Outlast

poruka: 52
|
čitano: 13.713
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Outlast
Obozavam horror igre al ova je igra u zadnjih 2 godine medu najboljima i moram priznat da sam se cimnuo i to u vise momenata. Sad znaci li to da sam klinac?? Igrao sam F.E.A.R, Amnesiu, Silent Hill, Penumbra, Doom,Dead space, Obscure, Condemned Criminal Origins, Resident Evil, Alone in Dark, Call of Cthulu, System Shock 2 itd... Od svih navednih Outlast, silent hill i Call of Cthulu su mi medu najboljima...
11 godina
neaktivan
Outlast

Izgleda da ga ja neću ni zaograt barem ne uskoro jer igra je izgleda prezahtjevna na main menu mi miš čak malo laga a kamoli da krenem igrat.

1 0 hvala 0
17 godina
Magger kaže...

Slazem se meni Outlast nije strasan, stara amnesia the dark descent i penumbra su strasnije od Outlasta. Ali ocito da Outlast igraju klinci ili ljudi koji nikad ne igraju horore.

Probajte indie igre kao sto su vanish ili doorways, to je horror.

Ćemu predrasude? Faktor straha je nešto jako subjektivno, meni je recimo Outlast strašniji od Amnesie, a Vanish mi je kamilica, prvi put me prestašilo - dalje više ne.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
17 godina

jako glupi argumenti... niti su svi ljudi isti niti svi isto strah , jezu , nemocnost precipiraju i  shvacaju isto , kakva su to stereotipna razmisljanja ccccc ... aha ak se kolega boji tog i tog 100 posto je klinac ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 19:20 (4mal).
14 godina
Outlast

Lol prva tri posta, igra je kul, igra je strašna.

Onda netko napiše, igra je dječja, igra nie strašna...i sad ko fol nije nikom strašna.

Ma lol. Igra je zabavna i zna dobro scimat i to je kul

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

jako glupi argumenti... niti su svi ljudi isti niti svi isto strah , jezu , nemocnost precipiraju i  shvacaju isto , kakva su to stereotipna razmisljanja ccccc ... aha ak se kolega boji tog i tog 100 posto je klinac ! {#}

Ispricavam se za klince.. Ja sam se toliko nagledao horor filmova i igara pa sam se nakako naviknuo. Bilo mi je cudno jer meni Outlas nije strasan, osim tih nekoliko iskakivanja u facu i kad te naganjaju {#} 

Ja bi htio neku horor igru u kojem me strah na svakom koraku, ali nema takve.

16 godina
Magger kaže...
4mal kaže...

Ispricavam se za klince.. Ja sam se toliko nagledao horor filmova i igara pa sam se nakako naviknuo. Bilo mi je cudno jer meni Outlas nije strasan, osim tih nekoliko iskakivanja u facu i kad te naganjaju {#} 

na svakom koraku? Mislim da previse ocekujes od igre. Za osjecaj straha na svakom koraku jedino real life {#}

17 godina
Magger kaže...
4mal kaže...

Teško, meni je najbliže tome SH2 koji nema "boo" efekt, već je tu atmosfera, strah od nepoznatog, magla, filmski kutevi kamere. U biti cjenim psihološki horror, al eto, Outlast me prestrašio pošteno na nekim dijelovima... {#}

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
12 godina
Outlast

Strah je tesko opisati.Npr SH je bas razliciti strah od

Outlasta.SH bi vise opisao kao bolesnu igru od koje

te je vise strah muzike kamere i same price.A Outlast

je vise pravi survival.Jer tu enmas oruzija.A netko je gore

naveo da mu je bzvz sto nema wepona.E pa neka ta osoba malo

procita kakva je prva reakcija covjeka kada se uplasi.A to je

instinktivan bijeg,a ne da se mlati.Outlast je jako dobro po meni

docarao strah od toga sto nemas oruzija i sto si bespomocan.

1-mrak je ne vidis nista

2-nemas oruzija jer nisi borac

3-ona kamera ti je jedino oruzije,a ponekad i ona smeta.

4-znas da si outnumbered.

Igra je dobro napravila cak i klaustrofobiju samog igraca,

kada se nadjete u zatvorenom prostoru ili u mrklome mraku

jer nemate baterija.

Igra zasluzuje svaku pohvalu.I nadam se da ce biti kakav novi dio.

{#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Outlast

Mozda i bude nastavak, ali do tad ovo izgleda obecavajuce, možda i bolje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 9:34 (Magger).

1 0 hvala 0
14 godina
Endymon kaže...

Strah je tesko opisati.Npr SH je bas razliciti strah od

Outlasta.SH bi vise opisao kao bolesnu igru od koje

te je vise strah muzike kamere i same price.A Outlast

je vise pravi survival.Jer tu enmas oruzija.A netko je gore

naveo da mu je bzvz sto nema wepona.E pa neka ta osoba malo

procita kakva je prva reakcija covjeka kada se uplasi.A to je

instinktivan bijeg,a ne da se mlati.Outlast je jako dobro po meni

docarao strah od toga sto nemas oruzija i sto si bespomocan.

1-mrak je ne vidis nista

2-nemas oruzija jer nisi borac

3-ona kamera ti je jedino oruzije,a ponekad i ona smeta.

4-znas da si outnumbered.

Igra je dobro napravila cak i klaustrofobiju samog igraca,

kada se nadjete u zatvorenom prostoru ili u mrklome mraku

jer nemate baterija.

Igra zasluzuje svaku pohvalu.I nadam se da ce biti kakav novi dio.

{#}

Slažem se, nek je više ovakvih igara di se te igra ubaci u svoj svijet i igra se sa tobom.

Inače su mi ludnice super horror priče i baš je gušt ono zamislit se u tim ludim situacijama...bježat glavom bez obzira, ma kakvi da pogledam šta me prati, neam muda :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
Magger kaže...

Mozda i bude nastavak, ali do tad ovo izgleda obecavajuce, možda i bolje.

Izgleda fora,osim onog propadanja u prazan prostor xD

Ali igra se jos radi.

12 godina
Outlast

Sada vidio na FB profilu gdje su developeri napisali.

We have a surprise for all players-Outlast.

Hmmmm,sta bi moglo biti zna netko kakav info?

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Outlast

pozdrav ja imam problem sa igrom ono kad se ucita i sad bude nekakav tekst i onda dole desno pise save i to prođe i bude mi samo bijela tocka na sredini kao nišan a okolo sve crno mogu desnim klikom stavit kameru ali opet ništa nevidim

riješeno :D

Jedna je BOSNA ALLAHU EKBER
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 23:16 (gamer11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Outlast

"trebao sam mu noge prvo otkinut, tako da nemoze pobjec", "amaterski potez". ahahahha umra sam kad je ovo doktor reka{#}

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Outlast

Stavljao sam win 8.1 i popušio save game(yebeni saveovi na c disku, uvijek ih zaboravim)

Ima neka dobra duša da mi pošalje sveoj save game? Ja sam  došao do: Kad ti doktor odsječe prste i bježiš od njega, dakle doktor i taj level.

Ima tko da je bar blizu ili completed save da loadam samo level ili nešto...neeam blage, ugl. HELP!! Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 0:26 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Outlast

Anyone?

Dajte ljudi, ajde bilo kakav savegame, čovječe jel tako nešto izvući ga i zapakirat, dam vam mail i šibnete mi ga....:(

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Anyone?

Dajte ljudi, ajde bilo kakav savegame, čovječe jel tako nešto izvući ga i zapakirat, dam vam mail i šibnete mi ga....:(

prbaj ovo: http://www.pakcircles.com/2013/09/outlast-pc-save-game-100-complete.html

ja bi ti stavio ali nemogu pronac savegame nikako..

play2much
14 godina
fanaticni gejmer kaže...
fila2208 kaže...

Anyone?

prbaj ovo: http://www.pakcircles.com/2013/09/outlast-pc-save-game-100-complete.html

ja bi ti stavio ali nemogu pronac savegame nikako..

ma to je fejk, traži me neku anketu da ispunim i bla bla.

a save game je negdje u users folderu ili tako nešto, mutavo mi je to. Prije su saveovi bili u my docs ili tamo di je igra a sad na sve strane :(

11 godina
Outlast

NIje valjda da nitko vise neigra ovu odlicnu horor igricu,danas sam ju instaliro i igrica mi se svidila ima "scarry" neke momente od kojih se trznes evo ja sam skoro opo sa stolca kad mi je onaj mrtvac u pocetku izletio a o muzici da negovorim,muzika je strava da nema muzike nebi bila tolko strasna

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
Outlast

Onda,kada izlazi taj DLC od ove igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Outlast

Ajde da malo oživimo temu.

Evo idem ja to probati vidjeti kakva hajka je oko toga.

I tako se ja krećem po prvoj razini, fina atmosfera ima par vrištalica(nažalost nema toljaga za te vrištalice) i odjednom netko od obitelji ulazi u kuću, a ja se sjetio da nisam niti promil postotka napravio po pitanju jednog zadatka koji sam trebao. To je za mene bio adrenalin, brzo i precizno gasiti jer sa F4 Ctrl gubiš save poziciju. To je za mene jedan od većih strahova

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2016 16:29 (Ikarus01).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice