Left 4 Dead 2

poruka: 1.342
|
čitano: 382.679
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
14 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Ljudi ajde ako ima dobra dusa da mi kupi l4d2 ako je jos na akciji i ja mu uplatim lovu u ponedjeljak. Trgovao sam do sada sa hrvojemstr i monopolom pa ako zelite mozete njih upitati da je sve bilo ok. Molim pp. Hvala!

Edit: evo upravo vidio da je jos 9 sati na popustu, pa je moja molba hitna.

Na zahtjev onoga tko mi ucini uslugu mogu mu uplatiti i neku proviziju za kavu il tak nekaj..

Hvala!

Jos pola sata akcija.. ajdmo dobre duse bug foruma!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Left 4 Dead 2
Ako je netko tek poceo igrati i zeli igrat kampanju od pocetka neka me doda pa cemo zajedno.. Strbi19
14 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Ah kupio si znaci. Presao sam sve kampanje ali ti mogu pokazati ako hoces Garamel mi je steamnick.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2

Ako bude neko htio baciti, neka doda: raynull

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Kad će onaj DLC što su obećali? Rekli su poslje Portala 2, a Portal 2 je već 2 mjeseca out...

Zivotni Cilj: Upoznati i izvesti Mentalista u grad i napit ga

0 1 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2

Be patient you must {#}

Sad je prije par dana stigo uber update za team fortress2, tako da je L4D2 vjerojatno sljedeći na spisku

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

bok.molim nekog da mi pomogne kako i gdje nabavit nove mape za left 4 dead 2  neka me kontaktira slobodno privatnom porukom.moze mi pomoc i preko team viwera , stvarno molim pomoc ako treba uplatit cu mu novaca na racun.hitno je jer sam u bolnici i dosadno je a zelim igrat nove mape a bit cu jos 1 mjesec vamo sigurno:(

15 godina
Left 4 Dead 2

potpis...imam isti problem i igram non steam verziju preko vlaflipa...ako neko zna kak ubacit neke nove mape bio bi mu zahvalan da pomogne...{#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
null kaže...

da gledao sam to samo kako se ubacuju?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
Left 4 Dead 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Left 4 Dead 2

doso neki update od 161 MB 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2

Dali ima jos fakera iz ovog foruma, da igra. Pa da se malo baca koja runda ili kampanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
null kaže...

Dali ima jos fakera iz ovog foruma, da igra. Pa da se malo baca koja runda ili kampanja.

Ja sam u L4D2 klanu, ima nas 10-ak igramo dosta često i zezancija je totalna, čak je plan idući tjedan roštiljada da se svi okupimo i popijemo koju.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
15 godina
null kaže...

Igram ja redovito, samo ne preko steama...

14 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Gdje? Kad? {#}

Pa jeli te zvao Rikard? Tamo u 7. mjesecu u Bedexu je bio plan{#} Ja sam malo daleko pa neću moći doći nažalost.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.

1 1 hvala 0
15 godina
Ranko Kukumar kaže...
M_dipl. kaže...

Gdje? Kad? {#}

Pa jeli te zvao Rikard? Tamo u 7. mjesecu u Bedexu je bio plan{#} Ja sam malo daleko pa neću moći doći nažalost.

Ja ga cak osobno znam, bedex mi je 2-3 km udaljen ;-D

14 godina
neaktivan
null kaže...

Ja ga cak osobno znam, bedex mi je 2-3 km udaljen ;-D

A čuj, znam ja i njega i šimuneca zajedno{#} Samo šimunec neigra L4D2, znamo se još od davniiih dana (već 4-5 godina).

@Emil: Rikard kaže da je okupljanje 02.07 u 11h, roštilj i pivo oko 12-13h.

15 godina
neaktivan

Igra je opet skoro pa džaba na Steamu pa navalite... {#}

15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Ljudi hitno je left 4 dead 2 cijena 3,49€,ako je netko uplati umisto mene,posaljen mu 40 kn :D,uzeo bi i sam ali ne posjedujem karticu(nije prosenje obicna ponuda :D) odlicna ponuda 18 za 40 kn

0 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2

What’s your prize? If 20,000 people can earn the Stream Crosser achievement (Survive a campaign of Cold Stream on any difficulty) by the end of day this Sunday, we will give all Steam players a reward - On July 22nd we will release Dead Air from the upcoming Cold Stream DLC early.

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
Left 4 Dead 2

@Weki, Dipl: Kad ste inace online? Bacija bi sa vama koju...

Do kada vi to meni mislite tolerirat?

0 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2

Ide tko sad Cold stream?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Sve do ponoći negdje. A dipl... On je na EDGE vezi pa ga i nema baš na Steamu.:)

17 godina
Ranko Kukumar kaže...
tnakir kaže...

Sve do ponoći negdje. A dipl... On je na EDGE vezi pa ga i nema baš na Steamu.:)

Do ponoci? Ja mogu od ponoci.

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Do ponoci? Ja mogu od ponoci.

Neznam, kasno mi je to malo, najbolje oko 21-23h, tada je najbolja atmosfera.

15 godina
neaktivan

Jesu li popravili Cold Stream u zadnjih mjesec-dva?

Igrao sam ga čim su ga dodali i bio je pun bugova i ne baš pretjerano zabavan.

14 godina
neaktivan
baba kaže...

Jesu li popravili Cold Stream u zadnjih mjesec-dva?

Igrao sam ga čim su ga dodali i bio je pun bugova i ne baš pretjerano zabavan.

Da, čak je i dosta stvari izmjenjeno, ne samo bugova. Recimo finale je kompletno promjenjeno.

15 godina
neaktivan

Odlično.

Finale mi je bilo totalno fuj, trčanje kroz šumu sa onim statičnim lišćem i zombijima koji klipaju kroz to... bljak. A vjerojatno su i dodali nešto za lakše snalaženje, u ranoj verziji ekipa koja nije znala napamet mapu se konstantno gubila po šumi, bila je živa tlaka završit i jedan level a kamoli cijelu kampanju.

15 godina
baba kaže...

Odlično.

Finale mi je bilo totalno fuj, trčanje kroz šumu sa onim statičnim lišćem i zombijima koji klipaju kroz to... bljak. A vjerojatno su i dodali nešto za lakše snalaženje, u ranoj verziji ekipa koja nije znala napamet mapu se konstantno gubila po šumi, bila je živa tlaka završit i jedan level a kamoli cijelu kampanju.

meni je bas dobra kampanja, igrao na normal i dosta je teška :-S. prvi put igrao i ja jedini ušao helić, i to s 10 hp-a.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice