Homefront

poruka: 647
|
čitano: 260.551
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Homefront

Kolko nas je onda večeras na Homiću?

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Homefront

Ja upravo uplatio na Basehostu, ali cijena nije 145 kn nego mi je računao u dolarima tako da je preračunato u kune ispalo 161.

Sad čekam ključ pa javim daljnji razvoj situacije :)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Homefront
Danny_HR kaže...

100

Buš se opral?

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 12:57 (DadoZG).
17 godina
neaktivan
Naravno da ne.
15 godina
neaktivan
Homefront

Singleplayer u igri sucka.

1. Municije ima dovoljno za 2 neprijatelja. Nemogu se pokupiti oružja od palih neprijatelja (wtf).

2. Ai ima iq gusjenice. Koliko puta mi je suborac zapeo za neku prepreku i nisam mogao nastaviti.

3. Igra je preteška (pogledaj pod 1.). Tvoji nikada ne ubiju ikoga. Neprijatelji bace bombu i zbog toga što trčiš brzinom puža umre se.

Valjda je multiplayer bolji.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Homefront

Baš je bit Sp-a da nemaš dovoljno municije jer amerika je več okupirana, cijela američka vojska je slomljena, a ti si partizan koji se bori za svoju domovinu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I btw. možeš pokupit oružje palih neprijatelja.
15 godina
Homefront

Mp gameplay:

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Frentt kaže...

Singleplayer u igri sucka.

1. Municije ima dovoljno za 2 neprijatelja. Nemogu se pokupiti oružja od palih neprijatelja (wtf).

2. Ai ima iq gusjenice. Koliko puta mi je suborac zapeo za neku prepreku i nisam mogao nastaviti.

3. Igra je preteška (pogledaj pod 1.). Tvoji nikada ne ubiju ikoga. Neprijatelji bace bombu i zbog toga što trčiš brzinom puža umre se.

Valjda je multiplayer bolji.

Hebiga nije to COD di cjelu misliju možeš proci sa jednom puškom i streljati ko neki manjak.

Za takve je i Crysis pretežak, a o legendama poput Hitmana ili Splinter Cell-a ne treba ni pisati

I'll be back
16 godina
Danny_HR kaže...

Gdje ce se igrati (server name, IP...)?

If you're not paranoid, you're not paying attention
17 godina
neaktivan
Eh, to još ne znamo. Javim kad se ubacimo negdje.

Ja i Pirat ćemo krenut oko 5 pa do kad ide.
17 godina
protjeran
Homefront

Možda cjepidlačim, no čini mi se da se neprijatelji prelagano uočavaju - gledam clipove i izgleda mi kao da se crvena imena pojavljuju nekako prebrzo i preuočljivo, čak i na daljinu. 

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PsychoticBaklava kaže...

Možda cjepidlačim, no čini mi se da se neprijatelji prelagano uočavaju - gledam clipove i izgleda mi kao da se crvena imena pojavljuju nekako prebrzo i preuočljivo, čak i na daljinu. 

mislim da je to z bog spotanja

17 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

Samo ak spotaš se pojave odmah. Ja ih osobno jako teško uočavam...

17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
PsychoticBaklava kaže...

mislim da je to z bog spotanja

Kužim - ma ''važem'' već neko vrijeme ovu igru, i priznajem da sam jako skeptičan (osobni ''tight budget'' nema nikakve veze s tim :D), uglavnom vjerovatno previše analiziram neke stvari :P

14 godina
Homefront

ja si kupujem preko basehosta u subotu tako da mene mozete ocekivat

moj steam profil:http://steamcommunity.com/id/76561198011071624x
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Homefront

Solidna igra ali ništ posebno .. zvuk mi je neki drljav i grafika je lošija.. ali ima akcije skroz se puca tam vam dosta je teška to mi se svidja

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Homefront

http://www.destructoid.com/contest-win-a-parrot-ar-drone-as-featured-in-homefront--196475.phtml

šteta što je natječaj samo za SAD, no svakako zanimljiv dodatak iphoneu :P

#

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Homefront
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Homefront

gdje je najjeftinija ?

Danas kada postajem pionir ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zeleni kaže...

gdje je najjeftinija ?

igra ti je najeftinija na base hostu

17 godina
neaktivan
Homefront

Ovo moram kupiti!!

Na basehostu je samo 145 kuna!

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Homefront

Iskreno... ovo je ku*ac. :)

Premalo je mapa, sad sam lvl 14 i više manje sam se ufurao, ali jednostavno je sve isto svaku rundu. Problem je što je squad sistem potpuno loš i ne daje neke pretjerane teamplay elemente igri.

Mislim, zabavno mi je dok igram, al daleko je to od BF-a primjerice.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Premalo je mapa, sad sam lvl 14 i više manje sam se ufurao, ali jednostavno je sve isto svaku rundu. Problem je što je squad sistem potpuno loš i ne daje neke pretjerane teamplay elemente igri.

Znači ne vrijedi tih para? Igra za tjedan-dva?

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Danny_HR kaže...

Znači ne vrijedi tih para? Igra za tjedan-dva?

Vrijedi 150 kn ako možete za toliko dobit.

Nije igra za tjedan-dva, ali nije igra koja će se svima sviđati.

Meni je dobra jer je zapravo više-manje klon FFOW-a koji je meni bio odličan a također neslavno završio. Na Steamu mi piše da sam igrao 4 sata, ne sumnjam da ću igrati još bar 10 puta toliko. Ja sam ju platio 250 kn i nije mi žao.

16 godina
neaktivan
Homefront

e ekipa ima li tko problema sa zvukom,radi se o tome da mi je sve pojačano  do 100% i kad pokušam smanjiti ne uspjevam probam neke zvukove staviti  na 70 % idem  na apply  zati uđem u igru  ništa se ne promjeni vratim se ponovno u postavke tamo je opet sve na 100%  ima li tko sličnih problema 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Homefront

Evo već bi trebao doći prvi update danas ili sutra, sad neznam dal je to za konzole ili za pc ili pak za oboje. LINK

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

bio je nekakav update od 42mb

17 godina
neaktivan
Homefront

Makar mi je na wishlisti ipak čekam da vidim vaše dojmove kroz narednih tjedan-dva. Iz gameplay videa mi ovo baš i ne izgleda nešto posebno. Pa vi istestirajte da ja na bacim lovu bez veze :).

Rađe ću nadodat još malo i upiknut Portal 2 pa igrat coop.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Homefront

Jao igrice !!!

Prosječni FPS.Ne zavrijeđuje više od ocjene 60/100.Evo igram je nekih dva sata, i dojam je jednostavno loš.Prvo, igra je totalno linearna, konstantno trčite kroz nekakve polurazrušene kvartove tj sabrbse :) u prijevodu, okoliš je monoton.

Neprijatelji dolaze u neke tri varijacije po formi, a  imaju AI kišne gliste, ima ih ko pljeve a ponašaju se kao pokretne papirnate mete na streljani, što je "posebno uzbudljivo".Igra se uglavnom sastoji od tridesetak sekundi trčanja, pa tada sljedi okršaj a la streljana, pa opet trideset sekundi trčanja pa ..... uglavnom shvatili ste pattern.Uglavnom, igra vas nakon pola sata akcije jednostavno vuče ... da stisnete Escape ili Alt-F4.

A uvjerljivo najbjedniji aspekt igre je američka propaganda, da su ih napali kinezi hajde, njih stvarno ima, ali da su ih okupirali sjeverni koreanci, ma daj.Mislim, koja je to pamet na četiri noge.A gdje je američka vojska i silna tehnika ? kao svi su kolektivo otišli na ljetovanje u Grčku, i to svak sa komadom tehnike koju je dužio ? horseshit, rekli bi kauboji.I da ne zaboravim napaćenu američku dječicu koja svako malo skaću po ekranu, ili im ubijaju starce na oči, ili prose hranu, ili jadničci spavaju ispred kamina u vrećama za spavanje, jadni mali miceki.Ma daj me nemojte jeb.t sa takvim jeftinim propagandnim srcedrapajućim fintama.

Koliko amerikanci drže do civila i djece moglo se vidjeti iz čina kada su 1915 poslali u ratnu zonu poslali putnički kruzer RMS Luisitanija sa 1960 ljudi, koji je naravno onda potopila "zla" njemačka podmornica.1298 ljudi od čega je bilo oko 100 djece je poginulo, a sve u ime političkih ciljeva "dobrih" ameikanaca kojima je trebao motivator za mobiliziranje valstite narodne mase u ratne svrhe.Amerikanci bi za dolar žrtvovali i vlastitu majku, što sam stariji to me više smeta njihova dvoličnost i moraliziranje iako su vlastitu državu izgradili na genocidu, a poslije na ugnjetavanju slabijih naroda.

Ima i komunističkih logora, koji su naravno potpuno drugačiji od američkih logora u drugom svjetskom ratu, gdje su ameri "ugostili" vlastite građane japanskih korijena.Licemjeri.

Uglavnom, single player sucks ass.Kažu da je multiplayer dobar, ali bemti sunce što misliš kako je teško napraviti dobar multiplayer, načičkaš nešto mapa sa nešto objekata, kreiraš nešto likova u uniformama pa malo dosoliš sa desetak "pušaka" i to je to, give me money sucker.Aha.Kako bi rekao Ivo Robić, malo morgen.Kako da ne, developerski diletanti i ljenčine će za par mjeseci sklepati nekakav jadan single player od 5 sati plus multiplayer koji je po mehanici običan štanceraj, a mi ćemo coltati pare.

'oćete kur.c

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 11:01 (Baotica).
Moj PC  
13 4 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice