Ljudi ajde ako ima dobra dusa da mi kupi l4d2 ako je jos na akciji i ja mu uplatim lovu u ponedjeljak. Trgovao sam do sada sa hrvojemstr i monopolom pa ako zelite mozete njih upitati da je sve bilo ok. Molim pp. Hvala!
Edit: evo upravo vidio da je jos 9 sati na popustu, pa je moja molba hitna.
Na zahtjev onoga tko mi ucini uslugu mogu mu uplatiti i neku proviziju za kavu il tak nekaj..
Hvala!
Jos pola sata akcija.. ajdmo dobre duse bug foruma!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ah kupio si znaci. Presao sam sve kampanje ali ti mogu pokazati ako hoces Garamel mi je steamnick.
Ako bude neko htio baciti, neka doda: raynull
Kad će onaj DLC što su obećali? Rekli su poslje Portala 2, a Portal 2 je već 2 mjeseca out...
Be patient you must
Sad je prije par dana stigo uber update za team fortress2, tako da je L4D2 vjerojatno sljedeći na spisku
bok.molim nekog da mi pomogne kako i gdje nabavit nove mape za left 4 dead 2 neka me kontaktira slobodno privatnom porukom.moze mi pomoc i preko team viwera , stvarno molim pomoc ako treba uplatit cu mu novaca na racun.hitno je jer sam u bolnici i dosadno je a zelim igrat nove mape a bit cu jos 1 mjesec vamo sigurno:(
potpis...imam isti problem i igram non steam verziju preko vlaflipa...ako neko zna kak ubacit neke nove mape bio bi mu zahvalan da pomogne...
da gledao sam to samo kako se ubacuju?
doso neki update od 161 MB
Dali ima jos fakera iz ovog foruma, da igra. Pa da se malo baca koja runda ili kampanja.
Dali ima jos fakera iz ovog foruma, da igra. Pa da se malo baca koja runda ili kampanja.
Ja sam u L4D2 klanu, ima nas 10-ak igramo dosta često i zezancija je totalna, čak je plan idući tjedan roštiljada da se svi okupimo i popijemo koju.
Igram ja redovito, samo ne preko steama...
Gdje? Kad?
Pa jeli te zvao Rikard? Tamo u 7. mjesecu u Bedexu je bio plan Ja sam malo daleko pa neću moći doći nažalost.
Gdje? Kad?
Pa jeli te zvao Rikard? Tamo u 7. mjesecu u Bedexu je bio plan Ja sam malo daleko pa neću moći doći nažalost.
Ja ga cak osobno znam, bedex mi je 2-3 km udaljen ;-D
Ja ga cak osobno znam, bedex mi je 2-3 km udaljen ;-D
A čuj, znam ja i njega i šimuneca zajedno Samo šimunec neigra L4D2, znamo se još od davniiih dana (već 4-5 godina).
@Emil: Rikard kaže da je okupljanje 02.07 u 11h, roštilj i pivo oko 12-13h.
Igra je opet skoro pa džaba na Steamu pa navalite...
Ljudi hitno je left 4 dead 2 cijena 3,49€,ako je netko uplati umisto mene,posaljen mu 40 kn :D,uzeo bi i sam ali ne posjedujem karticu(nije prosenje obicna ponuda :D) odlicna ponuda 18 za 40 kn
What’s your prize? If 20,000 people can earn the Stream Crosser achievement (Survive a campaign of Cold Stream on any difficulty) by the end of day this Sunday, we will give all Steam players a reward - On July 22nd we will release Dead Air from the upcoming Cold Stream DLC early.
@Weki, Dipl: Kad ste inace online? Bacija bi sa vama koju...
Ide tko sad Cold stream?
Sve do ponoći negdje. A dipl... On je na EDGE vezi pa ga i nema baš na Steamu.:)
Sve do ponoći negdje. A dipl... On je na EDGE vezi pa ga i nema baš na Steamu.:)
Do ponoci? Ja mogu od ponoci.
Do ponoci? Ja mogu od ponoci.
Neznam, kasno mi je to malo, najbolje oko 21-23h, tada je najbolja atmosfera.
Jesu li popravili Cold Stream u zadnjih mjesec-dva?
Igrao sam ga čim su ga dodali i bio je pun bugova i ne baš pretjerano zabavan.
Jesu li popravili Cold Stream u zadnjih mjesec-dva?
Igrao sam ga čim su ga dodali i bio je pun bugova i ne baš pretjerano zabavan.
Da, čak je i dosta stvari izmjenjeno, ne samo bugova. Recimo finale je kompletno promjenjeno.
Odlično.
Finale mi je bilo totalno fuj, trčanje kroz šumu sa onim statičnim lišćem i zombijima koji klipaju kroz to... bljak. A vjerojatno su i dodali nešto za lakše snalaženje, u ranoj verziji ekipa koja nije znala napamet mapu se konstantno gubila po šumi, bila je živa tlaka završit i jedan level a kamoli cijelu kampanju.
Odlično.
Finale mi je bilo totalno fuj, trčanje kroz šumu sa onim statičnim lišćem i zombijima koji klipaju kroz to... bljak. A vjerojatno su i dodali nešto za lakše snalaženje, u ranoj verziji ekipa koja nije znala napamet mapu se konstantno gubila po šumi, bila je živa tlaka završit i jedan level a kamoli cijelu kampanju.
meni je bas dobra kampanja, igrao na normal i dosta je teška :-S. prvi put igrao i ja jedini ušao helić, i to s 10 hp-a.