Minecraft server [BUG Craft] zaključana tema

poruka: 1.734
|
čitano: 169.063
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Minecraft server [BUG Craft]
imothep kaže...

gjurki pise: slusaj ti balavac jedan, ja te nisam niti uvrjedio niti ništa, ono šta sam napiso je trebala ispast pošalica(to je mamić reko ako nisi znao) a ovi modovi koji su očito na tvojoj razini su mi crveni dali, pa jel ima pravde na ovom svijetu?"

ja te nisam suspendiro nego moderator a on ima vise godina od mene i zna pravila (ona koja nisi procitao kad si kliknuo slazem se kod register)

15 godina
NewOne kaže...
imothep kaže...

gjurki pise: slusaj ti balavac jedan, ja te nisam niti uvrjedio niti ništa, ono šta sam napiso je trebala ispast pošalica(to je mamić reko ako nisi znao) a ovi modovi koji su očito na tvojoj razini su mi crveni dali, pa jel ima pravde na ovom svijetu?"

ja te nisam suspendiro nego moderator a on ima vise godina od mene i zna pravila (ona koja nisi procitao kad si kliknuo slazem se kod register)

bome nisi ni ti procitao kad si se regao na bugcraft server!!

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
14 godina
protjeran
FiCoO kaže...
NewOne kaže...
imothep kaže...

bome nisi ni ti procitao kad si se regao na bugcraft server!!

jesam ali nije pisalo bit ces banan bez razloga

14 godina
neaktivan
NewOne kaže...
ja sam vrlo dobro odgojen...zbog toga ne volim nepravdu
 A kad me neko bana (opet ponavljam) bez razloga ja se osvetim.
 o+m+g daj vise shvatite

Vidim... Ako si banan, to sigurno nije bez razloga, a iz osvete nećeš ništa napraviti (osim ispast veća budala). Jedan forumaš je dobio crveni a jedan žuti karton zbog tebe.. Kako bi moja stara rekla: Odi se sakrit u kut i da više nisi došao.

17 godina
neaktivan
GDDR5 kaže...
NewOne kaže...
 o+m+g daj vise shvatite

Vidim... Ako si banan, to sigurno nije bez razloga, a iz osvete nećeš ništa napraviti (osim ispast veća budala). Jedan forumaš je dobio crveni a dva žuti karton zbog tebe.. Kako bi moja stara rekla: Odi se sakrit u kut i da više nisi došao.

ispravak

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
protjeran
GDDR5 kaže...
NewOne kaže...
 o+m+g daj vise shvatite

Vidim... Ako si banan, to sigurno nije bez razloga, a iz osvete nećeš ništa napraviti (osim ispast veća budala). Jedan forumaš je dobio crveni a jedan žuti karton zbog tebe.. Kako bi moja stara rekla: Odi se sakrit u kut i da više nisi došao.

to je zbog dugog jezika ne zbog mene

mieni je bilo dosadno pa se odlucio igrat boga (u kog ne vjerujem)

14 godina
neaktivan
Minecraft server [BUG Craft]

Haha, koji idol!

{#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
protjeran
NewOne kaže...
FiCoO kaže...
NewOne kaže...

suspendiran

takoder i ja dobio zuti ali sve zbog tebe....a koliko vidim tebi nista nije{#}

ja (balavac) sam pristojan a vi pravi odrasli ozbiljni ljudi imate neobicnu zelju izrazavati svoje emocije (mrznju) kroz psovke... JELDA?

to sto si pristojan ali ti si neodgojen opcenito....nemaris za druge, briga te sto nevini ljudi stradavaju zbog tvojih hirova i ti to onda ides USPOREDJIVAT sa psovkom? pa decko dragi jesi ti normalan?

ja sam vrlo dobro odgojen...zbog toga ne volim nepravdu.

A kad me neko bana (opet ponavljam) bez razloga ja se osvetim..

o+m+g daj vise shvatite

gjurki: ko prvo prestani sa tim gay forama, ko drugo dobro odgojen ne znači se osvećivat za nešto šta "nisi" radio, ako mod kaže da jesi onda jesi jer su modovi pošteni na serveru(osim rocker- ŠALA!!! <3) i sigurno ti nebi dali ban samo tako. Izgr je isto dobio ban, jeli on dolazio na server palio itd. NIJE. onaj 2 već na početku su dobila ban i ništa pomirili su se da više nikad neće na server, ne ti se i dalje osvećuješ.

ko 3.: pročito sam pravila detaljno i malo sam duže od tebe na forumu i malo bolje znam sve na ovom forumu od tebe, ono moje nije bila uvreda, nego pošalica opet kažem, neko je to očito krivo shvatio.

ko 4.: ovaj ktm4 mi se može sagnut, i lijepo m* ga p**it. To ti je valjda taj prijatelj koji ti pomaže, svaki post od nas koji smo protiv tebe on stavi TD, šta se još grlite kod tebe ili nešto? ne kužim, zaljubljeni ste, WTF?

14 godina
neaktivan

ko 4.: ovaj ktm4 mi se može sagnut, i lijepo m* ga p**it. To ti je valjda taj prijatelj koji ti pomaže, svaki post od nas koji smo protiv tebe on stavi TD, šta se još grlite kod tebe ili nešto? ne kužim, zaljubljeni ste, WTF?

Pusti golupčiće na miru {#}

15 godina

Sad više nisam na whitelistu(njofra), a nije ni gjurki. Jesu li napokon restartali server ili se hell vratio

Volim jabuke :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GDDR5 kaže...

Pusti golupčiće na miru {#}

hahahahahha legendo nasmio sam se do suza haahhaha (iako nisam gay niti nista slicno)

17 godina
neaktivan
power_user kaže...

Sad više nisam na whitelistu(njofra), a nije ni gjurki. Jesu li napokon restartali server ili se hell vratio

stavljeni.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...
power_user kaže...

stavljeni.

Možeš i mene stavit dok je stara mapa,samo da vidim u kakvom je rasulu.

Plz,makar na sat vremena samo!

15 godina
djdomi kaže...
power_user kaže...

stavljeni.

ne radi

Opet not on whitelist

Volim jabuke :)
15 godina
protjeran

Ovako sutra poćinje nova mapa.

Izgr kada dođe bivši apazinan:)

pa ću mu reć da te stavi da vidiš server

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
borna666 kaže...

Ovako sutra poćinje nova mapa.

Izgr kada dođe bivši apazinan:)

pa ću mu reć da te stavi da vidiš server

ok, reci mu da se ispričavam zbog polu spaljene arene.

15 godina

Fermi kako si mogao svog prijatelja zaboravit staviti na whitelist? {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Je vas sve razje*bo.

I ja bi tako da me neko banna.

a sad recite da vi nebi, jbt nismo majke tereze vamo.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 5 hvala 0
15 godina
Jonja kaže...

Je vas sve razje*bo.

I ja bi tako da me neko banna.

a sad recite da vi nebi, jbt nismo majke tereze vamo.

Evo jos jedan pametnjakovic....dovoljan je i previse je onaj jedan{#}

p.s. nebi to napravio, nije ovo jedini server pa tako bi i onaj klinac mogao polako odsetati

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 20:56 (FiCoO).
15 godina

Uhh zaboravio sam i ovog sto daje svima TD onaj sto suradjuje sa prevarantom i bezobraznikom...Ajmo svi TU ko bi htjeo da se ovi klinci maknu sa servera pa onda cemo napraviti preventivnu zastitu

p.s. pogledajte onog pametnjakovica ktm204 ili kako vec sta pise u temi kad je antisa bio banan KLIK

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 21:25 (FiCoO).
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja nesuradjujem s njim, rekao sam svoje misljnje i sta ti islis da meni TD ili TU nesto znaci?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Jonja kaže...

Ja nesuradjujem s njim, rekao sam svoje misljnje i sta ti islis da meni TD ili TU nesto znaci?

Briga me sto tebi znaci ali s tim pokazujes svoje misljenje o napisanom postu

15 godina
neaktivan

Slusaj on vas je banno i tako bi i ja napravio sad me briga necu raspravljat i nisam na njegovoj strani tj. nije u redu sto je ucinio ali i ja bi to ucinio da sam moga a da su me banali.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
Jonja kaže...

Slusaj on vas je banno i tako bi i ja napravio sad me briga necu raspravljat i nisam na njegovoj strani tj. nije u redu sto je ucinio ali i ja bi to ucinio da sam moga a da su me banali.

Banan je s razlogom po koji put vec!

14 godina
protjeran

nisam na listi sta je dosla nova mapa? ..daj nek me netko od modova stavi.

Nick:EldinMusic

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 21:52 (Pwner M.).

0 0 hvala 0
15 godina
Pwner M. kaže...

nisam na listi sta je dosla nova mapa? ..daj nek me netko od modova stavi.

takoder...nick: Carli

14 godina
protjeran

I da pustite crackan server jer 75% igraca imaju krekanu verziju a i ja se ubrajam u njih

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein

1 0 hvala 0
15 godina

Speak to me ante :)

evo javio mi se nas admin na skypu i veli ovako...nitko nije na wl niti ce biti danas, sutra krece nova mapa i onda cete biti stavljeni na wl tako da, do sutra dont die comrades{#}

p.s. ostaje cracked server, nebrinite{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

Speak to me ante :)

evo javio mi se nas admin na skypu i veli ovako...nitko nije na wl niti ce biti danas, sutra krece nova mapa i onda cete biti stavljeni na wl tako da, do sutra dont die comrades{#}

p.s. ostaje cracked server, nebrinite{#}

tak je! :D

ante, sutra na xf i idemo sredit server. (btw, pošalji mi skype ovdje na pp ili na bugcraft.info)

15 godina

Dodajte me na white. Nick:ElitePer

P.S Carli ocemo osnovati židovsku općinu{#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice