki team na Xfire i da tu dogovaramo utrke al slabo nam ide, vidio sam neki hrvatski grid klan i ima ih oko 10-tak u tom klanu. Inače igra je super.

tell me and I will tell you

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam cak 1 hrvata vidio dosad...

Stvarno bi trebali neki private napravit...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dečki, trk na crogrid.hcl.hr.
Trenutno nas ima 11, al bit će još čistke, jer neki su unutra tek tolko da se vidi.
Obično vozimo Europe/GT1 staze, i u najvećem broju nas možete naći pred/na-večer kroz vikend.
Pozz!

17 godina

Pošto je loše vrijeme, danas igram od jutra.

Solo je nemoguće jer me stalno baca van, a na multiu ima prilično crashera ujutro.

I da, misilil sam si staviti novi profil i jesam, ALI nemrem preći ni prvu trku da dobim lamba-svaki put me izbaci van.

Skinul sam sa neta savese cijele igre i sad se pitam; DAL JE TO SIGURNO staviti, prvenstveno zbog multia?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam sebi skinio s neta save game i radi sve kako treba...

0 0 hvala 0
17 godina
skandalouz kaže...

ja sam sebi skinio s neta save game i radi sve kako treba...

Da ali ja imam stari profil + multi acc Crohr1, sad sam napravil opet novi profil (ono pod Options-My Profile-Change Profile-New profile) + novi multi acc.
E sad, na starom, kojeg i koristim, imam puno toga već prijeđeno u solo, a multi nick mi je super poznat (dobra statistika također ).
Kad prebacim na novi profil, znači i novi mullti acc mi se automatski logira, tad je problem sljedeći; Da bi uopće mogel dobiti garažu, znači osvojiti lamba i R10 za multi, također i mogućnost uređivanja auta, prvo treba proći nekoliko trka u Grid World, tu i je problem; pokušal sam već 20 puta i na kraju prve trke me izbaciPlač.

E, sad, imam i ja taj save sa neta ali bojim se izgubiti sve ono prijeđeno sa prvog profila, a također želim ponekad koristiti i stari nick u multiu.
Objašnjeno je dobro, ko zna nek javi ali da je pouzdano.
17 godina
neaktivan

onda svoj save game snimi i stavi na stranu i probaj s ovim koji si skinio s neta,  a što se tiče multia jednostavno upišeš nick i pass s starog profila i radit će ti  i  na ovome a ime tima i profila možeš mijenjat u igri ak ti se ne sviđa. U biti sve ti je isto.

0 0 hvala 0
17 godina

Složil sam maloprije ali baš na način koji mi paše.

Sad imam oba profila neovisna jedan o drugom.

Evo kako:

1. Za svaki slučaj napraviti backup cijelog Codemasters foldera koji se nalazi u My Documents

2. Ukoliko već imate stari profil, ne brinite, on ostaje netaknut.

3. Kad skinete sa neta savesove kompletne igre učinite sljedeće: file iz tog foldera (ovog skinutog) imenom Autosave0 PREIMENUJTE u Autosave1

4. Pokrenite igru i loadajte taj novi profil-ukoliko već imate stari

5. Sve je dalje na vama

Nego, bumo igrali?

Mogli bi uskoro.

Moj novi nick ćete sasvim sigurno prepoznati pa nek ostane iznenađenje.

Sad sam Jr.Rookie sa 0 tekmiPlač

Javite za igranje...

EDIT: Bilo bi u redu da svi iz klan naprave novi acc sa prefiksom CroGrid.

Nije teško, gore vam je sve objašnjeno.

Savese skinite sa Actiontrip ili neke druge stranice i napravite ovak kak je opisano.

I da, da ne zaboravite promijeniti zastavu u našu jer bude sigurno njemača.

Tak sam se sad ja preveslal....

Komu ne stane u nick njegov stari nick, nek ga skrati ili napravi novi. Uglavnom mora biti CroGrid-nick

Recimo CroatianFighter, ak ne stane, može biti i CroGrid-CroFighter itd...

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.9.2008 12:28 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

od sad tučem kao CroGrid-Core2Duo.....Osmijeh.....držte se  xD

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E decki jel bi mogo ja nekako u vas klan?

Dobar sam, igram svaki dan bez iznimke, najdraza disciplina mi je openwheel i gt1, a lijepo je i nekad zaigrat demo derby...

Obozavam se izmicat ludim crasherima...Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ige kaže...

E decki jel bi mogo ja nekako u vas klan?

Dobar sam, igram svaki dan bez iznimke, najdraza disciplina mi je openwheel i gt1, a lijepo je i nekad zaigrat demo derby...

Obozavam se izmicat ludim crasherima...Osmijeh

Pa ti onda imaš sve odlike superiornog igračaNamigiva
Javi mi svoj msn na pp.

Nego, bude se kaj igralo večeras ili ne?
Da se skupimo u private session.

I da, napravite si CroGrid-nick accounte.
Jesmo klan il kaj smo?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice