ja kukam kad mi jungler dodje 3 put i 3 put uzme kill iako ga ja mogu dobiti, doduse ne kazem ks nego mu kazem da je idiot
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja kukam kad mi jungler dodje 3 put i 3 put uzme kill iako ga ja mogu dobiti, doduse ne kazem ks nego mu kazem da je idiot
To ti je djetinjasto od tebe :P
Ja vecinom spucam sve na njega a sad ko ga last hita njegov kil... Previse puta su mi pobjegli s 5 hp-a samo zato sto sam ostavljo killove...
Ja sam u tamo nekim kvalifikacijama za gold bivao optužen za taj nekakav ks... huehueheue,
Btw, ForellenLord je ozlijeđen, navodno je Czaru klizećim startom ozlijedio njegov kolutić, pa je ovaj vikend umjesto njega WhiteKnight (po izvedbi nešto kao Spontexx) :)
odličan i zanimljiv film koji se mora pogledat, ima dobru glumačku ekipu koja radi svoj posao odlično dok je priča zanimljiva.
ovo je jedan od onih filmova koji se jednostavno mora pogledat samo zbog svoje kvalitete
odličan i zanimljiv film koji se mora pogledat, ima dobru glumačku ekipu koja radi svoj posao odlično dok je priča zanimljiva.
ovo je jedan od onih filmova koji se jednostavno mora pogledat samo zbog svoje kvalitete
Da ti nisi malo temu profulio?
KS je "Kill secured", ali nekada se treba pustiti ako se može. Jučer su tako Lux/Leona stojali oko Nunua koji je imao cca 50 hp nekih 3sec dok ga ja nisam došao ubiti jer mi je trebao mali boost :)
Šta ljudi kukaju oko tog KS to je strašno.
Ja ne pamtim kad je neko zadnji put kukao zbog KS.
Onda imaš sreće, ja gotovo u svakom gejmu naletim na djecu koja plaču oko KS.
OMG noob KS, report....Ja ih mutam onda. Znam da je ovo timska igra i da treba chat, al tak i tak kad dobiješ balavce ni nema previše timske igre.
To ti je djetinjasto od tebe :P
Ja vecinom spucam sve na njega a sad ko ga last hita njegov kil... Previse puta su mi pobjegli s 5 hp-a samo zato sto sam ostavljo killove...
cuj samo sam iskren, razumijem da dodje jednom da uzme kill, i dva put, ali brate mili kad mi treci put to napravi onda vise ne mogu trpit, zato i jesam banan tako cesto
i takvi jos ostanu i ofarmaju 1 wave miniona
Ma meni je najjaci moment cijele povijesti lola dok u ARAMU napravis pentu sa fiddle ultom i 3 od 4 teammate-a rageaju zbog navodnog "ks"-a.
I ne samo na penti, kad god uzmes kill...
Znaci, na prethodnoj stranici pise neki kolega da Orianna ako nije "natenkana" ne valja. A cuj, ja ne znam di si ti vidio da Orianna tanka, al meni je to obicna glupost. Upravo zbog svog ogromnog rangea Orianni niti ne treba hp.
Ja osobno za hp uzmem samo Liandry's Torment. Idem na full AP i nerijetko sa baronom na full buildu imam 950+ AP i radim pun k**** dmga. Razumijem hp na Kassadinu, Katarini, Diani za close fight. Ali Orianna ima jedan od najvecih rangeva od AP midova u lolu...
Ovo je LoLreplay od jednog napetog gamea kojeg smo igrali na go4lolu.
Smatram da je game baš dobar za pogledat, isplati se.
Danas je brat sa jungle Nocom imo 6 kilova u 10 minuta. Jest da su kilevi mogli više koristiti Orianni, Zedu i Tristani, al eto pokupio ih je. Moro je ić na tenka pa nije bio prevelik threat, ali je zato cijelu mapu wardo i mogo je četvoricu držat na sebi sa Orianninom ultom. Sve ovisi o tome kako će netko iskoristiti golde koje pobere od "KS"-a. Uostalom, KS=Kill Secured, masu puta je protivnik pobjegao sa 20-30 hp-a jer ja nisam sa supportom htio KS-at, ali to mi se više ne događa jer se ne bojim KS-anja.
Ovo je LoLreplay od jednog napetog gamea kojeg smo igrali na go4lolu.
Smatram da je game baš dobar za pogledat, isplati se.
E onaj ezreal je dobar primjer farmanja
35 min full build sa 2 killa
Počelo je sve sa Draven 2/0 u samom startu, freezao lane, blitz zonao, ma sve se izdešavalo, imao sam 30 farme kad je draven imao 70. I ovo se desi
platinum plays :D
Počelo je sve sa Draven 2/0 u samom startu, freezao lane, blitz zonao, ma sve se izdešavalo, imao sam 30 farme kad je draven imao 70. I ovo se desi
platinum plays :D
Ma ovo je gore od silvera Neki dan sam igrao sa jednom nami koja je dobila quadru 2v4...
Recite mi da neznam igrat i da nezasluzjem bit u silveru, i da nepomisljam na nesto vise.
Ne znaš igrati i ne zaslužuješ biti u silveru. Happy?
Inače, da, vidim da je jadan game.... I molim te, dohvati se rječnika...
Evo ispravio sam i riječnik mi za to ne treba jer ne želim prevodit rečenicu.
Fali ti još jedan razmak
Inače, ontopic na tvoj post, ne daj se, igraj još, ja sam evo manje od 7 dana u platu, nagledao sam se više sranja nego u silveru
Fali ti još jedan razmak
Inače, ontopic na tvoj post, ne daj se, igraj još, ja sam evo manje od 7 dana u platu, nagledao sam se više sranja nego u silveru
Tebi nedostaje točka.
Sretno na putu do diamonda...
Tebi nedostaje točka.
Sretno na putu do diamonda...
Ja to zovem tačka.
Fali ti još jedan razmak
To sam i ja rekao za Gold, što se više penjem prema platinumu vidim više failova. Trenutačno na 48 LP i nadam se nekom winstreak od 15 gejmova da završim s ovim, mrzim 1. divizije
Ma ko je to dobra soraka 4v5...
I tak. Kolko puta mi se desilo da sam ja u timu koji je 5v4 pa izgubim. Neka malo karma i za mene dela. Kad ju već neznam igrat.
Recite mi da ne(razmak)znam igrat i da nezaslužujem bit u silveru, i da ne(razmak)pomisljam na nešto više.
nafarmana tristana je najgori neprijatelj ko adc(tu negdje je i draven) tak da se nemaš što čuditi i još k tome ako niste bacili focus na nju GG.
Trenutno sam Bronze I i imam 51% winrate, dobijem na rankedu u team Gold III. Matchmaking OP.
EDIT: I da napomenem, nije premade sa nikime i iza mene je na pickovima (ja 2., on 4. pick). Matchmaking even more OP.
Jel se vama događa nekad da neka djeca ne postuju pick order > call order, mislim ja sam 1. pick a on 4. i kaze top, i ja kazem lijepo " sry dude i am first pick i top :( ", a on meni jebe sve po spisku na poljski (znam da mi psuje jer sam na ovom eune vec poljski naucio -.-) i kaze da je on rekao prvi da je on top. I sta bi mu ti? Znam da se to događa samo na bronzi ( tj. bar pretpostavljam jer nikad nisam ni bio dalje od bronze ) ali kako se vi snalazite u tim situacijama, ja od svojim 110 gejmova u rankedu sam naisao 2 puta da je netko bio supp a da nije last pick. Kako ljudima prosiriti onaj link od oficijalne LoL stranice gdje pise ono s pick i call orderom??
Zato na supportu goniš Ignite,osim ako to nije hypercarry,onda ga mučiš s Exhaustum.
Every kill secured,report Leona/Thresh for KS,obični Silver I playovi :D
I nitko nezna za pick>>call order,pogotovo na ovom mom elou.
Igram prilično sve rollove,preferiram jungle,no ne rageam kad sam zadnji pick,
napomenem ljudima ne igram baš dobro top,i pickam ono što treba timu :D
Ne znam zakaj se ljudi svađaju oko tog ordera. Tj znam. Treba mi oko 10 sekundi da vidim s kakvim ljudima imam posla. Onda obično ja prvi pickam supporta (nema veze kaj sam najviši rating, a i volim igrati supporte, pogotovo ako još napraviš neki plays ili sacrifice, a tvoj adc se plače od ljubavi) i riješim sve dileme. I začudo, nakon toga se više nitko ne svađa, svi se lijepo dogovore i to bude baš tako lijepo sklisko ugodno mekano toplo. Pa taman izgubio, osjećaš se dijelom nečega višega, astralnoga skoro :D
Jel se vama događa nekad da neka djeca ne postuju pick order > call order, mislim ja sam 1. pick a on 4. i kaze top, i ja kazem lijepo " sry dude i am first pick i top :( ", a on meni jebe sve po spisku na poljski (znam da mi psuje jer sam na ovom eune vec poljski naucio -.-) i kaze da je on rekao prvi da je on top. I sta bi mu ti? Znam da se to događa samo na bronzi ( tj. bar pretpostavljam jer nikad nisam ni bio dalje od bronze ) ali kako se vi snalazite u tim situacijama, ja od svojim 110 gejmova u rankedu sam naisao 2 puta da je netko bio supp a da nije last pick. Kako ljudima prosiriti onaj link od oficijalne LoL stranice gdje pise ono s pick i call orderom??
Svakodnevnica u gold V, svakodnevnica..., ali što češ, svima je tako i nemaš neki siguran mehanizam koji može to izbjeći, pogotovo nedjeljom, nedjeljom ako dobim 1 game u soloq-u sretan sam. Zašto nedjelja? Po mojoj teoriji, djeca nisu u školi a dućani zatvoreni nedjeljom.