League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.497.422
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Dd_Optic kaže...
Aliser kaže...

Nešto se priča da bi Chaox trebao zamijeniti Creaton-a u ATN na LCS-u na neko vrijeme

Nadam se bogu da će se ovo desiti, pa odmah ću zavoliti ATN :D

To ce mozda bit zato sto je Creaton slomio mali prst na lijevoj ruci ( ili desnoj, nisam siguran ) i sutra ce znat dal ce moc igrat ovaj tjedan lcs-a, ako nece onda Chaox dolazi, ako ce moc onda nista od Chaoxa.

Creaton je slomio desnu ruku,a Chaox nece subat zato sto ga trolaju jer je izjavio u svom vlogu da ce igrat za neki tim ako vidi da imaju potencija i ako im adc ozljedi ruku.I Metalix je sub za ATN i on je vec prije igrao adc za njih.

15 godina
neaktivan
Pandza90 kaže...
Dd_Optic kaže...
Aliser kaže...

Nešto se priča da bi Chaox trebao zamijeniti Creaton-a u ATN na LCS-u na neko vrijeme

Nadam se bogu da će se ovo desiti, pa odmah ću zavoliti ATN :D

To ce mozda bit zato sto je Creaton slomio mali prst na lijevoj ruci ( ili desnoj, nisam siguran ) i sutra ce znat dal ce moc igrat ovaj tjedan lcs-a, ako nece onda Chaox dolazi, ako ce moc onda nista od Chaoxa.

Creaton je slomio desnu ruku,a Chaox nece subat zato sto ga trolaju jer je izjavio u svom vlogu da ce igrat za neki tim ako vidi da imaju potencija i ako im adc ozljedi ruku.I Metalix je sub za ATN i on je vec prije igrao adc za njih.

Tiše bre. Ja bi dao sve pare da vidim Chaox-a ponovo na LCS-u.

Edit: I šta će tebi novi acc?

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 3:03 (Aliser).
12 godina
neaktivan

Brat sam od pandza94,zanemarite moj broj neznaci nista :D

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Dosta nam je bio jedan Pandza, sad nam treba i drugi {#}

EUW: MushRoomD
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislite najbolji vayneHR? :D

0 4 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Moze preporuka za rune i masteries Vayne (3v3 ako je bitno). 

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Neigram 3v3 ali 21-0-9 i rune lifesteal quints/ad marks.

16 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Nekako mi na 3v3 više odgovara tanky vayne kad igram.

Dakle, ozbiljno, ja sam je na 3v3 buildao kao bruisera sa 21/9/0 i sa klasičnim runama (samo AD quintovi)

A buildao tanky ad iteme. Nije 5v5 da te ima ko čuvati jer skoro svako u 3v3 ima dobar gap close i dosta je jak, tako da ti glass cannon Vayne ne pije vode u 3v3 osim ako nemaš doublelift mechanics.

13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Dosta nam je bio jedan Pandza, sad nam treba i drugi {#}

3 nas je :D 

16 godina
League Of Legends

{#} A moš se dobro nasmijat na face-u

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

{#} A moš se dobro nasmijat na face-u

Ne podsjećaj me na loš burn one Sarah Izlanuo se

12 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Ferritin kaže...

Nekako mi na 3v3 više odgovara tanky vayne kad igram.

Dakle, ozbiljno, ja sam je na 3v3 buildao kao bruisera sa 21/9/0 i sa klasičnim runama (samo AD quintovi)

A buildao tanky ad iteme. Nije 5v5 da te ima ko čuvati jer skoro svako u 3v3 ima dobar gap close i dosta je jak, tako da ti glass cannon Vayne ne pije vode u 3v3 osim ako nemaš doublelift mechanics.

Ups zaboravio nema svak doubleift mechanics.:D

15 godina
neaktivan
League Of Legends

...

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 14:52 (scarface797).
Moj PC  
3 6 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

...

pre loše {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Trenutno silver stanje:
Ez 60cs 20 minuta,krivi mene,Thresha,što imam ignite,što sam zonao njihov botlane,i

uzeo 2 killa do sveukupno njih 4. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pandza94 kaže...

Trenutno silver stanje:
Ez 60cs 20 minuta,krivi mene,Thresha,što imam ignite,što sam zonao njihov botlane,i

uzeo 2 killa do sveukupno njih 4. 

Šta se živciraš. Lik samo želi svalit krivicu na nekog drugog.  Boli te k*rac {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma lako za toga lika,nego me još i top hoće reportat,zato što imam ignite...
Ono čovjeku serviram lane,samo treba farmat i ubit njihov botlane i to je to.
Ali njemu je teško,pored svog CS-a da mu support uzme jedan kill,čisto zato da može uzeti Sighstone/Locket prije... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pandza90 kaže...

Mislite najbolji vayneHR? :D

buildam je tako jer sam navikao, isprobo sam dosta buildova(nisu bili 1-2 gejma nego po 100 njih sa svakim buildom) i taj mi nekako najvise odgovara

prvo sam build IE,PD,BT,LW,GA los je, dok skupim za ie ja sam vec nastacko full bt, donose isto dmg a ovaj je jeftinij, critical za tu cijenu je beskoristan

onda sam igrao BT,PD,IE,BotRK mislio sam da je taj najbolji dok nisam otkrio moc botrk-a

sad idem Botrk,BT,PD,IE, GA/LW ili ovisi kakav je protivnicki tim

botrk uzmem prvi jer mi daje prednost kad bjezim ili kad napadam, lijepo ga slowam, ult, nakucam ga na zid i mrtav je, cak i ako gubim lane s botrkom ga okrenem

a ovo gore najbolji vayneHR {#}{#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jučer bio sam sretan i ushićen što me je krenulo u soloqueueu,a dns sam se opet prisjetio zašto neigram rankede {#} Previše mi to kida živce,odma jedna greška,piše se gg report itd ( ovo su platinum iskustva tako da nemislite da toga ima samo u woodenu {#} ),više se piše nego igra,i onda se reporta mene jer sam brainless kid koji ne autoattacka s Ezrealom,udara po capslocku jel je to valjda onda njihov ispušni ventil kad idu blameat sve oko sebe. Nekako mi se čini da je najbolja taktika ignorat sve oko sebe i igrat sam svoju igru na miru i komunicirati pomoću pingova {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

više ne igram ranked prije ponoci.... 

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Problem s tim buildom je tvoj overall dmg.Stackas previse lifesteala i gubis na armor penu ili critical strike-u.BT je 3200g a IE 3800g znaci samo 600g razlike,a razlike izmedju dmg je velika zbog IE critcal strika i pasiva.

Naveo sam ti vec 3 builda gore koji su mnogo bolji od tog.

A to sto ti imas 650 gameova s vayne i jos si u goldu i mislis da si najbolji nekako nedrzi vodu...

Cuo sam da ti je moj brat support pa mozda odgledam koju vasu partiju ali nevirujem da si mi mechanicly ni blizu...

15 godina
Pandza90 kaže...

Problem s tim buildom je tvoj overall dmg.Stackas previse lifesteala i gubis na armor penu ili critical strike-u.BT je 3200g a IE 3800g znaci samo 600g razlike,a razlike izmedju dmg je velika zbog IE critcal strika i pasiva.

Naveo sam ti vec 3 builda gore koji su mnogo bolji od tog.

A to sto ti imas 650 gameova s vayne i jos si u goldu i mislis da si najbolji nekako nedrzi vodu...

Cuo sam da ti je moj brat support pa mozda odgledam koju vasu partiju ali nevirujem da si mi mechanicly ni blizu...

da razlika je 600 golda ali ja tako i tako moram kupiti vampiric tako da je razlika 1400 golda

ko je reko da sam ja najbolji? jos sam u goldu jer sam retard! da ne rageam i ne trollam nebi tamo bio, uostalom u gold 1 sam sto je blizu platinuma samo se trebam izvuc od tamo, dobijam pre malo lp(svi znamo zas)

di mi je supp? trebo je biti ali se nije pojavio  

koji ti je nick

edit:koji su to buildovi?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 17:20 (win4crazzy).
12 godina
neaktivan

Nemoras kupit vampiric jer vec imas jedan u BT.u ili Botrk (zavisi sta buildas prvo).

BT/PD/LW/IE/DEF

Botrk/PD/LW/IE/DEF

Botrk/PD/Static/LW/DEF

Pandza90

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Rekao sam lijepo da tada ne mogu biti u igri,jer sam bio na moru s djevojkom.
No meni je dovoljan jedan game da mogu naoko procijeniti mehaniku,no neću ništa

govoriti unaprijed,niti zaključivati krivo.
Odigrao sam jedan game s tobom,dok si imao problem s pingom,no svejedno i poslije toga nisi

se baš mehanički pokazao.

To o čemu raspravljate,ići na BoTRK+BT je apsurdno i glupo.Vayne je dovoljno jaka i s jednim takvim itemom,

koji će joj pružiti i više lifesteala nego što treba.
Korejski build je nekako najviše orijentirat na diver compove,kada imaš 2-3 divera u njih,tada

ti Botrk-Static-PD pomažu puno,ali da iskoristiš taj build do kraja treba ti ogromna mehanika.
I naravno,IE će ti pružiti puuno više damagea nego što će to uraditi BT.
LW je obavezna komponenta svakog AD carry-a,2. ili 3. item,osim ako nisi baš ultra feedan,

pa ti penetration nije toliko bitan. 

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Što kada se prebacuje Acc na drugi server a već postoji to ime?

acc LoL east: Pipe

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

meni nisi nista reko, a koliko vidim ni drugima iz teama

ovo sto si igro samnom, tad sam igro mf, a nju ni ti mainam ni ti igram, to mi je bio mozda 2-3 game u zivotu i s 500 ping sam imo 8 killova i 5 deathova, i overfarmo ashe

u vezi ostalog {#}

edit: kako si zakljucio da se nisam mehanicki pokazao? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 18:17 (win4crazzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma svi ste vi nule.

Poklonite se Hajroju MasterBaiteru.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat

3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Je li iko ovdje probao yellow ezreal?

To je ovaj build:

Wriggle's lantern

Berserker's greaves

Infinity edge

Guardian Angel

Statikk Shiv

Trinity force

Šta vi mislite o tome?

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Baš gledam neke high elo streamove, isto tako mi je i elty iz gurua objasnio jucer blue build je samo ako nemaju neke žešće engage-eve, sad buildaju trenutačno na ezu:

1. BOTRK

2. INFINITY EDGE

3. PHANTOM DANCER

To su 3 core itema, kasnije kako game ide, blue build baš sad i nije neš nakon nerfa Spirit of the Elder Lizarda, zahtjeva previše golda, jedino ako si baš nafeedan

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bera kaže...

Baš gledam neke high elo streamove, isto tako mi je i elty iz gurua objasnio jucer blue build je samo ako nemaju neke žešće engage-eve, sad buildaju trenutačno na ezu:

1. BOTRK

2. INFINITY EDGE

3. PHANTOM DANCER

To su 3 core itema, kasnije kako game ide, blue build baš sad i nije neš nakon nerfa Spirit of the Elder Lizarda, zahtjeva previše golda, jedino ako si baš nafeedan

Ja gradim Ezreala ovako:

1. Dorans bladae

2. Bloodthirster

3. Tear

4. Iceborn

6. Muramana ili LW

7. Muramana ili LW

8. GA / BOTRK / MERCI

ovisi

rezultat: http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history

ne bi rekao da mi ne ide s njim...

a što se tiče mehanike i igre, znam se tek ujutro dignuti ili prije spavanja odigrati tako loše mehanički, tipa 200cs u 50oj minuti da je to ružno :)

a da idem sada igrati MF vjerujem da bih zasrao polovicu toga

farm mi nije baš nešto, jbg, dosta smo ganjali killove i objektive, takvi gejmovi :)

i onaj zadnji gejm 93cs u 25 min..game je završio u 17:58, samo lolking pokaže onda 25 :))

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 20:20 (X-Plosiv).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice