Ventilirana sjedala su mi ispred grijanih.
Niti jedan novi auto mi neće biti bez te opcije.
Slazem se ovime. Ventilirana sjedala su mi top
Zimi dok krećem na posao rano ujutro, nema mi bolje nego ugrijat sjedalo malo, jednostavno super stvar. Vjerujem da su i ventilirana sjedala ljeti vrh..
x puta iz minus 10 15 20 sjeo u auto i ukljucio grijanje sjedala. nema boljeg osjecaja osim mozda (/&%$. iduce sto bi po redu uzimao je grijani volan
Dok je vani -18 kako je znalo biti ove zime od grijanih sjedala nema bolje stvari + grijani volan a to sve imam na Kiji staroj 10 godina. Bez grijanog volana bih još mogao ali sljedeći auto mora mi isto imati grijana sjedala, navika je zajebana stvar. Kad ti to lijepo zagrije guzicu, leđa i ruke imaš osjećaj da ne trebaš ni paliti grijanje kabine.
ja si nikad nisam uspio zagrijat prste sa grijanim sjedalima. doslovno uvijek sam vozio s 2 prsta prvih 20 min po velikim hladnocama. jednostavno volan bude leden
Daj mi ABS, servo, centralno, el.prozore, klimatronik, android auto, grijana sjedala i straznje senzore i ja sretan.
Doslovno nemam potrebe za icim vise, i snalazim se daleko bolje u prometu (garantiram) nego bilo koja zenska ili milenijalac na strogoj Soylent dijeti u Kodiaqu sa 360 kamerom.
Daj mi ABS, servo, centralno, el.prozore, klimatronik, android auto, grijana sjedala i straznje senzore i ja sretan.
Doslovno nemam potrebe za icim vise, i snalazim se daleko bolje u prometu (garantiram) nego bilo koja zenska ili milenijalac na strogoj Soylent dijeti u Kodiaqu sa 360 kamerom.
360 kamere bi zabranio instantno jer ljudi se previse koncetriraju na buljenje u taj ekran, s senzorima parkiraš žmirecki, tj mozes biti potpuno koncentriran na okolinu! Recimo u Porschea sam svjedocio vise puta unistenju krova radi te usrane kamere jer je ekipa buljila u mini lcd a ne u garažna vrata kroz koja trebaju proci da ne pricam djecu i ekipu koja prolaze po parkiralistima i sl znaci katastrofa! Kolega je cak stukao jednog Range rovera od 200 000€ jer eto nije vidio u ekranu a stojao sam kraj njega na 2m...
Grijana sjedala i volan imam u vw starom 18 godina
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Imam grijana sjedala i volan i meni je to zakon. Iako se vozim cca 5 minuta do posla, baš mi je zato super jer se auto niti ne stigne ugrijati. Daleko od toga da bi bio dealbreaker da auto to nema, ali ko što je netko već rekao, jednom kad se navikneš...
Ventilirana sjedala nisam imao prilike isprobati, a nisam baš ni u toku kako točno funkcioniraju. Zašto je to toliko popularno?
Ventilirana sjedala nisam imao prilike isprobati, a nisam baš ni u toku kako točno funkcioniraju. Zašto je to toliko popularno?
Kad dugo sjedis i voziš, pogotovo za toplijeg vremena i na kožnim sjedalima, nema šanse da ti se leđa bar malo ne uznoje.
Kad dugo sjedis i voziš, pogotovo za toplijeg vremena i na kožnim sjedalima, nema šanse da ti se leđa bar malo ne uznoje.
slican jarac je i sa obicnim sjedalima
a grijana sjedla su obavezna za BEVove, jer je efikasnije grijati sjedala nego klimom cijeli auto...
i ja sam se navikao, najslabije grijanje (KIE imaju 3 stupnja) i čim osjetim da me grije (dakle kroz odjeću) gasim ga...
a kad je zima i u autu treba biti bar malo zima...
nema smisla nafrljiti na +5°C vani u autu 24 °C a imati na sebi debelu vestu, po mogućnosti dolčevitku, da se fino upacaš....
Milenijalci od 1977.. prvi glas. Ja mislio milenijalci bebe oko 1990tih. Mozda najbolje ne koristiti te zargonske fore?
Od sve te silne opreme, nista mi nije bitno, BTW sve to imam u vise od jednom autu, nista ne korsitim.
Najbitnija mi je dobra vozacka pozicija sa dobrim sjedalom koje nudi preglednost i dobro me drzi, i ta moja zelja je posljedica ocite diskiminacije korpulentnijih, visokih, ne onih koji se valjaju u salu.
Vecina auta je dizajnirana za patuljke od 160 do 180cm, ta diskiminacija me jako smeta. Sada je vec dosta dugo popularno prilagodjavati aute onima koji nisu nikada naucili voziti, i doom scrolerima koji ne mogu drzati paznju na cesti duze od par sekundi. Jos jedan meni osobno iznimno iritatan smjer razvoja vozila dok se ganja ideja da i iz pelena, pa i dan prije prirodne smrti jos uvijek mozes voziti. Nema veze sto brzina prometa pocesto je ispod prosjecne brzine bicikla. Bitno je da se guzica udobno vozi, pardon gmize, u skupoj skalamariji
.
Moja zena, Scumaher! Iskljuci joj ADAS i makni DCT, nece voziti. Leluja po cesti. Takvih je sve vise i vise, a nije milenijalac, cak niti po ovoj prosirenoj definicij tog iritantnog nadimka za neku populaciju ljudi.
Grijana sjedala upalio doslovno jedan (1) puta u zivotu.
Iduci auto cu radije imati s grijanim volanom.
Ako je zima i vec imam zimsku jaknu, onda u njoj sjednem na dupe pa to nije toliki bad.
Imam i grijani volan i sjedala i ventilirana sjedala plus masazu.
U HR je mozda drugacije, no u Kanadi grijani volan i sjedala definitivno dobro dodju, s prijasnjim autom sam pola zime vozio s rukavicama.
Ventilirana sjedala su mi isto korisna preko ljeta, ne znoje se ledja.
Masazu upalim tu i tamo, vise is dosade, na duzim putovanjima nekad dobro dodje kad mi se ledja pocnu malo kocit, no sve skupa bez toga bi mogao.
Naravno da u razlicitim regijama razlicite potrebe. A i sto se tice sigurnosti isto 
Grijanje sjedala mi je obavezno, posebno kada je jako hladno. Ali najbitnija stavka su grijači u prednjoj šajbi, kada se zaledi uplatiš to i nema struganja.
Xbox: RENZOR GT 1
Da je naslov "Grijani volan..." onda bi pisali kako je to bez veze i nema do grijanih sjedala. 
što se mene osobno tiče ne kupujem auto bez opcije grijanja sjedala. kod nas tu nije prehladno, ali ovo je nešto što često koristim. recimo nema ljepše nego nakon treninga u zimu sjesti u auto i uključiti grijanje sjedala.
e sad, da zrači, zrači, ali jbga.