Race Driver Grid multiplayer

poruka: 1.198
|
čitano: 184.703
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
17 godina
neaktivan

daj decki ohladite od europe....

ako mislite imati okrsaj sa takvim klanom onda morate random znati sve staze.

i ako ne mislite imati iz svakog podrucja(europa,usa,japan) jedan event u tom natjecanju onda na mene ne racunajte....

ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2008 8:43 (iwek).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Race Driver Grid multiplayer
iwek kaže...

daj decki ohladite od europe....

ako mislite imati okrsaj sa takvim klanom onda morate random znati sve staze.

i ako ne mislite imati iz svakog podrucja(europa,usa,japan) jedan event u tom natjecanju onda na mene ne racunajte....

potpis @iwek

vidim da ekipa koja koristi periferiju a da nije volan...samo voze gt1, omex i slično (zbog uklizavanja u zavoje)...
ja sam odustao BAŠ od takvih utka jer je tamo sve više noobova koji jedino to znaju vozit...
ovo sve govorim jer ja imam volan a doživljaj je TOTALNO drugačiji od npr tipkovnice...a i nemoš baš "uklizat" u zavoj

@Armor

nadish i onaj njegov sadish ili već kako se zove...su dva (za mene) najveća papana na gridu...jedini put do pobjede je da se guraju (no fairplay)...ujedno su i najveći razlog zašto ne vozim gore navedene discipline...a na drugim disciplinima ih NEMA...

@općenito

pa pošto sam u klanu a i nadish isto...te ako on bude vozio protiv BEER klana...ja neću...
ujedno moj glas da ode iz klana...
jer ako on ima dobar laptime u jednoj disciplini ne znaći da je najnaj...

Živio!!!
If ignorance is bliss, then knock the smile off my face!
17 godina

Ja sam aktivan član na Grid Communitiy forumu i po izbora najboljih igrača GT1 je NAJTEŽA disciplina. Najviše najboljih igrača upravo je tamo okupljeno. Naravno da ima i puno noobova.

Ja nemam volan ali ne igram niti na tipkovnici-zato imam Logitech Rumblepad 2 i skrećem s "gljivama" koje, ukoliko ih se savršeno koristi daju neke mogućnosti poput proklizavanja. Ali to nije ni u koju ruku lagano.

Što se tiče nadisha, on je svakako jedan od top 3 GT1 igrača. Mene nikad ne gura, baš nikad. shalin je njegov brat blizanac.

I da, ako ja dogovorim sa BEER klanom (znači organizator sam), tada oni igraju to kaj ja velim.

A ja velim Europa.

Zato sam napisal da bacate prijedloge za nekaj drugo ali konkretno-ne tipa ja ne eu.

GT1 je siguran, traže se još dvije dicipline koje NE moraju biti europske.

Eto tolko.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pozdrav dječaci...

Ja sam isto za Europu...točnije za GT1...ona mi je prvi odabir...gt1 je, po meni, kruna GRID-a

Što se tiče nadisha...mene nikad nije niti jednom grdo zakačio...dobro možda je par puta došlo do kontakta, al to se tolerira...

@dynomad...ma vjerojatno je bio pad koncentracije...vidio sam kad te zakačio...ahh....dogodi se....

Kao 2. i 3. disciplinu (uz naravno gt1) volio bih e-bay i Nissan...

@Burs- s kojim volanom voziš?

bobo desmra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

@dynomad...ma vjerojatno je bio pad koncentracije...vidio sam kad te zakačio...ahh....dogodi se....

zajebi to...svaki put...i to obično budemo sami...na širokoj cesti i on me gura u zid...nema tu pada koncetracije....
a to što si ti vidio je bilo namjerno i to svaki put...još vozi prećicama....a velkog junaka...

@Armor....
i dalje stojim iza onog što sam rekao
...GT1 najteža...od najboljih igrača....čega... igrača GT1?...
nebudi smješan...a to kako on mene zakači....uh....kičmu bi mu kroz pi...u provukao...
vidim da se pretežno vozi gt1, bridgestone cup...jer jedino su tu svi tu negdje...po vremenima

i puno sreće s BEER klanom...jer ja ne vozim

uostalom..šta se živciram...igru sam završio...i to sa extreme postavkama...(inače nije zanimljivo-bar meni)
a na multi odem iz razonode...i čim dođu papani...ja mijenjam session....dok mi ne dosadi...

ak netko misli da serem ....može me naći na driftovima...F3...LMP1 i 2...prototype svih vrsta...ebay...toca...jun street....itd
collisions forward ili on, driver assist-koji god al je zanimljivije sa OFF...damege ON...

toliko!!!
17 godina
@iwek: ne znam dal se "decki" tice samo mene ili i ostalih, ALI... GT1 odnosno Europa ce sigurno biti na popisu vozenih staza i njih znam najbolje vozit. Od ostaloga, 3-4 staze sa USA isto znam super vozit, al sam na Japanu jako slab (Okutamu sam najvise vozio). Al znat sve staze... hmm... previse trazis. Mislim da ce me prije prestat GRID zanimati, nego sto cu nauciti sve staze. Neznam kako drugi stoje s vremenom, al ja ga definitvno tolko nemam. Kad ce se tocno znati sta ce se vozit, budem provrtio par desetaka krugova na njima i poslije cu dat sve od sebe.

@beziljy: IMHO, kod nadisha i shalina moras steci respect... kolko god smijesno i nevjerojatno zvucalo. Oni dvojica, Armor i ja se dugo znamo, i kad se nadjemo svi skupa na stazi, rađe dvaput razmislimo sto napraviti kad smo jedni blizu drugih, jer ne zelimo svađu. Svi znamo tko smo, sta smo i da smo u CroGridu, i da tu nema zezancije. Kad im jednom pokazes da si jak, dobit ce drugi dojam o tebi. Ja sam sa shalinom imao jako negativno prvo iskustvo, al kad sam mu pokazao da samnom nema zezancije i kad sam ga doveo k pameti, sve cesce je slijedilo "sorry" s njegove strane. Nadish je s druge strane skroz korektan i nisam imao vecih okrsaja s njim. Druga stvar, ako ce te i dalje krsiti po stazi, onda i moj glas ide za ban iz klana. U klanu se toleriraju sitne greske sa naknadnom isprikom, ali konstanta gurkanja po stazi i ne-fairplay igranje se nece tolerirati. Ako i treba, budem preveo kategoriju Pravila sa CroGrid sajta na engleski, pa nek si covjek procita uvjete za clanstvo u klanu. Prije svega toga, mozemo ga crohr i ja malo dovesti k pameti, pa ako se ne popravi, ici cemo rigoroznijim mjerama.

@Core2Duo2: ne vozim sa volanom. Isto imam Logitech Cordless RumblePad 2 gamepad kao i Armor. Uz fino podesene kontrole, malo privikavanja i vjezbe, gotovo je jednako ugodno igrati na njemu kao i sa volanom.
17 godina
beziljy kaže...
Core2Duo2 kaže...

zajebi to...svaki put...i to obično budemo sami...na širokoj cesti i on me gura u zid...nema tu pada koncetracije....
a to što si ti vidio je bilo namjerno i to svaki put...još vozi prećicama....a velkog junaka...

@Armor....
nebudi smješan...a to kako on mene zakači....uh....kičmu bi mu kroz pi...u provukao...
vidim da se pretežno vozi gt1, bridgestone cup...jer jedino su tu svi tu negdje...po vremenima

uostalom..šta se živciram...igru sam završio...i to sa extreme postavkama...(inače nije zanimljivo-bar meni)
a na multi odem iz razonode...i čim dođu papani...ja mijenjam session....dok mi ne dosadi...

ak netko misli da serem ....može me naći na driftovima...F3...LMP1 i 2...prototype svih vrsta...ebay...toca...jun street....itd
collisions forward ili on, driver assist-koji god al je zanimljivije sa OFF...damege ON...

toliko!!!

Kao prvo, nadish jako ali jako rijetko griješi i to je prvenstveno cilj uspjeha. Ak je tebe udaril namjerno, a veliš da je u što ja NE vjerujem, tada si ti trebal njega i stvar riješena.
Bil si par puta kolko se sjećam s nama na coll off-i nisi imal pobjede dok smo ja i nadish uvijek bil na 0.5-1 s razlike i svima pobjegli.
Ak ne vjeruješ pitaj druge, recimo Core2Dua ili Bursa. nadish je pakleno brz i kolko sam primjetil (nije hvaljenje), od naših ga pratiti i pobjeđivati mogu jedino ja.

Kao što kaže Core2Duo, OSNOVICA GRID-a je EUROPA-GT1 i Touring auti.
Slatkiši poput drifta su previše "needforspeedovski" i  nisam ni probal igrati.
Slažem se da je LMP1 dobbra disciplina ali je opet europska.
I Amerika ima dobre utrke također, i Japan ali sve je to daleko iza Europe i GT1 koji je uz Bridgestone definitivno najigraniji-i najteži samim time jer igra velik broj gotovo perfektnih igrača.
Formule neću spominjati- onaj "papan" Saferide, ujedno 1. igrač svijeta igra isključivo F1000 na collision off-papak do bola.

Ok, ak nećeš igrati za nas tvoj problem, vidiš, nadish i antonio hoćeju.
Ak odlazi nadish, odlazim i ja.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

Mogli bismo navečer organizirati jednu utrku (mozemo i private session) svi iz klana...da vidimo koje nu nam slabije strane...

bobo desmra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
Kao prvo, nadish jako ali jako rijetko griješi i to je prvenstveno cilj uspjeha. Ak je tebe udaril namjerno, a veliš da je u što ja NE vjerujem, tada si ti trebal njega i stvar riješena.
Bil si par puta kolko se sjećam s nama na coll off-i nisi imal pobjede dok smo ja i nadish uvijek bil na 0.5-1 s razlike i svima pobjegli.
Ak ne vjeruješ pitaj druge, recimo Core2Dua ili Bursa. nadish je pakleno brz i kolko sam primjetil (nije hvaljenje), od naših ga pratiti i pobjeđivati mogu jedino ja.

pa to i govorim...nadish je dobar u gt1...i to je to...a gdje je u ostalim disciplinama...nema...pa ne stoji da je najbolji igrač u gridu...
ja znam da nisam najbolji u gt1...jednostavno ne ide mi dobro s volanom to vozit...o tipkama ne želim ni razmišljat...
Armor kaže...

I Amerika ima dobre utrke također, i Japan ali sve je to daleko iza Europe i GT1 koji je uz Bridgestone definitivno najigraniji-i najteži samim time jer igra velik broj gotovo perfektnih igrača.
Formule neću spominjati- onaj "papan" Saferide, ujedno 1. igrač svijeta igra isključivo F1000 na collision off-papak do bola.

nisam tako shvatio...al ako je grid klan onda se vozi sve ili pretežno sve iz grida...jel...a ne jednu disciplinu....
ako se nešto najviše igra ne znaći i da je najteže...
a saferide...je klasa za sebe...papan nad papanima....on je f1000 naučio napamet...i to je to...
a inaće... vožnja s collisions off...pa protiv kog se trkam tu...nema prelaženja...mogu s kompom se utrkivat tako...samo lovljenje laptima-a
a i problem mi je vozit jer mi je pogled s haube
Armor kaže...

ja nemam problema....jer ipak je to igra...al me eto nekad "ponese"
vi onda vozite...
zašto antonio...nisam ga naveo...pa neznam zašto ga ti navodiš...al s njim nemam "problema"

napomena:

Armor,  gdje si sinoć nestao...nije bilo nikakvog omex-a...osim jednog s 10 igrača al bez tebe...tražio sam te i na gt1...al nema te.....
čak sam i na private tražio al...opet nema...

pozz
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2008 12:11 (beziljy).
16 godina
neaktivan

Stvarno nije uredu da se kaki po nadishu, nisam nikad vidio da on gura nekoga, postoje samo dva razloga zašto je nekoga gurao:

1. Napravio je vozačku grešku, tj nije bilo namjerno

2. Zapamtio te iz prošlosti kad si ti njega izlupao pa ti vraća

GT1 je uistinu najteža i najzanimljivija disciplina, a vožnja bez collision-a je ispit tko je najbrži.

Kad je collision ON onda je to ispit tko je najspretniji :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2008 13:28 (Mbbest).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Burs kaže...
@iwek: ne znam dal se "decki" tice samo mene ili i ostalih, ALI... GT1 odnosno Europa ce sigurno biti na popisu vozenih staza i njih znam najbolje vozit. Od ostaloga, 3-4 staze sa USA isto znam super vozit, al sam na Japanu jako slab (Okutamu sam najvise vozio). Al znat sve staze... hmm... previse trazis. Mislim da ce me prije prestat GRID zanimati, nego sto cu nauciti sve staze. Neznam kako drugi stoje s vremenom, al ja ga definitvno tolko nemam. Kad ce se tocno znati sta ce se vozit, budem provrtio par desetaka krugova na njima i poslije cu dat sve od sebe.

@beziljy: IMHO, kod nadisha i shalina moras steci respect... kolko god smijesno i nevjerojatno zvucalo. Oni dvojica, Armor i ja se dugo znamo, i kad se nadjemo svi skupa na stazi, rađe dvaput razmislimo sto napraviti kad smo jedni blizu drugih, jer ne zelimo svađu. Svi znamo tko smo, sta smo i da smo u CroGridu, i da tu nema zezancije. Kad im jednom pokazes da si jak, dobit ce drugi dojam o tebi. Ja sam sa shalinom imao jako negativno prvo iskustvo, al kad sam mu pokazao da samnom nema zezancije i kad sam ga doveo k pameti, sve cesce je slijedilo "sorry" s njegove strane. Nadish je s druge strane skroz korektan i nisam imao vecih okrsaja s njim. Druga stvar, ako ce te i dalje krsiti po stazi, onda i moj glas ide za ban iz klana. U klanu se toleriraju sitne greske sa naknadnom isprikom, ali konstanta gurkanja po stazi i ne-fairplay igranje se nece tolerirati. Ako i treba, budem preveo kategoriju Pravila sa CroGrid sajta na engleski, pa nek si covjek procita uvjete za clanstvo u klanu. Prije svega toga, mozemo ga crohr i ja malo dovesti k pameti, pa ako se ne popravi, ici cemo rigoroznijim mjerama.

@Core2Duo2: ne vozim sa volanom. Isto imam Logitech Cordless RumblePad 2 gamepad kao i Armor. Uz fino podesene kontrole, malo privikavanja i vjezbe, gotovo je jednako ugodno igrati na njemu kao i sa volanom.
 ocemo onda bez tc ja protiv tebe pa da vidimo kome je lakse???
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
Necemo. Zapravo... ne kuzim pitanje?
Nisam govorio o tome kome je lakse, samo da su mi volan i gamepad podjednaki.
That's all...
Pozz!
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
beziljy kaže...
Core2Duo2 kaže...

@Armor....

toliko!!!

@armor: ja sam vidio dosta puta da je nadish par puta NAMJERNO pogodio  beziljya ,
Iskreno ja nemam problema nit s njim nit s nekom drugim a mislim da donekle FER vozim...(ja ne govorim da 100% fer svaki put vozim)
Al nikog koji normalno i odgovorno vozi nisam naguravao.. 
Core2Duo2 kaže...

Mogli bismo navečer organizirati jednu utrku (mozemo i private session) svi iz klana...da vidimo koje nu nam slabije strane...

@Core2DUo2: Mogli bi odvoziti
beziljy kaže...
Armor kaže...

pa to i govorim...nadish je dobar u gt1...i to je to...a gdje je u ostalim disciplinama...nema...pa ne stoji da je najbolji igrač u gridu...
ja znam da nisam najbolji u gt1...jednostavno ne ide mi dobro s volanom to vozit...o tipkama ne želim ni razmišljat...
Armor kaže...

nisam tako shvatio...al ako je grid klan onda se vozi sve ili pretežno sve iz grida...jel...a ne jednu disciplinu....
ako se nešto najviše igra ne znaći i da je najteže...
a saferide...je klasa za sebe...papan nad papanima....on je f1000 naučio napamet...i to je to...
a inaće... vožnja s collisions off...pa protiv kog se trkam tu...nema prelaženja...mogu s kompom se utrkivat tako...samo lovljenje laptima-a
a i problem mi je vozit jer mi je pogled s haube
Armor kaže...

ja nemam problema....jer ipak je to igra...al me eto nekad "ponese"
vi onda vozite...
zašto antonio...nisam ga naveo...pa neznam zašto ga ti navodiš...al s njim nemam "problema"

napomena:

Armor,  gdje si sinoć nestao...nije bilo nikakvog omex-a...osim jednog s 10 igrača al bez tebe...tražio sam te i na gt1...al nema te.....
čak sam i na private tražio al...opet nema...

pozz
  @beziljy: ja sam vido da nadish nije bio baš fer prema tebi i ti govoriš istinu.. 
Mbbest kaže...

Stvarno nije uredu da se kaki po nadishu, nisam nikad vidio da on gura nekoga, postoje samo dva razloga zašto je nekoga gurao:

1. Napravio je vozačku grešku, tj nije bilo namjerno

2. Zapamtio te iz prošlosti kad si ti njega izlupao pa ti vraća

GT1 je uistinu najteža i najzanimljivija disciplina, a vožnja bez collision-a je ispit tko je najbrži.

Kad je collision ON onda je to ispit tko je najspretniji :)

@mbbest: 1. Par puta za redom se nemože napraviti "pogreška" na ravnom djelu staze...
a i na drugim djelovima ga je trgao..
SRY all zbog duljine posta,.  Osmijeh

E 6600->Gigabyte P31-DS3L->X-FI AUDIO-> Seagate barracuda 320Gb,16mb ->HD 4850 ->Z-5400-> MX-518-> Samsung 2232BW...> Fortron 650W...
16 godina
neaktivan

@Juventus 4ever

Neznam..ja ga nisam vidio još, svašta je moguće al neznam zašto bi on lupao po drugima kada je brz?? može svakoga prestići kad ga ide?

@Armor - zapustio si mi SPA, vozio sam 1:42:88 , ali u toj trci se desilo čudo, Robert1234 na zaprepaštenje sviju, uključujući i njega (LOL)

je odvozio 1:41:90 ili 91, nešto tako..nemam pojma kako je skinuo još 1 sekundu na ovakva vremena.., ajd ti voliš natjeravati vremena, baci se na posao

i probaj skinuti vrjeme ispod 1:42 pa mi reci kako si to napravio :D

0 0 hvala 0
17 godina

Očekujte me kao novog člana na Gridu pod nazivom " The Undertaker " .

Audi R8 - born of powerful ideas

0 0 hvala 0
17 godina
Batista kaže...

Ti ne bi bilo bolje "The Overtaker" Cool

Mogli bi danas igrati ali ili prije ili poslije formula. One traju od 2-4h skoro.
Žao mi je vremena koje mi je otišlo gledajući naše na OI i gubeći živce. Bolje da sam Grid igral za to vrijeme.
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
Batista kaže...

Ti ne bi bilo bolje "The Overtaker" Cool

Mogli bi danas igrati ali ili prije ili poslije formula. One traju od 2-4h skoro.
Žao mi je vremena koje mi je otišlo gledajući naše na OI i gubeći živce. Bolje da sam Grid igral za to vrijeme.
  Uistinu žalosno..2008 je užaš sa hrvatski sport..prvo oni na nogometu spušili pa sada OI a kakve smo sreće ispast ćemo i s kvalifikacija za svjetsko nogometno prvenstvo, nije dosta srebro i bronca, hocemo zlato!!! :)

Ja taman odvozio par utrka sa ackijem, skinuo par svojih PB vremena :D (GT1 Lamborginhi)

SPA ostaje na 01:42:88 (otprilike top 10 vrjeme)
NURBURGRING 01:23:58 (~ top 9 )
JARAMA 01:04:13 (~ top 30)
INSTAMBUL 01:22:04 (top 20)
DONINGTON 01:03:09 (top 25)

I sva vremena uopće nisam natjeravao nego su me acki i jos jedan portugalac natjeravali :D osobna mi je želja SPA dovest u top 5 :D 
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2008 16:06 (Mbbest).
17 godina

Dođite na GT1 server.

Tam smo CroatianFighter i ja.

Dolazi i benko pa dođite i ostali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moram se pohvaliti imam na Istanbulu vrijeme 01:21:80....

e da... jedno pitanje...Gdje vi provjerite top vremena ?

bobo desmra

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Super vrjeme! :)

Pa kako di provjerimo?? pa u igri imaš ono leaderboards ili nešto slično,

unutra imaš sve rezultate i stanje na tablici po bodovima..?? Pa nije da to nisi dosad vidio?

17 godina

E ovak, imam par pitanja, prije sam igro nešt malo GRID i sad bi se htio malo više "posvetit".

1. Instaliro sam igru, skužio sam da igrate sa verzijom 1.2, jel trebam instalirat 1.1 prije 1.2?

2. Jel se igrate bez assista ili sa?

3. Jel još vrijedi onaj mini tutorial od Armora za štelanje Rumblepad-a 2???

EDIT: Odgovorio mi Armor sve prek msn-a, ne trebam više pomoć.

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2008 20:09 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

AAAAAAAAAAAAA   nemrem vjerovat...   instaliram sve i ne radi igra, pokrenem i stane na onom crnom ekranu kad se igra tek diže i na sredini piše GRID..............   a prije je sve normalno radilo, baš se nabrijem i nemam sreće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mbbest kaže...

Super vrjeme! :)

Pa kako di provjerimo?? pa u igri imaš ono leaderboards ili nešto slično,

unutra imaš sve rezultate i stanje na tablici po bodovima..?? Pa nije da to nisi dosad vidio?

gle stvarno...kak to nisam skužio...
e stvarno me treba bit sram...Sramim se Sramim se..stvarno sam poseban...Šutim
nego kad ćemo odigrat nešto?
bobo desmra
17 godina

Nakon sat i pol muka po googleu i raznim forumima za koje nikad nisam čuo riješio sam problem!!!

Stvar je u driverim za onboard zvučnu karticu, kad se deinstaliraju ostave neki file u system32 mapi zbog kojeg se driveri od zvučne kartica koju koristim stiltaju i GRID i DIRT ne rade. Zanimljivo samo te dvije igre od Codemastersa...

Problem su zasad imali samo korisnici Creative X-Fi Extreme Gamer i Music zvučnih kartica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hehe zvjer ocito da imas predobre karitece...

P.S.malos am pod šusom xd

ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2008 23:49 (iwek).

0 0 hvala 0
17 godina

Ma kriva je onboard kartica od matične...

heh vidi se da si pod šusom, probaj gridat u takvom stanju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sry za šta silazim sa teme ali da ne otvaram novu

Jel itko od vas probao Novi Gtr evolution ja sam proba i odličan je

16 godina
protjeran

TA IGRICA SMRDI. IDEMO SE SVI IGRATI BSODa.

0 0 hvala 0
17 godina
maky kaže...

Sry za šta silazim sa teme ali da ne otvaram novu

Jel itko od vas probao Novi Gtr evolution ja sam proba i odličan je

Evo imaš temu o GTR Evolution OVDJE
Daj usput tam napiši malo o igri jer me živo zanima dal kaj valja.

Inače, jučer navečer dok smo igrali (Core2Duo, Nitvirp, iwek i ja) napali Turčini i počeli se zabijati isključivo u nas Hrvate. Sasatas i NaRkoZ , predvođeni Numb87-om!
Sramota za njih. Čuvajte se tih gadova dok ste online.

16 godina
neaktivan

Numb87???

Ma daj? Igrao sam s njim više puta, brz i standard play igrač? Što ste mu napravili

pa da je otišao na kvasinu? :)

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice