Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.095.001
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: GTA 5
DarkoKwon kaže...

Ne kontam kako mozete igrati sa crncem, vozati crnacko auto, crnacki zivot, svijet sve i slusate u autu guns n rosses xD :) Ko god slusa rep ono bas ozbiljno i poznaje mnogo west coast kulturu GTA SA ce mu jos daleko biti vise zanimljiv.

Jer nisam rasist.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Ne kontam kako mozete igrati sa crncem, vozati crnacko auto, crnacki zivot, svijet sve i slusate u autu guns n rosses xD :) Ko god slusa rep ono bas ozbiljno i poznaje mnogo west coast kulturu GTA SA ce mu jos daleko biti vise zanimljiv.

bas to brate..sve bi dao da gta v glavni lik bude crnac...vozas se po getu u nekom terencu ili lowrideu i pustas paca i ekipu :D nea nista bolje 

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
Slash 666 kaže...
DarkoKwon kaže...

Jer nisam rasist.

Kakve veze to ima s rasizmom? S kulturom etničke manjine da, ali sa rasizmom nikako.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
14 godina
odjavljen
DarkoKwon kaže...

sry ,al ja slusam glazbu :P

http://revohd.com
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ma šalim se za rasizam, mislim šta ne postoje crnci koji ne slušaju rep, to je rasistički od tebe :D

I da, što se tiče repa 

0:45 :)

OT:

Jedva čekam trailer 2, bla bla. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja slusam inace Rock i Metal, al u SA sam više vremena provodio po stanicama sa Dr.Dre i Dogg-om nego Radio X...

Jednostavno, igrat sa crncem, a ne slusat rap u autu dok se vozis nekim getom je totalno nerealno...

Crncima je jednostavno u krvi rep, geto, bande i te stvari...Najblizi im mogu doc latinosi( ne kartel ).

Jednostavno polucelave latinose sa tetovazama u kratkim bijelim majcama...kao stvoreni za bande...

Onaj lik sa psom sa artworka...ja se toplo nadam da mozemo igrat sa njime...jer mi lik izgleda predobar..jos sa psom:)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
odjavljen
TheDarkSide kaže...

Ja slusam inace Rock i Metal, al u SA sam više vremena provodio po stanicama sa Dr.Dre i Dogg-om nego Radio X...

Jednostavno, igrat sa crncem, a ne slusat rap u autu dok se vozis nekim getom je totalno nerealno...

Crncima je jednostavno u krvi rep, geto, bande i te stvari...Najblizi im mogu doc latinosi( ne kartel ).

Jednostavno polucelave latinose sa tetovazama u kratkim bijelim majcama...kao stvoreni za bande...

Onaj lik sa psom sa artworka...ja se toplo nadam da mozemo igrat sa njime...jer mi lik izgleda predobar..jos sa psom:)

Ma nemoj mozda bas slusa npr. funk ,blues

kao populacija u tim cetvrtima 100% slusa rap i nitko nema pravo na nesto drugo 

Prevec ste filmova gledali 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 1:17 (Arnold Layne).
14 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
TheDarkSide kaže...

Ma nemoj mozda bas slusa npr. funk ,blues

kao populacija u tim cetvrtima 100% slusa rap i nitko nema pravo na nesto drugo 

Prevec ste filmova gledali 

Nisam ja rekao da je to tako uvijek, i da je samo tako...i sam sam bio u L.A-u prije vise od 6 godina...tamo setat gradom( ne centrom nego okolnim periferijama) je pravo ludilo...na svakom cosku nesto svira...rap, regge, tehno rock, pa cak i metal...ekipa sa kazetofinima na ramenima prolazi pored tebe i tako se seta gradom, odnosno tim ulicama, kvartom...

Ovako se moze pricat u nedogled, al treba probat, vidit kakva je to osjecaj kad dodjes u kvart tako rec di na svakom cosku su ili latinosi, ili crnci ili nesto trece...i to ne obicni ljudi...lancuge oko vrata, pitaj boga sta oko pojasa, i tako dalje...

14 godina
odjavljen
GTA 5

pa ok sve ovisi o tome kakvu imas sliku o liku 

Moj CJ npr. ne slusa rap :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GTA 5

a cuj onda nisu trebali dat slobodu izbora 
nego samo rap :D kad ionako mozes igrat samo sa crncem 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
GTA 5

Ako ništa, svaka vam čast na role playu u igri!

Rockstar opet pravi kvalitetan hype.

Prvo će izbaciti trailer, pa onda dodavati informacije o igri, koje su sve zanimacije i zafrkancije zastupljenje, radio stanice... a onda, negdje za Božić, kada svi već i zaborave GTA V ćemo i mi PCijaši doći na red. Bilo bi fora da nas jednom ugodno iznenade pa da umjesto standardnih 6 mjeseci odgode, izbace igru mjesec nakon ( kao što rade ovi iz ubisofta sa AC-om).

Je li ikome smeta buddy system iz četvorke ? Meni je bia super, nadam se da će ga još malo ispolirati i ubaciti i u peticu.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Space kaže...

Je li ikome smeta buddy system iz četvorke ? Meni je bia super, nadam se da će ga još malo ispolirati i ubaciti i u peticu.

To mi je bio vjerojatno najdraže "poboljšanje". Nekako produžuje samu igru, a i likovi ne "nestanu" nakon što se završe misije sa njim. 

14 godina
protjeran
GTA 5

ggggggggg-----ttttttttttttttttttt--------aaaaaaaa----------55555555
gg----------------------tttttt--------------aa----aa------------55-----------
gg-----------------------ttttt-------------aa------aa-----------55-----------
ggggggggg-----------ttttt------------aa--------aa-----------55----------
gggg-----gg-----------ttttt-----------aaaaaaaaaa----------55555555
gggg-----gg-----------ttttt----------aa-----------aa--------------------55
ggggggggg-----------ttttt---------aa-------------aa-------------------55
ggggggggg-----------ttttt--------aa---------------aa--------55555555

15 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

Voznja avionom i deri po radiju s ovom pjesmom, neporcjenjivo.
===============================================================
Moj PC  
6 1 hvala 1
16 godina
GTA 5

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
MARKOcVp kaže...

zbilja jedna od najboljih pjesama s K-DST-a {#} uzmeš hydru i deri iznad pustinje

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 17:18 (AMD Phenom II X4).
15 godina
GTA 5
Nema smisla nabrajat pjesme, svaka je epic za svoju situaciju.

Recimo vožnja hydre prema suncu, a u pozadini Running down a dream.
Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Dr.Dre,Snoop i Cube dok slidas u lowrideru 64' Impala niz Grove Street :),ovo za kompica se slazem,ej homie,lets go kill some motherfuckers :D

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

kad smo kod pjesama najbolja stvar je bila kad si mogo stavit svoje vlastite pjesme nadam se da će to bit u gta V

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 kaže...
MARKOcVp kaže...

zbilja jedna od najboljih pjesama s K-DST-a {#} uzmeš hydru i deri iznad pustinje

Zakaj je uvjek K-DST bil uključen u svim avionima?

14 godina
neaktivan
intel97 kaže...

kad smo kod pjesama najbolja stvar je bila kad si mogo stavit svoje vlastite pjesme nadam se da će to bit u gta V

bilo je i u GTA IV tako da nema sanse da to izostave

Xc
13 godina
neaktivan
GTA 5

"GTA V tidbit: Tomorrow's reveal will have more screens &

information than any previous Rockstar reveal we have done (maybe any cover)"

https://twitter.com/GI_AndyMc/status/266268486895022080

Ufff jedva cekam :D

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Ok ljudi postalo je ozbiljnije :DD

https://twitter.com/stavrosph/status/266279055819685888/photo/1

http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=530766

Kaže da je protagonist citiram:"East Coast Gangster"

Evo jos:

https://pbs.twimg.com/media/A7IEpA5CcAA9_gi.jpg

http://cdn.shortlist.com/resource/cache/binary/4255d4c165c0cd9cd815d5f5c374915d/615x330_Untitled-2.jpg?m=1351850266

Meni se cini da je to onaj lik sa quada.Nadajmo se da on nije protagonist...

Update: ovo nije Gameinformer, vec Short List

http://www.shortlist.com/win/win-a-gta-v-collectors-item

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 22:12 (Marcuskac).

7 0 hvala 10
16 godina
neaktivan

Nekako je prestar, treba tu neko mladji. Moje misljenje je da je to crnac sa psom, bio je i na prethodnim screen-ovim crnac  nez jel taj isti. 

Pogledajte Screenshotove i vidit ce te da se na dosta njih nalazi taj crnac. 

dzix
13 godina
neaktivan

Da ali u trailer glas bas ne asocira na crnca.

Mislim da je neki bjelac.

17 godina
neaktivan
GTA 5

Ma kakav crnac sa psom, ovakvih likova uvijek ima u serijalu, nikad nisu glavni likovi. Prihvatite, 40inešto godišnji latinost je glavni lik, take it or leave it.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sutra ce se sve razjasniti.

Crnac ili lation.Vidjet cemo.

14 godina
neaktivan

Trebao bi dobit sreenshotove GI-a sa svim stranicama o GTA5 za nekih 20 minuta, od jednog lika sa jednog foruma, tvrdi nama nekima da cemo ih dobit. Tako je i sa GTA4 isto nabavio prije. Ja se nadam da ce tako bit i ovaj put :)

16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Trebao bi dobit sreenshotove GI-a sa svim stranicama o GTA5 za nekih 20 minuta, od jednog lika sa jednog foruma, tvrdi nama nekima da cemo ih dobit. Tako je i sa GTA4 isto nabavio prije. Ja se nadam da ce tako bit i ovaj put :)

Čekam. {#}

I possess a skill to google.
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
TheDarkSide kaže...

Čekam. {#}

I ja se toplo nadam da nije nekakav scam...GI je britanski magazin tako da bi nocas trebalo doc, tj sto prije to bolje :) Rekao je oko ponoc( nasu ) ne njihovu britansku...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice