- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako kada upalim www.minecraft.net ovo mi se pokaže
meni radi ali probaj restartati racunalo pa nam javi..uostalom mozes i probati sad kliknuti na ovaj svoj link posto nama radi
Meni je sve dobro
znam da ti je dobro jer je i mom prijatelju dobro nes neradi -.-
meni radi ali probaj restartati racunalo pa nam javi..uostalom mozes i probati sad kliknuti na ovaj svoj link posto nama radi
evo ga restarto sam i neradi opet a što su ove upute na slici ispod?
evo ga restarto sam i neradi opet a što su ove upute na slici ispod?
otvori sa mozilom ili chromeom...izgleda da ti nesto sa browserom nije u redu
probaj očistit cache sa ccleanerom
kako to pls help
kako to pls help
Skini i instaliraj ccleaner. Onda ugasi browser i stisni Analyze u CCleaner-u, te nakon što analizira, idi na Run Cleaner. I to je to ;)
kako to pls help
Skini i instaliraj ccleaner. Onda ugasi browser i stisni Analyze u CCleaner-u, te nakon što analizira, idi na Run Cleaner. I to je to ;)
jesam ali opet neće :((
aj molim vas pomozitee ;(
možda je do virusa... skini spyware terminator i napravi full system scan i obriši sve šta ti nađe... on je meni pomogao kad nisam mogao na stranice od antivirusa
možda je do virusa... skini spyware terminator i napravi full system scan i obriši sve šta ti nađe... on je meni pomogao kad nisam mogao na stranice od antivirusa
jesam scaniro sam i nasao je 3 neka critical objecta obrisao sam ih ,ali mi je i dalje onaj error :/