Ovako slozio sam server na cod 4 i nabacio flyer mod i cijeli dan sam igrao na njemu sa frendovima i uopce nije laggalo..... no, danas kad sam ga ponovo upalio ne prepoznaje ga ni xf ni cod 4 tak da nemrem uci na njeg a upaljen je!!!!! U cemu je problem?!! Znaci upalim ga jucer radi cijeli dan danas nemoze :((((
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a da probaš obrisati postojeći mod pa nanovo ga instalirati?
Probao sam, probao sam sve, i brisat totalno server novi pravit sve sa onim shortcutovima i ono nesto u target upisivat pet puta sam novi pravio bez modova pokusavao sve ali ne kontam zasto to nece :SSSS
To kućni server ili? Znaš da ti se IP adresa mijenja svaka 24h ili tako nekako ako je to kućni server jer nemaš statičnu IP adresu osim ako ju nisi uzeo u što sumnjam?
Ako nekom treba fiksna IP a ne želi je masno platiti, ima workaround. DynDNS + DynDNS updater.
Napravite account na DynDNS (Free DNS). Jednostavno je i besplatno. Dobit ćete svoju domenu koja će biti vezana na vaš IP - nešto tipa primjer.dyndns.com (možete sami izabrati koje god hoćete ime). Kada to sredite, skinite DynDNS updater, upišite podatke u njega i on će se pobrinuti da vaša promjenjiva IP bude svaka 24h usklađena sa vašom domenom tj. da primjer.dyndns.com vodi do vaše IP. Sad kad imate svoju domenu, date ju frendovima i oni se spajaju na vaš CoD server naredbom u konzoli: connect primjer.dyndns.com:28960
Ovako slozio sam server na cod 4 i nabacio flyer mod i cijeli dan sam igrao na njemu sa frendovima i uopce nije laggalo..... no, danas kad sam ga ponovo upalio ne prepoznaje ga ni xf ni cod 4 tak da nemrem uci na njeg a upaljen je!!!!! U cemu je problem?!! Znaci upalim ga jucer radi cijeli dan danas nemoze :((((
ak želiš unici u server napiši u google "my ip adress" i skopiraj one brojeve i još na kraju dodaj port da ti ispadne ovako npr. 236.154.147.56:28960
kad si to kopirao (ctrl+c) uniđi u igru pokreni consolu i utipkaj /connect i skopiraj taj ip (ctrl+v) da izgleda ovako: /connect 236.154.147.56:28960
ako ti se tako neželi spojiti, onda nešto sa serverom nije uredu... :D
ak želiš unici u server napiši u google "my ip adress" i skopiraj one brojeve i još na kraju dodaj port da ti ispadne ovako npr. 236.154.147.56:28960
kad si to kopirao (ctrl+c) uniđi u igru pokreni consolu i utipkaj /connect i skopiraj taj ip (ctrl+v) da izgleda ovako: /connect 236.154.147.56:28960
ako ti se tako neželi spojiti, onda nešto sa serverom nije uredu... :D
Da, ako tako neće da radi, server nije ispravno konfiguriran. Vjerojatno je zaboravio nešto u config fajlu ili u shortcutu koji diže server. Možda ni portovi nisu otvoreni (ruter i firewall)?
Evo jednostavne upute kako rješit problem sa IP adresom. Ako to sredi na ovaj način, samo će trebat utipkat u konzolu /connect domena.dyndns.biz ili nešto slično.
E ja uopce nemam taj config file za taj server ali radio mi je server par dana a sad nece neznam u cemu je problem sve sam ja shortcut sredio i sve samo taj cfg nisam i radio je i dobro smo igrali!!! I znam da se mora promijenit svaka 24 sata ip adresa. Portovi su forwardovani kako treba! Ali me cudi sto je radilo znaci radi radi i nece odjednom -.- btw hvala na ovim linkovima i savjetima ali to sam sve probao jos ako mi neko zna objasint okotog cfg-a