Zhonya>Ocelote
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ono se ne zna da li je bilo Best Zhonya ever ili Worst SK play ever. Vjerovatno oboje.
Dakle Bronze V sam i izgubim ovaj gejm u prilogu. Nek idu svi u k**** sto govore "nauci igrat, nauci kerijat, igraj top i mid" LJUDI OVO JE TIMSKA IGRA NEMA SOLO KERIJANJA. Od svih ovih mudrijasa u ovoj temi jedino postujem kolegu "gulsa" koji je ovo navodno izjavio. Pa nemos me jebat. Ako postoji neki bronze ovdje da je po mogucnosti mid da skupa probamo izac iz ove splacine drvene nek se javi... Ja ovaj soloq nikad vise u zivotu igrat necu....
Dakle Bronze V sam i izgubim ovaj gejm u prilogu. Nek idu svi u k**** sto govore "nauci igrat, nauci kerijat, igraj top i mid" LJUDI OVO JE TIMSKA IGRA NEMA SOLO KERIJANJA. Od svih ovih mudrijasa u ovoj temi jedino postujem kolegu "gulsa" koji je ovo navodno izjavio. Pa nemos me jebat. Ako postoji neki bronze ovdje da je po mogucnosti mid da skupa probamo izac iz ove splacine drvene nek se javi... Ja ovaj soloq nikad vise u zivotu igrat necu....
Kako onda ovi High elo zboostaju acc u par dana?
Nadji si i ti nekog ko ce te izboostat i toe to ako nemozes sam.
Presmiješno Upravo sam imao jednu Vayne u timu koja je sa Zyrom bila na botu. Zyra je bila gold 1 a Vayne plat 2. Međutim, Vayne je očekivala od Zyre da bude agresivna, međutim ona NIJE bila agresivna te je s toga Vayne, koja ima (kako kaže) 22 godine otišla afk i 20 minuta se raspravljala u all chatu kako je Zyra lowbob koji ne zna igrati. Ali hajde, bar je bila dobra zahebancija 20 min
Presmiješno Upravo sam imao jednu Vayne u timu koja je sa Zyrom bila na botu. Zyra je bila gold 1 a Vayne plat 2. Međutim, Vayne je očekivala od Zyre da bude agresivna, međutim ona NIJE bila agresivna te je s toga Vayne, koja ima (kako kaže) 22 godine otišla afk i 20 minuta se raspravljala u all chatu kako je Zyra lowbob koji ne zna igrati. Ali hajde, bar je bila dobra zahebancija 20 min
20y my a.s.s .... Danasnja djeca xD
Izgubio si, dobio 3 LP i još se žališ?
Relevant
+3 wp gg.
+3 wp gg.
Točno to, rado bih gubio ako dobivam +3. Ja jučer došao pijan igrati (malo sam se otrijeznio, jel), tek kada sam ušao shvatio sam da su mi mehanike malo ...umrle? Anyway, Platinum 4 i Silver 3 duo..naš Silver 3 imao 0/5/0 i 17cs dok je njihov imao 6/0/0 i nekih 87-97 cs. Stvarno mi je već dosta tih plat/silv duo, ali nitko nije rejđao, pobijedili u epic gejmu od 55 minuta gdje smo igrali taktički jer do neke 30-35 minute bi nas pojeli u bilo kojem teamfightu. Nakraju završio s 20/4/25 (bio sam blue ez), ali farma samo 217 Naš Garen (taj s3) je samo išao tanky, dok nakraju nije mogao istenkati sve živo i neživo. +6 lp, zatvorio igru i rekao gg wp, krevet.
Općenito bih zabranio DUO različitih divizija, plat/plat, diamond/diamond ili challenger, gold/gold..a ne plat/silver, gold/silver/bronze itd. itd. jer zeznu cijeli match making, znaš dobiti na jednoj strani zbog toga npr plat 4, gold 1, gold 3, gold 4, silver 2, a na drugoj strani plat 3,3,3, diamond 5, gold 2. Nije ugodno :/
Kada je naš garen pogodio 100cs u nekoj 30-35 minuti, njihov aatrox je imao već oko 250-300 :))
Ha čuj, sigurno ne idu 1vs5 :) Možeš ti štošta napraviti sam, ali gejm winati nikako. Sad bi pisao litanije o toj temi no sumnjam da se ikome da čitati moje pametovanje :)
Ha čuj, sigurno ne idu 1vs5 :) Možeš ti štošta napraviti sam, ali gejm winati nikako. Sad bi pisao litanije o toj temi no sumnjam da se ikome da čitati moje pametovanje :)
Haha, sam ti daj. Uvijek je zabavno citati tvoje postove (ili pametovanje?)
Meh nezz ja sam digo 2 acc-a iz b5 do s5 odkako sam gold .... I zasad imam samo jedan lose (DMN HEP TROLLED ME...) Ugl gledaj streamove, guidove itd hajro ti je dobar link postavio pa si to malo pogledaj... dosta se nauci :P
Neki misle da se jednostavno carryat ako si Diamond,no ovisiš o 4 teammate,tako da
sreća igra ulogu,a ne znanje.
Neki misle da se jednostavno carryat ako si Diamond,no ovisiš o 4 teammate,tako da
sreća igra ulogu,a ne znanje.
Ja sam wino 3v5 tako da..... (o bronci govorim ofc)
Ako sam sa Dravenom mogao 1v3 ubiti Amumua, Caitlyn i Lulu na botu u platinumu, vala mogu kerijati i bronze team, šta misliš kako sam ja sa 600 eloa otišao na 1300 u sezoni 2?
Ako sam sa Dravenom mogao 1v3 ubiti Amumua, Caitlyn i Lulu na botu u platinumu, vala mogu kerijati i bronze team, šta misliš kako sam ja sa 600 eloa otišao na 1300 u sezoni 2?
Cjoj dok se toga sjetim.... Doci do 1250 u 1.oj sezoni... Dok sam doso bio sam sretan koda sam dobio na lotu xDDD
Ovako,po tvom stavu vec vidim da redovito rageas,evo ja odigram jedan ranked dnevno i to uvecer kad me najbolje ide,i pomalo napredujem,do sad sam kerijao svaki game bio ja support ili mid.Evo jucer je pala quadra sa vayne :D I eto zadnjih tjedana sam se promotao 1 division i 58 LP-a na ovom,inace u bronzi sam ali eto ne gubim nadu :D Svi mi nekad dobijemo nekog AFK ili trolla,ali ne SVAKI game(kao sto vecina tvrdi),mnogi ljudi koji su zapeli tamo kukaju jer su im ''teamatesi losi'',i to se tako zove elo hell,bu-hu im in bronze i cannot get out of here because of my stupid teamates,this system sucks....Klasika.Pao ti je ELO dosta ali ako si dovoljno dobar pod uvjetom da ne rageas,neflejmas i ne AFK-as izvuci ces se,zapamti da nemozes puno utjecat na igru tvojih suigraca,ali mozes utjecat na svoju igru!Dok sebe nepopravis neces nikad izac,a pogotovo sa takvim stavom...
Ajde sljedeci put kad igras ranked u toj bronci slobodno javi ovdje da te spectetamo i na kraju runde ti napisemo sve sto si pogresno napravio xD
btw ciji je pobogu to server Oceanic xD
btw2 upalih sad stream i di je ForellenLord u ATN ? :O
Imam jedno pitanje kaj se tice kupovanje RP-a s Paysafe cardom. Kupil sam za 150kn i sada ocu kupit onaj paket od 20 eura i neda mi. Fali jos 0.86 eura :S. Izracunom dobijem za 150 kn 20.05 eura s aktualnim tecajnim listama. Jel to Riot ima svoju tecajnu listu? Kak da ja sada to iskoristim?
Pozdrav!
Evo, da se i ja malo nadovežem na tu drvenu ligu i kako napredovati..
u s2 sam bio na 1000 eloja i mogu reci da nisam bio sposoban dici se, sto got ucinio uvjek 1 win 2 lose..
nisam igrac koji rage-a ali punoput nisam vidio svoje greske, pa sam krivio druge za svoju "losu karmu"..
tako je dosla s3 u kojoj nisam ni htio ranked igrati jer u tome nisam uzivo..ali mi normal postao dosadan pa sam probo ponovo ranked.. i pobjedio 4/10 i jasno bronca 3..
ali sam nakon toga opet presto ranked misleci sve je isto ko i lani.. i nije mi dalo mira i probo sam forsirat orianu (main) na midu i uspiso sam se dignut nekako u sljedecu diviziju bronce 2..
i onda je krenulo..
premade bot igranje, suporto sam sa nunu ili treshom i koncentriro se na pomoc svojim igracima i svaki gejm pokupovao doslovno brdo wardova,mozda i previse..
i u nekih 40 gejmova se dignu u silver V sa prilicno strmom krivuljom napredka..premade drug je bio bronce 2 i skoro uz identicnu statistiku se dignuo u silver 2..
pa ako mene pitate isti vrag je bronce ili silver..igraci su skoro isti..jedna razlika koju sam primjetio je ta, da u silver svi vise placu i "pametuju"..
profil..http://www.lolking.net/summoner/eune/20444328
kako nam je uspjelo? napomenut cu, da u lane fazi nikad nismo bili previse dobri niti smo ikada pobjedili sami bot.. ali zato svaki team fight se koncentriram na svog ad-a, zastitim ga od rengara i slicnih all in champova koji mogu adc doslovno pojest i kill po kill se dobivali gejmovi.. tu ide i kontrola dragona i puno sitnih mind gamejmova sa protivnickim igracima..zato obozavam nunuja ko suporta jer je jednostavan a u njegov q i speed je moguce doslovno kontrolirat svaki pokret njihovog ad-a..tresh je isto super ali i malo tezi za donjet prave odluke u pravo vrijeme..
svi govorite o oriani..
da ona je odlicna za vodit ekipu do pobjede (meni je main i prezabavan champ) ali uz tanky build (roa), bez kojega je punoput bespomocna vam treba vremena (CS ili killova) da postane prava prijetnja..posebno ti low elo gajemovi vam treba tanky build jer prebrzo umirete jer vas niko ne cuva..i jedna pogreska i gotov gejm.. zato predlazem da probate lissandru ko laternativu ..2 dorans ringe, zhonya, rabandons ostalo po potrebi..fora je u tome sto ima ako zatreba uz svoj ulti zhonyu, w skoro 5 sec da ju niko nemoze dotaknuti,sto donosi prevagu..uz to odlicni escape, jaku lane fazu, ogromno dmg..savrseni champ za kerijat ekipu, puno jednostavniji od oriane a i prasta greske sto je najvaznije..vidim i na lcs-u su ju poceli kosristiti sto mi se jako svidza..
moja ranked statistika..napominjem,da sam relativno los bio i uz malo analiziranja vlastitih pogresaka i ucenja
oriana 15w 9L
nunu 15w 4L
tresh 10w 4 L
over n' out
Šta ljudi kukaju oko tog KS to je strašno.
Imam jedno pitanje kaj se tice kupovanje RP-a s Paysafe cardom. Kupil sam za 150kn i sada ocu kupit onaj paket od 20 eura i neda mi. Fali jos 0.86 eura :S. Izracunom dobijem za 150 kn 20.05 eura s aktualnim tecajnim listama. Jel to Riot ima svoju tecajnu listu? Kak da ja sada to iskoristim?
To je ta neka pristojba za transakciju koju ti uvijek oduzmu,bez toga ne bi bilo moguće kupovati u internetskim trgovinama.
Kupuj dodatnih 50 kn psc-a
Ja ne pamtim kad je neko zadnji put kukao zbog KS.
Crycelote.
KS ne postoji u ovoj igri, to je mit.
KS = Kill Secured
odličan i zanimljiv film koji se mora pogledat, ima dobru glumačku ekipu koja radi svoj posao odlično dok je priča zanimljiva.
ovo je jedan od onih filmova koji se jednostavno mora pogledat samo zbog svoje kvalitete