Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.399.416
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Minecraft

Sry na double postu {#}, ali evo nekih slikica sa mog sejva.{#}

Nisam jos stavio svjetionike( oni kao kod Lord of The Ringsa ali ima ih par na sliki), slijedeći put pokazujem ogromnu podzemnu rezidenciju{#}.

P.S-VOdenu kuću jos tream uredit i napravit onaj gornji kat kod vrata, krenuo ju raditi prije 20 minuta, i recite jel  vam se sviđa???.

Farma wheta Farma wheta
...... ......
Izgradnja vodene kuće Izgradnja vodene kuće
Automatski minecart system povezuje dvorac i ostale rudnike i baze Automatski minecart system povezuje dvorac i ostale rudnike i baze
Velika slika :D :D Velika slika :D :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 19:53 (Bera).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Minecraft
Bera kaže...

Nisam jos stavio svjetionike( oni kao kod Lord of The Ringsa ali ima ih par na sliki), slijedeći put pokazujem ogromnu podzemnu rezidenciju{#}.

P.S-VOdenu kuću jos tream uredit i napravit onaj gornji kat kod vrata, krenuo ju raditi prije 20 minuta, i recite jel  vam se sviđa???.

Super svijet :D dali moze download jednog dana :)

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
Bera kaže...

Super svijet :D dali moze download jednog dana :)

Ja sam mislio da nevalja, stavit cu za par dana trea jos railway ispolirat, jucer nasao 29 dijamanta, taman u žilu upao {#}

15 godina
neaktivan
Minecraft

Evo ako netko nije vec vidio jedan tutorial na temi kako naci dijamante

(meni je puuuuno pomoglo. Naso ih 15 u 20 min. :3)               https://www.youtube.com/user/kiershar#p/u/0/fNZrVFZPenE

PC 4 EVER!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Alfa1234 kaže...

Evo ako netko nije vec vidio jedan tutorial na temi kako naci dijamante

(meni je puuuuno pomoglo. Naso ih 15 u 20 min. :3)        https://www.youtube.com/user/kiershar#p/u/0/fNZrVFZPenE

nisam bas skuzio ovo sa layerima :x

Ako sam ikako pomogao stisni hvala.
15 godina
neaktivan
Minecraft

Znaci dijamanti rastu SAMO  ispod layera 16 a lava lakeovi se pojavljuju na layeru 10. Mi se fokusiramo na level 11 jer je inace oko lave najvise dijamanata a nema mogucnosti da lava pocne curiti po nama. Jedino ako si nespretan pa uspijes nekako upasti u lavu... Ali koliko dijamanata uberes ovisi o tvojoj sreci, tj. nekad ces ih naci mozda 5-6 a nekad 22 (kao i ovaj lik).

Layere ti je najlakse odredit sa tipkom F3 pa gledas y (on mora biti 12)

Ako ti jos nesto nije jasno samo pitaj.

PC 4 EVER!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 22:54 (Alfa1234).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minecraft

Ja stvarno neznam zašto svi grabite taj diamond...

Ja si skupim dovoljno za pix, mac, sikiru i eventualno armor nakon toga ako sam na serveru ga samo prodajem... 

To je po meni među najbeskorisnijim materialima u MC... 

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
na kojem serveru igrate i sta trebam napraviti da bi igrao. Koju verziju igre trebam imati?
This ain't no party, this ain't no disco, this ain't no fooling around!
14 godina
neaktivan
Alfa1234 kaže...

Znaci dijamanti rastu SAMO  ispod layera 16 a lava lakeovi se pojavljuju na layeru 10. Mi se fokusiramo na level 11 jer je inace oko lave najvise dijamanata a nema mogucnosti da lava pocne curiti po nama. Jedino ako si nespretan pa uspijes nekako upasti u lavu... Ali koliko dijamanata uberes ovisi o tvojoj sreci, tj. nekad ces ih naci mozda 5-6 a nekad 22 (kao i ovaj lik).

neznam na razini 11 sam a kad iskopam jednu ispod i na 10 sam nema lave :S

Ako sam ikako pomogao stisni hvala.
15 godina
neaktivan
Minecraft

nema uvijek lave nego samo na mjestima gdje je lava lake (jednom ces na njega naletjet prije ili poslije pa da nebi izgubio dijamante)

@Izbjeglica_02 Tocno tako napravis si oruzja eventualno i armor a ostalo prodavas pa da si mozes kupiti drugih materijala za građenje

PC 4 EVER!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 23:24 (Alfa1234).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lzgr kaže...
na kojem serveru igrate i sta trebam napraviti da bi igrao. Koju verziju igre trebam imati?

Ja igram na CroCraft Private serveru... To je crackan server, dakle možeš igrat sa piratskom ver.

Trenutno je Down...

14 godina
neaktivan
Minecraft

E majstori, zašto mi na nekim kompjuterima kao da je level of lightning manji i crnije je, i FOV je manji, onako povučeno unazad?

Stvarno je iritantno, kako se to da popraviti?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Trebas stavit smooth lighting na off

PC 4 EVER!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Minecraft

Moja 2 topa...

1 je rađen s piston modom..2. bez :)

WP

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Alfa1234 kaže...

Ja sam isto gledao taj tut nakon toga nasao 26 dijamanta

14 godina
neaktivan
Alfa1234 kaže...

nema uvijek lave nego samo na mjestima gdje je lava lake (jednom ces na njega naletjet prije ili poslije pa da nebi izgubio dijamante)

@Izbjeglica_02 Tocno tako napravis si oruzja eventualno i armor a ostalo prodavas pa da si mozes kupiti drugih materijala za građenje

Pa da :)

Ja naprimjer na serveru puno više cjenim zlato i iron...

Zlata imam ja mislim 7 stackova, a irona 8... Dijamanata imam 20-ak... 

Stim da se iron troši ko lud... 

Najbolje vam je tražit resurse po špiljama, nakon što obiđem špilju  uvijek se vratim sa 2-3 stacka irona i par dijamanata... 

15 godina
Minecraft

E ljudi na kojoj se verziji minecrafta pojavio krevet??? Ja bih instaliro mod na verziju 1.2.6 alpha al neznam jel ima krevet :S..

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

E ljudi na kojoj se verziji minecrafta pojavio krevet??? Ja bih instaliro mod na verziju 1.2.6 alpha al neznam jel ima krevet :S..

1.3

14 godina
neaktivan
Krevet se pojavio na Beti 1.3
Ali pola stvari nema na Alphi i pola blokova i gluposti.
14 godina
neaktivan
Minecraft

evo ja igram na jednoj mapi i nasa jedno zanimljivo mjesto

i zna li tko kad ce kreso private server pokrenit?

i tako se nastavlja i tako se nastavlja
isto kao i na prosloj isto kao i na prosloj

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
_dEDa_96 kaže...

i zna li tko kad ce kreso private server pokrenit?

Kad se skupe novci...

Ono je bug u map generatoru.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
15 godina
neaktivan
Minecraft

znam da ovo možda izgleda kao glupo pitanje, no meni se dogodila sljedeća stvar (imam betu 1.4) i jučer sam hodao po svojoj mapi i razvio sam naviku da kada odem na dovoljnu udaljenost, sagradim toranj velik dovoljvno velik, koji mi služi kao svjetionik. svaki toranj ima pogled samo do onog sljedećeg i to slabo, ali dovoljno. Sve tornje sam osvjetlio da ih lagano uočim u mraku. i sada, kako sam bio na udaljenosti od tri tornja, FOV mi se malo smanjio. i jaaaaaaaaako slabo sam vidio sljedeći toranj, tako da sam malo i lutao i hodao napamet. a slabo sam vidio i nebo i oblake. i sada mene zanima da li je to zbog magle? jel ona uopće postoji?... nisam baš pratio što je uključeno u koji update :S

42

0 0 hvala 0
16 godina
kakapo kaže...

znam da ovo možda izgleda kao glupo pitanje, no meni se dogodila sljedeća stvar (imam betu 1.4) i jučer sam hodao po svojoj mapi i razvio sam naviku da kada odem na dovoljnu udaljenost, sagradim toranj velik dovoljvno velik, koji mi služi kao svjetionik. svaki toranj ima pogled samo do onog sljedećeg i to slabo, ali dovoljno. Sve tornje sam osvjetlio da ih lagano uočim u mraku. i sada, kako sam bio na udaljenosti od tri tornja, FOV mi se malo smanjio. i jaaaaaaaaako slabo sam vidio sljedeći toranj, tako da sam malo i lutao i hodao napamet. a slabo sam vidio i nebo i oblake. i sada mene zanima da li je to zbog magle? jel ona uopće postoji?... nisam baš pratio što je uključeno u koji update :S

Stisnes F i promijeni ti se "razina" magle...

A mozes i promijenit u optionsima...

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
14 godina
neaktivan
kakapo kaže...

Koristite kompas kada lutate mapom...

17 godina
neaktivan
Minecraft

Evo moje nastambe (uskoro se selim) {#}

Početnička je tako da nije nešto posebno

Nastamba izvana Nastamba izvana
Nastamba tj. portirnica :-D Nastamba tj. portirnica :-D
Ulaz u rudnik i sobu sa krevetom Ulaz u rudnik i sobu sa krevetom
Soba sa krevetom Soba sa krevetom
Soba sa krevetom Soba sa krevetom
Ulaz u rudnik Ulaz u rudnik
Rudnik Rudnik
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 15:42 (lzgr).

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Evo moje nastambe (uskoro se selim) {#}

Početnička je tako da nije nešto posebno

Jel igras sa mobovima?

16 godina
neaktivan
Minecraft

Iako dosta igram Minecraft jos me nekako hvata nostalgija za starim danima kada sam tek po prvi put ukljucio singleplayer. Nedostaje mi onaj osjecaj gdje bi se osjecao sigurno u mojoj rupi ili spilji koja mi je bila kuca. Sada jednostavno ne mogu a da odmah ne pocnem raditi dvorce, kule, zgrade... Ah da mi je opet po prvi put igrati Minecraft :')

Kurwe, alkohol i torcida!

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Minecraft

ljudi ima pitanje. gdje mogu nać sjeme i žito?

ps. Krešo šaljem ti slike ćim popravim fraps:)

možda danas!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
da,sa mobovima igram. Veca je fora. :-)
15 godina
neaktivan
Minecraft

@borna666

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 18:15 (nidjo123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice