The highly anticipated 2nd trailer for Grand Theft Auto V will debut worldwide next week on Wednesday, November 14th. http://rsg.ms/UuqPqa
NAJS!
Neko često refresha stranicu Rockstarsa, a? :)
Korisnici fejsa su odmah na fejsu uočili. 
treba nekako skratiti vrijeme do trailera...
ja cu sad download vice city i san andreas da se malo prisjetim "good old days" :D
Nadam se da će bit duži od prvog (1:24min)
Ja se nadam da ćemo konačno doznati tko je protagonist.
ja samo hocu vidjet pravi gameplay
s kim igra me ne dira previse
Trailer #2 -> 14.11.2012.
ma nema sanse da ce bit gameplay-a vec sad u drugom traileru. mozda opet naprave segmente ko u max payne-u pa da tako izdaju trailere(valjda znate o cem pricam).
Mogli su nam dat teaser trailera od 5 sekundi bar.
ma nema sanse da ce bit gameplay-a vec sad u drugom traileru. mozda opet naprave segmente ko u max payne-u pa da tako izdaju trailere(valjda znate o cem pricam).
Drugi trailer nakon godinu dana, kolko vidim slika iz igre ima, nece biti problem staviti gemplay ako su voljni. Vise bi voli oda vidim igru a ne film, pogledajte grafiku screenshotova i pogledajte na traileru sve fino namjesteno da izgleda 10x bolje.
Drugi trailer nakon godinu dana, kolko vidim slika iz igre ima, nece biti problem staviti gemplay ako su voljni. Vise bi voli oda vidim igru a ne film, pogledajte grafiku screenshotova i pogledajte na traileru sve fino namjesteno da izgleda 10x bolje.
you dont say
pa to je uvijek tako, pa gledaj crysis trailer, assassins creed, max payne itd. to nisu gameplay traileri i grafika u igri nema veze s tim.
you dont say
pa to je uvijek tako, pa gledaj crysis trailer, assassins creed, max payne itd. to nisu gameplay traileri i grafika u igri nema veze s tim.
jedino je max payne trailer bio kao i igrina grafika
Trailer 2 dolazi u srijedu, slijedeći tjedan 14.11.2012.
http://www.rockstargames.com/newswire/article/46031/grand-theft-auto-v-trailer-2-coming-next-week-wed-nov-14.html
Great, na moj rođendan :)
to još samo da rockstaru kažeš
Jel ovo možda verzija koju možeš samo 7 puta skinuti ?
Mislim da su takvu prodavili prije godinu dana... ako nije... ubost ću je :))
lopata u ruci? vjerojatno netko frisko sahranjen :D
Evo ovdje se bolje vidi:
https://pp.userapi.com/c317526/v317526879/3e9d/61lB8yHnC4c.jpg
Ma to nema veze s official Rockstar artom.
Evo ovdje se bolje vidi:
https://pp.userapi.com/c317526/v317526879/3e9d/61lB8yHnC4c.jpg
Ma to nema veze s official Rockstar artom.
Zašto ne bi bilo. Predobro izgleda da bi bilo fake.
EDIT: Iako kad malo bolje pogledam moguće da i nema veze
Ovaj dio kao da je SS iz trailera, nepreradjen.
Ma zasto bi bio laznjak.
Barem Rockstarovci vole biti duhoviti i domisljati i ubacivati takve likove u igru,to odrade vrhunski.
Glazba je 
A i oni s tim trailerom mrdaju,ako je bio odgodjen radi oluje,onda je bio gotov zar ne ?
Stvarno me to zivcira,dadu jedan trailer i budite zadovoljni.
Ali ne vjerujem da ce biti gameplay trailer,Rockstar nema tu naviku.
Zamislite samo, igrate GTA V na kompu... Vozikate se pustinjama na nekom extra motoru, dodjete malo do grada i smisljate zajebanciju za onaj narod, segacite se sa murijom do mile volje,kad vam dosadi obavljate misije... Joj ko ce docekati, hvata me nostalgija za San Andreas. 
Zamislite samo, igrate GTA V na kompu... Vozikate se pustinjama na nekom extra motoru, dodjete malo do grada i smisljate zajebanciju za onaj narod, segacite se sa murijom do mile volje,kad vam dosadi obavljate misije... Joj ko ce docekati, hvata me nostalgija za San Andreas. 
now that you're mentioned it... za soundtrackom pogotovo.. najbolji gta što se tiče soundtracka
daleko najbolji
kolko put sam se znal vozit bezveze samo da glazbu slusam :D