Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.094.843
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: GTA 5

Na ovom artworku, auto u donjem kutu baca na greenwooda ili majestica

http://www.igta5.com/images/gta-v-poster-thug-with-rottweiler.jpg

Da, greenwood je, majestic nema donju bijelu liniju.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
neaktivan
GTA 5
MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5
kako me nerviraju ti likovi iz game informera, oni su vec podobro igrali, a mi tu drijedimo i cekamo trailercic
===============================================================
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nekako mi je bezveze sa "polu" starcem trcat okolo i radit kaos...Onaj mladji ( vjerovatno onaj sa psom na artworku mi se cini puno bolji izbor za radit gluposti, pljackat,tuc se...itd itd...

Al izgleda da ce bti ili dvije price, ili jedna u kojoj su obadva lika, pa malo sa jednim, pa malo sa drugim...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
protjeran
GTA 5
mozda budes neki boss, znas onaj uvod u trailer 1, kao doso da se odmori da bude dobar tip... bogotas je...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
mozda budes neki boss, znas onaj uvod u trailer 1, kao doso da se odmori da bude dobar tip... bogotas je...

Po Gi on ostaje bez vecine para, znaci nesto se desi, opljackaju ga, prevare ili nesto trece, i OPET mora se vratit u biznis, znaci opet mora se vratit starom "zanatu" da dodje do para...

14 godina
odjavljen
GTA 5

Slusajte ovo. Nemoj ko pogresno da me shvati ali zaista mislim da je cisto njesra dva lika voditi kroz igru. Daj malo sa ovim, daj malo sa onim... Zelim jednog lika sa kojim cu proziviti sve sto i on. Rockstar je najbolja firma koja moze da nam ponudi lika koji je prezanimljiv sa svim manama i vrlinama kao i budalastinama. To treba da bude JEDAN JEDINI LIK pa ko god bio... E sad, bice DLC-ova, i tu se naravno slazem sa dodavanjem novih karaktera i slicno. Ali u glavnoj formi igre neka ostanu na jednom liku.

14 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Slusajte ovo. Nemoj ko pogresno da me shvati ali zaista mislim da je cisto njesra dva lika voditi kroz igru. Daj malo sa ovim, daj malo sa onim... Zelim jednog lika sa kojim cu proziviti sve sto i on. Rockstar je najbolja firma koja moze da nam ponudi lika koji je prezanimljiv sa svim manama i vrlinama kao i budalastinama. To treba da bude JEDAN JEDINI LIK pa ko god bio... E sad, bice DLC-ova, i tu se naravno slazem sa dodavanjem novih karaktera i slicno. Ali u glavnoj formi igre neka ostanu na jednom liku.

e baš to...bolje da naprave sa jednim jer se bolje uživim u ulogu, a poslje nek prave nastavak ko što je od GTA 4 bio GTA EFLC...od GTA 3 > Liberty city stories... od Vice City > Vice City stries....itd.

14 godina
neaktivan

Pa mozd ace i bit tako, jedna prica sa jednim, jedan sa drugim, al nekako povezana..

16 godina
GTA 5

...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Kad ce taj trailer!Lud sam od tog cekaj!!!Bolje da se zabikadiram u neki podrum,uzmem tablete za spavanje,i cekam do 5. mjeseca.Ovo cekanje je nepodnosljivo!

::;;;)
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
WiNAmDGAMer kaže...

Kad ce taj trailer!Lud sam od tog cekaj!!!Bolje da se zabikadiram u neki podrum,uzmem tablete za spavanje,i cekam do 5. mjeseca.Ovo cekanje je nepodnosljivo!

I mene izluduje,barem se nadam ce biti gameplay trailer i da ce nam dati truncicu uvid malo u grad,interakcije sa okolinom i ostalo. {#}

15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
WiNAmDGAMer kaže...

I mene izluduje,barem se nadam ce biti gameplay trailer i da ce nam dati truncicu uvid malo u grad,interakcije sa okolinom i ostalo. {#}

Al dobro ima jos uvjek nade!Kod njih je tek negdje 9-10h ujutro :)

17 godina
GTA 5

Je,u pravu si,ali ako su obecali izbaciti ce.

Nisam bio toliko hypean odavno,samo jedva cekam osjecaj kada pokrenem,Star New game i prvo se uradi napravi masakr da se vidi na cemu smo.
Kradje auta,pljackanje i onda tek misije.

Ne mogu docekati,jos kolika ce mapa biti i grafika i fizika,too much,shit overload {#} 

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

nadam se da ce biti nesto u stilu, kao iz san andreasa da trebas presarati onih 100 grafita, skupiti 50 ili koliko vec skoljki i naci 100 potkova, takvi zadaci su me jos vise terali da igram san andreas, ili oni zadaci s biciklima i motorima kad moras pokupiti sve one krugove joj kad se sjetim koliko sam vremena trosio na to i dan danas nisam rijesio te misije :D

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
win4crazzy kaže...

nadam se da ce biti nesto u stilu, kao iz san andreasa da trebas presarati onih 100 grafita, skupiti 50 ili koliko vec skoljki i naci 100 potkova, takvi zadaci su me jos vise terali da igram san andreas, ili oni zadaci s biciklima i motorima kad moras pokupiti sve one krugove joj kad se sjetim koliko sam vremena trosio na to i dan danas nisam rijesio te misije :D

e da to je bilo neprocjenjivo...ma opcenito citav ugodjaj,zadaci i karakteristicni likovi i njihovi odnosi,zatim taj feeling devedesetih i glazba kao i Vice City...

pogotovo nesto najjace u Vice Cityu kad krene ova tema dok vozis Cheetah u sumrak uz plazu,nesto neopisivo... {#}

14 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...
win4crazzy kaže...

e da to je bilo neprocjenjivo...ma opcenito citav ugodjaj,zadaci i karakteristicni likovi i njihovi odnosi,zatim taj feeling devedesetih i glazba kao i Vice City...

pogotovo nesto najjace u Vice Cityu kad krene ova tema dok vozis Cheetah u sumrak uz plazu,nesto neopisivo... {#}

Jel ovo novi trajler za GTA 5?

15 godina
Comi123 kaže...
doky01akablava kaže...
win4crazzy kaže...

Jest, i zanimljiv je FPS slike.

1 FP205S

Pingu ;)
14 godina
protjeran
Comi123 kaže...

Da.

17 godina
GTA 5

Ma kakvi druze,to je jedna pjesma iz Vice Cityja.

Da barem je,veci mi do*izdilo refreshanje Rockstar games Youtubue kanala {#}

stalno stoji Latest Activity 18th October 2012...

kad bude aktivnosti javim vam,to je znak da uploadaju {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

Jos da ubace mobitel iz gta4 i super.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 17:08 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

Ok, mislim da sam nasao nesto ali nisam siguran dali je legit.

Gameinformer detalji procurili:

http://www.gamefaqs.com/boards/634491-grand-theft-auto-v/64476559

Ja vjerujem da je to istina sta tu pise.

Ma kakvi,daleko je to od istine.Potvrđeno je da je fake http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=530293.

Prva stvar-ja i dalje čvrsto vjerujem da će biti samo jedan protagonist u glavnoj igri.To je R* stil i nevjerujem da će to mijenjati.

Druga stvar-vjerujem da će biti teretane,jer se u traileru vidi teretana na plaži,a poznavajući R* to će biti interaktivno.

Za tetovaže nisam siguran ali vrlo lako bi mogle biti.

Što se tiče glavnog lika,ja osobno vjerujem da je to bijelac,sudeći po njegovom glasu.Jednostavno mi ne zvuči ni kao crnac ni kao neki latino ili neka druga rasa.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
13 godina
neaktivan

Ništa od trailera danas...sad opet treba dočekati 8.11.

15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

kad bude aktivnosti javim vam,to je znak da uploadaju {#}

Mozda su decki iz R* zaboravili lozinku od youtube acc!Tko zna?!

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 20:30 (WiNAmDGAMer).
15 godina
neaktivan
GTA 5

Koji je smisao pre-orderanja igre o čijim detaljima ne znamo gotovo ništa? 

Ovi iz Rockstar gamesa su baš genijalci, nek više izbace Trailer 2 :(

12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

GTA je čovječe, ako ti to nije dovoljan razlog za preorder ništa nije. :D

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
28 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

evo ako je nekom promaklo slucajno:

"We know you're all very excited for the next GTA V trailer, and we'll have more info to share with you all on that very soon."

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nadam se da very soon neznači mjesec dana 

18 godina
neaktivan
GTA 5
0100001001101111011010100110000101101110
Moj PC  
12 0 hvala 6