MP5, AK-47, MP40....I naravno RPG 7.
sve je za peticu
ak47 i g3 se isticu
Meni osobno G63C sa ACOG - samo se smijte ali ova kombinacija rastura na blizu i na daleko.
Iza njega AK47 bez ičega, pa onda MP 5 sa silencerom, a od snipera M21 mi nekako najbolje leži.
M249 ili RPD sa gripom.....Perk 1: Grip(inače je to dodatak ali zamjenjuje perk 1 kao i bacač granata); Perk 2: Stopping power(pošto troše ko luda, za ova oružja imaš još samo 100 metaka po defaultu u rezervi, pa trebaš što manje metaka za ubiti protivnika kako bi uštedio; vjerovao ili ne pomaže, ubiješ lika na Crossfire na pola mape u 5 metaka i još pet fulaš sa M249 :D, strahovito precizno oružje ); Perk 3: Steady aim
M249 ili RPD sa gripom.....Perk 1: Grip(inače je to dodatak ali zamjenjuje perk 1 kao i bacač granata); Perk 2: Stopping power(pošto troše ko luda, za ova oružja imaš još samo 100 metaka po defaultu u rezervi, pa trebaš što manje metaka za ubiti protivnika kako bi uštedio; vjerovao ili ne pomaže, ubiješ lika na Crossfire na pola mape u 5 metaka i još pet fulaš sa M249 :D, strahovito precizno oružje ); Perk 3: Steady aim
sve si nam fino objasnio, ali sve je i tačno, znam iz iskustva ;)
P90 - haha, šalim se, najbolje mi je G36C, G3, M4 Carbine, ...
ak 47 sa red dotom .....
mp5 s red dotom, kalas obican, scorpion, kalas mali i g3. Znaci najvise igram s mp5 pa prema g3 s kojim igram najmanje.
mp5 bez dodataka, extreme condition, sleight of hand bandolier
to je kad igram rush
a kad je taktika (s&d)
onda je kalas ili mali kalas
i nikakovo drugo oruzje vam netreba
Goli ak-47, sa time možeš čuda radit ako znaš.
Dragunov i m21 od snipera.
@ BannedOnThis:
ali baš nikad za ta oružja ne bi rekao da su tako dobra... :D
Dragunov (za S&D, Creek, Overgrown, Crossfire i Pipeline) i Claymorice. Za sve drugo - M4 sa red dot i bandolier....
meni mp5 silencer,mp5 red dot ,ak-47 golden,m4oa3 with acof.ak-74u.
g3 silencer
G3 za vece mape,RPD[red dot sight] za srednje mape,mp5[silencer]za manje mape.
Sve za roflmao
Niko ovdje ne igra promod?
1.Sa ak47 kad imas red dot manji dmg
2.g3 g36 su najgore puske po mom misljenu i skroz su lose za warove a igraju se mape:district , vacant,strike , backlot i crash.
3.Red dot nema na warovima i promodu tako da dzabe se ucite sa tim igrajte bez dodatake na puske.
4.LMG ni to ne postoji na promodu.
Najcesce koristne puske su ti:
M40A3 sniper
r700 ali m40a3 je cesce koristen
AK 74
AK 47
i mp5 vidim pokojeg lika.
EDDIT:
Najgore puske
g36>spor fire rate
scorpion>mal clip, mal dmg
g3>nepotrebno komentirat, trazi 2 metka a ak47 radi skro isti dmg ko g3
ima ih jos dosta ai da ne nabrajam.
tako je. u potpunosti sve točno.
MP5 sa silencerom, juggernaut i martydom perks + 3 frags/flashbang, s tom kombinacijom igram vec od kada je igra izasla i na prste nabrojim koliko puta nisam bio prvi... Juggernaut preporucujem za obicni MP a za HC stopping power.. silencer obavezan..
Low
Prvo neznam sta je interesantno sa tim lowerskim perkovima ako planiras imat dobar klan idi igraj i uci SD.
To sto na tdm budes prvi bacanjem fragova i sa martijem i juggerom nista ne govori.
AK-47 bez ičega,Blue Tiger......M4 Carabine ACOG Scope,Blue Tiger.......M40A3 bez ičega,nema kamuflaže.......Desert Eagle,nije zlatni obicni......
NOŽ
MP5 sa silencerom, juggernaut i martydom perks + 3 frags/flashbang, s tom kombinacijom igram vec od kada je igra izasla i na prste nabrojim koliko puta nisam bio prvi... Juggernaut preporucujem za obicni MP a za HC stopping power.. silencer obavezan..
Low
Prvo neznam sta je interesantno sa tim lowerskim perkovima ako planiras imat dobar klan idi igraj i uci SD.
To sto na tdm budes prvi bacanjem fragova i sa martijem i juggerom nista ne govori.
haha koji low: marty,juggernoob i 3xfrag hahahahaha
RPD s onom crvenom točkom
Barret.50cal
Gold desert eagle
Iskreno vidim ovdje puno igraca koje preferiraju noobovska oruzja kao strojnice uzijiće p90 itd... low automat snipere i tako.Jednu stvar vam moram reć nitko od pro igraća ne koristi ta noobovska oruzja ni nista od strojnica itd.. a pogledajte kako igraju mozete nesto zakljuci, to nevalja ma sta ce van p90 kad bi vas pro igrac nozem raspolovija sa 2 metra a vi sa p90.Bit toga je da uzmete oruzje s kojin je teze igrat da nabijete skilla. Sta cete postić ako igrate sa recimo rpd po cile dane, nista ostacete low kakvi i jeste. Moja najdraza oruzja su prvi sniper (M40A3, bez acoga naravno) R700 (drazi mi je M40A3 al moze i ovaj proc), AK-47 neizbjezan pogodak igrali na velikoj il maloj mapi, AK74u za one koje vole mala brza i ubojita oruzje te naravno fantastični m4 carbine. M4 carbine nema gotovo nikakvog recoila, range mu je dovoljan da skinte bilo koga odakle god ocete, damage mu na blizini nije bas jaca strana al to se sve rijesi sa deagelom koji je ubitacan iz bliznie jednostavno swampate m4 uzmete deagle i posaljete protivnika na respawn. Iako san ja sniper player i kad je war il kad mi se igra uzmimam samo sniper ponekad i ja uzmem carbine i pwnam. Jos jedan savijet pobogu nemojte koristit nikakve nastavke, bia to silencer red dot acog il bilo sta to je sve bespotrebno, kad nemate nastavaka manji van je recoil, te je tako lakse igrat. Zasto pro gameri ne koriste nastavke, zato sta su oruzja odlicna bez icega a nastavci ih samo kvare. Jos jedna stvar u vezi perkova, ostavite se onih low perkova jedina 3 perka koja vride i koje koriste pro gameri su Bandolier-extra ammunition Stopping power- povecava damag i Deep impact- meci idu kroz zidove, ja bez deep impacta vjerojatno nebi killa uvatija jer to je najbolji perk u igri zasigurno....
Sve za roflmao
Niko ovdje ne igra promod?
1.Sa ak47 kad imas red dot manji dmg
2.g3 g36 su najgore puske po mom misljenu i skroz su lose za warove a igraju se mape:district , vacant,strike , backlot i crash.
3.Red dot nema na warovima i promodu tako da dzabe se ucite sa tim igrajte bez dodatake na puske.
4.LMG ni to ne postoji na promodu.
Najcesce koristne puske su ti:
M40A3 sniper
r700 ali m40a3 je cesce koristen
AK 74
AK 47
i mp5 vidim pokojeg lika.
EDDIT:
Najgore puske
g36>spor fire rate
scorpion>mal clip, mal dmg
g3>nepotrebno komentirat, trazi 2 metka a ak47 radi skro isti dmg ko g3
ima ih jos dosta ai da ne nabrajam.
U jedno se stvari nebi složija da je M40A3 češće koristeniji od r700 iako ja preferiram M40A3. I jos jedna stvar sta je sa m4 carbine. Ima dosta dobrih igraca koji igraju sa tim. P.S veoma dobar post :)
Davno sam odustao od običnog MP u cod4, iako ga rjetko igra tu i tamo bacim, igras samo promod s&d, dakle kalas na otvorenim mapama (crossfire, crash), a mali kalas na zatvorenim mapama (vacant, i district).
Iskreno vidim ovdje puno igraca koje preferiraju noobovska oruzja kao strojnice uzijiće p90 itd... low automat snipere i tako.Jednu stvar vam moram reć nitko od pro igraća ne koristi ta noobovska oruzja ni nista od strojnica itd.. a pogledajte kako igraju mozete nesto zakljuci, to nevalja ma sta ce van p90 kad bi vas pro igrac nozem raspolovija sa 2 metra a vi sa p90.Bit toga je da uzmete oruzje s kojin je teze igrat da nabijete skilla. Sta cete postić ako igrate sa recimo rpd po cile dane, nista ostacete low kakvi i jeste. Moja najdraza oruzja su prvi sniper (M40A3, bez acoga naravno) R700 (drazi mi je M40A3 al moze i ovaj proc), AK-47 neizbjezan pogodak igrali na velikoj il maloj mapi, AK74u za one koje vole mala brza i ubojita oruzje te naravno fantastični m4 carbine. M4 carbine nema gotovo nikakvog recoila, range mu je dovoljan da skinte bilo koga odakle god ocete, damage mu na blizini nije bas jaca strana al to se sve rijesi sa deagelom koji je ubitacan iz bliznie jednostavno swampate m4 uzmete deagle i posaljete protivnika na respawn. Iako san ja sniper player i kad je war il kad mi se igra uzmimam samo sniper ponekad i ja uzmem carbine i pwnam. Jos jedan savijet pobogu nemojte koristit nikakve nastavke, bia to silencer red dot acog il bilo sta to je sve bespotrebno, kad nemate nastavaka manji van je recoil, te je tako lakse igrat. Zasto pro gameri ne koriste nastavke, zato sta su oruzja odlicna bez icega a nastavci ih samo kvare. Jos jedna stvar u vezi perkova, ostavite se onih low perkova jedina 3 perka koja vride i koje koriste pro gameri su Bandolier-extra ammunition Stopping power- povecava damag i Deep impact- meci idu kroz zidove, ja bez deep impacta vjerojatno nebi killa uvatija jer to je najbolji perk u igri zasigurno....
Neigram COD4 niti cu, ali po tvojem pametovanju vidim da nisi nikakav pro, mozda mid ali ni to nisam siguran, ja mislim da je ak47 najbolje oruzije u svakoj pucacini i u stvarnom zivotu, jer sam pucao iz njega vise puta, u igrama i u stvarnosti za razliku od vecine vas koji ga nisu ni drzali...
COD4 je prelaka igra i svak moze postat high ako igra 3 sata dnevno svaki dan u tjednu kroz 2 mjeseca, dok za to u CS-u treba bar 3 godine a neki ni tada ne nauce...
P.S. Please nemojte sad p*zdit CS vs COD, to me ne zanima...
Neigram COD4 niti cu, ali po tvojem pametovanju vidim da nisi nikakav pro,
Pa što onda radis u temi (bez uvrede).
Neigram COD4 niti cu, ali po tvojem pametovanju vidim da nisi nikakav pro,
Pa što onda radis u temi (bez uvrede).
Igrao sam ga, isprobao sva oruzija, i ocu iznit svoje misljenje.
Onda je i snajper "noob" oružje kad lika upucaš s 200m.
Samo sereš i sereš.