Race Driver Grid multiplayer

poruka: 1.198
|
čitano: 184.402
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
16 godina
neaktivan

JA NISAM TINEJDZER ALI SAM ZATO NEZRELI PUBERTETLIJA

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Race Driver Grid multiplayer
wenge kaže...

Koji ti je?
Jesi svjestan da će ti "upičiti" žuti ak ne i crveni zbog očitog i NEPOTREBNOG SPAMA!
Ak si to moral napisati, mogel si editirati u svoj prethodni post...
A i koje to veze ima sa Gridom?
I kak radiš ak si pubertelija?

EDIT: Svi ostali, tj. stari igrači:
Bumo ljudi kaj igrali kasnije na private?
Tak da šaltamo između svih discipilina bez posljedica.
Jednostavno, trening.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2008 15:58 (Armor).
16 godina
neaktivan

JA SAM TI KONTRAVERZNA LICNOST IZRAZITO MLAD I POMALO STAR AKO ME RAZUMES NARAVNO

MISLIM NA GRID DA NISAM MLAD IGRAM GA DUGO ALI NE ONLINE,ZATO NISAM MLAD A PUBERTETLIJA SAM JER IGRAM ONLINE TEK NEKOLIKO DANA

KUZIS STARIMA

MA LOZIM VAS MATOR SAM I MRZIM RAZMAZENE SAJBER KLINCE KOJI NOSE NAOCARE U 15 GODINA A STO SE TICE GRIDA VIDIMO SE DECACI......

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2008 16:18 (wenge).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
wenge kaže...

Koji ti je?
Jesi svjestan da će ti "upičiti" žuti ak ne i crveni zbog očitog i NEPOTREBNOG SPAMA!
Ak si to moral napisati, mogel si editirati u svoj prethodni post...
A i koje to veze ima sa Gridom?
I kak radiš ak si pubertelija?

EDIT: Svi ostali, tj. stari igrači:
Bumo ljudi kaj igrali kasnije na private?
Tak da šaltamo između svih discipilina bez posljedica.
Jednostavno, trening.

Naravno, cujemo se na msn...
wenge kaže...

JA SAM TI KONTRAVERZNA LICNOST IZRAZITO MLAD I POMALO STAR AKO ME RAZUMES NARAVNO

MISLIM NA GRID DA NISAM MLAD IGRAM GA DUGO ALI NE ONLINE,ZATO NISAM MLAD A PUBERTETLIJA SAM JER IGRAM ONLINE TEK NEKOLIKO DANA

KUZIS STARI

1. Cemu Caps, 2. Cemu iniciras svadju, umjesto da lijepo dodjes tu i sa nama iskusnjarama se pokonzultiras...

P.S. Ako nisi igro online ne vrijedi puno single...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

wenge, loše si počeo...
Ajd se malo skuliraj i pročitaj pravila ponašanja na forumima općenito.
Ako te zanimaju pravila CroGrid klana i tko sve u njemu igra, trk na crogrid.hcl.hr

16 godina
neaktivan

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2008 19:05 (wenge).
17 godina
neaktivan

instalirao sam GRID...recite mi kaj da radim da mogu vozit s vama aute ?  xD

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

1 0 hvala 1
17 godina
Core2Duo2 kaže...

Dojdi odma!
Igramo Burs, Ige i ja
GT1 naravno
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
Core2Duo2 kaže...

Dojdi odma!
Igramo Burs, Ige i ja
GT1 naravno
stižem...Namigiva
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
17 godina

Idem sad koju "nabaciti"!

Ima još ko zainteresiran?

Upravo sam se probudil....

Bil sam u berbiNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ce bit sta veceras?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moze veceras
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan
Ige kaže...

Ce bit sta veceras?

Obavezno ;-)
17 godina

Stiže i tajo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

gdje ste ljudi?????

rus

0 0 hvala 0
17 godina

Obavijest nekim ljudima/članovima.

Zbog ne pristranog ponašanja, posljednje opomene članovima Iwek-is-crazy, Dynomad-u i Shai-Huludu!

Ukoliko ne promijenite nick u CroGrid-nick (proizvoljni), morat ćete napustiti naš/vaš klanMršti se.

Nikome to ne želim ali to je jedna mala stvar koju morate učiniti za klan.

Uz to, pozivam zainteresirane članove Nitra, Ige-a, Traxxtora da se jave za učlanjenje.

Svi ostali zainteresirani nek se jave...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Potpisujem!
Red i disciplina...
Live long and prosper!

17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Obavijest nekim ljudima/članovima.

Zbog ne pristranog ponašanja, posljednje opomene članovima Iwek-is-crazy, Dynomad-u i Shai-Huludu!

Ukoliko ne promijenite nick u CroGrid-nick (proizvoljni), morat ćete napustiti naš/vaš klanMršti se.

Nikome to ne želim ali to je jedna mala stvar koju morate učiniti za klan.

Uz to, pozivam zainteresirane članove Nitra, Ige-a, Traxxtora da se jave za učlanjenje.

Svi ostali zainteresirani nek se jave...

samo malo....
jel ti čitaš postove od prije....kad sam se izjasnio da izlazim iz klana...tj...ja sam igru deinstalirao...
burs je upoznat s tim...al eto čekam update stranice...
ujedno puno sreće u borbi klanova...pozz
If ignorance is bliss, then knock the smile off my face!
17 godina

Generalni update stranice nastupit će nakon razrješavanja svih potencijalnih "problema" u CroGrid klanu.

Znači ponavaljam za Armorom, svi koji su u klanu ili namjeravaju biti, nek se prvo izjasne o svojem online nadimku sa CroGrid- prefixom.

Svi koji su trenutno u klanu samo reda-radi, neka odluče da li će ostati ili ne. Ako da, uvjet je biti *aktivni* član.

Last but not least,   probajmo se navečer naći na private sessionu, barem na sat vremena. Javite kako kome paše.

Pozz svima!

17 godina
neaktivan

Oko 9?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

decki,ja vise neznam kaj bi s vama.

ako nisam medu prvih 10 u hrv koji su poceli igrati grid,ako nisam jedan od onih koji je poduprl armora da slozimo klan mada nisam bil referent za teh pitanja.

pa neznam kaj se to dogada. niko se iz klana nemre sloziti(znaci da budemo slozni),nikak da se najdemo na kupu, nikak da poteremo BEER klan....

i kaj da onda radim? mogu samo sutiti...

radi se o izbacivanju iz klana,a prvi sam napravil nick sa prefixom "klana",imal ga dugo i dok sam videl da nist od toga onda sam uzel novi acc i napravil nekaj s njim.

i sad opet da radim novi?

tak i tak nisam igral grid 2 tj tak da lagano razmisljam o brisanju...uvjerite me s necim,al nemojte mi nist obecavati..

ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid :D

0 0 hvala 0
17 godina

Nema sloge. To je definitivno točno. Čekam od 11 ujutro da se neko javi, i sad vidim samo jednog ozbiljnog.

Bilo kako bilo, ja idem sad na pol sata-sat vremena, tek tolko da ostanem fit.

@iwek: ja te osobno nikad nisam vidio sa CroGrid- prefixom. Zašto kod mijenjanja nadimka uopće postoje problemi?

Pa to je samo nick! Svoj rang možeš podići na Legend za 10-ak sati ako igraš dobro (u što ne sumnjam).

Mnogi misle da je to skroz drugi account i da sve ide ispočetka, što nije točno. Ja sam prije imao nick 2fast-4u,

pa 2fast4u, pa sad CroGrid-2fast4u, i još mislim napraviti jedan, onako   za "freelance"... I gdje tu ima problem?

Svi će znati da sam jedna te ista osoba? Meni isti K.

(Double klikam na GRID.exe...)

17 godina
neaktivan
eto ja nemrem jer sam(po neznam koji put) ubil winse i sad opet moram instalat grid(je codemsaters usro sa tim instalacijama samo tu igru od ostalih 12 moram ponovo instalirat nakon reinstala os-a).
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan
Burs kaže...

Nema sloge. To je definitivno točno. Čekam od 11 ujutro da se neko javi, i sad vidim samo jednog ozbiljnog.

Bilo kako bilo, ja idem sad na pol sata-sat vremena, tek tolko da ostanem fit.

@iwek: ja te osobno nikad nisam vidio sa CroGrid- prefixom. Zašto kod mijenjanja nadimka uopće postoje problemi?

Pa to je samo nick! Svoj rang možeš podići na Legend za 10-ak sati ako igraš dobro (u što ne sumnjam).

Mnogi misle da je to skroz drugi account i da sve ide ispočetka, što nije točno. Ja sam prije imao nick 2fast-4u,

pa 2fast4u, pa sad CroGrid-2fast4u, i još mislim napraviti jedan, onako   za "freelance"... I gdje tu ima problem?

Svi će znati da sam jedna te ista osoba? Meni isti K.

(Double klikam na GRID.exe...)

Sry all.. nisam više tolko aktivan na forumu..
ja sam za Grid danas al neznam kolko budem bio sposoban (čitaj 3 berbe u 2 dana )Mršti se 

ko je za Grid, nek se javi mi na msn. da se dogovorimo.. 
E 6600->Gigabyte P35-DS4->X-FI AUDIO-> Seagate barracuda 320Gb,16mb ->HD 4850+ VF 900 ->Z-5500-> MX-518-> Samsung 2232BW...> Fortron 650W...
17 godina

Hvala svima sto ste se odazvali u velikom broju...

Bilo nas je ni vise ni manje nego troje (3).

Moramo ozbiljno proraditi na organizaciji.

17 godina

Obavijest, nadish sigurno ostaje u klanu i upravo ide napraviti CroGrid acc...

Nadalje, nek se izjasne iwek i shai hulud misle li ostati!

Znaju se pravila, CroGrid acc se mora napraviti-mislim da to i nije neki problem!

Ige, Traktoxx javite se tu Bursu.

Mbbest, pozivam te još jednom!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mbbest ti je lutalica samotnjak :D

Stvarno nisam za klub, posao me stalno ganja a igram i samo gt1, i to sve manje :( jednostavno nestignem

-----------------------------------------------------------

EDIT

Evo igrao sam od 20.30-21.45 i samo na MadBoy-a naišao..

A i on cili ljut na sve oko sebe pa sam ostao kraće nego sam htio :)

Marek ga dva-tri puta slučajno lupio i on bjesan na sve ko sebe..a to što su mene pokupila 4 idiota u 3 utrke

nikoga nezanima :D možda sam ljut na kratko ali ubrzo mi dođe do mozga da je sve to igra..koja će uskoro na uninstall..

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2008 21:51 (Mbbest).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mbbest kaže...

Mbbest ti je lutalica samotnjak :D

Stvarno nisam za klub, posao me stalno ganja a igram i samo gt1, i to sve manje :( jednostavno nestignem

-----------------------------------------------------------

EDIT

Evo igrao sam od 20.30-21.45 i samo na MadBoy-a naišao..

A i on cili ljut na sve oko sebe pa sam ostao kraće nego sam htio :)

Marek ga dva-tri puta slučajno lupio i on bjesan na sve ko sebe..a to što su mene pokupila 4 idiota u 3 utrke

nikoga nezanima :D možda sam ljut na kratko ali ubrzo mi dođe do mozga da je sve to igra..koja će uskoro na uninstall..

onaj Marek u svakoj prilici kad sam ga preticao me fino opalio i onda mi dopi...   onda se našao onaj još njemac neki n S ... koji mu je pripomogao.. onda je počela tarapana..  Viče
E 6600->Gigabyte P35-DS4->X-FI AUDIO-> Seagate barracuda 320Gb,16mb ->HD 4850+ VF 900 ->Z-5500-> MX-518-> Samsung 2232BW...> Fortron 650W...
17 godina
neaktivan

Ma to je sve kako covijek shvati, ja recimo kad me netko bas namjerno mazne, ne ono u prvom zavoju ili tako nes, nego jedan na jedan, a ja sam brzi, i on me mazne u zavoju i sj?ebe i sebe i mene, e onda se posvetim da ne zavrsi ni jednu utrku, i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

posveti se ige tome bez prefixa crogrid.....

ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid :D

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice