Ljudi mi nisu jasni, ja samo igrao stare Max Payne igre i ova trojka je dobra promjena, Max je onaj stari, depresivni, sada stari čangrizavac, život ga je iznevjerio, prijatelji napustili itd. Novi grad, novi početak, novi zajeb :D
Da smo dobili nastavak koji je kao i prošli svi bi govorili da je sve već viđeno bla bla, trebali su novo ubaciti bla bla, a sada kad je neka promjena govore kako to ne valja bla bla, nije to to bla bla.
Ja se s tim ne slažem, ovo je po meni pravi nastavak Max Paynea i jako sam zadovoljan igrom, pričom i napucavanjem.
Koliko sam shvatio (nisam jos presao trojku)... nema onih halucinacija, ludih/creepy scena, nenadanih situacija.... svi koji su igrali 1 i 2 znaju o cemu pricam. Mislim da je to dovoljno, ono sto znam... tip loce alkohol, krvari svako malo, painkilleri ovo ono.... a bas niti jedno "ludilo" !?!?!?!?
Ugl, izgleda da se prica, a i atmosfera u Max Payne 3 ne moze porediti sa 1. i 2. dijelom kada citam misljenja drugih ljudi koji su presli cijeli trio....