JA NISAM TINEJDZER ALI SAM ZATO NEZRELI PUBERTETLIJA
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
JA SAM TI KONTRAVERZNA LICNOST IZRAZITO MLAD I POMALO STAR AKO ME RAZUMES NARAVNO
MISLIM NA GRID DA NISAM MLAD IGRAM GA DUGO ALI NE ONLINE,ZATO NISAM MLAD A PUBERTETLIJA SAM JER IGRAM ONLINE TEK NEKOLIKO DANA
KUZIS STARIMA
MA LOZIM VAS MATOR SAM I MRZIM RAZMAZENE SAJBER KLINCE KOJI NOSE NAOCARE U 15 GODINA A STO SE TICE GRIDA VIDIMO SE DECACI......
JA SAM TI KONTRAVERZNA LICNOST IZRAZITO MLAD I POMALO STAR AKO ME RAZUMES NARAVNO
MISLIM NA GRID DA NISAM MLAD IGRAM GA DUGO ALI NE ONLINE,ZATO NISAM MLAD A PUBERTETLIJA SAM JER IGRAM ONLINE TEK NEKOLIKO DANA
KUZIS STARI
wenge, loše si počeo...
Ajd se malo skuliraj i pročitaj pravila ponašanja na forumima općenito.
Ako te zanimaju pravila CroGrid klana i tko sve u njemu igra, trk na crogrid.hcl.hr
instalirao sam GRID...recite mi kaj da radim da mogu vozit s vama aute ? xD

Idem sad koju "nabaciti"!
Ima još ko zainteresiran?
Upravo sam se probudil....
Bil sam u berbi
Ce bit sta veceras?
Ce bit sta veceras?
Stiže i tajo :)
gdje ste ljudi?????
Obavijest nekim ljudima/članovima.
Zbog ne pristranog ponašanja, posljednje opomene članovima Iwek-is-crazy, Dynomad-u i Shai-Huludu!
Ukoliko ne promijenite nick u CroGrid-nick (proizvoljni), morat ćete napustiti naš/vaš klan.
Nikome to ne želim ali to je jedna mala stvar koju morate učiniti za klan.
Uz to, pozivam zainteresirane članove Nitra, Ige-a, Traxxtora da se jave za učlanjenje.
Svi ostali zainteresirani nek se jave...
Potpisujem!
Red i disciplina...
Live long and prosper!
Obavijest nekim ljudima/članovima.
Zbog ne pristranog ponašanja, posljednje opomene članovima Iwek-is-crazy, Dynomad-u i Shai-Huludu!
Ukoliko ne promijenite nick u CroGrid-nick (proizvoljni), morat ćete napustiti naš/vaš klan.
Nikome to ne želim ali to je jedna mala stvar koju morate učiniti za klan.
Uz to, pozivam zainteresirane članove Nitra, Ige-a, Traxxtora da se jave za učlanjenje.
Svi ostali zainteresirani nek se jave...
Generalni update stranice nastupit će nakon razrješavanja svih potencijalnih "problema" u CroGrid klanu.
Znači ponavaljam za Armorom, svi koji su u klanu ili namjeravaju biti, nek se prvo izjasne o svojem online nadimku sa CroGrid- prefixom.
Svi koji su trenutno u klanu samo reda-radi, neka odluče da li će ostati ili ne. Ako da, uvjet je biti *aktivni* član.
Last but not least, probajmo se navečer naći na private sessionu, barem na sat vremena. Javite kako kome paše.
Pozz svima!
Oko 9?
decki,ja vise neznam kaj bi s vama.
ako nisam medu prvih 10 u hrv koji su poceli igrati grid,ako nisam jedan od onih koji je poduprl armora da slozimo klan mada nisam bil referent za teh pitanja.
pa neznam kaj se to dogada. niko se iz klana nemre sloziti(znaci da budemo slozni),nikak da se najdemo na kupu, nikak da poteremo BEER klan....
i kaj da onda radim? mogu samo sutiti...
radi se o izbacivanju iz klana,a prvi sam napravil nick sa prefixom "klana",imal ga dugo i dok sam videl da nist od toga onda sam uzel novi acc i napravil nekaj s njim.
i sad opet da radim novi?
tak i tak nisam igral grid 2 tj tak da lagano razmisljam o brisanju...uvjerite me s necim,al nemojte mi nist obecavati..
Nema sloge. To je definitivno točno. Čekam od 11 ujutro da se neko javi, i sad vidim samo jednog ozbiljnog.
Bilo kako bilo, ja idem sad na pol sata-sat vremena, tek tolko da ostanem fit.
@iwek: ja te osobno nikad nisam vidio sa CroGrid- prefixom. Zašto kod mijenjanja nadimka uopće postoje problemi?
Pa to je samo nick! Svoj rang možeš podići na Legend za 10-ak sati ako igraš dobro (u što ne sumnjam).
Mnogi misle da je to skroz drugi account i da sve ide ispočetka, što nije točno. Ja sam prije imao nick 2fast-4u,
pa 2fast4u, pa sad CroGrid-2fast4u, i još mislim napraviti jedan, onako za "freelance"... I gdje tu ima problem?
Svi će znati da sam jedna te ista osoba? Meni isti K.
(Double klikam na GRID.exe...)
Nema sloge. To je definitivno točno. Čekam od 11 ujutro da se neko javi, i sad vidim samo jednog ozbiljnog.
Bilo kako bilo, ja idem sad na pol sata-sat vremena, tek tolko da ostanem fit.
@iwek: ja te osobno nikad nisam vidio sa CroGrid- prefixom. Zašto kod mijenjanja nadimka uopće postoje problemi?
Pa to je samo nick! Svoj rang možeš podići na Legend za 10-ak sati ako igraš dobro (u što ne sumnjam).
Mnogi misle da je to skroz drugi account i da sve ide ispočetka, što nije točno. Ja sam prije imao nick 2fast-4u,
pa 2fast4u, pa sad CroGrid-2fast4u, i još mislim napraviti jedan, onako za "freelance"... I gdje tu ima problem?
Svi će znati da sam jedna te ista osoba? Meni isti K.
(Double klikam na GRID.exe...)

Hvala svima sto ste se odazvali u velikom broju...
Bilo nas je ni vise ni manje nego troje (3).
Moramo ozbiljno proraditi na organizaciji.
Obavijest, nadish sigurno ostaje u klanu i upravo ide napraviti CroGrid acc...
Nadalje, nek se izjasne iwek i shai hulud misle li ostati!
Znaju se pravila, CroGrid acc se mora napraviti-mislim da to i nije neki problem!
Ige, Traktoxx javite se tu Bursu.
Mbbest, pozivam te još jednom!
Mbbest ti je lutalica samotnjak :D
Stvarno nisam za klub, posao me stalno ganja a igram i samo gt1, i to sve manje :( jednostavno nestignem
-----------------------------------------------------------
EDIT
Evo igrao sam od 20.30-21.45 i samo na MadBoy-a naišao..
A i on cili ljut na sve oko sebe pa sam ostao kraće nego sam htio :)
Marek ga dva-tri puta slučajno lupio i on bjesan na sve ko sebe..a to što su mene pokupila 4 idiota u 3 utrke
nikoga nezanima :D možda sam ljut na kratko ali ubrzo mi dođe do mozga da je sve to igra..koja će uskoro na uninstall..
Mbbest ti je lutalica samotnjak :D
Stvarno nisam za klub, posao me stalno ganja a igram i samo gt1, i to sve manje :( jednostavno nestignem
-----------------------------------------------------------
EDIT
Evo igrao sam od 20.30-21.45 i samo na MadBoy-a naišao..
A i on cili ljut na sve oko sebe pa sam ostao kraće nego sam htio :)
Marek ga dva-tri puta slučajno lupio i on bjesan na sve ko sebe..a to što su mene pokupila 4 idiota u 3 utrke
nikoga nezanima :D možda sam ljut na kratko ali ubrzo mi dođe do mozga da je sve to igra..koja će uskoro na uninstall..

Ma to je sve kako covijek shvati, ja recimo kad me netko bas namjerno mazne, ne ono u prvom zavoju ili tako nes, nego jedan na jedan, a ja sam brzi, i on me mazne u zavoju i sj?ebe i sebe i mene, e onda se posvetim da ne zavrsi ni jednu utrku, i to je to
posveti se ige tome bez prefixa crogrid.....