daj decki ohladite od europe....
ako mislite imati okrsaj sa takvim klanom onda morate random znati sve staze.
i ako ne mislite imati iz svakog podrucja(europa,usa,japan) jedan event u tom natjecanju onda na mene ne racunajte....
i ako ne mislite imati iz svakog podrucja(europa,usa,japan) jedan event u tom natjecanju onda na mene ne racunajte....
Ja sam aktivan član na Grid Communitiy forumu i po izbora najboljih igrača GT1 je NAJTEŽA disciplina. Najviše najboljih igrača upravo je tamo okupljeno. Naravno da ima i puno noobova.
Ja nemam volan ali ne igram niti na tipkovnici-zato imam Logitech Rumblepad 2 i skrećem s "gljivama" koje, ukoliko ih se savršeno koristi daju neke mogućnosti poput proklizavanja. Ali to nije ni u koju ruku lagano.
Što se tiče nadisha, on je svakako jedan od top 3 GT1 igrača. Mene nikad ne gura, baš nikad. shalin je njegov brat blizanac.
I da, ako ja dogovorim sa BEER klanom (znači organizator sam), tada oni igraju to kaj ja velim.
A ja velim Europa.
Zato sam napisal da bacate prijedloge za nekaj drugo ali konkretno-ne tipa ja ne eu.
GT1 je siguran, traže se još dvije dicipline koje NE moraju biti europske.
Eto tolko.
pozdrav dječaci...
Ja sam isto za Europu...točnije za GT1...ona mi je prvi odabir...gt1 je, po meni, kruna GRID-a
Što se tiče nadisha...mene nikad nije niti jednom grdo zakačio...dobro možda je par puta došlo do kontakta, al to se tolerira...
@dynomad...ma vjerojatno je bio pad koncentracije...vidio sam kad te zakačio...ahh....dogodi se....
Kao 2. i 3. disciplinu (uz naravno gt1) volio bih e-bay i Nissan...
@Burs- s kojim volanom voziš?
@dynomad...ma vjerojatno je bio pad koncentracije...vidio sam kad te zakačio...ahh....dogodi se....
Mogli bismo navečer organizirati jednu utrku (mozemo i private session) svi iz klana...da vidimo koje nu nam slabije strane...
Stvarno nije uredu da se kaki po nadishu, nisam nikad vidio da on gura nekoga, postoje samo dva razloga zašto je nekoga gurao:
1. Napravio je vozačku grešku, tj nije bilo namjerno
2. Zapamtio te iz prošlosti kad si ti njega izlupao pa ti vraća
GT1 je uistinu najteža i najzanimljivija disciplina, a vožnja bez collision-a je ispit tko je najbrži.
Kad je collision ON onda je to ispit tko je najspretniji :)
Mogli bismo navečer organizirati jednu utrku (mozemo i private session) svi iz klana...da vidimo koje nu nam slabije strane...
Stvarno nije uredu da se kaki po nadishu, nisam nikad vidio da on gura nekoga, postoje samo dva razloga zašto je nekoga gurao:
1. Napravio je vozačku grešku, tj nije bilo namjerno
2. Zapamtio te iz prošlosti kad si ti njega izlupao pa ti vraća
GT1 je uistinu najteža i najzanimljivija disciplina, a vožnja bez collision-a je ispit tko je najbrži.
Kad je collision ON onda je to ispit tko je najspretniji :)
@Juventus 4ever
Neznam..ja ga nisam vidio još, svašta je moguće al neznam zašto bi on lupao po drugima kada je brz?? može svakoga prestići kad ga ide?
@Armor - zapustio si mi SPA, vozio sam 1:42:88 , ali u toj trci se desilo čudo, Robert1234 na zaprepaštenje sviju, uključujući i njega (LOL)
je odvozio 1:41:90 ili 91, nešto tako..nemam pojma kako je skinuo još 1 sekundu na ovakva vremena.., ajd ti voliš natjeravati vremena, baci se na posao
i probaj skinuti vrjeme ispod 1:42 pa mi reci kako si to napravio :D
Očekujte me kao novog člana na Gridu pod nazivom " The Undertaker " .
Dođite na GT1 server.
Tam smo CroatianFighter i ja.
Dolazi i benko pa dođite i ostali.
Moram se pohvaliti imam na Istanbulu vrijeme 01:21:80....
e da... jedno pitanje...Gdje vi provjerite top vremena ?
Super vrjeme! :)
Pa kako di provjerimo?? pa u igri imaš ono leaderboards ili nešto slično,
unutra imaš sve rezultate i stanje na tablici po bodovima..?? Pa nije da to nisi dosad vidio?
E ovak, imam par pitanja, prije sam igro nešt malo GRID i sad bi se htio malo više "posvetit".
1. Instaliro sam igru, skužio sam da igrate sa verzijom 1.2, jel trebam instalirat 1.1 prije 1.2?
2. Jel se igrate bez assista ili sa?
3. Jel još vrijedi onaj mini tutorial od Armora za štelanje Rumblepad-a 2???
EDIT: Odgovorio mi Armor sve prek msn-a, ne trebam više pomoć.
AAAAAAAAAAAAA nemrem vjerovat... instaliram sve i ne radi igra, pokrenem i stane na onom crnom ekranu kad se igra tek diže i na sredini piše GRID.............. a prije je sve normalno radilo, baš se nabrijem i nemam sreće.
Super vrjeme! :)
Pa kako di provjerimo?? pa u igri imaš ono leaderboards ili nešto slično,
unutra imaš sve rezultate i stanje na tablici po bodovima..?? Pa nije da to nisi dosad vidio?
Nakon sat i pol muka po googleu i raznim forumima za koje nikad nisam čuo riješio sam problem!!!
Stvar je u driverim za onboard zvučnu karticu, kad se deinstaliraju ostave neki file u system32 mapi zbog kojeg se driveri od zvučne kartica koju koristim stiltaju i GRID i DIRT ne rade. Zanimljivo samo te dvije igre od Codemastersa...
Problem su zasad imali samo korisnici Creative X-Fi Extreme Gamer i Music zvučnih kartica.
hehe zvjer ocito da imas predobre karitece...
P.S.malos am pod šusom xd
Ma kriva je onboard kartica od matične...
heh vidi se da si pod šusom, probaj gridat u takvom stanju.
Sry za šta silazim sa teme ali da ne otvaram novu
Jel itko od vas probao Novi Gtr evolution ja sam proba i odličan je
TA IGRICA SMRDI. IDEMO SE SVI IGRATI BSODa.
Sry za šta silazim sa teme ali da ne otvaram novu
Jel itko od vas probao Novi Gtr evolution ja sam proba i odličan je
Numb87???
Ma daj? Igrao sam s njim više puta, brz i standard play igrač? Što ste mu napravili
pa da je otišao na kvasinu? :)