Može li mi netko predložiti neke dobre multiplayer fps-ove za igrat... Za sad imam FEAR Combat i igra je super, al htio bih još neku dobru, pa ako znate, predložite....
Battlefield 2, Battlefield 2142, CoD4...
CS, preporučam verziju 1.6 (najbolje se vrti)
Battlefield 2
CoD4
Mnogi će me vjerojatno popljuvati zbog ovoga no ja i dalje najrađe igram CoD1 mp, nekako su mi mape i igrači prirasli srcu
CoD4, Enemy Territory : Quake Wars, i meni najdraža, Team Fortress 2
CS Source, Day of Defeat (ilitiga DoD) Source, Team Fortress 2, i vidio sam da je netko rekao CoD1 MP meni puno bolje od CoD2 mp-a
Cod 4
Call of Duty 2,4
Timska igra i razmišljanje: Counter Strike: Source/1.6, Team Fortress 2, Battlefield 2, Crysis... (uglavnom s valveom nemreš fulat, uskoro dolazi i Left 4 Dead)
Bezglavo trčanje i klanje (no skill, samo refleksi): COD 2/4, UT 3/2004, Quake 3/4
Timska igra i razmišljanje: Counter Strike: Source/1.6, Team Fortress 2, Battlefield 2, Crysis... (uglavnom s valveom nemreš fulat, uskoro dolazi i Left 4 Dead)
Bezglavo trčanje i klanje (no skill, samo refleksi): COD 2/4, UT 3/2004, Quake 3/4
Call of duty 4 i BF 2 su moja preporuka
Quake je mozda bezglavo trcanje i ubijanje..ako to pokusas u CoD-u imat ces score 0-100
a sto je sa skillom? jedan od razloga zasto nikad nisam previse zavolio CoD je taj sto ne zahtjeva bas puno skilla
Call of duty 4 i BF 2 su moja preporuka
ako tražiš igru za SP sa campaignom CRYSIS!
Smjesno je da netko stavlja u isti kos Quake i Call of Duty 2/4, za CoD i te kako treba taktika, iskustvo poznavanje savrsene kombinacije perkova i oruzja za odredjenu mapu...
UT 3, CoD 2 i 4
a sto je sa skillom? jedan od razloga zasto nikad nisam previse zavolio CoD je taj sto ne zahtjeva bas puno skilla
Kada je globalno counter manje rasirenija igra od CoD-a(bilo koja verzija)..to igra onaj tko to voli...a meni je cod za opustanje
Kada je globalno counter manje rasirenija igra od CoD-a(bilo koja verzija)..to igra onaj tko to voli...a meni je cod za opustanje
Rainbow Six Raven Shield... ali vjerojatno se to neće svidjeti mlađima jer je taktička igra, a ne klasični run+shoot FPS.
Call of Duty je privukao mase jer je NOV, nudi puno vise sadrzaja od CS-a i zahtjeva taktiku kao i znanje da bi se igralo, nepricam o TDM serverima gdje mozes besciljno trcati i ubijati nego o S&D gdje si prisiljen biti taktican ili ces prozvakat necij metak pa cekat kraj mape... Ja sam igrao CS jako dugo i odustao jer je ta igra jednostavno previse zastarjela. A o tome da u CS s kuka pogadjas ljude u glavu na kilometar necu ni da raspravljam, gdje CS uopce nema opciju da ciljas s ramena te s tim postignes vecu preciznost nego samo s nekim puskama na smjesan nacim malo zumiras prema protivniku. Tebe vjerojatno pati sto igras sa piratom pa nemozes naci dovoljno kvalitetne servere, a CS 1.6 je besplatan pa tamo glumis i uzivas....
Podrzavam Naxeema, Raven Shield je zadnji takticni nastavak Rainbow Six-a prije nego sto je ovaj obolio od konzolitisa... Preporucujem svima koji hoce da vide sto je pravi takticni shooter gdje je svaki detalj bitan...