Race Driver Grid multiplayer

poruka: 1.198
|
čitano: 184.451
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
17 godina
RE: Race Driver Grid multiplayer

Ja sam za. Tocnije, idem odmah sad.

GT1 always & forever. Tak da znate gdi sam...

Pozz!

17 godina
Burs kaže...

Pozz!

Igramo igy i ja ali tebe nema ni na jednom gt1 niti na msn :(
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina

Ljudi, jel igrate?

ja bih se isto pridruzio nekoj voznji.

javite vrijeme

ak treba msn, nema problema!!!!!

pozz

e da moj nick je CRODRIVERMARKO

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajde svi koji ocete igrat samo da se organiziramo malo, msnove prikupimo i tako...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ajd ja bi igro.

komu trebam dati msn?

17 godina
neaktivan

evo ja stižem u igru......

@ige....ček ti si Igor u GRID-u ??

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

1 0 hvala 1
17 godina

moze mi neko rec kamo moram ici da vozim s vama?

17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

evo ja stižem u igru......

@ige....ček ti si Igor u GRID-u ??

Ovak ide prica...Moj RL nick je egi, a na forum sam se prijavio kao ige(citaj unazad)
trenutacni nick mi je CroGrid-Egi
MSN mi je egi.alpeza@hotmail.com pa me addajte svi
17 godina
neaktivan

e jbg, jesam li okasnio da i ja zaigram grid s vama?

moj nick u igri je Skandalouz, pa ak se gdje susretnemo javite..

tell me and I will tell you

0 0 hvala 0
17 godina

Bok Ige!

Ti si u CroGrid klanu? Jel te Armor ubacio kao clana ili si se sam prozvao?

Bilo bi lijepo da te prvo vidimo u akciji i evaluiramo, prije nego dobijes status clana.

Bez ljutnje, al ako pocnes raditi sranja sa tim nickom, cijeli CroGrid klan ce trpit.

Ona informacija o dodavanju CroGrid prefiksa odnosila se iskljucivo na clanove klana.

Pozz!

17 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

u Sloveniju....Osmijeh

ma sam dođeš na multiplayer i to je to
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
17 godina
Lord_Marko kaže...

skandalouz kaže...

e jbg, jesam li okasnio da i ja zaigram grid s vama?

moj nick u igri je Skandalouz, pa ak se gdje susretnemo javite..

Lijepo da ste zainteresirani!
Prvenstveno, opišite kaj vozite : Europu, Japan, Ameriku ili sve "pomalo".
Pošaljite msn Bursu i meni tak da možemo komunicirati lakše, ne samo prek foruma...

Nadalje, kad to napravite, moramo svi skupa voziti ili barem neki od nas(koji smo u klanu) s vama i tad će pasti dogovor-onaj konačni.
Cilj našeg klana je fair-play, ne razbijanje drugih itd.
Eto, imate sad dosta informacija.

@Burs, Ige je poželjel biti u klanu i dal mi svoj msn(ko i svima kasnije) ali nije pala nikakva odluka. Naime, čovjek je već napravil acc i igrali smo skupa. A kaj je napravil?
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina

Nije nis napravil, al nick mu govori da je u CroGrid klanu, a kak i sam velis, odluka jos nije pala. Ako dođe do nekog sranja u međuvremenu, svi ce zapamtit ime CroGrid, a ne ono kaj pise poslije toga, tak da smo onda svi u govnima. Ako netko upada u klan, volio bih biti informiran. Ovako kako izgleda, Ige je sam sebe uclanio u klan.

Isto tako, kolko se sjecam, dogovor je bio da poslije prefiksa stavljamo svoje originalne nickove. Danas uopce nezam s kim sam sve vozio. Neki imaju po 4-5 nickova, i moram priznat da se pocinjem malo gubiti, jer sam vec poceo mijesati ljude. Sad cu na stranicu morat jos ubaciti informaciju tipa CroGrid nick i "obicni" nick ili whatever...

Pozz!

17 godina
neaktivan

e zašto neka auta u igri lete ili samo nestanu pa se pojave negdje kraj mene, pa onda opet nestanu pa se pojave dalje od mene i sve tak? Da li je to do njih ili do mene? I dali neko igra Grid na visti i jeli ima problema zbog toga?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Burs kaže...

Nije nis napravil, al nick mu govori da je u CroGrid klanu, a kak i sam velis, odluka jos nije pala. Ako dođe do nekog sranja u međuvremenu, svi ce zapamtit ime CroGrid, a ne ono kaj pise poslije toga, tak da smo onda svi u govnima. Ako netko upada u klan, volio bih biti informiran. Ovako kako izgleda, Ige je sam sebe uclanio u klan.

Isto tako, kolko se sjecam, dogovor je bio da poslije prefiksa stavljamo svoje originalne nickove. Danas uopce nezam s kim sam sve vozio. Neki imaju po 4-5 nickova, i moram priznat da se pocinjem malo gubiti, jer sam vec poceo mijesati ljude. Sad cu na stranicu morat jos ubaciti informaciju tipa CroGrid nick i "obicni" nick ili whatever...

Pozz!

Ma bez brige, ja nikad ne radim sranja...
Al nije bed, igrat cu sa starim nickom jos

EDIT: @skandalouz to ti je zbog laga, jel ti se downloada torrent ili tako nesta, a i cito sam da moze zbog premalo fps-a doc do tog, sto se tice viste ne mogu ti pomoc, ja sam na xp-u
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2008 7:55 (Ige).
17 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

e zašto neka auta u igri lete ili samo nestanu pa se pojave negdje kraj mene, pa onda opet nestanu pa se pojave dalje od mene i sve tak? Da li je to do njih ili do mene? I dali neko igra Grid na visti i jeli ima problema zbog toga?

ma to je do internetse veze...laga je uvijek bilo i uvijek ce ga bit...Osmijeh
može bit i do tebe i do drugih...

17 godina
neaktivan

Oćemol igrat danas Grida, neki private server?

0 0 hvala 0
17 godina
Armor kaže...
Burs kaže...

Pozz!

Igramo igy i ja ali tebe nema ni na jednom gt1 niti na msn :(
A heb'ga... bio jesam, al valjda je session cijelo vrijeme bio pun. (tek sad vidim da ste me tražili)
Možda  stignem  kroz  tjedan  trku-dvije, ak ne, onda tek u petak najranije.
Pozz!

17 godina

Imam jedan pomalo smiješan problem!

Naime, auto mi je svako malo prljav, zmazan, ima neke mrlje dok se drugima to ne događa-nije grafička da ne bi neko puknul tu glupost.

Problem riješim kad odem na View car-Wash.

Ali vidim da se nekima to uopće ne događa-igraju dugo u nekom sessionu i čak naprave wreck ali u sljedećoj trci im je auto čist ko suza.

Ja niti ne taknem nikog niti zid i nakon nekoliko trka je prljav i vide se one napukline na haubiPlač

Probal sam izbaciti iz garaže auto s kojim najviše igram-Lambo ali nema promjena.

Lambo je kupljen kao nov, ne na E-bay tak da i to nije uzrok.

Ne znam kak to riješiti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Imam jedan pomalo smiješan problem!

Naime, auto mi je svako malo prljav, zmazan, ima neke mrlje dok se drugima to ne događa-nije grafička da ne bi neko puknul tu glupost.

Problem riješim kad odem na View car-Wash.

Ali vidim da se nekima to uopće ne događa-igraju dugo u nekom sessionu i čak naprave wreck ali u sljedećoj trci im je auto čist ko suza.

Ja niti ne taknem nikog niti zid i nakon nekoliko trka je prljav i vide se one napukline na haubiPlač

Probal sam izbaciti iz garaže auto s kojim najviše igram-Lambo ali nema promjena.

Lambo je kupljen kao nov, ne na E-bay tak da i to nije uzrok.

Ne znam kak to riješiti...

Imam isti problem na CroGrid ACC-u... kao neke crne pukotine na haubi...nema udubina, ali je kao izudaran....
17 godina
Jeste probali kod lokalnog autolimara ili lakirera? :)
Ak nemate takvog, ja vam preporučim jednog jako dobrog...
Ili jednostavno šlauf u ruke i peri!
16 godina
neaktivan

Igram online vec nekoliko dana ali svaki put kad ispadnem iz mreze ili napustim igru on mi zaboravlja tesko stecene bodove i vraca me na pocetni rank. POMOZITE......Viče

0 0 hvala 0
17 godina
wenge kaže...

Igram online vec nekoliko dana ali svaki put kad ispadnem iz mreze ili napustim igru on mi zaboravlja tesko stecene bodove i vraca me na pocetni rank. POMOZITE......Viče

Ne brini, to se svima događa.
Kad izađeš van ili te izbaci, nema ti bodova koje si "teško" stekao.
Ali server ima update jednom dnevno i on ti to sve pamti tak da za najviše dan i pol svi tvoji bodovi budu ubrojeni.

Koji ti je nick i kaj najviše igraš-koje discipline?
16 godina
neaktivan

promenio sam ih dosta zbog toga sto mi uvek zapamti koliko sam trka vozio koliko pobeda imam ali rank mi je uvek pocetni trnutno vozim pod imenom COOLGOODMAN.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2008 16:21 (wenge).
17 godina
wenge kaže...

promenio sam ih dosta zbog toga sto mi uvek zapamti koliko sam trka vozio koliko pobeda imam ali rank mi je uvek pocetni trnutno vozim pod imenom COOLGOODMAN.

MORAM TE PITATI JOS NESTO,ON SABIRA I KADA CU ZNATI NA KOME SAM RANKU.UNAPRED HVALAOsmijeh

Da, on pamti i ak imaš dovoljno bodova za sljedeći rank, automatski kod prvog sljedećeg uploada povisit će ti rank također.
Recimo, ak si rokkie i skupiš za pro rank bodova, drugi dan ti bude pisalo pro.

17 godina
neaktivan

Možda ti misliš da ti ne pamte bodove jer uvjek igras neku drugu disciplinu, svaka disciplina ima svoje rankove.

edit: moja greška igro sam na dva drugačija acc, pa mi se učinilo..

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2008 20:22 (skandalouz).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

Možda ti misliš da ti ne pamte bodove jer uvjek igras neku drugu disciplinu, svaka disciplina ima svoje rankove.

zabluda
16 godina
neaktivan

igrao sam sinoc do 3 u noc i stigao sam do adv.rooki sa tri zvezdice,jutros kada sam se ulogovao stajalo je isto,nastavio sam igrati i dosao do jr.pro ali kada sam izasao i kasnije ponovo usao vratilo me je na adv.rooki sa tri zvezde,kada cu ponovo biti jr.pro. POZDRAVOsmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
wenge kaže...

igrao sam sinoc do 3 u noc i stigao sam do adv.rooki sa tri zvezdice,jutros kada sam se ulogovao stajalo je isto,nastavio sam igrati i dosao do jr.pro ali kada sam izasao i kasnije ponovo usao vratilo me je na adv.rooki sa tri zvezde,kada cu ponovo biti jr.pro. POZDRAVOsmijeh

Sutra
16 godina
neaktivan

igram pod imenom LUFTI 1307 i nastavicu pod tim imenom,koja su vasa "username"-s i kada uglavnom igrate jer ja sam na poslu pa uglavnom igram kasno uvece

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice