Neverin - domaća aplikacija za prognozu postaje jo

poruka: 9
|
čitano: 2.214
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Neverin - domaća aplikacija za prognozu postaje jo".
17 godina

JAKO LOŠA nadogradnja aplikacije.

Sad kada klikneš na mjerni postaju dobiješ JEDAN KORISTAN podatak temo, vlaga, brzina vjetra...

Ako želiš drugi podatak s iste mjerne postaje moraš u izborniku odabrati JEDAN PODATAK koji želiš.

Pa WTF ? Kakvo je to poboljšanje aplikacije ? 🤮

Prije si dobio sve podatke odjedanput.

Vratite nam stari prikaz  !

5 0 hvala 1
17 godina
Re: Neverin - domaća aplikacija za prognozu postaj
Trebam li napomenuti da smo mi mali ljudi kupovali meteorološke postaje za svoje novce i dobrovoljno dijelimo podatke na Neverinu da bi i ostali mogle vidjeti te podatke.

Nemam ništa protiv da čovjek naplaćuje dodatne usluge ....vremensku prognozu.... ali nije u redu da ovako uskrati osnovne meteorološke podatke....prikazuje ih jedan po jedan...a ti si ih sam svaki put ručno odabiri....PREKOMPLICIRANO

5 0 hvala 1
13 godina

Imao sam neverin neko vrijeme na Androidu, ali koliko se sjećam dosta se usporio. Živcira me kad želim na brzinu pogledati radar pa nešto zašteka, imam sliku od prije 20 minuta, a ne sadašnju i slično. Onda sam prešao na Windy, on je neko vrijeme bio ok, ali sad se i on blesira. Ako ostane otvorena aplikacija, ne zna odmah ažurirati stanje, već moraš ugasiti skorz aplikaciju i ponovno paliti da bi bio siguran da gledaš aktualnu radarsku sliku. HRT meteo se isto dosta reklamira, ali mi njihova radarska slika nije nešto. 

Na računalima se web stranice relativno dobro ponašaju, iako i tamo nekad moraš napraviti reload da bi bio siguran je li stanje ispravno, ali na mobitelima se uvijek nešto blesira. Imam Poco X7 Pro. E sad, je li to do Xiaomija i njegove optimizacije potrošnje, teško je reći, procesor je dosta jak pa sa time ne bi trebalo biti problema. Prije sa starim mobitelom sam misilio da je baš do toga, ali eto, sad se i s novim isto tako ponaša. 

0 0 hvala 0
11 mjeseci

Nisam isprobao Neverin, nekako sam navikao na windy.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Tijekom godina isprobao sam više aplikacija, ovu nisam.
No, već godinama koristim Weather and Radar, najviše zbog odličnog i preciznog radara. A ima i podršku za Android Auto. 👍
Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Češki Windy nema konkurenciju za našu lokaciju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Još jedna češka poprilično napredna aplikacija https://iradar.app/

Ne baš za svakodnevnu upotrebu, ali zato ima sve.

I`m silicon-based life-form
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

meteo.hr + zoom.earth i ništa više mi ne treba. Besplatno, svi podaci su tamo i ne trebam dodatnu aplikaciju za to.

Nadglednik dina
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Na Neverin su spojene FIZIČKE meteorološke postaje koje daju STVARNE podatke u realnom vremenu.
Ima ih doista HRPA

To nema niti jedna druga aplikacija...one sve procjenjuju kolika je temperatura, vlažnost....

Zato je Neverin dobar.
O prognozama vremena ne znam.

Meni su važni realni i točni meteo podatci - u proljeće kada pratim kada će biti mraza u voćnjaku
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice