Path of Exile

poruka: 856
|
čitano: 238.021
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Path of Exile

Pricate nesto protiv dijalba III, dijablo III kada je izlazio isli ste se slikati po zagrebu kako kupujete diablo III i slikali se za fejsbuka da ljudi vide koliki ste gejmeri, a niste nista vise od hipstera. Mene ljudi nisu smatrali normalnim prije godinu dana u onoj temi Diablo III kada sam govorio da je igra polu-proizvod, repetivna grind i sve sto ne bi trebala da bude.

Path of Exile postujem zbog f2p moda a izbacili su igru opet bolju od diabla III, ali meni opet igra ne lezi, mapa mega retardirana i namjerno su je ubacili samo zato sto se to svidja tvorcima igre, jer im je kao diablo II ostavio dobar utisak i sada kao ajmo napraviti nesto iz praistorije u nasoj igri. Blizzard bi sigurno napravio bolju mapu, samo su tada bili ograniceni i igraca industrija je bila mlada i onda se nadju debili tvorci iz POE da kopiraju tu glupu mapu iz diabla I. Jednostavno, igra nije nesto, ali ih cjenim jer je ipak f2p igra i dacu joj sansu jos koji put.

Darko
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 0:23 (DarkoKwon).

1 8 hvala 0
14 godina
Path of Exile

Ajde može malo manje toga PoE vs Diablo vs WoW vs LoL ? :)

Tko voli D3 neka ode u D3 forum, i tako dalje.

Ajde da se svi mi nađemo pa da malo razmjenimo stvari. Ja sam neke gemove previše levelo i sad su mi pre skupi xD .

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Re: Path of Exile
DarkoKwon kaže...

Pricate nesto protiv dijalba III, dijablo III kada je izlazio isli ste se slikati po zagrebu kako kupujete diablo III i slikali se za fejsbuka da ljudi vide koliki ste gejmeri, a niste nista vise od hipstera. Mene ljudi nisu smatrali normalnim prije godinu dana u onoj temi Diablo III kada sam govorio da je igra polu-proizvod, repetivna grind i sve sto ne bi trebala da bude.

Path of Exile postujem zbog f2p moda a izbacili su igru opet bolju od diabla III, ali meni opet igra ne lezi, mapa mega retardirana i namjerno su je ubacili samo zato sto se to svidja tvorcima igre, jer im je kao diablo II ostavio dobar utisak i sada kao ajmo napraviti nesto iz praistorije u nasoj igri. Blizzard bi sigurno napravio bolju mapu, samo su tada bili ograniceni i igraca industrija je bila mlada i onda se nadju debili tvorci iz POE da kopiraju tu glupu mapu iz diabla I. Jednostavno, igra nije nesto, ali ih cjenim jer je ipak f2p igra i dacu joj sansu jos koji put.

A što si zapeo za tu mapu. Nije mi smetala u Diablo 2, ne smeta mi ni u POE. Jednostavno mapu uključiš kada trebaš vidjeti samo gdje je nisi istražio. Ničemu drugome i ne služi. Osim toga to je ništa naspram Diablo 3 koji se treba kupiti, a osim toga randomizirane mape gotovo da ne postoje tamo i loot je katastrofalan.

I da ne pričam o skilovima koji dolazi sami sa levelom, a talent drvo je nepostojeće. Netko bi rekao da je tako bolje, ja bih rekao da je igra poglupljena za mase. 

16 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Ja sam neke gemove previše levelo i sad su mi pre skupi xD .

Kod vendora možeš prodati gem + Orb of Scouring da im smanjiš jedan level. No, ti orbovi baš i nisu česti. Pretpostavljam da igraš neku klasu kojoj jako treba mana, pokušaj si uzeti više mana regena preko passiva.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
Path of Exile

tigerija => dodajte me

Amo pilati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

mapa

Ako ti smeta overlay varijanta mape, imaš u opcijama za uključiti da ti minimapa bude u kutu.

12 godina
neaktivan
Path of Exile

Ko oce nek me doda na skype pa mozemo igrat zajedno martin.korak1

0 0 hvala 0
17 godina
Path of Exile

Igra je odlicna, ma koliko pojedinci plakali ima "ono nesto" sto nedostaje D3, na zalost u ovom momentu me odbija cesti disconnect navece, sto je i normalno s obzirom koliko je ljudi poletilo da igra. Nadam se da ce se uskoro pozabaviti stabilnoscu. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Path of Exile

meni je igra sve bolja i bolja danas mi pala 3 unique itema, a u cbt nista :) , sveukupno 4 mi pala od pocetka open bete

http://i.imgur.com/QBSY3LC.jpg  :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Path of Exile

Odlično zasad sve funkcionira, ima sitnih nedostataka poput gubitka veze i sličnog no to je odličan pokazatelj da ima stresa i vrlo brzo rješavaju probleme u zadnje vrjeme tako da očekujem eć za tjedan - dva stabilizaciju servera. Rekli su neki dan da su imali maksimum u jednom trenutku 70000 igrača što je ogromna brojka za njih.

Sada malo o igri, ali za znance od početka. Gotovo sve što sve promjenili od zatvorene bete je na bolje, osim nekakvih sitnica što i nije toliko važno. Recimo skill tree su odlično doradili u zadnjih godinu dana, interface je puno ljepši a i poradili su na animacijama. Volio bi da porade na sitnicama oko gameplaya, ali to su i sami rekli da imaju planove.

Također je odličan koncept buildova pa napokon mogu igrati pravog necromancer i paladina :) Što je smješno i žalosno to nisam mogao u d3.Vjerujem da većina još nije dublje ušla u igru, ali kada budu vidjet će genijalnost i kompleksnost igre.

Da nabrojim stvari koje mi smetaju - vrlo usporen početak ( to je mana za nove igrače prvenstveno) hoću reći da igra ima dojam kada ju započnete da je usporena i pomalo statična, no sve se kompletno mjenja nakon malo duže igre.

Prikaz mape - minimapa u kutu je vrlo dobra, ali za one koji vole imati preko ekrana je katastrofa. Nisu dobro pojedini detalji označeni poput stepenica i sličnog. To ako poprave biti će odlično.

Kamera - bilo je govora o mjenjanju sitnica oko položaja kamere, ali to vjerovatno ostaje isto. Imali su plan mrvicu udaljeniju kameru i pod manjim kutom. Odlična ideja, ali nije ni ovako loše.

Nejasnoće oko trgovine - bilo bi odlično da malo jasnije predstave igračima koji su stvari vrjednije i koje ne. Za igrače ovakvih igara nije problem, ali za nove ne bi bilo loše malo detaljnije objašnjenje nekih stvari kako funkcioniraju.

Ostalo sve računam kao plus - dizajn,atmosfera,koncept,izvedba,skill tree... Ove minuse sam naveo da bi možda neki novi igrači dobili uvid u usporedbi sa titan questom, diablom 2 ili torchlight koje su po mom mišljenju najzabavniji naslovi ove vrste. Također ako nastave kako su dosad krenuli definitivno će biti igra koju čekaju godine i godine igranja, prvenstveno mislim zbog kompleksnosti samih mehanika i buildova te samim time dolazi do brdo sati zabave :) I što me privuklo ovoj igru u zatvorenoj beti je to kada odigrate malo više sati vidite da nije ni klon diabla ni titan questa. Igra je zapravo hibrid svoje vrste.

Moj PC  
7 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...
kvalitetan post

uistinu.

{#}

Yaaay, tri godine gubljenja vremena ovdje.
13 godina
neaktivan
Path of Exile

Je, overlay mapa je stvarno odvratna {#} Ali ima vremena da i to srede, minimap je u većini slučajeva sasvim dovoljan.

Skill tree je stvarno zabavan. Za početak nemam neki plan, idem vidit di će me odvest

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Path of Exile

meni je skill three zabavan zato sto imam plan tocno kako sta, vjerojatno cu imat ja jedini takav build posto sam ga sam radio, ovakav skill three omogucuje krairanje jednistvenog karaktera u cijeloj igri

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

D3 naprema PoE je kao igra za djecu...skillovi, razrada skill trea? haha...

Ovdje u PoE nemoras bit pijan da napravis totalno cudni i nesvakidašnji build..od malo ljevo..malo desno..malo gore...i totalno je lik izmjenjen...

Treba pazljivo i 5 puta promislit prije nego se stavi bod negdje:)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
Montezano kaže...

Je, overlay mapa je stvarno odvratna {#} Ali ima vremena da i to srede, minimap je u većini slučajeva sasvim dovoljan.

Skill tree je stvarno zabavan. Za početak nemam neki plan, idem vidit di će me odvest

Je katastrofa je. Izgubiš se totalno.

Kako smanjit lvl skill gema?

16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
tigerija kaže...

Ja sam neke gemove previše levelo i sad su mi pre skupi xD .

Kod vendora možeš prodati gem + Orb of Scouring da im smanjiš jedan level. No, ti orbovi baš i nisu česti. Pretpostavljam da igraš neku klasu kojoj jako treba mana, pokušaj si uzeti više mana regena preko passiva.

tigerija kaže...

Kako smanjit lvl skill gema?

Već sam ti na vrhu stranice odgovorio {#}.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
Path of Exile

Ima tko zainteresiran za farmanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Path of Exile

Pao mi prvi unique item :).

Hrymnor's hymn

Igra je super

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tigerija kaže...

U HC ligi ?

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

D3 naprema PoE je kao igra za djecu...skillovi, razrada skill trea? haha...

Ovdje u PoE nemoras bit pijan da napravis totalno cudni i nesvakidašnji build..od malo ljevo..malo desno..malo gore...i totalno je lik izmjenjen...

Treba pazljivo i 5 puta promislit prije nego se stavi bod negdje:)

Ovakvi uleti su mi jači. Ako je nešto kompliciranije onda je i bolje? Pogotovo ako se radi o nekoj mapi u igri koja izgleda kao zapetljaj crijeva orangutana?  Oni koji su igrali 500 sati i nisu nafarmali barem 2-3 milijarde golda u diablu 3 ili zaradili par tisuća eura na igri normalno da nisu zadovoljni. A nisu zadovoljni jer su zavidni što je njima padao ivory shield dok su drugi dobivali manicore s 2 socketa. Inače, zavist je jedan od sedam glavnih grijeha prema rkc. Škrtost je drugi glavni grijeh, a što se može manifestirati u igranju isključivo free indie trash igara. I kineski iphoni su dobri onima koji nemaju prave.

14 godina
neaktivan
Path of Exile

Pogodio si bit, nemam za D3 i igram samo piratizirane igre, evo upravo skidam novi FM što mi je običaj svake godine.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
anarky1988 kaže...
tigerija kaže...

U HC ligi ?

Igram standardno.

Nitko baš ovo ne igra? :S

Meni je super igra, ali dosadno je solo.

14 godina
neaktivan

jesi li ti igrao uopce PoE da mozes komentirati razliku izmedju D3 i Poe, posto govoris da igra ruzno izgleda da su mape ruzne, ocito nisi igrao ili dosao barem do act2 gdje se igra tek zahuktava, pa bi vidio da je grafika bolja nego u d3  i dungeoni da su zanimljiviji i vise random, to govorim jer sam igrao i D3 i Poe, neznaci ako je igra polu indie da ima losiju grafiku i da je ruznija, to je i najzalosnije da je jedna manja kompanija napravila bolju grafiku od blizzard kompanije koja ima tolko resursa i toliko naplacuje igre, neznaci ako si ti svoju igru skuplje platio da ona ima bolju grafiku ili mastovitije napravljene mape

14 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...

Ovakvi uleti su mi jači. Ako je nešto kompliciranije onda je i bolje? Pogotovo ako se radi o nekoj mapi u igri koja izgleda kao zapetljaj crijeva orangutana?  Oni koji su igrali 500 sati i nisu nafarmali barem 2-3 milijarde golda u diablu 3 ili zaradili par tisuća eura na igri normalno da nisu zadovoljni. A nisu zadovoljni jer su zavidni što je njima padao ivory shield dok su drugi dobivali manicore s 2 socketa. Inače, zavist je jedan od sedam glavnih grijeha prema rkc. Škrtost je drugi glavni grijeh, a što se može manifestirati u igranju isključivo free indie trash igara. I kineski iphoni su dobri onima koji nemaju prave.

Ovakvi uleti su mi najjači, imam preko 500 sati igre u D3, o zaradi neću govoriti da me ne vidi porezna, al evo ti jedan SS još dok sam ga aktivno igrao

Ovo je bio najjači predmet koji je otišao, ostalo je bilo po 20-30€, a takvih je bilo po desetak tjedno.

Odustao sam (prodao legi account) jer je igra toliko napredna i kompleksna da ne samo da ga djeca mogu igrati (lega je dao malom od 5 godina da igra, mali rastura) nego botovi nemaju problema (isti taj ima 6 accounta samo za to).

Molim te samo da se više ne javljaš u ovoj temi, unatoč slobodi govora, i ona ima granice. NHF, ali da citiram kolegu od nedavno, ne seri! {#}

P.S. ah pronašao sam ga (mali crveni križić), čestitam, prvi si mi na ovom forumu {#}

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 13:21 (xhopeon).
14 godina
Path of Exile

Ajde ljudi prestanite se prepucavati oko Diablo 3 protiv PoE.

Imate zasbnu temu za svaku igru. Ne razumijem što želite postići?

Uvjeriti drugu osobu da je igra koju vi preferirate bolja? Zato jer je to VAŠ IZBOR?

Svatko igra što mu se je bolje. Meni je PoE bolji. Diablo 3 mi je dosadio. Ali ja ne budem išao u Diablo 3 temu i tamo pokušati ljudima objasniti kako Diablo 3 ne valja i da moraju igrati PoE. Odrastite ljudi i pustite nas da diskutiramo o igri u ovoj temi.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Path of Exile

http://www.twitch.tv/nl_kripp/b/363059916?t=8h4m

smrt prvog i 5og na hc ladderu, i jos jednoga, a 5 sati prije toga smrt tada prvog na hc ladderu .

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Path of Exile

Ajjan nick,dodajte me :) hardcore lvl 32 marauder,mrsko mi igrati samom,imam skajp,pa ako ocete 

1 0 hvala 0
14 godina
agent47thehitman kaže...

Ajjan nick,dodajte me :) hardcore lvl 32 marauder,mrsko mi igrati samom,imam skajp,pa ako ocete 

Eh, ja nisam hardcore...

13 godina
neaktivan
tigerija kaže...
agent47thehitman kaže...

Eh, ja nisam hardcore...

ma nisam ni ja nesto hardcore al et {#} mrsko mi igrati samom,vrlo je lahko,pogotovo uzbudjenje saznanjem da se smrt tesko placa

14 godina
neaktivan
Path of Exile

Može li mi netko reći koliko otprilike moram GB skinuti, da znam da li stavim da se skida kad dođem kući. Sviđa mi se viđeno. :D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice