Koje vam je najdraže oružje u COD 4?

poruka: 153
|
čitano: 43.723
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koje van je najdraže oružje u COD 4??

evo ja sad malo surfo i razmišljo koju temu da stavin na forum i eto ti ga mene zove ekipa na COD 4 (igramo multy preko jednog servera...) i fali se jedan kako je jednog drugog izešeta ka ... i men se upali lampica (!) poviše glave dab ja to mogo stavit na forum ko novu temu...

neg da ja neduljin i  15. pitanje za milijun joira je : Koje van je najdraže oružje u COD 4 a koje najgore?!?!?

___________________________________________________________________________________________________________________________

samo nemojte reč da van se cod (ma bilo koji) ne svidja!!!!  e i dopusteno je svadjanje (uff, nadan se da me moderatori nisu čuli) oko toga koje oružje je bolje, he--he

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koje van je najdraže oružje u COD 4??

Ha ovisi mi o mapi. Volim snajper za velike otvorene mape, a obožavam i sačmaricu za nekakve uske hodnike. Svako oružje je super za određenu situaciju..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina

Ja volim single shot puske, kao G3. Samo sto je sve puno spray&pray igraca pa s tim neces biti bog zna kako uspjesan. Tako da sam "prisiljen" koristiti M4 kada je previse spray&pray igraca, inace koristim M16 kao neki kompromis izmedju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Igram isključivo na HC serverima pa je odgovor: overkill perk, G3 + neka mala automatika dakle MP5 ili M4, sve s prigušivačima (najkorisniji dodatak).

Međutim, na običnim ne-HC serverima G3 je bezveze, na HC postaje najbolja puška jer je one shot kill. Lošeg oružja u igri nema, skoro sa svakim sam vidio nekog da rastura, čak i sa Škorpionom ili sačmaricama koje se npr čine beskorisnima na prvi pogled.

Bivši ćovijek, sada žena!

1 0 hvala 0
17 godina

Slažem se sa zlim luđakom,iako ću napomenuti da sam najviše uživao u G36C sa red dotom jer mi je taman legao feedback trzaja, i uzorkovanost pucnja .

Sa sačmom sam napravio najmanje killova iz razloga što se većina borbi događa na većoj daljini od one optimalne za sačmu,pogotovo na ne HC serverima.

over&out

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
na hc igram sa overklillom sa barrettom i m14 sa red dot-om. na ne-hc ne igram.
16 godina
neaktivan

Nisam (jos) igro Multiplayer ali jako su mi dobra M4 s grnejd launčer i ona kaj ima 100 metaka u sazeru kaj puca na sve strane:D

L25 1337 N008

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

M4 i AK-47 s terorističke strane.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

G36C,Barret 5.Cal

C2DE6400@2,9Ghz, 8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Snajper za velike terene, M16 inače...

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
16 godina

Jedna riječ: Strojnica.

Red dot na nju i rokaj, hoš na velikoj mapi, maloj, biraj

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400
Sapphire HD3870 512MB DDR4
4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz
Asus M2R32-MVP
HDD Segate 250Gb, 16Mb
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sniper . ..kakva god da je mapa :)

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zli Luđak kaže...

Igram isključivo na HC serverima pa je odgovor: overkill perk, G3 + neka mala automatika dakle MP5 ili M4, sve s prigušivačima (najkorisniji dodatak).

Međutim, na običnim ne-HC serverima G3 je bezveze, na HC postaje najbolja puška jer je one shot kill. Lošeg oružja u igri nema, skoro sa svakim sam vidio nekog da rastura, čak i sa Škorpionom ili sačmaricama koje se npr čine beskorisnima na prvi pogled.

Stavi silencer na skoriona i dogada se bug;naime oruzje uopće ne trza i ima vrlo,vrlo jake metke ali i samo njih 15 u saržeru

@kalas jednostavno owna,nema te daljine s koje on ne može pogoditi a da m4 ili g3 može
17 godina
neaktivan

Može jedno n00bsko ptanje?Šta van je red dot?

i cant wait 4 the weekend 2 begin

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ganz HMG Cool

16 godina
neaktivan

Definitivno AK47 bez ikakvih dodataka, al to je vise vec stvar navike posto sam jos od Cod1 do Cod4 vise igrao klanske warove u kojima su vecina dodataka i perkova zabranjeni pa nije mi imalo smisla se navikavat na njih :)

AK47 mi je osobno nekako najbolje *All Around* oruzje kad se gleda preciznost na daljinu i blizinu, rate of fire i damage, zato ga igraca freakova koristi jer je najmocnije ako ga se uspijesno ovlada.

M4 bi mi bio drugi izbor cisto zbog 2 stvari a to su Range i Precision, ovo oruzje prakticki nema recoila kad se aima niz musicu ali zato damage mu je oslabljen pa mu ponekad treba dosta vise ispucanih metaka u protivnika bilo na blizinu ili na daljinu.

Sniper ko sniper ko zna majka, ko nezna nece mu puno pomoci osim ako neigra public di i nije toliko tesko zabiti nekog sa daljine svako toliko jer uvijek se nadje neki njub koji useta na nisan :)). Jedna dosta gadna mana snipera (osim ako nisi prokleto dobar sa njim) dosta Cod4 mapa su relativno malene za ovo oruzje pa je na njima snajpanje otezano ili pak nemoguce radi sprejera rushera ili same dinamike mape.

M5, Ak47u, Scorpion, P90 su Isusbog na close range (IMO AK47u best) i cak slabiji igrac moze sa njima pokositi neku iskusnjaru ako ovaj ne reagira dovoljno brzo a ponekad ni to ne pomaze.Jos je tu u igri taj famozni Silencer bug koji nekim cudom kad se nabaci na Scorpion i M5 cine ova oruzja jos gadnijim.

Odlicna na malim mapama, IMHO totalno beskorisna na vecini vecih mapa jer cim se protivnik nalazi na malo vecoj udaljenosti i ima npr m4 ili ak47 slijedi cekanje u specu da runda zavrsi.

Sacme i Heavy MG su totalni promasaj vecini iskusnih igraca Cod serijala jednostavno iz razloga ako se sa druge strane nisana nalazi malo iskusniji igrac sa nekim sprej ili medium range oruzjem (tipa m5, ak47) prica je gotova stvar. Press F to Respawn :P

O sporosti okretanja, samog kretanja dok drzis to oruzje do nepreciznosti koju bi trebao nadoknadit rate of fire na  Heavy MG oruzju nebih nazvao nekom prednoscu u ovoj igri.

E da za kraj pistolji: jedna rijec Deagle. Zaboravite sve ostale pistolje jer su samo gubljenje vremena.

Najmocniji pistolj u cijelom Cod serijalu do sad i nije se tesko ispraksirati sa njim, kad uletis u situaciju di usred razmjene paljbe sa protivnikom koji je blizu cujes CLICK na main weaponu nema nista jace nego change weapon na ovu utoku i proluftati mu plucno krilo.

7 metaka i vise nego dovoljno da rijesis potpuno svjezeg protivnika, ako je ranjen vecinu puta dovoljno je 2 metka.

Aj zivjeli :)

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Od pištolja meni je puno bolji M1911 .45;od submachinea mi je MP5 puno bolji od ak74u

16 godina

EEEE

Ajmo  ovako:

U  početku  sam  koristio  mašinku  M60E4,  koja  istina  ima  fire  rate,  ali  recoil  i  accuracy  nije  na  nivou,  s  njom  sam  mogao  ownati  na  publicu  (mape  tipa  vacant)

Jedno  vrijeme  sam  koristio  P90,  i  smatrao  da  je  bog  i  batina, no onda skužih da mu je range glavna, i velika mana, pa sam odustao od njega

Onda  sam  se  prebacio  na  M4.  dobra  puška,  mal  recoil,  solidan  range,ali  na  blizinu  zna  biti  neučinkovita,  što  zbog  malo  sporijeg  okretanja,  što  drugih  stvari, Tu i tamo je još znam uzeti

Na  velikim/  otvorenim  mapama  također  volim  uzeti    M21 snajper, koji u stvari i nije snajper već M14 s Scopeom i malo dužom cijevi. Oružje na warovima   nema učinkovitosti osim ako se ne igra Countdown 8v8 npr

Sad  iskušavam  s  MP5  i  M16  (ona  prva  kaj  ima  burst  od  po  3  metka)

na  njih  volim  staviti  silencer  (  koji  je  moguće  imati  na  warovima  u  pam  modu)

uglavnom,  još  da  mi  je  FPS  uvijek  prek  70  bilo  bi  sve  za  pet

xfire:v3ky

I Can't Hold On For Much Longer, But I Will Never Let Go
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

AK 47 - praši na sve strane...heheSmijeh

Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
16 godina
neaktivan

Ak-47 Ruska kvaliteta sve govori...

Cool

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zar postoji netko tko igra išta osim HC-a?!

Ja volim sva oružja, a single shot su super kad ih namjestiš na mouse wheel :D Postanu automatic :)

G3 u burst modu (3 metka) je fantastičan!

Igram najviše sa M249 jer je bolesno precizna i moćna puška, AK47 jer je odličan na srednjim udaljenostima i .45 pištolj jer je u burst modu i bliskoj borbi bolesno opasan (bezobrazno visok rate of fire).

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

najdraže - nož u iz mojih ruku u tuđe tilo

najmrže - isti taj nož iz tuđih ruku u moje tilo

MB Gigabyte X38-DS4, Intel Core 2 Duo E6850 BOX, 2×3.0GHz@3.60 (uspilo drže luxx), Gigabyte GF 8800GTX, 768MB DDR3, 4 x 1GB @ 800mhz Thermaltake Soprano
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2008 23:50 (lumbardanet).
16 godina
neaktivan

u svom "asortimanu" imam Baretu,m4Cool,AK-47,onaj uzi arapski....najvise koristim baretu i m4,samo da znate p90 je noobovski koristiti....inace se zovem:Dalmatinac 007,Linkon,ili crorider.....

P.S. prigusicvac je najkorisni dodatak(samo za S&D) ali ne i najbolji....ja na svakom svome imam onu (*),osim barete...

Trenutno neigram zbog troskova adslaMršti se

17 godina
neaktivan

Meni su fora MP5, AK-47 i R700.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sacma definitvno. A ne one njubarske assault puske sa granatama

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bomba! I to 3 u prvom perku! I kad je gužva na serveru.8-)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dalmatinac kaže...

u svom "asortimanu" imam Baretu,m4Cool,AK-47,onaj uzi arapski....najvise koristim baretu i m4,samo da znate p90 je noobovski koristiti....inace se zovem:Dalmatinac 007,Linkon,ili crorider.....

P.S. prigusicvac je najkorisni dodatak(samo za S&D) ali ne i najbolji....ja na svakom svome imam onu (*),osim barete...

Trenutno neigram zbog troskova adslaMršti se

jadan ti dalmatinac, al bojin se da ce i meni uskoro bit tako, kad dodje racun-aj odo ja iskoristi to vrime pametno, na cod4-u

POsebni POzdrav moderatorima koji me jako obožavaju...
16 godina
neaktivan

onaj sniper kad ubiješ zakhajeva(starijeg)ali je steta sto ga imas samo tamo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

P90 i nož.

uć u kuću i čmrljit sa snajperom... nema toga! stat na branik i branit!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bruno kaže...

Sniper . ..kakva god da je mapa :)

sniper na shipmentu i don't think so. Najbolje oružje za male mape je P90 a za vece M4 carbine

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 17:48 (leo_819).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice